Itseto Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ρε παιδιά...γιατί το χρήμα τις κάνει να νιώθουν ασφάλεια...!Αισθάνονται τον άντρα πιο δυνατό έτσι. Σκεφτείτε πως όταν δεν είσαστε καλά οικονομικά δεν λειτουργείτε σε κανεναν τομέα και νιώθετα μ....ς...θα καταλάβετε γιατί αντιδρούν έτσι οι γυναίκες... ΚΑΙ ΝΑΙ δεν είμαι φιλοχρήματος! Βέβαια οφείλω να τονίσω ότι το θέμα έχει πολλές πτυχες....και πολύ βάθος(κ το λέω μόνο και μόνο γιατί θα ακουστούν κ ο γυναικείες φωνές όπου νά ναι...) Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Νταξει δε μιλαμε να μην εχει στον ηλιο μοιρα ο αλλος,αλλα οχι κι ετσι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Αν έφτασες στα 36 για να το καταλάβεις αυτό, maybe you should get out more. Δεν ξέρω, λέω. Οι γυναίκες πάντως που σκέφτονται αποκλειστικά έτσι: είναι ηλίθιες θα βρουν τον άντρα που θα τους αξίζει (κάποιον που θα τις κερατώνει, δέρνει ή στην τελική κάποιον τελείως μ**κα. Άρα και τα παιδιά τους μα**κες θα βγουν πολλές εκτός από ηλίθιες είναι και μπάζα. Που πας μωρή που θες άντρα πλούσιο, έξυπνο, καλλιεργημένο και παιδαρά ταυτόχρονα; Τη φάτσα σου στον καθρέφτη και το σώμα σου τα έχεις δει; :lol::lol: Άσε φίλε στις πιο πουρέ ηλικίες τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς PS: Kαλό κλείδωμα πάντως μιας και υπάρχουν άπειρα θέματα για σχέσεις, γκόμενες, προβληματισμούς, της είπα μου είπε κτλ. ζηλεειιιαααα μεγαλη ζηλεια βγαζουν αυτα που λες... ναι αυτο ψαχνουμε κ ετσι ειναι.ολες θελουμε μια ηρεμη κ ωραια ζωη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Αν έφτασες στα 36 για να το καταλάβεις αυτό, maybe you should get out more. Δεν ξέρω, λέω. Οι γυναίκες πάντως που σκέφτονται αποκλειστικά έτσι: είναι ηλίθιες θα βρουν τον άντρα που θα τους αξίζει (κάποιον που θα τις κερατώνει, δέρνει ή στην τελική κάποιον τελείως μ**κα. Άρα και τα παιδιά τους μα**κες θα βγουν πολλές εκτός από ηλίθιες είναι και μπάζα. Που πας μωρή που θες άντρα πλούσιο, έξυπνο, καλλιεργημένο και παιδαρά ταυτόχρονα; Τη φάτσα σου στον καθρέφτη και το σώμα σου τα έχεις δει; :lol::lol: Άσε φίλε στις πιο πουρέ ηλικίες τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς PS: Kαλό κλείδωμα πάντως μιας και υπάρχουν άπειρα θέματα για σχέσεις, γκόμενες, προβληματισμούς, της είπα μου είπε κτλ. Σωστά, συμφωνώ. ΄Να κοιτάτε γυναίκες με προσωπικότητα και όχι του στιλ,ό,τι έκανε η φίλη μου το κάνω και εγώ και θα βγείτε κερδισμένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ζηλεειιιαααα μεγαλη ζηλεια βγαζουν αυτα που λες... Ζήλεια; Ποιον να ζηλέψω, τις γυναίκες που ψάχνουν πορτοφόλι κι όχι άντρα ή τους άντρες που ασχολούνται με τέτοιες γυναίκες; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 εγω παντως δε θεωρω μ@λ@κες οσους "εκμεταλευονται" τη κατασταση με τετοιου ειδους γυναικες..εφοσον βλεπεις οτι σου καθονται τετοιες περιπτωσεις,δρας αναλογα για 1,2 βδομαδες και μετα φευγεις.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 εγω παντως δε θεωρω μ@λ@κες οσους "εκμεταλευονται" τη κατασταση με τετοιου ειδους γυναικες..εφοσον βλεπεις οτι σου καθονται τετοιες περιπτωσεις,δρας αναλογα για 1,2 βδομαδες και μετα φευγεις.. Μα δεν προκειται για εκμεταλλευση απο καμια πλευρα. Απλη συναλλαγη ειναι. Η γυναικα βαζει την ομορφια, το σεξ, οτι εχει ή κανει καλα βρε παιδι και ο αντρας τα λεφτα σε αυτην την περιπτωση. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 νομιζω οτι οι συγκεκριμενες γυναικες με το που βρουν το "πακετο"που συζηταμε εχουν στο μυαλο τους τη...μονιμοτητα κατι που ειναι λογικο..απο την αλλη ο αντρας αν ειναι λιγο εξυπνος παιρνει οτι μπορει να του δωσει αυτο το νταραβερι(πηδημα δηλαδη) και οταν βλεπει οτι αρχιζει το πριξιμο απλα φευγει... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Γιατί οι άντρες θέλουν γκομενάρες δίπλα τους; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Γιατί οι άντρες θέλουν γκομενάρες δίπλα τους; Ενταξει μωρε...ας μην εχουν ομως και βρακι να βαλουν που λεει ο λογος....:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 γιατι οι αντρες δε θελουν πλουσιες γυναικες;η τελοσπαντων μια που να εχει δικο της σπιτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 γιατι οι αντρες δε θελουν πλουσιες γυναικες;η τελοσπαντων μια που να εχει δικο της σπιτι; Όχι όλοι οι άντρες. Οι περισσότεροι φίλοι μου θέλουν η κοπέλα να έχει δικό της σπίτι για να έχουν ελευθερία κινήσεων και οι 2. Και πλέον πιστεύω ότι η νέα γενιά δεν έχει τέτοια κολλήματα. Αλλά για να απαντήσω, νομίζω ότι οι άντρες δεν θέλουν πλούσιες γυναίκες γιατί είναι ολίγον τι υπερήφανοι και θέλουν εκείνοι να είναι οι κουβαλητές, οι κολώνες του σπιτιού κλπ κλπ κλπ Φεμινιστική κρίση :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ζηλεειιιαααα μεγαλη ζηλεια βγαζουν αυτα που λες... ναι αυτο ψαχνουμε κ ετσι ειναι.ολες θελουμε μια ηρεμη κ ωραια ζωη. Όχι, θέλετε έναν ****** να σας τα ακουμπάει επειδή είστε τσούκια και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνες σας στη ζωή σας. Όταν θα φτάσετε τα σαράντα και σας χτυπήσει το σύνδρομο της αποκατάστασης θα είστε τόσο πατσόλες ξεπεσμένες γκόμενες και δε θα βρίσκετε κανέναν πλέον. Την ίδια στιγμή οι κοντοί χοντροί και άσχημοι λεφτάδες θα γυρνάνε με παρόμοιας αντίληψης νεαρά χαζογκομενάκια μέχρι να τα βαρεθούν, να τα σουτάρουν και πάλι από την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Όχι, θέλετε έναν ****** να σας τα ακουμπάει επειδή είστε τσούκια και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνες σας στη ζωή σας. :lol::lol: (ναι ειναι τοσο αληθινο που μονο για γελια ειναι) +10000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 τωρα εγω να υποθεσω πως ολοι οσοι συμφωνησατε με το "οι γυναικες πανε στους λεφταδες" πως οι κοπελες που ενδεχομενως να εχετε σας θελουν για τα φραγκα σας?ή οτι ειστε φτωχαδακια και δεν εχετε σχεσεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 τωρα εγω να υποθεσω πως ολοι οσοι συμφωνησατε με το "οι γυναικες πανε στους λεφταδες" πως οι κοπελες που ενδεχομενως να εχετε σας θελουν για τα φραγκα σας?ή οτι ειστε φτωχαδακια και δεν εχετε σχεσεις? Παρόμοια απορία είχα και εγώ....Ή μήπως κάποιον από όλους σας (υποθέτω ο κύριος που άρχισε το θέμα) είχε σχέση και η κοπέλα τον παράτησε για κάποιον με περισσότερα λεφτά που δεν είναι και τόσο εμφανίσιμος?!? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Παρόμοια απορία είχα και εγώ....Ή μήπως κάποιον από όλους σας (υποθέτω ο κύριος που άρχισε το θέμα) είχε σχέση και η κοπέλα τον παράτησε για κάποιον με περισσότερα λεφτά που δεν είναι και τόσο εμφανίσιμος?!? κι ετσι να ειναι..αν θες να χωρισεις επειδη δεν μπορεις αλλο να εισαι με το ατομο που εχεις σχεση,θα σκεφτεις ο επομενος να ειναι "φτωχοτερος" για να μην σε κατηγορησει ο πρωην? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Όχι, θέλετε έναν ****** να σας τα ακουμπάει επειδή είστε τσούκια και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνες σας στη ζωή σας. . Ε καλα τωρα αυτο δεν ειναι και τοσο σωστο.Αν παρατηρησεις τα τελευταια χρονια οι γυναικες θελουν να ειναι ανεξαρτητες,να εχουν τη δουλεια τους και να κανουν οτι θελουν,οποτε μπορουν να τα καταφερουν και μονες τους.Απο την αλλη οταν δουν καποιον με λεφτα-ακριβο αυτοκινητο εντυπωσιαζονται και τρεχουν απο πισω του.Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση. By the way,thanx για πριν FREAK,θα το κοιταξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 κι ετσι να ειναι..αν θες να χωρισεις επειδη δεν μπορεις αλλο να εισαι με το ατομο που εχεις σχεση,θα σκεφτεις ο επομενος να ειναι "φτωχοτερος" για να μην σε κατηγορησει ο πρωην? Τι να σου πω..Υπέθεσα (χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον) ότι αν έχεις μια σχέση και σε παρατήσει ο άλλος για κάποιο 3ο άτομο που έχει περισσότερα λεφτά και είναι λίγο μπάζο στην εμφάνιση ε κομμάτακι σε τσούζει.. Συμφωνώ με τον zyp3r για το ότι οι γυναίκες πια είναι αυτόνομες και αυτάρκεις και αν κάτι θελουν μπορούν να το αποκτήσουν χωρίς να περιμένουν τον αντρα να τους το δώσει όπως παλιά.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 γνωμη μου....οι γυναικες ψαχνουν πραγματα σε εναν αντρα που φαινονται ευκολα....πχ...εμφανιση, λεφτα, κλπ δηλαδη με λιγα λογια...το στυλ την μοστρα και το "ποσο θα ζηλεψουν οι φιλες μου"....δεν μπορουν να δουν χαρακτηρα διοτι αυτο δεν ειναι ευκολο να το δει κανεις.....θελει θεληση και χρονο....αυτο συνηθως οι περισσοτερες το βλεπουν και το πληρωνουν πολυ αργοτερα, στην πραξη....για αυτο και σημερα που οι γυναικες ειναι επι το πλειστον μορφωμενες και ελευθερες κοινωνικα και οικονομικα να διαλεγουν συντροφους...να βλεπουμε ακομα φαινομενα οπως π.χ. την κακοποιηση γυναικων ... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 τωρα εγω να υποθεσω πως ολοι οσοι συμφωνησατε με το "οι γυναικες πανε στους λεφταδες" πως οι κοπελες που ενδεχομενως να εχετε σας θελουν για τα φραγκα σας?ή οτι ειστε φτωχαδακια και δεν εχετε σχεσεις? Μα δε νομίζω ότι είπε κάποιος ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Μα δε νομίζω ότι είπε κάποιος ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι έτσι. στα ποστ #2321,2322,2323,2325,2334,2346,2347 δεν βλεπω να γινεται διαχωρισμος αλλα να μιλανε γενικα για τις γυναικες...γιαυτο και μου γεννηθηκε η απορια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Αν όλες οι γυναίκες "θέλουν έναν μ@@@@@@ να τα ακουμπάει" τότε με αυτήν την λογική όλοι οι άντρες θέλουν γυναίκα να τους πλένει, να τους καθαρίζει, να τους μαγειρεύει, να την βολεύουν που και που, να κάνουν και το παιχνιδάκι τους απο εδώ και απο εκεί, να μην παραπονίεται και φυσικά αν δουλεύει και έχει και κάποια χρήματα και αυτά καλά είναι γιατί εκτός από οικιακή βοηθό βρήκαν και κορόιδο να πληρώνει!!!!! :X:X:angry: έλεος πια με αυτές τις "φιλοσοφημένες" απόψεις Υ.Γ. σόρρυ αλλά δεν πρόκειται για φεμινιστική κρίση απλά δεν αντέχω αυτές τις "βάλτους όλους στο ίδιο τσουβάλι" απόψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Υ.Γ. σόρρυ αλλά δεν πρόκειται για φεμινιστική κρίση απλά δεν αντέχω αυτές τις "βάλτους όλους στο ίδιο τσουβάλι" απόψεις Δεν προκειται αλλα ειναι!!;) Συγνωμη αλλα περιμενετε να βγαλετε καποια ακρη απο ολα αυτα?? Η μηπως υπαρχει ποτε περιπτωση το ενα φυλλο να αλλαξει την γνωμη τγου αλλου?? Καποιες αποψεις που εχει καποιος ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα ειναι αυτες και δεν αλλαζουν! Δεν λεω οτι ειναι σωστες,αλλα και λαθος να ειναι και να το ξερει αυτος που θα το πει,δεν προκειται να το παραδεκτει απο εγωισμο και μονο. Αντιθετα θα ελεγα θα το υποστηριξει με οποιοδηποτε τιμημα(κακως φυσικα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Όχι, θέλετε έναν ****** να σας τα ακουμπάει επειδή είστε τσούκια και δε μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνες σας στη ζωή σας. Όταν θα φτάσετε τα σαράντα και σας χτυπήσει το σύνδρομο της αποκατάστασης θα είστε τόσο πατσόλες ξεπεσμένες γκόμενες και δε θα βρίσκετε κανέναν πλέον. Την ίδια στιγμή οι κοντοί χοντροί και άσχημοι λεφτάδες θα γυρνάνε με παρόμοιας αντίληψης νεαρά χαζογκομενάκια μέχρι να τα βαρεθούν, να τα σουτάρουν και πάλι από την αρχή. Respect. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts