georgebad Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Στο βόλος Σκιάθος πολύ edge . Παρα πολύ unusable το δίκτυο γενικά στην σκιαθο ήταν κομπλέ όχι κάτι το ουαου έπεφτε στα μονοψήφια σχετικά συχνα αλλά δεν ήταν unusable πουθενά. καλυψη καλή όποτε +1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditheo Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 5 hours ago, DjTony said: Δε θα είμαι σε ένα συγκεκριμένο. Σκάλα καλλιραχης θα μένω αλλά θα γυρνάω συνεχώς.. Από εκείνη την πλευρά δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, στην σκάλα ποταμιάς, σε πολλά σημεία δεν θα έχεις σήμα και λίγο πιο νότια στον Ποτό, πιο μικρές ταχύτητες. Οπουδήποτε αλλού δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλιστα καταφέραμε και φάγαμε 8 πακέτα των 40 σε 16 ημέρες. Παράθεση Δημοσθένης Θεοχαρίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Κτελ Λάρισας στο Navis https://www.speedtest.net/my-result/i/4735167374 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2021 16 hours ago, georgebad said: Στο βόλος Σκιάθος πολύ edge . Παρα πολύ unusable το δίκτυο γενικά στην σκιαθο ήταν κομπλέ όχι κάτι το ουαου έπεφτε στα μονοψήφια σχετικά συχνα αλλά δεν ήταν unusable πουθενά. καλυψη καλή όποτε +1 . Δεν καταλαβαίνω γιατί. Μάλλον έχουν καταστραφεί οι κεραίες στη βόρεια Εύβοια που κάλυπταν αυτή τη διαδρομή. Δεν υπήρχε θέμα παλιότερα. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Vodafone κέντρο Αργαλαστης Πηλίου. Πολύ καλά, μπράβο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 Vodafone κέντρο Σοφαδων Καρδίτσας εσωτερικός χώρος. Πολυ κακό σήμα. Σε εξωτερικό χώρο τα πράγματα είναι καλά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 (edited) Αμπελώνας Καρδίτσας. Η κάλυψη σε εσωτερικό χώρο είναι κακή. Εχω οπτική επαφή με 3 σταθμούς λόγω κάμπου σε κάμποσα χιλιόμετρα. Σε εξωτερικό χώρο είναι οκ. Edited August 30, 2021 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finwe Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 (edited) Παλιά Πεντέλη, 1ος όροφος κιόλας. Έξω άντε να έχει 1-2Mbps παραπάνω. Συμμετρικό, δεν έχω παράπονο, το OCD μου είναι ευχαριστημένο. Edited August 30, 2021 by Finwe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 4 hours ago, Finwe said: Παλιά Πεντέλη, 1ος όροφος κιόλας. Έξω άντε να έχει 1-2Mbps παραπάνω. Συμμετρικό, δεν έχω παράπονο, το OCD μου είναι ευχαριστημένο. Πεντέλη (παλαιά) η Vodafone είναι χάλια. Μια 800αρα έχει και ό,τι πιάσει. Νομίζω έχω δει και πάνω από 7-8 Mbps στην πλατεία Χαραυγης. Το 3G είναι σχεδόν ανύπαρκτο ή μη λειτουργικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 Λιμάνι Βόλου. Πραγματικά πολύ κακό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 Εδώ στον νομό Χανίων τουλάχιστον στο βόρειο κομμάτι που έχει και τουριστική κίνηση έχει αρχίσει να βάζει επιτέλους Β7 για αύξηση χωρητικότητας και πλέον κάνει άνετα και 3CA σε αρκετές περιοχές. Δυστυχώς το τρέχον κινητό μου δεν υποστηρίζει 4G+ για να μετρήσω με την μέγιστη δυνατή απόδοση αλλά με σκέτη Β7 σε Γεωργιούπολη και Καβρό Αποκορώνου που σφύζουν από κόσμο λόγω τουρισμού, βαράει 100αρια και πρωί και απόγευμα που έχω δοκιμάσει. 2 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 Τώρα Πετράλωνα Χαλκιδικής https://www.speedtest.net/my-result/i/4744857950 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Σήμερα υπάρχει τρελό θέμα με τις κλήσεις . παει να βγάλει κλήση με volte το ρίχνει σε 3G , και μετά GPRS . Δεν ακούει ο συνομιλητής , πέφτει η κλήση . Σέρρες . Έχει κανένας άλλος θέμα ; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Αλεξανδρούπολη όλα καλά, ομως έχω παρατηρήσει μέρες τώρα (σε άλλο κινητό χωρίς VoLTE) ότι δεν κάνει κλησεις μέσω 3G (δεν έχει επιλογή 3G μόνο), με αποτέλεσμα να πέφτουν σε GPRS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Κατερίνη περιοχή ΚΤΕΛ σε εσωτερικό χώρο. Η αλήθεια είναι πως το δίκτυο φαίνεται να έχει βελτιωθεί αισθητά σε σημεία που κινούμαι καθημερινά. Αυτό όμως δε σημαινει ότι δε χωράει κι άλλη βελτίωση. https://www.speedtest.net/my-result/a/7683729432 1 Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Δεν ξέρω εαν έχει αναφερθεί για Βόλο. Χθες παρέλαβα (μέσω efood) νέο νουμερο Vf CU και παράλληλα πρώτη φορά συνδρομητής Vodafone κινητού, ever. Παρατήρησα πως στην περιοχή μου (πάνω απο περιφερειακό) δεν έχει καταφέρει το κινητό να συνδεθεί σε κεραία 4G. Ούτε ακόμα και χειροκίνητα που του λέω να συνδεθεί σε κεραία 4G... το πάει καρφωτό σε 3G. Με Q και Cote έχω full σήμα 4G. Τι παίζει; Είναι λιγάκι πίσω η Vf στο 4G; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Στειλε 4GNAI στο 1285 και κάνε μια επανεκκίνηση. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 αυτό ήθελε... ευχαριστώ. Βέβαια εκεί που είχα 3Mb/s download με 3G τώρα έχω 650Kb/s με 4G Δηλαδή δεν έχω λόγια... 3 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Είναι πίτα το δίκτυο θα συνηθίσεις 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 4 hours ago, filippos said: αυτό ήθελε... ευχαριστώ. Βέβαια εκεί που είχα 3Mb/s download με 3G τώρα έχω 650Kb/s με 4G Δηλαδή δεν έχω λόγια... Δεν αλλάζεις από κοσμοτε στο Βόλο. Βέβαια στην περιοχή που είσαι έχει καλύτερη κάλυψη η Vodafone αλλά και πολλούς συνδρομητές... 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 11 hours ago, mixtri said: Δεν αλλάζεις από κοσμοτε στο Βόλο. Βέβαια στην περιοχή που είσαι έχει καλύτερη κάλυψη η Vodafone αλλά και πολλούς συνδρομητές... Βασικά στην περιοχή που είμαι καλύτερη απόδοση έχει η Q κ μετά η Cosmote. Αλλά ρε φίλε δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά στην Vf. Λόγω φοιτητικού πακέτου τα χρησιμοποιώ αλλιώς θα είχα μόνο Q. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Πλατεία δημαρχείου στην Κατερίνη. https://www.speedtest.net/result/a/7691276144Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 Κάποιος πέτυχε B46 στο cellmapper. Εχει δει κανεις LTE LAA στην ελλαδα αποο vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 13 minutes ago, georgebad said: Κάποιος πέτυχε B46 στο cellmapper. Εχει δει κανεις LTE LAA στην ελλαδα αποο vodafone? Σε τι θα χρησίμευε το LAA στην Ελλάδα με τόσο φάσμα που έχουν; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2021 (edited) Πολύ ρεζίλι πάντως να είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες εταιρίες με τόσα παραρτήματα γενικά και να έχει τέτοια χάλια υπηρεσία. Σε όποια χώρα έχω δοκιμάσει Vodafone, η ταχύτητα και η κάλυψη είναι παντού τα ίδια χάλια Edited July 23, 2022 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts