DesertSMisSRaiN Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 οταν λες ψευτικο προφιλ...που το καταλαβαινουν? Αμα ας πούμε δηλώσεις πως είσαι η Lady Gaga κάτι θα υποψιαστούνε ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αμα ας πούμε δηλώσεις πως είσαι η Lady Gaga κάτι θα υποψιαστούνε ;) δηλαδη μονο σε διασημους θα καταλαβουν κατι τετοιο...πιστευω ελεγχουν και στοιχεια απο το gmail σου...γιατι μπορει να μπει η lady gaga στο + Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 το καταλαβαινουν απο το ονομα.δοκιμασε πχ στο προφιλ σου να αλλαξεις το ονομα απο ελληνικα στα αγγλικα και δες τι μηνυμα θα βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 το καταλαβαινουν απο το ονομα.δοκιμασε πχ στο προφιλ σου να αλλαξεις το ονομα απο ελληνικα στα αγγλικα και δες τι μηνυμα θα βγαλει δεν θελω γιατι μου αλλαζει το ονομα και στο ταχυδρομειο και εχω κανει 3 αλλαγες στο ονομα μου...ισως με μπλοκαρει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 το ειχα δοκιμασει με ενα αλλο e-mail.αν ο λογαριασμος σου ειναι ελληνικος και πας να βαλεις ξενα γραμματα σαν ονομα λεει αν το κανετε θα κλειδωθειτε μπλα μπλα μπλα.αν πατησεις συνεχεια λεει παραβιαζεται τους ορους κοινοτητας και τα σχετικα.πατας επανελεγχο και περιμενεις 2-3 βδομαδες να ελεγξει το προφιλ καποιος υπευθηνος και μεχρι τοτε εισαι κλειδωμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 (edited) Κάποια απλά και χρήσιμα tips... http://gugoo.gr/wp-content/uploads/2011/07/googleplus_google+_cheat_sheet_greek_by_gugoo3.jpg Gugoo.gr Edited July 14, 2011 by v@g Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 λοιπον μιας και ειμαι και στα 2 θα σου πω για εγγραφη πρεπει να εχεις google λογαριασμο με οποιοδιποτε email...ναι ειναι ακομα με προσκλησεις και καθε μελος εχει 150 προσκλησεις να δωσει...δεν εχει γινει ακομα γνωστο ποτε θα ανοιξει και θα μπορουμε να κανουμε εγγραφη χωρις προσκλησεις...υπαρχουν πολλα ωραια στοιχεια τα οποια ειναι οι κυκλοι καποια διασημα παιχνιδια και σχετικα ειναι ωραιο και καλο..επισης μπορεις σε καθε αναρτηση σου να ρυθμιζεις ποιος μπορει να το δει και αυτο ειναι καλο σε θεμα απορρητου...σχετικα με το facebook στην χρηση ειναι το ιδιο...δεν συνανταω προσωπικα μια δυσκολια...ισως παιζει ρολο που ειμαι ενα μηνα μεσα...δεν ξερω ομως...ειναι αναλογα τον χρηστη...το like γινεται με το +1 μονο στις αναρτησεις...κατι σαν fan page δεν υπαρχουν ακομα μονο προφιλ που μπορεις να βαλεις τα ατομα στους κυκλους σου...και για να μεινει ο λογαριασμος πρεπει να εχεις το ονομα σου για ονομα προφιλ..στο μελλον ισως φτιαχτουν pages...αλλα ακομα ημαστε στην αρχη στο google + ειναι ακομα νωρις πιστευω και θα προστεθουν πολλα ακομα...μου αρεσαν οι κυκλοι σχετικα εμενα και μειωνεκτιμα ειναι το fan page που ειπα πιο πριν και οτι δεν μπορεις να αλλαζεις το ονομα σου γιατι αυτο αλλαζει σε ολους σου τους λογαριασμους google...αλλο μειωνεκτιμα δεν μπορω να βρω...πλεονεκτηματα ακομα δεν εχω συναντισει γιατι μου φαινεται ολα ιδια... πληροφοριακα εχουν μπει τα angry birds στο + Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Ουφ, ουφ, λαχάνιασα! Βάλε και κανένα κόμμα αδερφάκι μου, πάτα και κάνα enter! Μου βγήκε η γλώσσα! :p (humor) Πέραν των όσων σωστών σου είπε ο giothesuper, υπάρχει το γνωστό ποκερ της zynga στο G+ (φυσικά ξεκινάς από την αρχή εκεί μιας και δεν συσχετίζονται οι λογαριασμοί του G+ με αυτόν στο Facebook), υπάρχει Sudoku και μερικά board's games ακόμη και φυσικά υπάρχουν παιχνίδια τύπου FrontierVille (Zombie Lane) και Mafia (Crime City). Προς το παρόν υπάρχουν μόνο 15-20 παιχνίδια. Τέλος, δεν χρειάζεται ντε και αμάν πρόσκληση (να δώσετε δηλαδή το e-mail σας σε κάποιον και να σας αποστείλει πρόσκληση), αρκεί να κάνετε ένα click εδώ. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Είμαι ήδη μέσα στο Google+. Πώς κάνω όμως invite άλλους? Και μέχρι πόσους μπορώ να καλέσω? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Κανονικά πρέπει να υπάρχει μια επιλογή δεξιά "Invite friends" και πρέπει να έχεις 150 invitations. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Τέτοια επιλογή δεν μου βγάζει. Έχεις κάποιο σχετικό screenshot? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Τέτοια επιλογή δεν μου βγάζει. Έχεις κάποιο σχετικό screenshot? Ορίστε: http://oi52.tinypic.com/ir1cmg.jpg Είναι στο δεξί σου χέρι πάνω από το Hangout (εκτός και αν δεν είναι ανοιχτά για όλα τα μέλη). Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Τέτοια επιλογή δεν μου βγάζει. Έχεις κάποιο σχετικό screenshot? δεξια ειναι στην αρχικη θα το βρεις...μπαινεις μεσα....αντιγραφεις το λινκ και στελνεις προσκληση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Καλησπέρα, ενώ από την εφαρμογή στο κινητό,έχω την επιλογή "πηγαδάκι",μόλις συνδέομαι από τον υπολογιστή,δε μου βγάζει αυτή την επιλογή... Πως μπορώ να στείλω μήνυμα ή να ανοίξω συζήτηση με κάποια επαφή μου αν είναι online; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 (edited) Για το myphone! 150 προσκλησεις G+ για οποιον δεν εχει!! προλάβετε!!! https://plus.google.com/i/76L36h5IbvM:xDZTagrDels Πειτε κ κανενα ευχαριστω! http://whitsblog.com/wp-content/uploads/2011/09/google_plus.png Edited September 18, 2011 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Το G+ ανοίγει επισήμως τις πύλες του. Δεν χρειάζεται κάποιος πρόσκληση για να γραφτεί, οπότε ντου https://plus.google.com/ Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 εχουν γινει ωραιες βελτιωσεις...το θεμα πια δεν ειναι project...ας αλλαξει σε περι google+..Καλως ηρθατεε:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια γινεται να διαγραψω το προφιλ μου στο google+ αλλα να παραμεινει ο λογαριασμος μου στο google?Δεν το βρισκω με τπτ απο που το σβηνουν...:wacko: Ακυρο,το βρηκα παιδια! Edited December 10, 2011 by mcde Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 προσπαθω να ανεβασω καποιες ταινιες στο google+ που εχω ωστε να τις βλεπω στο κινητo και ενω το ανεβαζει κανονικα εχω προβλημα με τη ποιοτητα που το ανεβαζει. εχω σαν επιλογη να ανεβαζει σε αρχικο μεγεθος. πχ η ταινια που θελω να ανεβασω ειναι1278 × 544 οταν παταω το γραναζι ωστε να επιλεξω την αναλυση μου δινει μεχρι 480p τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 προσπαθω να ανεβασω καποιες ταινιες στο google+ που εχω ωστε να τις βλεπω στο κινητo και ενω το ανεβαζει κανονικα εχω προβλημα με τη ποιοτητα που το ανεβαζει. εχω σαν επιλογη να ανεβαζει σε αρχικο μεγεθος. πχ η ταινια που θελω να ανεβασω ειναι1278 × 544 οταν παταω το γραναζι ωστε να επιλεξω την αναλυση μου δινει μεχρι 480p τι μπορω να κανω? δεν υπαρχει αναλυση τετοια στα βιντεο..μετα πας σε 1280χ720 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 ρε μαγκες ειμαι ετοιμος να σπασω το κινητο...δεν υπαρχει τροπος ωστε να μην κανει sync τις φωτογραφιες απο το g+ στη συσκευη?? μπαινω στο gallery της συσκευης και βλεπω φωτογραφιες απο το g+ με εικονιδιακι του picasa Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts