damokles Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 H Vodafone είναι η μόνη ελληνική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καλύψει κάποιες περιοχές. Είναι η μόνη που όταν κάνεις καταχώρηση σου απαντάει ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να καλύψει μία περιοχή. Τώρα ως πελάτης στην επαρχία γιατί πρέπει να ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής της; Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω την κάλυψη της Vodafone καθαρά εμπορική... Βλέπω ξέρεις από τα τεκτενόμενα της κινητής στην Ελλάδα ό,τι κι εγώ από πλέξιμο... Όντως, ό,τι κάλυψη δεν έχει η Vodafone, αυτό οφείλεται σε άρνησή της. Δεν έχει καμία σχέση που υπόκειται σε μαύρο πόλεμο κάτω από την ζώνη με ανύπαρκτους όρους ανταγωνισμού από μια άλλη εταιρεία που πατάει στις πλάτες του Δημοσίου και στις τσέπες του Έλληνα καταναλωτή, συνδρομητή του ΟΤΕ. Συμφωνώ απολύτως! Και για το λόγο αυτό θα διακόψω από τη Vodafone μόλις περάσει το απαραίτητο δίμηνο και θα επιστρέψω στην Cosmote. Είχα αναφέρει στην Vodafone το αδύναμο σήμα σε περιοχή μόλις 300 μέτρα από την εθνική οδό ΠΑΘΕ και την επόμενη μέρα κιόλας μου στείλανε SMS ότι κάνουν προσπάθειες ενίσχυσης του σήματος στην αναφερόμενη περιοχή (πότε πρόλαβαν και το μέτρησαν; πότε τελικά θα έχω σήμα; άγνωστο- απλώς να δείξουν ότι "ενδιαφέρθηκαν"). Είμαι σίγουρος ότι και πάλι σήμερα να κάνω παράπονα, αύριο θα μου έρθει το ίδιο μήνυμα... Αγαπητοί πρέπει να ωριμάσετε και να λαμβάνετε υπόψιν σας τι παίζεται. Όταν μια περιοχή δεν έχει σήμα, να είστε βέβαιοι ότι οι τεχνικοί της Vodafone το γνωρίζουν σίγουρα. Άρα το να το αναφέρετε ή να στείλετε ένα SMS σίγουρα δεν είναι το μόνο προαπαιτούμενο, αν με ένα SMS συμπληρωνόταν η κάλυψη θα είμασταν τρισευτυχείς. Θα πρέπει κάθε μέρα, όλη μέρα, να φροντίζετε να ενημερώνετε γνωστούς και αγνώστους ότι είναι πολύ προτιμότερο να έχουμε πολλές κεραίες με μικρή ακτινοβολία αντί λίγες με μεγάλη. Με στόχο, φυσικά, να μην πηγαίνουν να τσεκουρώνουν κεραίες διαλύοντας τον σχεδιασμό δικτύου της εταιρείας. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βρε παιδιά,αν κάποιος έχει κάποια άκρη στο τεχνικό τμημα,μπορεί να μάθει αν η κεραία που καλύπτει την περιοχή Επταπυργίου Θεσσαλονίκης ενδεχεται να ξαναλειτουργήσει; :p Να πω και οδό ή όχι; ;) Πρός το παρόν η συγκεριμένη περιοχή βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Μάου-Μάου. Οι τεχνικοί μπορούν να προσεγγίσουν το σημείο μόνο απο αέρος με ελικόπτερο ΑΗ-64D Apache Longbow και μάλιστα την έκδοση με τους mixed πυραύλους Hellfire & Hydra. Μέχρι τότε δύσκολο να λυθεί το θέμα της κάλυψης:) To Quiz της ημέρας...μαντέψτε ποιοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην κεραία τους... Αντε να σας βοηθήσω λίγο...δεν είναι πάντως η Voda και η Wind ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Βλέπω ξέρεις από τα τεκτενόμενα της κινητής στην Ελλάδα ό,τι κι εγώ από πλέξιμο... Όντως, ό,τι κάλυψη δεν έχει η Vodafone, αυτό οφείλεται σε άρνησή της. Δεν έχει καμία σχέση που υπόκειται σε μαύρο πόλεμο κάτω από την ζώνη με ανύπαρκτους όρους ανταγωνισμού από μια άλλη εταιρεία που πατάει στις πλάτες του Δημοσίου και στις τσέπες του Έλληνα καταναλωτή, συνδρομητή του ΟΤΕ. Συγνώμη αλλά μάλλον δε κατάλαβες τι είπα. Σε καταχωρίσεις που έχω κάνει μου έχουν απαντήσει ότι η "Εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε κάλυψη GSM στις περιοχές που αναφέρατε". Όσον αφορά τη λίμνη Πλαστήρα...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ να έγιναν τέτοιες φασαρίες για κεραία της Vodafone. η WIND έχει ήδη 4 σταθμούς που καλύπτουν τη λίμνη Πλαστήρα. Γιατί η Vodafone έχει μείνει στους 2 δε μπορώ να καταλάβω. Colocation έγινε με WIND στη θέση της Μονής Κορώνης,αλλά δε βοήθησε και πολύ.Πολλές τρύπες έχει μέσα στα βουνά... Ούτε η WIND βασίζεται πολύ σε αυτό το σταθμό πλέον για κάλυψη,απλά τα εμπορικά μέρη καλύπτει όπως Νεοχώρι,Λαμπερό κτλ... Επιπλέον προς λίμνη Σμοκόβου υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τρύπες ακόμα και σε πεδινά χωριά,ενώ WIND/COSMOTE full παντού! Αν η vodafone αρνειται επέκταση δικτύου...και εγώ αρνούμαι να γίνω συνδρομητής της! Τουλάχιστον να προσπαθεί... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Συγνώμη αλλά μάλλον δε κατάλαβες τι είπα. Σε καταχωρίσεις που έχω κάνει μου έχουν απαντήσει ότι η "Εταιρεία δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε κάλυψη GSM στις περιοχές που αναφέρατε". Όσον αφορά τη λίμνη Πλαστήρα...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ να έγιναν τέτοιες φασαρίες για κεραία της Vodafone. η WIND έχει ήδη 4 σταθμούς που καλύπτουν τη λίμνη Πλαστήρα. Γιατί η Vodafone έχει μείνει στους 2 δε μπορώ να καταλάβω. Colocation έγινε με WIND στη θέση της Μονής Κορώνης,αλλά δε βοήθησε και πολύ.Πολλές τρύπες έχει μέσα στα βουνά... Επιπλέον προς λίμνη Σμοκόβου υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ τρύπες ακόμα και σε πεδινά χωριά,ενώ WIND/COSMOTE full παντού! Αν η vodafone αρνειται επέκταση δικτύου...και εγώ αρνούμαι να γίνω συνδρομητής της! Τουλάχιστον να προσπαθεί... Σου επιβεβαιώνω ότι η κεραία στην λίμνη Πλαστήρα βανδαλίστηκε πέραν απο κάθε φαντασία...και εγώ νόμιζα ότι δεν γινόντουσαν τέτοιες φασαρίες αλλά όταν είδα της φωτό κατάλαβα. Μιλάμε για πρωτοφανές μίσος:blink: Οι υπόλοιπες 2 - 3 κεραίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ αλλά ΔΕΝ τους αφήνουν να τις ενεργοποιήσουν! Δεν πονηρεύεσαι γιατί εκτός απο το Colocation...δεν παίζει κάτι άλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Πρός το παρόν η συγκεριμένη περιοχή βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Μάου-Μάου. Οι τεχνικοί μπορούν να προσεγγίσουν το σημείο απο αέρος μόνο με ελικόπτερο ΑΗ-64D Apache Longbow και μάλιστα την έκδοση με τους mixed πυραύλους Hellfire & Hydra. Μέχρι τότε δύσκολο να λυθεί το θέμα της κάλυψης:) To Quiz της ημέρας...μαντέψτε ποιοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην κεραία τους... Αντε να σας βοηθήσω λίγο...δεν είναι πάντως η Voda και η Wind ;) :lol::lol: Λες να μην το ξέρω;Οι Μασάι πιο πολλή μόρφωση έχουν σε τετοια θέματα...Απλά,έλπιζα σε κάτι...Για ποιο λόγο νομιζεις ότι η Κοσμοτε δεν κάνει αναβάθμιση προσθέτοντας στον ιστό επιπλέον κεραία για 3g;Μην της τη φάνε κι αυτής....Την έχει όμως περίτεχνα κρυμμένη..Χωρίς νετ-μόνιτορ για να υπολογίσεις την απόσταση από δεδομένο σημείο δεν τη βρίσκεις..Φυσικά δεν είναι σε κτίριο ΟΤΕ!Έχουν βαλθεί να μην αφήσουν τιποτα ορθιο τα γκαούτσαλα της περιοχής! Ευτυχώς δεν έχει πέσει φορτος στην Κοσμοτέ τόσους μήνες...Προσβάσιμο δίκτυο κάθε στιγμή(ιδίως τις ώρες αιχμής),χωρίς υποβιβασμό της ποιότητας ήχου και πάντα με AMR κωδικοποίηση!Πάλι καλά δηλαδή! Επίσης,η Wind είναι σε χειρότερη μοίρα,δεδομένου ότι δεν είχε εξαρχής πυκνό δίκτυο στην περιοχή,σε αντίθεση με την Vodafone.Γι’αυτό και το πρόβλημα της Vodafone δεν είναι τόσο έντονο!Αλλά σαφώς υπάρχει! Θα πρέπει κάθε μέρα, όλη μέρα, να φροντίζετε να ενημερώνετε γνωστούς και αγνώστους ότι είναι πολύ προτιμότερο να έχουμε πολλές κεραίες με μικρή ακτινοβολία αντί λίγες με μεγάλη. Με στόχο, φυσικά, να μην πηγαίνουν να τσεκουρώνουν κεραίες διαλύοντας τον σχεδιασμό δικτύου της εταιρείας. Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις το παραπάνω σχόλιο είναι σα να μας λες να ‘‘δουλέψουμε‘‘ ανεπίσημα για την εταιρία... :p Άλλη όρεξη δεν είχαμε,να ενημερώνουμε γνωστούς για την κινητή τηλεφωνία και τον τρόπο λειτουργίας της....Αυτο ας το αναλάβουν οι εταιρίες...Ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα για ανούσιες διαφημίσεις,ενώ θα μπορούσαν να οργανώσουν(ίσως και από κοινού)μια μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία για να ενημερώσουν το κοινό....Αν δε μας καλύπτει μια εταιρία σε μια περιοχή πάμε σε άλλη!Η εταιρία έχει τα κατάλληλα τμήματα που μπορούν να επικοινωνήσουν τον τρόπο λειτουργίας της κινητής τηλεφωνίας στο κοινό!Δε χρειάζεται να γινουμε εμείς οι ‘‘αγγελιαφόροι‘‘ της,γιατί όπως είπα υπάρχουν άλλες επιλογές αν καπου δεν πιάνει μια εταιρία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Σου επιβεβαιώνω ότι η κεραία στην λίμνη Πλαστήρα βανδαλίστηκε πέραν απο κάθε φαντασία...και εγώ νόμιζα ότι δεν γινόντουσαν τέτοιες φασαρίες αλλά όταν είδα της φωτό κατάλαβα. Μιλάμε για πρωτοφανές μίσος:blink: Οι υπόλοιπες 2 - 3 κεραίες είναι ΕΤΟΙΜΕΣ αλλά ΔΕΝ τους αφήνουν να τις ενεργοποιήσουν! Δεν πονηρεύεσαι γιατί εκτός απο το Colocation...δεν παίζει κάτι άλλο??? Mου φαίνεται υπερβολικό να γίνονται στην Καρδίτσα φασαρίες,τουλάχιστον μέχρι πριν 3 χρόνια η μόνη περίπτωση που είχαν "φωνάξει" ήταν για μία παράνομη κεραία της WIND η οποία τελικά νομιμοποιήθηκε αφού ο δήμος Καρδίτσας ανέλαβε την ευθύνη. Τόσο πολύ έχουν αγριέψει τα πράγματα εκεί πέρα; Και νόμιζα ότι μόνο στο Βόλο χτυπάνε τους outdoor σταθμούς :p :lol: Δε ξέρω γιατί μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία οι κάτοικοι της περιοχής...εξάλλου όλοι WIND και Cosmote έχουνε,τι τους πειράζει να έχουν ακόμη μία επιλογή; Απίστευτα πράγματα... Αλλά τουλάχιστον δε μπορώ να αποδεχθώ ότι η Vodafone προσπαθεί στην επαρχία σε μη εμπορικές περιοχές,μιλάω καθαρά σαν συνδρομητής. Στο Πήλιο για παράδειγμα στις Μηλιές που γίνεται χαμός από κόσμο έχει -45dBm...λίγο έξω από τις Μηλιές το κινητό δεν έχει σήμα σε κάποια μονοπάτια όπου η WIND έχει ακόμη και 3η γενιά! Έχω πολλές περιπτώσεις στο μυαλό μου που προσπαθεί η VODAFONE υπερβολικά πολύ για πληθυσμιακή και όχι για γεωγραφική κάλυψη,ακόμα και οι μοίρες των πομποδεκτών στούς σταθμούς βάσης αυτό δείχνουν :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Πάντως φίλος που είχε παλαιότερα αναφέρει πρόβλημα κάλυψης στη Κρήτη και του είχαν πει πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια κάποια επένδυση στη συγκεκριμένη περιοχή, ξανακάλεσε στο cc και η απάντηση που πήρε από το αρμόδιο τμήμα είναι πως το γνωρίζουν και θα γίνουν προσπάθειες βελτίωσης (και μάλιστα πολύ γρήγορα, μια και αναφέρθηκε το θέμα της ταχύτητας απόκρισης του τεχνικού τμήματος).:) Ενδεχομένως η πολιτική τους να άλλαξε. Πάντως το ίδιο ερώτημα με εσένα mixtri το είχα και εγώ (το γιατί δηλαδή τέτοιο μένος προς τη Vodafone) μέχρι που μίλησα με δήμαρχο περιοχής στην Αθήνα (προτιμώ να μην αναφέρω ποιά) και η αφοπλιστική και απαράδεκτη απάντηση που πήρα ήταν πως η Vodafone αφενός είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης και η εταιρεία που έκανε υποκλοπές (τονίζω το "έκανε"...) και πως αφετέρου η αστυνομία (που βοηθά στις περιπτώσεις αυτές) φαίνεται να "φοβάται" να τα βάλει με τον ΟΤΕ. Σε ερώτημα μου βέβαια για το κατα πόσο ο ίδιος μπορεί να κρίνει τι συμφέρει εμένα σαν συνδρομητή και με ποιό δικαίωμα απαγορεύει σε μια συγκεκριμένη εταιρεία τη κάλυψη της περιοχής δεν έλαβα ουσιαστική απάντηση... Είχα μείνει μ@$#$ας πάντως από την απάντηση του...:blink: Από ότι φαίνεται αν για τις κεραίες υπάρχει μια φορά καχυποψία, για τις κεραίες της Vodafone υπάρχει δέκα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Mου φαίνεται υπερβολικό να γίνονται στην Καρδίτσα φασαρίες,τουλάχιστον μέχρι πριν 3 χρόνια η μόνη περίπτωση που είχαν "φωνάξει" ήταν για μία παράνομη κεραία της WIND η οποία τελικά νομιμοποιήθηκε αφού ο δήμος Καρδίτσας ανέλαβε την ευθύνη. Τόσο πολύ έχουν αγριέψει τα πράγματα εκεί πέρα; Και νόμιζα ότι μόνο στο Βόλο χτυπάνε τους outdoor σταθμούς :p :lol: Δε ξέρω γιατί μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία οι κάτοικοι της περιοχής...εξάλλου όλοι WIND και Cosmote έχουνε,τι τους πειράζει να έχουν ακόμη μία επιλογή; Απίστευτα πράγματα... Αλλά τουλάχιστον δε μπορώ να αποδεχθώ ότι η Vodafone προσπαθεί στην επαρχία σε μη εμπορικές περιοχές,μιλάω καθαρά σαν συνδρομητής. Στο Πήλιο για παράδειγμα στις Μηλιές που γίνεται χαμός από κόσμο έχει -45dBm...λίγο έξω από τις Μηλιές το κινητό δεν έχει σήμα σε κάποια μονοπάτια όπου η WIND έχει ακόμη και 3η γενιά! Έχω πολλές περιπτώσεις στο μυαλό μου που προσπαθεί η VODAFONE υπερβολικά πολύ για πληθυσμιακή και όχι για γεωγραφική κάλυψη,ακόμα και οι μοίρες των πομποδεκτών στούς σταθμούς βάσης αυτό δείχνουν :p Σωστά εν μέρη αυτά που γράφεις αλλά τα τελευταία 9 χρόνια έχουν καταντήσει πια να είναι ανέκδοτο μεταξύ των τεχνικών οι προσπάθειες για να στηθούν κεραίες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Λαμίας. Στην Λαμία μάλιστα υπήρχε και μία επιτροπή "κατά της ραδιενέργειας" :blink::ninja: Πάντως κεραίες πλουτωνίου δεν έχω δεί ακόμα:p Το Πήλιο δυστυχώς είναι War Zone. Λες να μην τα ξέρουν? Εχουν βαρεθεί ν'ακούν για το Πήλιο! Θα κάνω πάλι την κουραστική αλλά ουσιαστική ερώτηση. Δεν πονηρεύεσαι γιατί σε έναν απο τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς τις χώρας μας πάλι ο "ένας" δεν έχει κάλυψη. Δυστυχώς όταν εξαντλούνται όλα τα νόμιμα μέσα ΔΕΝ υπάρχουν επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Σωστά εν μέρη αυτά που γράφεις αλλά τα τελευταία 9 χρόνια έχουν καταντήσει πια να είναι ανέκδοτο μεταξύ των τεχνικών οι προσπάθειες για να στηθούν κεραίες στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και της Λαμίας. Στην Λαμία μάλιστα υπήρχε και μία επιτροπή "κατά της ραδιενέργειας" :blink::ninja: Πάντως κεραίες πλουτωνίου δεν έχω δεί ακόμα:p Το Πήλιο δυστυχώς είναι War Zone. Λες να μην τα ξέρουν? Εχουν βαρεθεί ν'ακούν για το Πήλιο! Θα κάνω πάλι την κουραστική αλλά ουσιαστική ερώτηση. Δεν πονηρεύεσαι γιατί σε έναν απο τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς τις χώρας μας πάλι ο "ένας" δεν έχει κάλυψη. Δυστυχώς όταν εξαντλούνται όλα τα νόμιμα μέσα ΔΕΝ υπάρχουν επιλογές. Αν συμβαίνει αυτό που περιγράφεις θα πρέπει να κινηθεί ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ η vodafone σε πολλές περιπτώσεις! Στην Ελλάδα δυστυχώς κάθε δραστηριότητα συνδέεται με την πολιτική,δηλαδή με τη βρωμιά! Αν δε συνδεόταν πιστεύω ότι σε πολλές περιπτώσεις η κάλυψη θα ήταν τέλεια. Όμως δεν είναι αδικημένη μόνο η Vodafone. Πχ μέσα στην πόλη του Βόλου έχει σταθμό βάσης που λειτουργεί κανονικά από εποχής "παλαιού αγωνιστή κατά των κεραιών" δημάρχου Βόλου ενώ η WIND έχασε μόνο την τριετία 2003-2006 τουλάχιστον 8 σταθμούς βάσης που τοποθετούσε και ξηλωνόταν συνεχώς στο Βόλο. Πλέον ο νέος δήμαρχος αδειοδοτεί σταθμούς βάσης και καλό θα ήταν να κινηθεί γρήγορα η Vodafone. Και για την ιστορία η WIND επειδή μία περίοδο κατέληξε να καλύπτει περιφερειακά(!) το Βόλο άρχισε να βάζει σαν ΤΡΕΛΗ micro cell στο κέντρο του Βόλου για να αυξήσει χωρητικότητα,ώσπου βρέθηκε σε δικαστικό αγώνα με την HellasCOM και σταμάτησε η επέκταση! Τώρα πλέον βάζει σταθμούς κανονικά με άδεια εντός πολεοδομικού συγκροτήματος μικρής εμβέλειας και 3ης γενιάς :) Όλα καλά θα πάνε και για τη vodafone πιστεύω! Βέβαια ακούστηκαν φασαρίες για την κεραία που έχει η Vodafone στον Άνω Βόλο αλλά εφόσον έχει άδεια δεν την κουνάει κανένας! Για μη βγάλουμε αδικημένη μόνο την Vodafone,να τονίσω ξηλώματα της μπλε εταιρείας στην Ερέτρια Φαρσάλων την οποία...πρώτη κάλυψε και τώρα,μετά από μακροχρόνιο δικαστικό αγώνα,είναι η μόνη που ΔΕΝ καλύπτει την περιοχή(οι άλλες 2 πήραν άδεια κανονικά), ξηλώματα στο Ηράκλειο Κρήτης που εδώ και μέρες οι συνδρομητές WIND βλέπουν VODAFONE GR στην οθόνη τους. Από περιπτώσεις...να φάνει και οι κότες! Το Πήλιο έχει ένα θέμα με την κάλυψη: έχει πολύ περίεργη μορφολογία. Οι καλές ζώνες Fresnel είναι "βρώμικες" με αποτέλεσμα να απαιτείται σε πολλές περιπτώσεις οπτική επαφή! Πολλές φορές πρέπει η εταιρεία να θυσιάσει πληθυσμιακή κάλυψη για να πετύχει κάλυψη και στα πιο απίθανα μέρη! Κάτι άσχετο : η συχνότητα 946Mhz σε ποιον ανήκει; :lol: Έχω λόγο που ρωτάω... bored01 : θα ξανακάνω καταχωρίσεις για κάποιες περιοχές! Ίσως πράγματι να αλλάξανε πολιτική και να μπουν στο πρόγραμμα κεραίες για το 2009. Όσον αφορά το δήμαρχο που περιγράφεις... πολύ νούμερο:blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Όλα καλά θα πάνε και για τη vodafone πιστεύω! Βέβαια ακούστηκαν φασαρίες για την κεραία που έχει η Vodafone στον Άνω Βόλο αλλά εφόσον έχει άδεια δεν την κουνάει κανένας! Μπα σοβαρά;Αν θυμάμαι καλά , ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δε θέλει πλέον την κεραία στο οικόπεδο του (έχει λήξει το συμβολαιο) και η βονταφον ισχυρίζεται ότι δημιούργησε υπεραξία λόγω της παρουσίας της εκεί, πες μου ποιος έχει δίκιο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Test Run tou diktyou Vodafone me N70 pano se bash stirixis stous aeragogous tou aftokinitou.Thlefonima synolikhs diarkeias 2 oron kai 26 lepta apo Athina-Agia Paraskevi mexri Styra Eyvias, meso Attikhs odou, Agio Stefano, Nea Gefyra, Aliveri kai telos Styra.Hgramh pentakatharh xoris diakopes.Mas ekopse mono sthn arxh kai malista sthn ousia entos Athinon sth Gefyra tou Stavrou gia osous gnorizoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Test Run tou diktyou Vodafone me N70 pano se bash stirixis stous aeragogous tou aftokinitou.Thlefonima synolikhs diarkeias 2 oron kai 26 lepta apo Athina-Agia Paraskevi mexri Styra Eyvias, meso Attikhs odou, Agio Stefano, Nea Gefyra, Aliveri kai telos Styra.Hgramh pentakatharh xoris diakopes.Mas ekopse mono sthn arxh kai malista sthn ousia entos Athinon sth Gefyra tou Stavrou gia osous gnorizoun. Πιθανον σε αλλαγη lac. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Όλα καλά θα πάνε και για τη vodafone πιστεύω! Βέβαια ακούστηκαν φασαρίες για την κεραία που έχει η Vodafone στον Άνω Βόλο αλλά εφόσον έχει άδεια δεν την κουνάει κανένας! Σε δήμο της Αττικής ενώ υπήρχε άδεια ο Δήμαρχος έδεσε με ιμάντες σε μεγάλο γερανό την κεραία αφού έγινε ρεσάλτο στην ταράτσα του οικήματος. Στην συνέχεια την ξερίζωσε...έμειναν οι βίδες και μερικά καλώδια στην πλάκα και...το κεραιοσύστημα το φόρτωσε στην καρότσα και έφυγε:blink: Οι Μάου - Μάου επευφημούσαν τον Φύλαρχο ως τον νέο Σπάρτακο. Δυστυχώς σ'αυτόν τον τόπο όλα τα "κουνάμε";) Από που αρχίσω και τι να σας πω! Μπορεί μερικές φορές να γελάμε αλλά η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Εχουμε θέμα στο πώς αντιλαμβανόμαστε πλέον τη δημοκρατία στη χώρα όπου γεννήθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Mia poly eyfxaristi ekplixi me perimene simera sto chorio moy (Fokida-konta sto Lidoriki) h voda evale keraia (LAC 61 CH 90 CID 57962)prepei na tin evale prin liges hmeres ,giati tin 28 Oktwvrioy poy eicha pali anevei h katastasi htan opws ta proigoymena chronia,diladi h cosmote poly dinati akoloythoyse h wind me mikro provadisma apo tin voda!To simeio einai to idio me ayto poy prin tria peripoy chronia eixe valei thn keraia ths h cosmote ,apla o istos ths voda einai chamiloteros apo to sarantametro ths cosmote.Simeiwteon oti epeidi ekpempei sta 900 einai poio dynato to sima pleon apo to 1800 tis cosmote. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 +10 καινούργιοι σταθμοί 2G/3G στην Αθήνα & επικράτεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Θα μπουν ή μπήκαν;Και αν μπήκαν λειτουργησαν;Εννοείς ότι στην ίδια βαση υπάρχουν κεραίες για gsm και κεραίες για 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Θα μπουν ή μπήκαν;Και αν μπήκαν λειτουργησαν;Εννοείς ότι στην ίδια βαση υπάρχουν κεραίες για gsm και κεραίες για 3g? 1. Ναί είναι σε λειτουργία 2. Συνδιασμός των παραπάνω περιπτώσεων που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Μπήκαν για περαιτέρω ενίσχυση σε περιοχές που ήδη υπήρχε κάλυψη ή κάλυψαν τρύπες;σόρρυ για το πρήξιμο αλλά πες βρε άνθρωπε 1-2 πληροφοριες πιο πάνω! :lol: Βασικά,με το καλό να της μείνουν!Γιατί τι να το κάνω αν μπουν και ξηλωθούν;Ελπίζω αυτά να τα παρατηρεί το νομικό τμήμα και να προβαίνει σε ανάλογες κινήσεις όταν υπάρχει αδιακαιολόγητο ξήλωμα όπως αυτό που αναφέρεις πιο πάνω! Για Θεσσαλία και ιδίως Μαγνησία που έχει χοντρό πρόβλημα προβλέπεται τίποτα;Έστω και με gsm! Τέλος,στο Επταπυργιο αυξήθηκε λίγο η ένταση στην περιοχή που ξηλώθηκε η κεραία ή είναι ιδέα δική μου;;Αλλά δε νομίζω να είναι ιδέα μου,καθώς το net-monitor δείχνει μια μικρή αύξηση..Γνωρίζεις κάτι;(Αν επιτρέπεται βέβαια να πεις κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ενώ είμαι χρόνια στη Wind, εκτάκτως αυτές τις μέρες χρησιμοποιώ ένα νούμερο Vodafone A la carte. Έχω μείνει άφωνη με την ανεπάρκεια της κάλυψης. Μένω στην Κυψέλη, κέντρο Αθήνας δηλαδή, και είναι αδύνατον στο σπίτι μου να μιλήσω χωρίς διακοπές. Χάνεται εντελώς το σήμα και ζήτημα είναι να έχω 1-2 γραμμές ενώ με τη Wind ήταν πάντα στο φουλ, άντε και μείον μια γραμμή. Απαράδεκτο! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NonBorn Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εγώ μέχρι πρόσφατα θεωρούσα ότι η Vodafone είχε το καλύτερο σήμα απ όλες τις άλλες... Είχα δοκιμάσει τόσο Tim όσο και Cosmote παλιότερα αλλά καμία εταιρία δεν είχε το σήμα της vodafone στις περιοχές όπου είχα βρεθεί. Μένω μόνιμα στην Ραφήνα, και το καλοκαίρι κατέβηκε μία κεραία (στον Μαρκοπουλο μου είπαν μετά από 200 τηλέφωνα και φωνές από την εξυπηρέτηση πελατών) και για τουλάχιστον 2 βδομάδες είχαμε μείνει σχεδόν σε όλη την Ραφήνα χωρίς κινητά τηλέφωνα ενώ προβλήματα υπήρχαν σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Μετά από 6 μήνες σχεδόν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, μπορώ πλέον να μιλήσω με διακοπές (Ενώ πριν δεν μπορούσα καθόλου) αλλά το πρόβλημα υπάρχει. Καλά για 3G δε μιλάμε... Πολυτέλεια... Το σπίτι μου βρίσκεται σχεδόν στον κέντρο της Ραφήνας και είναι ανεύθυνο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλυψης σήμερα τη στιγμή που δεν είχαμε τέτοια προβλήματα ούτε το 199* που πρωτοπήρε ο κόσμος κινητά τηλ. στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι εταιρίες δεν έχουν τόσο καλύτερο σήμα από την Vodafone στην περιοχή που να με κάνει να αλλάξω πάροχο... Οι κεραίες που "σηκώνονται" εξυπηρετούν όλους τους παρόχους? Γνωρίζει κάτι? Που μπορώ να μάθω και πως αν θα αλλάξει αυτό ή θα συνεχίσουμε να έχουμε προβλήματα... Και προσοχή... Μιλάμε για το λεκανοπέδιο Αττικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εγώ μέχρι πρόσφατα θεωρούσα ότι η Vodafone είχε το καλύτερο σήμα απ όλες τις άλλες... Είχα δοκιμάσει τόσο Tim όσο και Cosmote παλιότερα αλλά καμία εταιρία δεν είχε το σήμα της vodafone στις περιοχές όπου είχα βρεθεί. Μένω μόνιμα στην Ραφήνα, και το καλοκαίρι κατέβηκε μία κεραία (στον Μαρκοπουλο μου είπαν μετά από 200 τηλέφωνα και φωνές από την εξυπηρέτηση πελατών) και για τουλάχιστον 2 βδομάδες είχαμε μείνει σχεδόν σε όλη την Ραφήνα χωρίς κινητά τηλέφωνα ενώ προβλήματα υπήρχαν σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Μετά από 6 μήνες σχεδόν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, μπορώ πλέον να μιλήσω με διακοπές (Ενώ πριν δεν μπορούσα καθόλου) αλλά το πρόβλημα υπάρχει. Καλά για 3G δε μιλάμε... Πολυτέλεια... Το σπίτι μου βρίσκεται σχεδόν στον κέντρο της Ραφήνας και είναι ανεύθυνο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλυψης σήμερα τη στιγμή που δεν είχαμε τέτοια προβλήματα ούτε το 199* που πρωτοπήρε ο κόσμος κινητά τηλ. στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι εταιρίες δεν έχουν τόσο καλύτερο σήμα από την Vodafone στην περιοχή που να με κάνει να αλλάξω πάροχο... Οι κεραίες που "σηκώνονται" εξυπηρετούν όλους τους παρόχους? Γνωρίζει κάτι? Που μπορώ να μάθω και πως αν θα αλλάξει αυτό ή θα συνεχίσουμε να έχουμε προβλήματα... Και προσοχή... Μιλάμε για το λεκανοπέδιο Αττικής... Aπό τη στιγμή που ξηλώθηκε κεραία δυστυχώς δεν είναι θέμα Vodafone... H εταιρεία δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να μην καλύπτει περιοχές μέσα στην Αθήνα και να έχει παράπονα και απώλειες πελατών. Το θέμα είναι πως οι τοπικές αρχές θεωρούν πως με το να κατεβάζουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή με το να μη δίνουν άδειες για να τοποθετηθούν νέες, θα προστατέψουν την υγεία των κατοίκων (εξυπηρετώντας βέβαια τα δικά τους συμφέροντα). Ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο δεν υπάρχει άρα... Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εγώ μέχρι πρόσφατα θεωρούσα ότι η Vodafone είχε το καλύτερο σήμα απ όλες τις άλλες... Είχα δοκιμάσει τόσο Tim όσο και Cosmote παλιότερα αλλά καμία εταιρία δεν είχε το σήμα της vodafone στις περιοχές όπου είχα βρεθεί. Μένω μόνιμα στην Ραφήνα, και το καλοκαίρι κατέβηκε μία κεραία (στον Μαρκοπουλο μου είπαν μετά από 200 τηλέφωνα και φωνές από την εξυπηρέτηση πελατών) και για τουλάχιστον 2 βδομάδες είχαμε μείνει σχεδόν σε όλη την Ραφήνα χωρίς κινητά τηλέφωνα ενώ προβλήματα υπήρχαν σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Μετά από 6 μήνες σχεδόν το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, μπορώ πλέον να μιλήσω με διακοπές (Ενώ πριν δεν μπορούσα καθόλου) αλλά το πρόβλημα υπάρχει. Καλά για 3G δε μιλάμε... Πολυτέλεια... Το σπίτι μου βρίσκεται σχεδόν στον κέντρο της Ραφήνας και είναι ανεύθυνο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα κάλυψης σήμερα τη στιγμή που δεν είχαμε τέτοια προβλήματα ούτε το 199* που πρωτοπήρε ο κόσμος κινητά τηλ. στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι ότι όλες οι εταιρίες δεν έχουν τόσο καλύτερο σήμα από την Vodafone στην περιοχή που να με κάνει να αλλάξω πάροχο... Οι κεραίες που "σηκώνονται" εξυπηρετούν όλους τους παρόχους? Γνωρίζει κάτι? Που μπορώ να μάθω και πως αν θα αλλάξει αυτό ή θα συνεχίσουμε να έχουμε προβλήματα... Και προσοχή... Μιλάμε για το λεκανοπέδιο Αττικής... Η κεραία ξηλώθηκε αυθαιρέτως και εσκεμμένα απο τις τοπικές αρχές βλέπε δήμαρχος. Οπως θα δείς και στα παραπάνω Post οι εταιρείες πέραν απο το να ακολουθήσουν την νόμιμη οδό δεν μπορούν να παρακολουθήσουν όσους κινούνται υπεράνω του νόμου. Αυτά τα προβλήματα δυστυχώς δεν έχουν λύση και δεν οφείλονται στις εταιρείες αλλά στην μη τήρηση των νόμων. Το εθνικό σπόρ του Ελληνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 τελικα θα μας ενημερωσει κανενας που μπήκαν και που θα μπουν οι κεραιες? Οχι βεβαια οδο και αριθμό γιατι οι μισες αυριο δεν θα υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Η vodafone θα κάνει μια καλή κίνηση με το θέμα σήμα και κεραίες. Το πλάνο λέει μέχρι μέσα του 2009. Προσπαθεί να γίνει συγκρίσιμη με cosmote και ακόμα καλύτερη. Από μέσα ξέρω ότι έχει βγει μια επιταγή γύρω στα 250εκ και γι αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 εχει παρατηρησει κανενας αλλος προβλημα στο σημα της βοντα στο κεντρο της κηφισιας τισ τελευταιες μερες? εφυγε καμία κεραια? (αναφερομαι στην κηφισια αττικης και οχι θεσσαλονικης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts