Jump to content

Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουν...

Εγω με καρτοκινητο δεν εχω προβλημα.

εδω και λιγη ωρα παλι το συστημα ειναι σε πληρη λειτουργια

ελπιζουμε και μονιμη

24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ (ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ) !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!!

Μισο λεπτακι, να φορεσω τα γυαλια μου :geek::shock:

Α, οκ!! :lol::lol::p

Mπααα δεν κάνουν τίποτα τα γυαλιά!!!

Έχω δοκιμάσει κι εγώ αλλά σήμα δεν πιάνω με τίποτα!!!:lol::lol::lol:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ VODAFONE !!!!!!

• 2 weeks later...
Εγώ έχω διαπιστώσει πρόβλημα στο μετρό στο σταθμό Μεταξουργείο στην Αθήνα. Ενώ φαίνεται ότι υπάρχει σήμα μέχρι και full, δε μπορεί το κινητό να στείλει sms και εννοείτε οι κλήσεις αποτυγχένουν. Αν κατα τύχη καταφέρει να πιάσει γραμμή, οι διακοπές στον ήχο είναι τραγικές και κλείνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Το έχω δοκιμάσει με αρκετά κινητά.

είμαι συνδρομητής στην Vodafone από το 2000. στην αρχή είχε πολύ καλό σήμα και σπάνια είχα πρόβλημα. τελευταία βλέπω ότι αντί να γίνεται καλύτερο το σήμα, υπάρχουν περισσότερες περιοχές με πρόβλημα. έχω αρχίσει και σκέφτομαι σοβαρά την φορητότητα.

ακομα και αν εχεις full σημα αλλα δεν μπορεις να κανεις καμια αποστολη μηνυματων η κληση ειναι γιατι το συστημα ειναι κορεσμενο και περιμενει θυριδα να κανει συνδεση

οσο για το μειωμενο σημα σε σχεση με αλλες χρονικες στιγμες ειναι επειδη οι εταιριες εχουν προσαρμοσει τις εκπομπες τους συμφωνα με τα προτυπα εκπομπης ακτινοβολιας διεθνως

24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr

οσο για το μειωμενο σημα σε σχεση με αλλες χρονικες στιγμες ειναι επειδη οι εταιριες εχουν προσαρμοσει τις εκπομπες τους συμφωνα με τα προτυπα εκπομπης ακτινοβολιας διεθνως

Παρακαλώ; Γιατί πότε δεν είχαν προσαρμόσει τις εκπομπές σύμφωνα με τα όρια;

Δε φταίει αυτό,το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι που λέει και ο λαός μας...Εμπρός...πίσω! Τόσα ξηλώματα που έχουν γίνει τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχουν γίνει σε όλη τη κινητή τηλεφωνία όλα τα προηγούμενα χρόνια!!! Δυστυχώς,ο τραμπουκισμός ξεχειλίζει σε αυτούς που μας κυβερνάνε και μας διοικούνε...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρά και από μένα. Θέλω να αναφέρω και εγώ ότι στην περιοχή του Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην Ταξιαρχών το σήμα είναι σχεδόν ανύπαρκτο μέσα σε μερικά μαγαζιά. Πρέπει να είσαι στο δρόμο για να μιλήσεις. Σε ένα υπόγειο που βρέθηκα έπιανε μόνο η cosmote. Παλαιότερα αν θυμάμαι καλά έπιανε καμπάνα. Φαντάζομαι κάποια κεραία θα κατέβηκε πάλι.

• 2 weeks later...

Μάλλον το θάψανε το θέμα.

Όλη η Άνω Γλυφάδα είναι νεκρή από Vodafone!!!

Mάλλον για πάντα από ό,τι φαίνεται!!

Πού'σαι ρε bored να μου απαντήσεις τίποτα!!!

Τι περιμένεις τόσο καιρό και δεν κάνεις χρήση της φορητότητας, αφού βλέπεις οτι η βόντα δεν μπορεί να κάνει τίποτα?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Σαφώς και η λύση είναι η φορητότητα,αλλά αν τον δεσμεύει κάποιο υπέρογκο ποσό επιδότησης,δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει επιστροφή του ποσού επειδή (ίσως)υπάρχουν καθυστερημένοι άνθρωποι που δε θέλουν τις κεραίες...Εκτός και αν δεν ήταν νόμιμα τοποθετημένη...

Και εκτος απο τους πραγματικα καθυστερημενους ως προς την εποχη ανθρωπους ερχεται το εξυπνο κρατος με νεο νομοσχεδιο εντελως ανοητο διοχνωντας ολες τις κεραιες με εμμεσο τροπο απο τις πολεις... Τις θελει εξω απο τις πολεις και μακρια απο ανθρωπους/τηλεφωνα...

Όπα,σιγά!Ένα-ένα τα δυσάρεστα!!Τι εννοείς;Ψηφίστηκε κάποιο νέο νομοσχέδιο;Και τι ακριβώς λέει;;

Όπα,σιγά!Ένα-ένα τα δυσάρεστα!!Τι εννοείς;Ψηφίστηκε κάποιο νέο νομοσχέδιο;Και τι ακριβώς λέει;;

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ψηφιστει αλλα αναιρει σχεδον ολα τα δεδομενα για τους σταθμους βασης κινητης τηλεφωνιας.

Οι εταιρίες κάνουν κάτι ή είναι τελείως παθητικός ο ρόλος τους;;Ας κλείσουν μια μέρα τα δίκτυα τους και ας έρθει μετά η κάθε κυβέρνηση να ψηφίσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο...Φαντάζομαι ότι από ένα τέτοιο νομοσχέδιο δε θα γλιτώσουν ούτε οι κεραίες της KOTE που βρίσκονται στα κτίρια του OTE,στα κέντρα των πόλεων,σωστά...;;Όχι να την πληρώνουν μόνο η ΒΟΝTA και η ΓOYINT...

Κλασσικά εδώ και 1,5+ χρόνο... Το πρόβλημα υπάρχει από τη Γ.Γεννηματά και πάνω, λόγω ξηλώματος κεραίας από κινήσεις των κατοίκων...

btw, η συνεργασία vodafone wind με περιαγωγή σε σημεία που το 1 δίκτυο δε πιάνει ισχύει ακόμη; Και αν ναι σε όλη την Ελλάδα;

Κλασσικά εδώ και 1,5+ χρόνο... Το πρόβλημα υπάρχει από τη Γ.Γεννηματά και πάνω, λόγω ξηλώματος κεραίας από κινήσεις των κατοίκων...

btw, η συνεργασία vodafone wind με περιαγωγή σε σημεία που το 1 δίκτυο δε πιάνει ισχύει ακόμη; Και αν ναι σε όλη την Ελλάδα;

Ναι,αλλα σε επιλεγμένους νομούς και όχι σε όλη την Ελλάδα...

(ανατολική Μακεδονια και Θράκη , νομός Σερρών από κεντρική Μακ. και νομίζω κάπου σε πελοπ. και Κρήτη; )

Τι περιμένεις τόσο καιρό και δεν κάνεις χρήση της φορητότητας, αφού βλέπεις οτι η βόντα δεν μπορεί να κάνει τίποτα?

Kαλά εννοείται ότι έχει γίνει η φορήτότητα εδώ και ένα μήνα...

Απλά το τσεκάρω σε ένα παλιό cu που είχα και γελάω με τους μακάκες...

Πάντως τελευταία παρακολουθώ πολλές αστάθειες στο σήμα της Vodafone μέσα στην Αθήνα...

Έχω την εντύπωση ότι πληθαίνουν τα νεκρά σημεία αντί να μειώνονται!!

pantos ego pou exw vodafone den exw kanena problima me to sima. to 90 % einai sinithos foul...

pantos ego pou exw vodafone den exw kanena problima me to sima. to 90 % einai sinithos foul...

stin euriteri perioxh ton megaron anaferomai tvra gia athina den 3ero, pantos opote phgaino den exo kapoio problima..

Παντως Θεσσαλονικη κοντα κεντρο το σημα ειναι τοσο χαλια οσο δεν παει αλλο. Δεν μπορεις να μιλησεις χωρις να κανει διακοπες

• The title was changed to Vodafone 4G : Συζητήσεις-απόψεις