manosvitacar Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Χάλια είναι αλλά έχουν καλές προσφορές . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Χάλια είναι αλλά έχουν καλές προσφορές . Sent from my iPhone using Tapatalk Παντως σε δυτικη και κεντρικη μακεδονια εκτος πολεων το 4G το ψαχνεις με το κυαλι.Το ιδιο και σε Ανατ.Μαεδονια και θρακη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στον Αποκόρωνα Χανίων σε πολλά χωριά όπως Καλύβες, Βάμος κλπ. έχει καλό σήμα είτε από band 3 ή από band 20 με ταχύτητες από 20-40 Mbps, παραπλήσιες της Wind δηλαδή. Θεματάκια έχει στην εθνική Χανίων-Ηρακλείου που σε κάποια σημεία γυρίζει σε 3g/edge καθώς και σε λίγα πιο αραιοκατοικημένα μέρη που δεν έκανε αναβάθμιση μαζί με την μπλε μέσω Victus. Προς Στυλο Σαμωνά και απο την αλλη μερια παντως αυτα ειναι πολυτελειες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παντως σε δυτικη και κεντρικη μακεδονια εκτος πολεων το 4G το ψαχνεις με το κυαλι.Το ιδιο και σε Ανατ.Μαεδονια και θρακη. Οι χάρτες επιβεβαιώνουν. Τεράστιες περιοχές στην δυτική και κεντρική Μακεδονία θέλουν τη Νικολούλη να ψάξει για 4G :lol::lol::lol: http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/map2017/maps/map-4g/z3.jpg http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/map2017/maps/map-4g/z6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 @georgemv Σχεδόν σε όλη τη χώρα, έτσι είναι. Μόνο μέσα σε πόλεις έχει 4G η Vodafone, γι' αυτό είναι τελευταίο δίκτυο (και το πιο ακριβό). Μέχρι και η WIND έχει 4G σε χωριά (και δεν είναι ραδιόφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Η Vodafone δεν ενημερώνει συχνά τους χάρτες έτσι και αλλιώς. Πάντως και Θράκη μέλος του forum επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κάλυψη σε ολόκληρους τους νομούς παρότι η victus είναι ακόμα εκεί. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited February 12, 2018 by XP130TD Εκτός θέματος Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) H Vodafone είχε αρκετό H+ από πριν, πρόσφατα έβαλε και 900άρες H+, βελτίωσε αρκετά την κάλυψη και το άφησε έτσι... Προς το παρόν, δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει το 4G εκτός πόλεων. Ίσως όταν δουν ότι σύντομα θα είναι τελευταίοι σε κάλυψη, να θορυβηθούν... Πάντως, αν εγώ σε χωριό έχω τουλάχιστον 2-3 Mbps με καλό σήμα H+, δε με πειράζει ιδιαίτερα. Αλλά η αναλογία τιμές/υπηρεσίες στη Vodafone, είναι πολύ χαμηλή... Edited February 12, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 H Vodafone είχε αρκετό H+ από πριν, πρόσφατα έβαλε και 900άρες H+, βελτίωσε αρκετά την κάλυψη και το άφησε έτσι... Προς το παρόν, δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει το 4G εκτός πόλεων. Ίσως όταν δουν ότι σύντομα θα είναι τελευταίοι σε κάλυψη, να θορυβηθούν... Πάντως, αν εγώ σε χωριό έχω τουλάχιστον 2-3 Mbps με καλό σήμα H+, δε με πειράζει ιδιαίτερα. Αλλά η αναλογία τιμές/υπηρεσίες στη Vodafone, είναι πολύ χαμηλή... Αυτο το 3G με κραταει...εκτος αυτου ειναι τα 1+1,οι γονεις μου με τα φοιτητικα και με τοσα λεπτα προς cu μιλανε δωρεαν σε εμενα και μεταξυ τους.Εγω θελω 4g να εχει ακομα και στο χωριο,εστω και με 10mbps.Με ενδιαφερει να εχω καλυψη παντου και ειδικα για χρηση ιντερνετ.Στην ομιλια,θεμα δεν ειχα εκτος απο σημεια με κακο σημα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι χάρτες επιβεβαιώνουν. Τεράστιες περιοχές στην δυτική και κεντρική Μακεδονία θέλουν τη Νικολούλη να ψάξει για 4G :lol::lol::lol: http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/map2017/maps/map-4g/z3.jpg http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/map2017/maps/map-4g/z6.jpg Για Ημαθια παντως σε κλειδι,τρικαλα,πλατυ,κορυφη απο μακρινη κεραια 4g στα 800mhz πιανω και αυτη χανεται κι ολας.Απο θεσσαλονικη βλεπει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Οι χάρτες επιβεβαιώνουν. Τεράστιες περιοχές στην δυτική και κεντρική Μακεδονία θέλουν τη Νικολούλη να ψάξει για 4G :lol::lol::lol: http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/map2017/maps/map-4g/z3.jpg http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/map2017/maps/map-4g/z6.jpg Όντως οι περσινοί χάρτες επιβεβαιώνουν... Εξάλλου μόνο ένα δίκτυο αναβαθμιζει ως γνωστόν. Αυτο της υπομονής. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H Vodafone είχε αρκετό H+ από πριν, πρόσφατα έβαλε και 900άρες H+, βελτίωσε αρκετά την κάλυψη και το άφησε έτσι... Προς το παρόν, δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει το 4G εκτός πόλεων. Ίσως όταν δουν ότι σύντομα θα είναι τελευταίοι σε κάλυψη, να θορυβηθούν... Πάντως, αν εγώ σε χωριό έχω τουλάχιστον 2-3 Mbps με καλό σήμα H+, δε με πειράζει ιδιαίτερα. Αλλά η αναλογία τιμές/υπηρεσίες στη Vodafone, είναι πολύ χαμηλή... Όταν υπαρχει 4G sharing έδω και 1,5 χρόνο, θεωρείς οτι αν μείνει τελευταία θα ειναι μόνη της; Σε κάθε περίπτωση έχουν ενεργοποιηθεί παρά πολλοί σταθμοί σε Θράκη και συνεχίζουν. Ας ελπίσουμε οτι θα βγει ανανέωση για χάρτες σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανανεώνει τους χάρτες. Τζάμπα μάρκετινγκ είναι. Πολύ κακή πολιτική. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Αυτο το 3G με κραταει...εκτος αυτου ειναι τα 1+1,οι γονεις μου με τα φοιτητικα και με τοσα λεπτα προς cu μιλανε δωρεαν σε εμενα και μεταξυ τους.Εγω θελω 4g να εχει ακομα και στο χωριο,εστω και με 10mbps.Με ενδιαφερει να εχω καλυψη παντου και ειδικα για χρηση ιντερνετ.Στην ομιλια,θεμα δεν ειχα εκτος απο σημεια με κακο σημα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για Ημαθια παντως σε κλειδι,τρικαλα,πλατυ,κορυφη απο μακρινη κεραια 4g στα 800mhz πιανω και αυτη χανεται κι ολας.Απο θεσσαλονικη βλεπει. Η 2042 του Κολινδρου που είναι ίδια ονομασία και στην Wind λόγω Victus κάπως αδύναμο 4G έχει η κόκκινη σε εκείνη την βάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Όντως οι περσινοί χάρτες επιβεβαιώνουν... Εξάλλου μόνο ένα δίκτυο αναβαθμιζει ως γνωστόν. Αυτο της υπομονής. Είναι οι τρέχοντες χάρτες αυτοί, τραβηγμένοι χθες από το επίσημο site. Τις εξυπνάδες εκεί που σε παίρνει. Την ειρωνεία παρομοίως. Αν έχουν σταθμούς που δεν τους καταγράφουν τότε: 1) Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου, ούτε εγω ούτε κάθε πιθανός πελάτης για την κάλυψη 4G 2) Είναι ανοργάνωτοι και αυτοκαταστροφικοί 3) Μπορούν ανά πάσα στιγμή να τους σταματήσουν την εκπομπή για οποιονδήποτε λόγο, αφού δεν τους αναφέρουν επίσημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Είναι οι τρέχοντες χάρτες αυτοί, τραβηγμένοι χθες από το επίσημο site. Τις εξυπνάδες εκεί που σε παίρνει. Την ειρωνεία παρομοίως. Αν έχουν σταθμούς που δεν τους καταγράφουν τότε: 1) Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου, ούτε εγω ούτε κάθε πιθανός πελάτης για την κάλυψη 4G 2) Είναι ανοργάνωτοι και αυτοκαταστροφικοί 3) Μπορούν ανά πάσα στιγμή να τους σταματήσουν την εκπομπή για οποιονδήποτε λόγο, αφού δεν τους αναφέρουν επίσημα Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο το "3"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο το "3"? Οι χάρτες είναι μια δημόσια δέσμευση για την κάλυψη. Εάν μειωθεί η κάλυψη και φανεί στο χάρτη, έχεις έναν τρόπο να διαμαρτυρηθείς δείχνοντας το πριν και το μετά. Αυτό στους μεγάλους εταιρικούς πελάτες μετράει, λες στον account manager κύριε, η κάλυψη πέφτει, έχουμε θέμα. Αν δεν περνάς καινούργιες κεραίες στον χάρτη, και να τις αποσύρεις δεν θα φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Είναι οι τρέχοντες χάρτες αυτοί, τραβηγμένοι χθες από το επίσημο site. Τις εξυπνάδες εκεί που σε παίρνει. Την ειρωνεία παρομοίως. Αν έχουν σταθμούς που δεν τους καταγράφουν τότε: 1) Δεν θα μυρίσω τα νύχια μου, ούτε εγω ούτε κάθε πιθανός πελάτης για την κάλυψη 4G 2) Είναι ανοργάνωτοι και αυτοκαταστροφικοί 3) Μπορούν ανά πάσα στιγμή να τους σταματήσουν την εκπομπή για οποιονδήποτε λόγο, αφού δεν τους αναφέρουν επίσημα Δεν ειρωνεύομαι κανένα αν και απο οτι βλέπω θα έπρεπε, όποτε χαλάρωσε με τα νευράκια. Για κάποιον που γνωρίζει όπως εσύ, μου ειναι δύσκολο να φανταστώ γιατι χρησιμοποιείς τους χάρτες για να ειρωνεύτεις το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δεν ειρωνεύομαι κανένα αν και απο οτι βλέπω θα έπρεπε, όποτε χαλάρωσε με τα νευράκια. Για κάποιον που γνωρίζει όπως εσύ, μου ειναι δύσκολο να φανταστώ γιατι χρησιμοποιείς τους χάρτες για να ειρωνεύτεις το δίκτυο. ΟΚ, δέχθηκα και ιατρική συμβουλή. Σταματώ εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εδώ σε μέρη που δεν δείχνει ντεμέκ 4G πιάνει 4G και σε άλλα μέρη που το κοκκινησαν πολύ το 4G Δυστυχώς οριακά είναι υπό εξαφάνιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Οι χάρτες είναι μια δημόσια δέσμευση για την κάλυψη. Εάν μειωθεί η κάλυψη και φανεί στο χάρτη, έχεις έναν τρόπο να διαμαρτυρηθείς δείχνοντας το πριν και το μετά. Αυτό στους μεγάλους εταιρικούς πελάτες μετράει, λες στον account manager κύριε, η κάλυψη πέφτει, έχουμε θέμα. Αν δεν περνάς καινούργιες κεραίες στον χάρτη, και να τις αποσύρεις δεν θα φανεί. Κατ'αρχάς δημόσια δέσμευση δεν είναι ακριβώς καθώς η κάλυψη που παρουσιάζουν είναι πάντοτε ενδεικτική. Κατα τα λοιπά καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν μου προκύπτει από κάπου ότι είτε η Vodafone είτε άλλος πάροχος κατεβάζουν σταθμούς και μειώνουν την κάλυψη, ούτε βρίσκω λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι εξαιρείται η περίπτωση που λόγω ανάκλησης άδειας, δικαστικής απόφασης κτλ αναγκαστούν να ξηλώσουν σταθμό, κάυι που έχει συμβεί σε όλες και δεν ευθύνονται (ευτυχώς πλέον δεν συμβαίνει τόσο συχνά). Από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι οι χάρτες δεν είναι ανανεωμένοι. Κακώς, εννοείται, αλλά μην νομίζεις ότι υπάρχει και πολύς κόσμος που ανατρέχει σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εδώ σε μέρη που δεν δείχνει ντεμέκ 4G πιάνει 4G και σε άλλα μέρη που το κοκκινησαν πολύ το 4G Δυστυχώς οριακά είναι υπό εξαφάνιση... Ακριβως,ο χαρτης ειναι απλα μη ενημερωμενος.Οι αλλες 2 οπου δειχνει 4g στον χαρτη εχουν.Ακομα και με οριακο σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dacia_Duster Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 ΔΕΝ ενημερώνει συχνά τους χάρτες κάλυψης της η Vodafone ? Τόσο οργανωμένο και τόσο ενημερωμένο site έχει ........... Οι χάρτες της , όχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 (edited) δεν ξέρω για χάρτες αλλά χερσόνησο Κρήτης σίγουρα αναβάθμισαν από 40 σε 90,και πρέπει να έγινε πολύ πρόσφατα https://postimg.org/image/quya2zn6z/ είναι στο ύψος της εθνικής τράπεζας και μάλιστα μέσα σε ισόγειο κτιρίου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited February 16, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 δεν ξέρω για χάρτες αλλά χερσόνησο Κρήτης σίγουρα αναβάθμισαν από 40 σε 90,και πρέπει να έγινε πολύ πρόσφατα https://postimg.org/image/quya2zn6z/ είναι στο ύψος της εθνικής τράπεζας και μάλιστα μέσα σε ισόγειο κτιρίου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Refarming. Δεν κοστίζει σε hardware. Άρα γιατί όχι; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Reframing στα Γιαννιτσά πότε θα δούμε άραγε... Απ όλες τις κεραίες μόνο εκείνη στο κέντρο έχει τεράστιο πρόβλημα Όχι στο σήμα αλλά στη ταχύτητα δε δικαιολογείται για Β3 να πιάνει 12mbps ενώ στις άλλες να βγάζει 50+ !!! Και η κεραία ανατολικά της πόλης Ακόμα να βάλουν 4G κι έχει ακόμα κενά στη κάλυψη!!! Εν τω μεταξύ χθες στο Πολυκαστρο 2 νέες 4G κεραίες μπήκαν Β20 με φουλ 50 ταχύτητα και μια στο κατάστημα της Vodafone το αναβάθμισαν σε 3G για την ώρα αν κι εκείνη η κεραία κάθε φορά που περνούσα δεν λειτουργούσε για πολύ καιρό αλλά τώρα παίζει πολύ δυνατά και καλύπτει τα κενά που είχε η Πόλη... Το 4G λείπει σε εκείνη Ακόμα αλλά ήδη καλύπτεται καλά το 4G... ταυτόχρονα έκανε τεστ και η Wind (Victus δουλειά είναι αυτή) που ανέφερα χθες σε άλλο ποστ... Αυτά για την ώρα... περιμένω report για το πότε αναμένεται reframing στα Γιαννιτσά από την Vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Λάρισα, περιοχή σταθμού http://i66.tinypic.com/2d7u00p.jpg Χωρίς CA. Απλά band 3 @ 20 MHz ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάρισα, περιοχή Φρουρίου http://i65.tinypic.com/24m7zix.jpg Χωρίς CA. Band 3 @ 20 MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Σταθμός Μηλεων Πηλίου http://i63.tinypic.com/qoxb0j.jpg Χωρίς CA, band 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts