FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 γιατι ρε μπιλακο...αξιες γυναικες με ικανοτητες και δυνατοτηες δεν υπαρχουν?ολα για το σεξ γινονται? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 γιατι ρε μπιλακο...αξιες γυναικες με ικανοτητες και δυνατοτηες δεν υπαρχουν?ολα για το σεξ γινονται? αυτο προειπα. στο προηγουμενο ποστ"ειδικα αν το'χει μεσα της." Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thehobbit Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 απο πολλες πλευρες. ειτε επειδη θα κατσει στο αφεντικο ή σε καποια στελεχη και θα ανεβει ιεραρχικα. και αφετερου οι περισσοτεροι εργοδοτες θελουν γυναικες! εγω παντος εχω μια καλη θεση σε πολυεθνικη και σε 2 περιπτωσεις δουλειας μου διευθυντες μου ειναι Γυναικες και πολυ αξιες και με μεγαλα μυαλα ας μην μιλησω για αλλες εταιριες που γνωριζω στελεχη γυναικες φιλε Billakoss απο όσα ειπα αυτο κρατησες? εντυπωση μου κανει Παράθεση I love honda jazz!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 απο πολλες πλευρες. ειτε επειδη θα κατσει στο αφεντικο ή σε καποια στελεχη και θα ανεβει ιεραρχικα. και αφετερου οι περισσοτεροι εργοδοτες θελουν γυναικες! Δεν περίμενα ποτέ από εσένα να ακούσω τέτοιο πράγμα.:X .Δλδ πιστεύεις ότι οι γυναίκες ανεβαίνουν επειδή έχουν κάτσει στο αφεντικό ή σε καποια στελέχη?!?Οι σπουδές που έχουν κάνει δεν μετράνε?!? Και κάνεις λάθος ότι οι περισσότεροι εργοδότες θέλουν γυναίκες..Οι γυναίκες σαν προσωπικό εταιρείας κοστίζουν περισσότερο λόγω αδειών εγκυμοσύνης, λοχείας και άλλα τέτοια.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 bilakoss οχι δεν συμφωνω...όσες γυναίκες αφεντικά είχα ήταν πιο γάτες απ τους άντρες κ καλύτερες στη δουλεια τους. και ειμαι σε πολυ απαιτητικό επάγγελμα... Φαγαν πολλά σκατα για να ανεβουν εκει που ανέβηκαν και ειναι και καλυτερες manager κ όχι δεν ζητάνε γυναίκες, αντίθετα οι γυναίκες από 27-34 τρώνε τρελή πόρτα ειδικά οι φρεσκοπαντρεμένες λόγω πιθανής εγκυμοσύνης εκει που ζητάνει γυναικες περισσότερο ειναι πωλήτριες (νορμαλ) κ λογιστήρια (πολυ πολυ τακτικες)...ΕΔΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...Αλήθεα ρε κορίτσια γιατι οι μεγαλύτεροι σεφ ειναι αντρες...Δεν θα πρεπε να ναι γυναικες? Όσο για τις γυναίκες που δεν τολμάνε να χωρίσουν δεν είναι θέμα τόλμης αλλά όταν το μόνο που έκανες σε όλη σου την ζωή είναι να είσαι νοικοκυρά το σκέφτεσαι 2πλά το πως θα ζήσεις χωρίς δουλειά και ποιος θα σε πάρει στα 45-50 σου να δουλέψεις..Ξαναλέω δεν έχω κάτι ενάντια στις νοικοκυρές ή σε γυναίκες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους και προσέχουν το σπίτι τους.. Μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα...καλό είναι να προσέχουμε προσεκτικά τα γραφόμενα,δεν μίλησα πουθενα για τόλμη, ειπα δεν μπορουν, όπως επίσης για το θέμα των 55 χρονων αστο καλύτερα, μαλλον μιλάμε σε άλλο μήκος. Αν πρόσεξες δεν κατακρίνω τις γυναίκες πουθενά (κάπου ανάμεσα στις λέξεις ανέφερα κ άλλα που προσπερασες) επειτα τα ποσοστά που λέω δεν είναι και τόσο μούφα, πίστεψε με... Αγγίζουν μεγάλο κομμάτι, το μεγαλύτερο των γυναικών στην ελλάδα σήμερα... Αν μιλήσουμε κ για άντρες θα σου απαντήσω κ εκεί που το τρίπτυχο μαγκια-κλανια-κ κ..λο φινιστρινι παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή τους (η φιγουρα κλπ)... η γνωμη μου ειναι ότι οι αντρες που εχουν τετοιους προβληματισμούς απλά δεν ψαχνουν στα σωστα μερη για γυναικες... η γυναικα πλέον ειναι πιο εξελιγμενη από τον άντρα σε παρα πολλους τομεις ιδιαιτερα στον επαγγελματικό. Και ποια ειναι τα σωστά μερη μιας που τα γνωρίζετε? και που πρεπει να ψαξεις μια γυναίκα αλήθεια για να ειναι σωστη σε σωστό μέρος? ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ :lol::lol: φοράει κ ειδικα διακριτικά για να την αναγνωρίζουμε? συμφωνω με αυτο που λες οτι ισχυει κ για τους δυο... αλλά πιο εξελιγμένη, πως το εννοείς αυτό? το shoe-bag combination? :lol::D και ας σημειώσω εδω με μεγάλα γραμματα... Κ Α Π Ο Ι Ε Σ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Χ Ι Ο Υ Μ Ο Ρ!!!!!!! Δεν ειναι όλα τοοοοοσο σοβαρα ντε :X Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εγω παντος εχω μια καλη θεση σε πολυεθνικη και σε 2 περιπτωσεις δουλειας μου διευθυντες μου ειναι Γυναικες και πολυ αξιες και με μεγαλα μυαλα ας μην μιλησω για αλλες εταιριες που γνωριζω στελεχη γυναικες φιλε Billakoss απο όσα ειπα αυτο κρατησες? εντυπωση μου κανει Δεν περίμενα ποτέ από εσένα να ακούσω τέτοιο πράγμα.:X .Δλδ πιστεύεις ότι οι γυναίκες ανεβαίνουν επειδή έχουν κάτσει στο αφεντικό ή σε καποια στελέχη?!?Οι σπουδές που έχουν κάνει δεν μετράνε?!? Και κάνεις λάθος ότι οι περισσότεροι εργοδότες θέλουν γυναίκες..Οι γυναίκες σαν προσωπικό εταιρείας κοστίζουν περισσότερο λόγω αδειών εγκυμοσύνης, λοχείας και άλλα τέτοια.. Αγαπητες μου κυριες! με παρεξηγεισατε! δεν ειπα οτι πιστευω οτι ανεβαινουν λογο σεξ! σιγουρα υπαρχουν και γυναικες που εινα πολυ γατες και μορφωμενες! γι'αυτο εγραψα "ειδικα αν το χει μεσα της" δηλαδη αν θελει να ανεβει με καποιο τροπο θα το κανει...και ειδικα για την ευκολη λυση. γι'αυτο λεω χωρις να θιξω καμία σας. και φιλη thehobbit σ'αυτη τη φαση μου ας πουμε,αυτο μου εμεινε στο ματι!ναι! γιατι τα βλεπεις και τρελενεσαι! αδικο εχω? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 bilakoss οχι δεν συμφωνω...όσες γυναίκες αφεντικά είχα ήταν πιο γάτες απ τους άντρες κ καλύτερες στη δουλεια τους. και ειμαι σε πολυ απαιτητικό επάγγελμα... Φαγαν πολλά σκατα για να ανεβουν εκει που ανέβηκαν και ειναι και καλυτερες manager κ όχι δεν ζητάνε γυναίκες, αντίθετα οι γυναίκες από 27-34 τρώνε τρελή πόρτα ειδικά οι φρεσκοπαντρεμένες λόγω πιθανής εγκυμοσύνης +1000 πες τα να αγιάσει το στόμα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thehobbit Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Αγαπητες μου κυριες! με παρεξηγεισατε! δεν ειπα οτι πιστευω οτι ανεβαινουν λογο σεξ! σιγουρα υπαρχουν και γυναικες που εινα πολυ γατες και μορφωμενες! γι'αυτο εγραψα "ειδικα αν το χει μεσα της" δηλαδη αν θελει να ανεβει με καποιο τροπο θα το κανει...και ειδικα για την ευκολη λυση. γι'αυτο λεω χωρις να θιξω καμία σας. και φιλη thehobbit σ'αυτη τη φαση μου ας πουμε,αυτο μου εμεινε στο ματι!ναι! γιατι τα βλεπεις και τρελενεσαι! αδικο εχω? γιατί να τρελενεσαι δεν καταλάβαινω? κανε σωστες επιλογές στην ζωη σου και με την συνειδηση καθαρη δεν θα σε επιρεαζει το τι κανει ο καθε ενας παντου υπάρχουν ανθρωποι χωρις φραγμους συνειδησης ετσι είναι η κοινωνια Παράθεση I love honda jazz!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εισαι σίγουρη, όχι τον τακη$00000000000000. ε? ε μάλλον ανήκεις στο μικρότερο ποσοστό Ειπα ρώτηστε τις φίλες σας, όλες, όχι τις πιο κατασταλαγμένες και με τα ποδια να πατάνε στη γη!!!!:p:lol: Λάθος το διατύπωσες. Έπρεπε να πεις «ρωτήστε τις όμορφες φίλες σας, όχι τα μπάζα».:rolleyes: Όταν δεν έχεις την επιλογή του κερδοφόρου ανήθικου μονοπατιού αναγκαστικά είσαι με τους κατασταλαγμένους. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Δεν περίμενα ποτέ από εσένα να ακούσω τέτοιο πράγμα.:X .Δλδ πιστεύεις ότι οι γυναίκες ανεβαίνουν επειδή έχουν κάτσει στο αφεντικό ή σε καποια στελέχη?!?Οι σπουδές που έχουν κάνει δεν μετράνε?!? Και κάνεις λάθος ότι οι περισσότεροι εργοδότες θέλουν γυναίκες..Οι γυναίκες σαν προσωπικό εταιρείας κοστίζουν περισσότερο λόγω αδειών εγκυμοσύνης, λοχείας και άλλα τέτοια.. Σε πληροφορω οτι στη σχολη μου εχουμε ενα καθηγητη που εχει π.....ξει τις μισες(μπορει και περισσοτερες) φοιτητριες του τμηματος μου.Τα μαθηματα του τα δινουμε και προφορικα και γραπτα.Αν καποια παει να τα δωσει γραπτα δεν υπαρχει προβλημα να τα περασει αν γραψει αλλα οι περισσοτερες τα δινουν προφορικα με τον γνωστο τροπο και για να μην διαβασουν αλλα και για να τα περασουν με βαθμο.Λοιπον τι λες???Να σημειοσω πως ο καθηγητης δεν ειναι και κανας ωραιος. Οσον αφορα τις γυναικες σε επχηρησεις πολλες εχουν κατσει σε αφεντικα για αναιβουν.Οπως αναφερθηκε γυναικες ανω των 27 τρων πορτα γιατι μπορει να ειναι παντρεμενες η λογω εγκυμοσυνης οποτε ειναι δυσκολο να τις ριξουν,τις 23-26 χρονες ομως τις προτιμουν καθως μπορουν πιο ευκολα να πεσουν και αυτο γιατι δελεαζονται ευκολοτερα.Βεβαια εννοειται πως δεν ειναι ολες ετσι αλλα εγω επηρεαμενος και απο αυτο που γινεται στη σχολη μου ειμαι πολυ επιφυλακτικος. Οσον αφορα την επιλογη αναμεσα σε καποιον λεφτα και μη,ποια δεν θα εντυπωσιαστει με ενα που θα εμφανιστει με ενα cabrio η οποιδηποτε ακριβο αυτοκινητο???Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει καποιος με Ferrari και καποιος με Ηyundai και ο δευτερος να εχει περισσοτερες επιτυχειες απο τον πρωτο????Στον πρωτο μεχρι και χαρτακι με το τηλεφωνο τους θα πετανε.(και αυτο εχει γινει γι αυτο το λεω) οποτε δεχτητε το.Νταξει εσεις μπορει να μην ειστε ετσι αλλα σιγουρα το 60% των γυναικων ετσι ειναι και ετσι σκεφτεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Οσον αφορα την επιλογη αναμεσα σε καποιον λεφτα και μη,ποια δεν θα εντυπωσιαστει με ενα που θα εμφανιστει με ενα cabrio η οποιδηποτε ακριβο αυτοκινητο???Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει καποιος με Ferrari και καποιος με Ηyundai και ο δευτερος να εχει περισσοτερες επιτυχειες απο τον πρωτο????Στον πρωτο μεχρι και χαρτακι με το τηλεφωνο τους θα πετανε.(και αυτο εχει γινει γι αυτο το λεω) οποτε δεχτητε το.Νταξει εσεις μπορει να μην ειστε ετσι αλλα σιγουρα το 60% των γυναικων ετσι ειναι και ετσι σκεφτεται. αυτός ο Πετρέλης με τον Φοίβο μας έχουν κάψει :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Μα ακόμα και να μην κάτσει στον άλλον, μόνο που θα βγάλει τα βυζιά έξω, λιγότερες γνώσεις από μενα να χει, ε θα την προτιμήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 maidis και νορμαλ να σαι, όταν σου περνάνε αυτή την εικόνα συνέχεια αναγκαστικά κ συ κ γω με το ρεύμα θα πάμε, δυστυχώς... Προσωπικά στην καριέρα μου έχω γνωρίσει ουκ ολιγους αντρες δντες οι οποίοι με το που βλέπουν βιογραφικό γυναίκας την καλούνε για interview μονο κ μονο να την δουνε εμφανισιακα αλλα απ την αρχη ξερουμε δεν θα την προσλάβουμε ποτέ.(εχει πεταχτε το cv απο πριν) Και πολυ περισσότερο μια άσχημη γυναίκα...Δυστυχώς είναι ετσι δομημένη η κοινωνία μας ώστε οι ικανότητες να κρίνονται βάσει εμφάνισης ή φυλου ή χρώματος... Γιαυτό λέω πως όσες γυναίκες κανουν καριέρα, κάνουν 2 φορές την δουλεια των αντρών...πρεπει συνέχεια να αποδυκνειουν οτι δεν ειναι ελεφαντες παντως στον ιδιωτικό τομέα, οι φελλοι δεν επιπλεόυν πολυ, να το ξέρετε. εκτος κ αν αφορα τον κοσμο της δημοσιογραφίας-τηλεόραασης-θεάματος-μοδας. εκει (επειδη εχω κ γνωστους σε καναλια) γινεται της κ... Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 γιατί να τρελενεσαι δεν καταλάβαινω? κανε σωστες επιλογές στην ζωη σου και με την συνειδηση καθαρη δεν θα σε επιρεαζει το τι κανει ο καθε ενας παντου υπάρχουν ανθρωποι χωρις φραγμους συνειδησης ετσι είναι η κοινωνια Εγω ξερω τι κανω...το θεμα δεν ειναι αυτο... απλα με τρελενει σαν αδικια. αυτο. :) αλλωστε ο καθενας εχει την προσωπικοτητα του. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μα ακόμα και να μην κάτσει στον άλλον, μόνο που θα βγάλει τα βυζιά έξω, λιγότερες γνώσεις από μενα να χει, ε θα την προτιμήσει... Ναι βρε παιδί μου αλλά θα την προτιμήσει για άλλο λόγο αυτήν για άλλο λόγο εσένα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ας κάνω και μια σχετική ερώτηση για παντρεμένες.. Αν είναι μια γυναίκα παντρεμένη και λόγω δουλειάς είναι μακριά από το σύζυγό και βλέπονται μόνο σαββατοκύριακα.. Είναι κακό να βγαίνει (για φαγητό, καφέ και γενικά φιλικα) με κάποιον που ξέρει οτι τη γουστάρει και ξέρει οτι μόνο αυτό του αρκεί,(χωρίς να περιμένει κάτι παραπάνω),.;.; γενικά θα ήθελα να μου πει μια παντρεμένη αν θα το έκανε αυτό και αν γίνεται να μου αναλύσει το σκεπτικό της,πως θα σκεφτόταν σε παρόμοια κατάσταση..ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Στο 90% των περιπτωσεων θα ερθει και το "πολυ παραπάνω" να εισαι σιγουρος. Η γυναικεια ψυχολογια ειναι μυστηριο τρενο...Προσωπικα δεν θα το έκανα, προσωπικα δεν θα ηθελα να βλέπω τον αντρα μου μονο σουκου. Μαλλον θα πηγαινα μαζι του. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Στο 90% των περιπτωσεων θα ερθει και το "πολυ παραπάνω" να εισαι σιγουρος. Η γυναικεια ψυχολογια ειναι μυστηριο τρενο...Προσωπικα δεν θα το έκανα, προσωπικα δεν θα ηθελα να βλέπω τον αντρα μου μονο σουκου. Μαλλον θα πηγαινα μαζι του. Μα υποτίθεται οτι εσυ den νιώθεις τίποτα για το τρίτο άτομο και αυτό το άτομο σου έχει εξηγήσει οτι θέλει να σε βλέπει φιλικα μόνο και μόνο για να σε ξεπεράσει.. Κάτι σαν απωθημένο ένα πράγμα,να σε ξεπεράσει μαθαίνοντας για σένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μα υποτίθεται οτι εσυ den νιώθεις τίποτα για το τρίτο άτομο και αυτό το άτομο σου έχει εξηγήσει οτι θέλει να σε βλέπει φιλικα μόνο και μόνο για να σε ξεπεράσει.. Κάτι σαν απωθημένο ένα πράγμα,να σε ξεπεράσει μαθαίνοντας για σένα Τι λογική είναι αυτή πάλι; :wacko: Αν δε μπορείς να δεις τον άλλο φιλικά, απλά ξεκόβεις τελείως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Τι λογική είναι αυτή πάλι; :wacko: Αν δε μπορείς να δεις τον άλλο φιλικά, απλά ξεκόβεις τελείως. Πάμε πάλι,διάβασε πιο πάνω τι γράφω, Η παντρεμένη ξέρει οτι κάποιος τη γουστάρει και αυτός που τη γουστάρει της έχει πει οτι θέλει να βγαίνουν, φιλικα πάντα, γιατί πιστεύει οτι είναι ο μόνος τρόπος να την ξεπεράσει,den μπορεί να ξεκόψει μια και καλή,το έχει δοκιμάσει.. Υγ . Μην τα ρίξεις πάλι στην έλλειψη ύπνου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ναι. Και σου ξαναλέω πως αυτή η τακτική είναι ηλίθια (δε με ενδιαφέρει ποιος την εφαρμόζει). Που διαφωνείς ακριβώς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Αμα γουσταρεις καποιον δεν μπορεις να τον δεις φιλικα,και να προσπαθησεις δηλαδη παντα θα σκεφτεσαι εναν τροπο να εκμεταλλευτεις την κατασταση.Νομιζω πως σε τετοια περιπτωση μια γυναικα θα ηταν αφελης αν της ελεγε καποιος θελω να σε βλεπω συνεχεια φιλικα για να σε ξεπερασω.Αυτο δεν γινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Ναι. Και σου ξαναλέω πως αυτή η τακτική είναι ηλίθια (δε με ενδιαφέρει ποιος την εφαρμόζει). Που διαφωνείς ακριβώς; Αν den μπορείς να ξεκόψεις όπως που είπα, τι άλλο θα πρότεινες εσυ.;αν και ήμουν ξεκάθαρος οτι ζήτησα γνώμη παντρεμένης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Αν den μπορείς να ξεκόψεις όπως που είπα, τι άλλο θα πρότεινες εσυ.;αν και ήμουν ξεκάθαρος οτι ζήτησα γνώμη παντρεμένης Να βρεις άλλη γκόμενα. Αν εφαρμόσεις την τακτική που λες, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κολλήσεις περισσότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Αν είναι μια γυναίκα παντρεμένη και λόγω δουλειάς είναι μακριά από το σύζυγό και βλέπονται μόνο σαββατοκύριακα.. Είναι κακό να βγαίνει (για φαγητό, καφέ και γενικά φιλικα) με κάποιον που ξέρει οτι τη γουστάρει και ξέρει οτι μόνο αυτό του αρκεί,(χωρίς να περιμένει κάτι παραπάνω),.;.; γενικά θα ήθελα να μου πει μια παντρεμένη αν θα το έκανε αυτό και αν γίνεται να μου αναλύσει το σκεπτικό της,πως θα σκεφτόταν σε παρόμοια κατάσταση..ευχαριστώ εκ των προτέρων.. επειδη ακριβώς αφορά ΓΑΜΟ, να εισαι σιγουρος και εφόσον η αλλη συνεχίζει να βλεπει, τον τριτο γνωρίζοντας τα συναισθήματα του, κατι θα παίζει στάνταρντ. Ειτε αυτό λεγεται καβάντζα είτε οτιδηποτε, όπως επίσης κ σιγουρα κατι θα ξανασυμβει στο μέλλον. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα εξετάσω καν προθέσεις, ουτε αν ειναι χαζο σαν κινηση ή οχι...το οτι ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ και μόνο, λέει πολλά από μόνο του. Αλλα αν κατάλαβα καλά το ερώτημα σου δεν ειναι αν δεν μπορείς να ξεκόψεις, τι κανεις? μαλλον γιατι γινεται αυτο το οτι συνεχιζει κ γινεται δεν θα πρεπε να σου λεει κατι?;) Να σου αντιστρέψω εγώ το ερώτημα..Αν ησουν ο αντρας της γυναικας αυτής κ μαθαινες κατι τετοιο, πως θα αντιδρούσες? Προσωπικά είτε θα αμφέβαλα για την εξυπναδα της δικιας μου είτε το άλλο. και στις περιπτώσεις θα χώριζα Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts