Adjoint Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 αλλο στα club... εκει οντος γινετε χαμος γιατι πολλες πανε για να μαμηθουνε με οποιον βρουνε.... Μάλλον σε λάθος club πρέπει να πήγαινα μου φαίνεται. :lol::lol::lol::lol: Δεν είναι λίγο άβολα στο αυτοκίνητο; :rolleyes: 1) Αναλόγως τι χώρους έχει το αυτοκίνητο. 2) Αν θα είστε μπρος ή πίσω. 3) Τι στάση θα διαλέξετε ;) 4) Τι ύψος έχει ο κάθε ένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Δεν είναι λίγο άβολα στο αυτοκίνητο; :rolleyes: το μονο κακο ειναι το ψ@λοκρυο και πρεπει να δουλευεις την μηχανη μεχρι να τελειωσει η φαση... κατα τα αλλα μια χαρα βολευει.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ερώτηση:Οταν μια κοπέλα που έχεις χωρίσει πετάει ''κακές'' σπόντες στα fb και γενικά και εννώ είναι με άλλον και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε σημαίνει ότι ζηλεύει και θέλει να την προσέξεις? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ερώτηση:Οταν μια κοπέλα που έχεις χωρίσει πετάει ''κακές'' σπόντες στα fb και γενικά και εννώ είναι με άλλον και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε σημαίνει ότι ζηλεύει και θέλει να την προσέξεις? τωρα περιμενεις να βγαλεις ακρη με γυναικα?? μπορει να το κανει για χίλιους δυο λογους...πιο πιθανο να ζηλευει με την ενοια οτι οι γυναικες θελουν να τις δινουν σημασια και να τις προσεχουν ακομα κ πετρες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 τωρα περιμενεις να βγαλεις ακρη με γυναικα?? μπορει να το κανει για χίλιους δυο λογους...πιο πιθανο να ζηλευει με την ενοια οτι οι γυναικες θελουν να τις δινουν σημασια και να τις προσεχουν ακομα κ πετρες.... Aγορι μου...! Μαγος εισαι?!! Ετσι ακριβως ειναι... αβυσσος η ψυχη τους .... Στον αλλο φιλο να πω .. μην δινεις σημασια αστην να ξεκατινιαζεται στο fakebook... κοιτα μπροστα και αν οντως ενδιαφερεται.. να σηκωσει το χερακι της να σε παρει τηλεφωνο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 δεν ασχολούμαι από τότε δεν έχω ''απαντήσει'' σε τίποτα από όλα αυτά αλλά μετά από τόσο καιρό βλέπω ότι με μένα ασχολείται έστω και με τον άλλο τρόπο και θέλω να πιστεύω ότι είναι από την ζήλια της Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 δεν ασχολούμαι από τότε δεν έχω ''απαντήσει'' σε τίποτα από όλα αυτά αλλά μετά από τόσο καιρό βλέπω ότι με μένα ασχολείται έστω και με τον άλλο τρόπο και θέλω να πιστεύω ότι είναι από την ζήλια της εγω στη θεση σου θα ενιωθα "ωραια"... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 καταρχήν έχει και έχω σχέση και δεύτερον δεν μιλάει και τόσο ωραία όπως εδώ που είμαι δεν θα έρθεις και τα κλασσικά :p Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) θα χαμογελουσα ειρωνικα...και θα ελεγα απο μεσα μου... "σε τρωει ακομα" Edited December 22, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 καταρχήν έχει και έχω σχέση και δεύτερον δεν μιλάει και τόσο ωραία όπως εδώ που είμαι δεν θα έρθεις και τα κλασσικά :p πατα την ενα delete και εισαι οκ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το θέμα δεν είναι το delete αλλά να την ψυχολογήσω και να δώ πως σκέφτεται Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Πες της να έρθει από το σπίτι σου να δείτε καμμιά ταινία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το θέμα δεν είναι το delete αλλά να την ψυχολογήσω και να δώ πως σκέφτεται Γουστα ειναι αυτα και ο καθενας οπως το βλεπει. Αλλα προσωπικη αποψη παντα, δεν αξιζει να ασχοληθεις. Δηλαδη και να καταλαβεις πως σκεφτεται τι θα γινει? :rolleyes: Εκτος αν στο μυαλο σου εχεις κατι σε "εκδικηση" για πικαρισμα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το θέμα δεν είναι το delete αλλά να την ψυχολογήσω και να δώ πως σκέφτεται σε τρωει βλεπω κ εσενα λιγο.....:rolleyes: να την ψυχολογήσεις να δεις πως σκέφτεται?????? πιο ευκολο ειναι να τετραγωνίσεις τον κύκλο....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Απλά ήθελα να δώ αν σκέφτομαι σωστά ευχαριστώ παντως:p Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 καταρχήν έχει και έχω σχέση και δεύτερον δεν μιλάει και τόσο ωραία όπως εδώ που είμαι δεν θα έρθεις και τα κλασσικά :pαφού δε σου μιλαει σωστα γιατι δε την διαγραφεις; το θέμα δεν είναι το delete αλλά να την ψυχολογήσω και να δώ πως σκέφτεταιεδω δε την ψυχολογησες οσο εισασταν μαζι,θα την ψυχολογησεις τωρα μεσω φεισμπουκ? Απλά ήθελα να δώ αν σκέφτομαι σωστά ευχαριστώ παντως:p ποιος ο λογος να σκεφτεσαι για ενα ατομο με το οποιο εχεις χωρισει 2 χρονια τωρα,εφοσον εισαι και σε αλλη σχεση? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 1)Δεν έχω fb τυχαία το είδα από άλλο λογαριασμό 2)Αλλες καταστάσεις τότε άλλες τώρα 3)δεν σκέφτομαι απλά το πέτυχα 4)πες μου την γνώμη σου Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 1. εφοσον το ειδες τυχαια,ξεχασε το.προφανως και ξερει πως δεν εχεις φεις ,οποτε δε θα ηθελε να το δεις.αλλα ακομα και να το ηθελε-δλδ να το εκανε επιτηδες- τοτε ειναι που θα πρεπει να το αγνοησεις. 2.σιγουρα.ο λογος που ασχολεισαι ομως ακομα ειναι.....? 3. οκ.το πετυχες,το ειδες,τελος.γτ δινεεις τοσο συνεχεια? 4.η γνωμη μου ειναι πως κατα βαθος η σε ενοχλησε πολυ αυτο που εγραψε, ή ακομα ποναει το δοντακι σου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Είμαι ψιλομπερδεμένος τελευταια....είναι μια πρώην ενός πολύ καλού μου φίλου που μου στέλνει συχνά πυκνά μυνήματα στο κινητό και στο fb...Μια μέρα είχαμε βγει κιόλας κ έγινε φάση και μετά από δύο μέρες πήγε κ έκανε φάση με τον πρώην της που είναι φίλος μου....με αυτό το παιδί μιλήσαμε και μου λέει οτί όποια στιγμή του πω ξεκόβει από αυτή για να τα φτιάξω εγώ μαζί της...δεν λέω είναι ωραία κοπέλα όμως αξίζει να κάνω κάτι με αυτή μετά από αυτό που έκανε; Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Είμαι ψιλομπερδεμένος τελευταια....είναι μια πρώην ενός πολύ καλού μου φίλου που μου στέλνει συχνά πυκνά μυνήματα στο κινητό και στο fb...Μια μέρα είχαμε βγει κιόλας κ έγινε φάση και μετά από δύο μέρες πήγε κ έκανε φάση με τον πρώην της που είναι φίλος μου....με αυτό το παιδί μιλήσαμε και μου λέει οτί όποια στιγμή του πω ξεκόβει από αυτή για να τα φτιάξω εγώ μαζί της...δεν λέω είναι ωραία κοπέλα όμως αξίζει να κάνω κάτι με αυτή μετά από αυτό που έκανε; Nα κανεις κατι, ναι! Να κανεις σχεση, οχι! (Ωρες ωρες, ο ατιμος, γινομαι πολυ κυνικος κ φαλλοκρατης!:p:p:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 αξίζει να κάνω κάτι με αυτή μετά από αυτό που έκανε; Oχι. Δεν αξιζει να κανεις τιποτα μαζι της. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Είμαι ψιλομπερδεμένος τελευταια....είναι μια πρώην ενός πολύ καλού μου φίλου που μου στέλνει συχνά πυκνά μυνήματα στο κινητό και στο fb...Μια μέρα είχαμε βγει κιόλας κ έγινε φάση και μετά από δύο μέρες πήγε κ έκανε φάση με τον πρώην της που είναι φίλος μου....με αυτό το παιδί μιλήσαμε και μου λέει οτί όποια στιγμή του πω ξεκόβει από αυτή για να τα φτιάξω εγώ μαζί της...δεν λέω είναι ωραία κοπέλα όμως αξίζει να κάνω κάτι με αυτή μετά από αυτό που έκανε; Για τι ηλικίες μιλάμε ; Πάντως άμα είναι να πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο άσε την καλύτερα και βρες μια κοπελίτσα της προκοπής.Συνήθως στις παρέες βρίσκεις τα καλύτερα αλλά χωρίς να είναι απόλυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Gdrdasky η κοπέλα μπορεί να είναι ωραία πως λές, να έχει φάει κόλλημα μαζί της, αλλά δεν είναι για σχέση, είναι μονάχα για να περνάς καλά κάποιες φορές μαζί της :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Είμαι ψιλομπερδεμένος τελευταια....είναι μια πρώην ενός πολύ καλού μου φίλου που μου στέλνει συχνά πυκνά μυνήματα στο κινητό και στο fb...Μια μέρα είχαμε βγει κιόλας κ έγινε φάση και μετά από δύο μέρες πήγε κ έκανε φάση με τον πρώην της που είναι φίλος μου....με αυτό το παιδί μιλήσαμε και μου λέει οτί όποια στιγμή του πω ξεκόβει από αυτή για να τα φτιάξω εγώ μαζί της...δεν λέω είναι ωραία κοπέλα όμως αξίζει να κάνω κάτι με αυτή μετά από αυτό που έκανε; εγώ δεν κατάλαβα κάτι. :O η κοπέλα είπε στον φίλο σου ότι σε γουστάρει ή ο φίλος σου είχε καταλάβει ότι τη γουστάρεις και επειδή και αυτός είχα βαρεθεί απ'αυτή τη σχέση σου είπε ότι όποτε θες ξεκόβει? εγώ πάντως από τα μηνυματάκια στο fb και στο κινητό και από το ότι τα ξανάφτιαξε με το φίλο σου, τη βρίσκω σαν κοπέλια...της μιας χρήσεως. κάνε κάτι μόνο εάν θες κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Είμαι ψιλομπερδεμένος τελευταια....είναι μια πρώην ενός πολύ καλού μου φίλου που μου στέλνει συχνά πυκνά μυνήματα στο κινητό και στο fb...Μια μέρα είχαμε βγει κιόλας κ έγινε φάση και μετά από δύο μέρες πήγε κ έκανε φάση με τον πρώην της που είναι φίλος μου....με αυτό το παιδί μιλήσαμε και μου λέει οτί όποια στιγμή του πω ξεκόβει από αυτή για να τα φτιάξω εγώ μαζί της...δεν λέω είναι ωραία κοπέλα όμως αξίζει να κάνω κάτι με αυτή μετά από αυτό που έκανε; Φιλε κατι τετοιες τις βαζεις ορθιες στον τοιχο και........ξερεις...!! Δεν ειναι να το πας στα σοβαρα...αν ειναι πιτσιρικα τοτε την δικαιολογο να ειναι λιγο οτι νανε αλλα αν δεν ειναι τοτε κοιτα να περασεις καλα και μετα να στειλεις...προσεχε μονο να μην κολησεις... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts