cmvr Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 1 hour ago, zerokill said: Αν κλείσει το 3G ίσως βελτιωθεί λίγο θα δείξει Sent from my iPhone using Tapatalk 1 hour ago, Nickchris36 said: Μια χαρά είναι.Λογικα θα υπάρξει βελτίωση με το κλεισιμο του 3g. Εκεί θα ανοίξουν n78 και εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα αναβαθμίζουν κατά κόρων Θεσσαλονίκη. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Just now, cmvr said: Εκεί θα ανοίξουν n78 και εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα αναβαθμίζουν κατά κόρων Θεσσαλονίκη. Και τι αλλαγές κάνουν Θεσσαλονίκη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 20 minutes ago, Chrischal1908 said: Και τι αλλαγές κάνουν Θεσσαλονίκη;; Θα τις δεις σε 15 μέρες 😀 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 51 minutes ago, cmvr said: Θα τις δεις σε 15 μέρες 😀 Κατάλαβα θα ενεργοποιήσουν το space mobile!😂🤣 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 14 minutes ago, Chrischal1908 said: Κατάλαβα θα ενεργοποιήσουν το space mobile!😂🤣 🥳🤣 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 On 23/2/2023 at 11:03 ΠΜ, geofak said: Άρτα, κεντρική πλατεία Ο πίσω πεζόδρομος με τα μαγαζιά από την κεντρική πλατεία. Πρώτη μέτρηση αν καταφέρεις να πετύχεις την 929033 Αν όχι , τα παρακάτω 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 8 minutes ago, geofak said: Ο πίσω πεζόδρομος με τα μαγαζιά από την κεντρική πλατεία. Πρώτη μέτρηση αν καταφέρεις να πετύχεις την 929033 Αν όχι , τα παρακάτω Γιατί τέτοιο χάλι μαύρο??? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 RSRQ -4 -5 στην Ελλάδα με Vodafone βλέπεις μονο στις 4 το ξημέρωμα και στα άδεια αεροδρόμια το χειμώνα 🙂 Εδω ειμαστε απο -11 -12 και πανω 😉 - 5 σημαίνει .... οτι είσαι ο μόνος επανω σε αυτή την κυψέλη . Πιθανότατα ειναι με εμβέλεια 1 οικοδομικό τετράγωνο μόνο. 1 1 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Έδεσσα τώρα κέντρο (Hondos Center). Panic. https://www.speedtest.net/my-result/a/9090415016 4 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 7 minutes ago, memoriesradio said: Έδεσσα τώρα κέντρο (Hondos Center). Panic. https://www.speedtest.net/my-result/a/9090415016 Αξιοπρεπές νομίζω! 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Καλησπερα παιδια. Διασταυρωση Λ.Αθηνων με κηφισσο (ισως ο κεντρικοτερος κομβος της Αθηνας). Επειδη περναω απο το σημειο αυτο συχνα καθε μερα (μπορει και 10 φορες) η παρακατω μετρηση ειναι απο τις καλες(!). Συνηθως το speedtest ουτε καν αρχιζει...Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως γινεται να εχει τοσο καλο upload ενω το download συνηθως ειναι κοντα στο 0... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9090153766 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 15 minutes ago, johnnybegood said: Καλησπερα παιδια. Διασταυρωση Λ.Αθηνων με κηφισσο (ισως ο κεντρικοτερος κομβος της Αθηνας). Επειδη περναω απο το σημειο αυτο συχνα καθε μερα (μπορει και 10 φορες) η παρακατω μετρηση ειναι απο τις καλες(!). Συνηθως το speedtest ουτε καν αρχιζει...Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως γινεται να εχει τοσο καλο upload ενω το download συνηθως ειναι κοντα στο 0... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9090153766 Όντως πολύ χαμηλό το νταουν σε σχεση με το απ.. Τι συμβαίνει? 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 (edited) 1 hour ago, johnnybegood said: Καλησπερα παιδια. Διασταυρωση Λ.Αθηνων με κηφισσο (ισως ο κεντρικοτερος κομβος της Αθηνας). Επειδη περναω απο το σημειο αυτο συχνα καθε μερα (μπορει και 10 φορες) η παρακατω μετρηση ειναι απο τις καλες(!). Συνηθως το speedtest ουτε καν αρχιζει...Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως γινεται να εχει τοσο καλο upload ενω το download συνηθως ειναι κοντα στο 0... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9090153766 Και στη διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών με τη Λεωφόρο Θηβών υπάρχουν αυτά τα χάλια και μάλιστα χρόνια ολόκληρα (με download σταθερά <1 Mbps και γύρω στα 15 Mbps το upload). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το διορθώνουν. Edited February 25, 2023 by pluss 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Και η Vodafone τα ίδια σκατα με την cosmote στο 4G πάντως . Τώρα που έσπασε ο κόσμος εσιαξαν σχετικά και οι δυο . Οι Φίλοι μου όμως δεν έχουν 5G για να ξέρω πως πάει το 5G 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 (edited) 33 minutes ago, georgebad said: Και η Vodafone τα ίδια σκατα με την cosmote στο 4G πάντως . Τώρα που έσπασε ο κόσμος εσιαξαν σχετικά και οι δυο . Οι Φίλοι μου όμως δεν έχουν 5G για να ξέρω πως πάει το 5G Ανεβάζω σε λίγο όπως τα έστειλε ο φίλος μου στο θέμα του 5g 1 hour ago, johnnybegood said: Καλησπερα παιδια. Διασταυρωση Λ.Αθηνων με κηφισσο (ισως ο κεντρικοτερος κομβος της Αθηνας). Επειδη περναω απο το σημειο αυτο συχνα καθε μερα (μπορει και 10 φορες) η παρακατω μετρηση ειναι απο τις καλες(!). Συνηθως το speedtest ουτε καν αρχιζει...Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως γινεται να εχει τοσο καλο upload ενω το download συνηθως ειναι κοντα στο 0... Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9090153766 49 minutes ago, Nickchris36 said: Όντως πολύ χαμηλό το νταουν σε σχεση με το απ.. Τι συμβαίνει? Σκέτη 1800αρα και πολλά δίνει με πίτα κατάσταση.....😀 33 minutes ago, georgebad said: Και η Vodafone τα ίδια σκατα με την cosmote στο 4G πάντως . Τώρα που έσπασε ο κόσμος εσιαξαν σχετικά και οι δυο . Οι Φίλοι μου όμως δεν έχουν 5G για να ξέρω πως πάει το 5G Το 4g όπως το είπες για τα πανηγύρια σε όλες τις εταιρίες. Τα ίδια μου είπε και ο φίλος μου. Στην Vodafone στην πλατεία Ελευθερίας κάτι έκανε η σκέτη 1800αρα αλλά στα τάρταρα όπως ήταν φυσιολογικό. Edited February 25, 2023 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 Δεν μπορει να μοιρασουν το bandwidth στην 1800αρα ωστε να υπαρχει και επαρκες download? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Σούδα συμμαχικό νεκροταφείο Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 2 minutes ago, zerokill said: Σούδα συμμαχικό νεκροταφείο Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά δεν έχει κεραίες εκει γύρω.? Τι χάλια είναι αυτά?🤔🤔🤔 2 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) Πεζόδρομος Λεπτοκαρυάς Καρναβάλι https://www.speedtest.net/my-result/a/9094556448 Edited February 27, 2023 by memoriesradio 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) 59 minutes ago, memoriesradio said: Πεζόδρομος Λεπτοκαρυάς Καρναβάλι https://www.speedtest.net/my-result/a/9094556448 Μια χαρά!! Λιβαδειά Σπιτι Το 3τζι ανοικτό ακόμα με καλές και αξιοπρεπείς επιδόσεις όμως. Edited February 27, 2023 by Nickchris36 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 56 minutes ago, zerokill said: Σούδα συμμαχικό νεκροταφείο Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν νομίζω να χρειάζονται 5g σε εκείνο το σημείο οι ένοικοι του χώρου 🤣🤣🤣🤣🤣 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Καλά δεν έχει κεραίες εκει γύρω.? Τι χάλια είναι αυτά?Δεν νομίζω να έχει κεραία στην Σούδα.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 (edited) 1 minute ago, cmvr said: Δεν νομίζω να χρειάζονται 5g σε εκείνο το σημείο οι ένοικοι του χώρου 🤣🤣🤣🤣🤣 Και τουριστική περιοχή και το λιμάνι εκεί.. και ολας.απαραδεκτο!!!! Edited February 27, 2023 by Nickchris36 1 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Δεν νομίζω να χρειάζονται 5g σε εκείνο το σημείο οι ένοικοι του χώρου Οχι αλλα είναι κατοικημένη περιοχή.Μερικά μέτρα πιο πέρα ειναι η σχολή εμπορικού ναυτικούΛίγο ψηλότερα το σπίτι του Κυριάκου.Εκεί δεν υπάρχει καν σήμα.Οσο ανεβαίνεις αεροδρόμιο χαιρετάς το 4G χαιρετάς το 3G και μένεις με 2-3 γραμμές Edge μέχρι το ΑρώνιSent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 2 minutes ago, zerokill said: Οχι αλλα είναι κατοικημένη περιοχή. Μερικά μέτρα πιο πέρα ειναι η σχολή εμπορικού ναυτικού Λίγο ψηλότερα το σπίτι του Κυριάκου. Εκεί δεν υπάρχει καν σήμα.Οσο ανεβαίνεις αεροδρόμιο χαιρετάς το 4G χαιρετάς το 3G και μένεις με 2-3 γραμμές Edge μέχρι το Αρώνι Sent from my iPhone using Tapatalk Παντου πρέπει να υπάρχει κάλυψη αξιοπρεπής και ένα 4g για σερφαρισμα θεωρώ.Ακομα και σε περιοχές που δεν θελόυν να επενδυσουν.Ειμαστε στο 2023. Και τουριστικός Νομος το βρίσκω απαράδεκτο. 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts