Gv2008 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 Καλησπέρα. Σήμερα βρέθηκα στη Ναύπακτο για την αυριανή αναπαράσταση της Ναυμαχίας. Το δίκτυο έχει αναβαθμιστεί λαι στο 30% των μετρήσεων ξεπερνά την πράσινη! Ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με το 4G στην περιοχή Μοναστηράκι μετά τη Χιλιαδού. Η αναβάθμιση τελείωσε πολύ πρόσφατα. Δεν το περίμενα. Θα δούμε και πως θα συμπεριιφερθεί αύριο στην αναπαράσταση που θα γίνεται χαμός Εδώ με γύρισε σε EDGE 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 1ο ή 2ο δίκτυο η vf με ταχύτητες πάνω από 80 mbps σε υπόγεια μέσα στη Ναύπακτο. Η τρασίλα της Huawei εδώ δουλεύει εξαιρετικά. Πουθενά αλλού δεν είναι τόσο καλή. Και το κυριότερο μηδέν εναλλαγές σε παλαιότερες τεχνολογίες. Επίσης στς κεραίες έξω από την πόλη 3G από 2100 και 900 ΤΕΛΟΣ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 Στα Χανιά απέναντι από τα Τριζόνια. Φθιώτιδα. Επίσης αναβαθνισμένο δίκτυο με χωρίς 3G. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Αεροδρόμιο Ηρακλείου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 2 ώρες πριν, waeo said: Αεροδρόμιο Ηρακλείου Πια συσκευή είναι αυτή; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 2 ώρες πριν, waeo said: Αεροδρόμιο Ηρακλείου Το tempered glass νομίζω θέλει αλλαγή. 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 A3 2017, πόσα χρόνια πίσω!Καλά παίζει πάντως η Vodafone στο αεροδρόμιο εκεί.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Αρχίσαμε... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, georgeavl3 said: S, πόσα χρόνια πίσω! Καλά παίζει πάντως η Vodafone στο αεροδρόμιο εκεί. Poco X3 Pro via Tapatalk Nα τη βάλει σε ένα ποιο σύγχρονο κινητό. Αυτό αν θυμάμαι καλά έχει cat 6 modem οπότε δε δίνει την πραγματική σημερινή εικόνα κανενός δικτύου. 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Αρχίσαμε... Κλειδωσέ το σε NR/LTE και ας τους να κουρεύονται 😃 Edited October 8, 2022 by cmvr 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Το tempered glass νομίζω θέλει αλλαγή. 😂 Είναι το παλιό μου κινητό όποτε δεν με νοιάζει και τόσο 😂 και είναι το κανονικό του τζαμί 🥲. @cmvrΘα πρέπει δυστυχώς να αγοράσω android μόνο και μόνο για τις καταγραφές που δεν παίζει 😂. Αν είχα την δυνατότητα θα το έκανα αλλά για την ώρα θα κάνω ό,τι μπορώ με το Α3 2017😊. Για 5G μετρησεις με iPhone αλλά χωρίς cell mapper 🥲. Edited October 8, 2022 by waeo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 14 minutes ago, waeo said: Είναι το παλιό μου κινητό όποτε δεν με νοιάζει και τόσο 😂 και είναι το κανονικό του τζαμί 🥲. @cmvrΘα πρέπει δυστυχώς να αγοράσω android μόνο και μόνο για τις καταγραφές που δεν παίζει 😂. Αν είχα την δυνατότητα θα το έκανα αλλά για την ώρα θα κάνω ό,τι μπορώ με το Α3 2017😊. Για 5G μετρησεις με iPhone αλλά χωρίς cell mapper 🥲. Αν μετράς στο iphone τις ταχύτητες 4g/5g όλα καλά. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 11 ώρες πριν, cmvr said: Nα τη βάλει σε ένα ποιο σύγχρονο κινητό. Αυτό αν θυμάμαι καλά έχει cat 6 modem οπότε δε δίνει την πραγματική σημερινή εικόνα κανενός δικτύου. Κλειδωσέ το σε NR/LTE και ας τους να κουρεύονται 😃 Το δοκίμασα. Αμέσως η sim απενεργοποιήθηκε, τα δεδομένα γύρισαν στη sim 2 και μετά από 5 λεπτά μου ζήτησε pin και έβγαζε κάθε 1 λεπτό welcome to Vodafone. Τουλάχιστον δεν είναι ανάγωγοι, όπως οι άλλοι😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 1 hour ago, Gv2008 said: Το δοκίμασα. Αμέσως η sim απενεργοποιήθηκε, τα δεδομένα γύρισαν στη sim 2 και μετά από 5 λεπτά μου ζήτησε pin και έβγαζε κάθε 1 λεπτό welcome to Vodafone. Τουλάχιστον δεν είναι ανάγωγοι, όπως οι άλλοι😂😂😂 Εδώ κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο κάθε 10 λεπτά για να βλέπουμε το welcome to Vodafone 🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 2 ώρες πριν, cmvr said: Εδώ κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο κάθε 10 λεπτά για να βλέπουμε το welcome to Vodafone 🤣🤣🤣🤣 Εμένα με συγκινεί που είναι τόσο ευγενικοί εκεί στη VF. Θέλω να κάνω ΣΥΝΕΕΧΙΑ επανεκκινήσεις. Χθες κατάλαβε τα θέλω μου και άρχισε τις εναλλαγές και το welcome to Vodafone! Ενώ οι αγενέστατοι της WIND - NOVA είχαν 4G+ συνέχεια και ΠΟΤΕ δεν με καλωσόρισε στο δίκτυο. Σε δε ντρέπονται. Τώρα έρχεται και το space mobile! Vodafone Terra Network 5G 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Κοντά στο ανοιχτό κολυμβητήριο Γλυφάδας. Δεν κατάφερα να μετρήσω με 5G, γιατί η συγκεκριμένη κεραία υπερκαλύπτει αυτές που έχουν αναβαθμιστεί. Ούτως ή άλλως νομίζω μόνο DSS είδα πιο πάνω, με 2ψηφια νούμερα (δεν έχω ολόκληρο τεστ). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 On 9/10/2022 at 5:44 ΜΜ, MitsosDaBest13 said: Κοντά στο ανοιχτό κολυμβητήριο Γλυφάδας. Δεν κατάφερα να μετρήσω με 5G, γιατί η συγκεκριμένη κεραία υπερκαλύπτει αυτές που έχουν αναβαθμιστεί. Ούτως ή άλλως νομίζω μόνο DSS είδα πιο πάνω, με 2ψηφια νούμερα (δεν έχω ολόκληρο τεστ). Τόσο πιάνει εκεί από πέρυσι και γω που έκανα μετρήσεις. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη Γλυφάδα. Παρ' ολα αυτά, μια χαρά αξιοπρεπής είναι σχεδόν παντού και στην Άνω Γλυφάδα (μπόλικη συνεγκατάσταση με μπλε- ειδικά η μπλε στην Άνω Γλυφάδα έχει βάλει πάνω σε όλες τις κεραίες της κόκκινης). Από εναλλαγές πώς τα πήγαινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 (edited) 16 minutes ago, johnny_htc said: Τόσο πιάνει εκεί από πέρυσι και γω που έκανα μετρήσεις. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη Γλυφάδα. Παρ' ολα αυτά, μια χαρά αξιοπρεπής είναι σχεδόν παντού και στην Άνω Γλυφάδα (μπόλικη συνεγκατάσταση με μπλε- ειδικά η μπλε στην Άνω Γλυφάδα έχει βάλει πάνω σε όλες τις κεραίες της κόκκινης). Από εναλλαγές πώς τα πήγαινε; Νότια Προάστια, η Vodafone χοντρικά παίζει καλά. Όχι πως έχει ταχύτητες "φωτιά", αλλά καμία σχέση με το κέντρο Αθήνας, που συνήθως παίζει πολύ χαμηλά. Έχουν και μπει και νέοι σταθμοί τα τελευταία 2 χρόνια (οι περισσότεροι Victus). Εναλλαγές δεν είδα. Αν και περισσότερο δούλεψα την "πράσινη", όσο ήμουν εκεί προχθές. Edited October 11, 2022 by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 (edited) Πειραιάς, έξω από το μετρό Δημοτικό Θέατρο. Με single band το 2022, δεν πας πουθενά... Αρχικά έπαιξε για λίγο με το micro #12466 που έπιανε 70 με B7 και μετά έμεινε μόνιμα σε αυτήν που σερνόταν. (δεν έχω τεστ με το micro, με γύρισε σε αυτήν την ώρα του download). 5G δεν είδα καθόλου στο σημείο. Edited October 11, 2022 by MitsosDaBest13 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Πάλι καλά που ολοκληρώθηκε έστω το speedtest. Πριν 2-3 χρόνια που περνούσα τακτικά από εκεί, πολλές φορές ούτε σελίδα δεν μπορούσες να ανοίξεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 5 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Νότια Προάστια, η Vodafone χοντρικά παίζει καλά. Όχι πως έχει ταχύτητες "φωτιά", αλλά καμία σχέση με το κέντρο Αθήνας, που συνήθως παίζει πολύ χαμηλά. Έχουν και μπει και νέοι σταθμοί τα τελευταία 2 χρόνια (οι περισσότεροι Victus). Εναλλαγές δεν είδα. Αν και περισσότερο δούλεψα την "πράσινη", όσο ήμουν εκεί προχθές. Πως ορίζεις έναν σταθμό Victus ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Πως ορίζεις έναν σταθμό Victus ή κάτι άλλο;Βγάζουν μαζί άδεια από την αρχή συνήθως, αλλά το enb απ ο, τι έχω καταλάβει, είναι τζοκερ (5ψηφιο ή τετραψήφιο) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Βγάζουν μαζί άδεια από την αρχή συνήθως, αλλά το enb απ ο, τι έχω καταλάβει, είναι τζοκερ (5ψηφιο ή τετραψήφιο) Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει «σταθμός Victus». Η θέση και ο ιστός ανήκουν στην Vantage. Οποίος θέλει βάζει. Για τη Vodafone και τη Wind τη διαχείριση την κάνει η Victus. Αλλά τα μηχανήματα access είναι ξεχωριστά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 10 minutes ago, TakeOverNet said: Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει «σταθμός Victus». Η θέση και ο ιστός ανήκουν στην Vantage. Οποίος θέλει βάζει. Για τη Vodafone και τη Wind τη διαχείριση την κάνει η Victus. Αλλά τα μηχανήματα access είναι ξεχωριστά. Ναι, το σωστό είναι αυτό που λες σίγουρα. Απλά πιστεύω έχει επικρατήσει πιο πολύ έτσι να λένε την συνεγκατάσταση και των δύο σε κοινό ιστό από την αρχή του στησίματος. Κάτι σαν σημείο αναφοράς. Τπτ το ιδιαίτερο δλδ που να επηρεάζει τη ανεξάρτητη εκπομπή της κάθε μιας από τον σταθμό με δικά της μηχανάκια όπως αναφέρεις πολύ σωστά 😎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 4 ώρες πριν, johnny_htc said: αλλά το enb απ ο, τι έχω καταλάβει, είναι τζοκερ (5ψηφιο ή τετραψήφιο) Ναι είναι όντως τζοκερ το eNb που βάζουν γιατί για παράδειγμα η Wind στα κεντρικά τους στην Αθηνών, δεν είναι με 5 ψηφία τα eNb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 Να κάνω μια ερώτηση! Πάνω στο σπίτι πιάνω 5g (εικονικο βέβαια) αλλά με πολύ καλές ταχύτητες.Στον κήπο ισόγειο δηλαδή, με ρίχνει σε 4g+ με καλές ταχύτητες και άλλες φορές, τις περισσότερες γυρνάει σε 4g απλό, χάλια ταχύτητα!Μπορώ κάπως να κλειδώσω 4g+?Συσκευή samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts