chris7_ Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Βρήκε άλλη. +1 Αυτες οι κλασικες δικαιολογιες που βεβαιωνουν οτι μονο αυτο δεν ειναι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Αστα να πανε...ακομα θυμαμαι στα 17 μου πως ολα τα κοριτσια ηταν τοσο ωριμα...:rolleyes: No offence...δεν το λεω με κακια αλλα εχω ακουσει την καραμελα τοσες φορες απο ενα σωρο ατομα που δεν ξερουν τι θελουν στη ζωη τους (γενικα παντα φταιει ο βλακας που ειναι ανωριμος και πρεπει να βρω ενα μεγαλυτερο που θα ειναι ωριμος (το δευτερο κομματι συνηθως το σκεφτεται ή ερχεται ως συμπερασμα ή ειναι υποσυνηδητο που το δηλωνουν οι μετεπειτα πραξεις της) ή η κ***λα που δεν αξιζει μια και θα βρω καμια καλυτερη να πηδαω). Παρεξηγησες..Δεν ειπα οτι ολα τα αγορια ειναι ανωριμα,αλλα οτι εχω γνωρισει πολλα αγορια τετοιου ειδους(χωριζουν απο τηλ η ακομα χειροτερα απο μηνυμα γιατι δεν εχουν τα κοτσια να το πουν απο κοντα κ την υπομονη να ακουσουν κ την αποψη της κοπελας). δεν πιστευω οτι ο πρωην της ευης-ζωης εχει ντε κ καλα αλλη,αλλα μου δινει την εντυπωση οτι ανηκει στην κατηγορια αυτων των αγοριων. παντως η "καραμελα" που λες οντως ο,τι χειροτερο. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου...Για ποιο λογο θα διεκοπε καποιος μια σχεση 5 μηνων σχεδον, απο το τηλεφωνο??? Χωρις να θελει μια συναντηση για να μιλησουμε απο κοντα... 1.θεωρει οτι δεν αξιζεις ουτε μια συναντηση αφου δεν εχει τπτ να σου πει περα απο το τελος 2.πιστευει οτι ακομα και να συναντηθητε ,οταν στο πει εσυ θα αρχισεις την κλαψα και την γκρινια και προκειμενου να μην σε ακουει το κανει μεσω σμς. 3. ειναι μακρια 4.ειναι με αλλη και δεν τον αφηνει αν βλεπει πρωην του Γιατι δεν τα βρισκατε σε ''κατι''?Γραψτου σε ενα μνμ τι ηθελες απο εμενα ολο αυτο τον καιρο?παιξτο και λιγο πικραμενη και θα ερθει απο κοντα να μιλησετε.Αλλιως δυστυχως σε κερατωνει ή γουσταρει αλλη:Oκαι γτ να το κανει αυτο?εχει καποιο νοημα? Παιδες thanks για τις απαντησεις... Και εγω θεωρω οτι υπαρχει αλλη και σιγουρα δεν αξιζει πλεον...Οσο για την ανωριμοτητα αυτο ειναι σιγουρο....17 χρονων ειναι. Απλα η ολη φαση απο το τηλεφωνο ηταν μεγαλο ακυρο... Και το πιο σπαστικο απο ολα??? Η υπογραφη μου με τους στιχους της Τερζη ισχυει κατα γραμμα... :mad::mad::mad: εγω νομιζω οτι πολυ σημασια δινεις σε μικρα πραγματα. ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που χωριζει μεσω σμς Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Παρεξηγησες..Δεν ειπα οτι ολα τα αγορια ειναι ανωριμα,αλλα οτι εχω γνωρισει πολλα αγορια τετοιου ειδους(χωριζουν απο τηλ η ακομα χειροτερα απο μηνυμα γιατι δεν εχουν τα κοτσια να το πουν απο κοντα κ την υπομονη να ακουσουν κ την αποψη της κοπελας). δεν πιστευω οτι ο πρωην της ευης-ζωης εχει ντε κ καλα αλλη,αλλα μου δινει την εντυπωση οτι ανηκει στην κατηγορια αυτων των αγοριων. παντως η "καραμελα" που λες οντως ο,τι χειροτερο. Ετσι οπως μου το φερνεις τωρα, εχεις δικιο παρεξηγησα! (επισης χαιρομαι που συμφωνουμε :) ) Μα και συ δεσποινις ομως, εισαι πολυ peaceful! Ουτε ενα θυμωμενο smilie, ενα ειρωνικο σχολιο, μια προσεγμενη λεκτικη επιθεση...μια καρεκλα βρε αδερφε; Δεν ξερω, νομιζω οτι ο χασιωτης εχει παραγινει καλος τωρα τελευταια και δεν ριχνει πολυ καρεκλα (τετοια εννοω :chair:...πλαστικη, του γυφτου) στο αναλογο θρεντ. Πανε οι παλιες καλες εποχες... :X :alien: :dizzy: :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Εγώ με τη σειρά μου θέλω να ρωτήσω κάτι, κυρίως τις κοπέλες-κυρίες του forum: Γκρινιάζετε στη σχέση σας? Δεν μιλάω για μικροπαράπονα αλλά για μια μόνιμη γκρίνια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 πες μας τι εννοεις εσυ με τον ορο γκρινια και θα σου πουμε γιατι σε συζητησεις ακουω ατακες του τυπου "η δικια μου μου ζηταει γλυκολογα.ολο γκρινιαζει"(και η κοπελα απλα του λεει "πες μου κατι ομορφο") ή "παλι θα γκρινιαξει που δεν την πηρα τηλεφωνο (ενω η αλλη απλα του λεει με ξεχασες και δεν τηλεφωνησες χτες βραδυ ή σου ετχυε κατι?) σε γενικες γραμμες η δικαιολογια της "γκρινιαρας γυναικας" μεταφερεται μεσω dna απο αντρα σε αντρα.δεν υπαρχει ουτε ενας που να λεει την γυναικα του γκρινιαρα(ακομα και αν δεν ειναι) προσωπικα παραπονα απο καιρο εις καιρο οταν υπαρχει λογος,ναι κανω..αλλα αυτη την μουρμουρα την καθημερινη ,οχι..δεν την ανεχομαι ουτε να την κανω ουτε να την δεχομαι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 χε χε εχει πλακα παντως όταν παίζεις το παιχνίδι τους...ξερετε εκείνη την ατάκα...θελω να μιλήσουμε χαχα εε οποτε την χρησιμοποίησα εγω έστω κ για πλάκα αρχίσαν οι χαρακτηρισμοί "δεν εισαι αντρας να μου το πεις καθαρά κλπ κλπ" evi ως αντρας σου λέω ότι απλά βαρέθηκε...και ρε σεις μην έχετε απαιτήσεις από εναν 17 χρονών να φερθεί σαν 40 αρης, εδώ οι 40ρηδες κ δεν φέρονται έτσι... πάντως είναι τοοοοσο μα τοοοσο προβλέψιμα πια τα πράγματα σε αυτο τον τομεα..απλα καλο είναι να τα χειρίζεσαι με το ανάλογο χιούμορ γιατί ακρη δεν βγάζεις (τις περισσοτερες φορες) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 πες μας τι εννοεις εσυ με τον ορο γκρινια και θα σου πουμε γιατι σε συζητησεις ακουω ατακες του τυπου "η δικια μου μου ζηταει γλυκολογα.ολο γκρινιαζει"(και η κοπελα απλα του λεει "πες μου κατι ομορφο") ή "παλι θα γκρινιαξει που δεν την πηρα τηλεφωνο (ενω η αλλη απλα του λεει με ξεχασες και δεν τηλεφωνησες χτες βραδυ ή σου ετχυε κατι?) σε γενικες γραμμες η δικαιολογια της "γκρινιαρας γυναικας" μεταφερεται μεσω dna απο αντρα σε αντρα.δεν υπαρχει ουτε ενας που να λεει την γυναικα του γκρινιαρα(ακομα και αν δεν ειναι) προσωπικα παραπονα απο καιρο εις καιρο οταν υπαρχει λογος,ναι κανω..αλλα αυτη την μουρμουρα την καθημερινη ,οχι..δεν την ανεχομαι ουτε να την κανω ουτε να την δεχομαι. Ας το προσδιορίσουμε λοιπόν: Μιλάω για τη μόνιμη και παρατεταμένη μουρμούρα, η οποία μπορεί να κάνει να εμφανιστεί λίγο καιρό, αλλά όταν εμφανίζεται σε διαλύει. Και γίνομαι πιό σαφής: Εχω μια σχέση σχεδόν 8 χρόνια, από το πρώτο έτος της νομικής. Πάντα υπήρχε αυτή η γκρίνια από την πλευρά της κοπέλας μου και την εστιάζω στη διαφορά που έχουμε σαν χαρακτήρες. Πλέον όμως η γκρίνια έχει παραγίνει. Για καθετί... Να πω ένα παράδειγμα: Πρίν λίγο καιρό έκλεισα 2 εισιτήρια για Λονδινο για να πάμε οι 2 μας ένα 4ημερο, αποδρασης! Ε, κι ομως, με γκρίνιαξε επειδή δεν την ρώτησα πιο πρίν! Κι όμως, έπρεπε να ρωτήσω για να κάνω έκπληξη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 υπομονη....και κατσε σκεψου(η καλυτερα να συζητησετε) τι υποχωρησεις μπορει να κανει ο ενας,τι ο αλλος και αν μπορειτε ετσι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 απλό είναι μην ξανακάνεις εκπληξη... ξεκίνα να κόβεις κ τις πολλές γλύκες...κ αστην λίγο να τρέξει εκείνη, στις γκρίνιες μην δίνεις απλά σημασία ή κάνε αυτό που κάνουν στα σκυλιά αγνόησε την πλήρως ώστε να αλλάξει θέμα... θα πάρει το μηνυμα μην ανησυχεις, αν δεν το πάρει εεε τότε στίρωσέ το ...σορυ μπερδεύτηκα κάτσε καντης συζήτηση αν κ ποτε δεν θα παραδεχθει τπτ να εισαι σιγουρος Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Επειδή τα 8 χρόνια είναι πολλά και σημαίνουν πράγματα και για τους 2 μας, θα καθίσω να συζητήσουμε για να δώ τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Αν και νομίζω πως αν ένας άνθρωπος γκρινιάζει σαν χαρακτήρας δύκολα αλλάζει. Όμως πρέπει να γίνει αυτή η κουβέντα τώρα που ακόμα ειμαστε ελεύθεροι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 οπως εχει πει και ο πολυ καλος και γλυκουλης μαριο φιτ σε κουβεντα μας "η ταμπελα της γκρινιας ειναι μια αντρικη δικαιολογια για να μην ακουν τα παραπονα του συντροφου τους" πετανε ενα "γκρινιαζεις παλι" και δεν ακουν αυτα που εχει να τους πει. επισης οπως εγω εχω πει στον γλυκολη μαριο φιτ"λετε οτι οι γυναικες γκρινιαζουν διακρως..γιατι δεν κανετε κατι για να μην γκρινιαζουν?" πολυ φιλοσοφια ε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 οπως εχει πει και ο πολυ καλος και γλυκουλης μαριο φιτ σε κουβεντα μας "η ταμπελα της γκρινιας ειναι μια αντρικη δικαιολογια για να μην ακουν τα παραπονα του συντροφου τους" ...ή απλα η πραγματικοτητα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 ...ή απλα η πραγματικοτητα. Και γω συμφωνώ περισσότερο με αυτή την εκδοχή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Βρηκα την επιστημονική άποψη του φαινομένου Γυναικείες ορμόνες Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες. Είναι οι εξής: Χοντοσεντερόνη Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων. φερτηκάρταρεκ α ρ ι ο ληνι Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί και διεγείρει την γυναίκα κατά τρόπο ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα - η δική της έχει καταστραφεί από την χοντοσεντερόνη. Ευρωχλωρίνη Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και "καθαρίζει" σε χρόνο μηδέν. Αν συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, οι παρενέργειες είναι φοβερές. Τηλεφωνίνη Ορμόνη που δίνει στην γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται μονίμως, σε τεράστιες δε ποσότητες όταν η φερτηκάρταρε******* και ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα. Νυφουλίνη Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και σε αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά. Πονοκεφαλίνη Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στους όρχεις των ανδρών. Εξαιτίας της η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Οι λόγοι για τους οποίους παράγεται αυτή η ορμόνη είναι πολλοί και όχι πλήρως κατανοητοί από την επιστήμη. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρε******* στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη. (βλ. παρακάτω) Μουρμουρόνη Βασική γυναικεία ορμόνη, εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στην γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικώς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί εκτεταμένη κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια. Γλυστριδίνη ή φλυαρόνη Ορμόνη που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία της γυναίκας να ελέγξει την κίνηση των γνάθων και της γλώσσας της. Εκδηλώνεται με παρατεταμένη φλυαρία, συνδυάζεται ιδανικά με την τηλεφωνίνη και χειροτερεύει τα αποτελέσματα της μουρμουρόνης. Διεθνής ομάδα ερευνητών απέδειξε με μαθηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει αντίδοτο. Ρομαντζίνη Η έκκριση αυτής της ορμόνης επιφέρει την προσωρινή αναστολή της εγκεφαλικής λειτουργίας της γυναίκας. Προκαλείται με διάφορους τρόπους, π.χ. λουλούδια, ρομαντικά δείπνα κ.α.. Τελικό αποτέλεσμα είναι η γυναίκα να πιστεύει τα φούμαρα που σκαρφίζεται ο άντρας προκειμένου να του κάτσει. Ορισμένες φορές όμως του δημιουργεί προβλήματα, ειδικά όταν βιάζεται. Πάντως πρόκειται για ορμόνη εξαιρετικά χρήσιμη στον άντρα, σε συνδυασμό δε με την τεχνική του "στρίβειν δια του αρραβώνος", του εξασφαλίζει αρκετά χρόνια καλοπέρασης χωρίς να υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της νυφουλίνης. Ρεμαλίνη Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται στις γυναίκες με σταθερό δεσμό. Εκδηλώνεται με την αποστροφή προς όλους τους φίλους του άντρα και ιδιαίτερα εκείνους που δεν έχουν παραλύσει εγκεφαλικά από τον γάμο ή τον δεσμό και εξακολουθούν να ζουν φυσιολογικά - να ξενυχτάνε, να πίνουν, να καπνίζουν, να γνωρίζουν άλλες γυναίκες κλπ.. Συνηθισμένες ατάκες είναι "πάλι με αυτά τα ρεμάλια θα βγεις;", "να πας να μείνεις με τα ρεμάλια τους φίλους σου" και γενικά οποιαδήποτε φράση περιέχει τη λέξη "ρεμάλι" ή συνώνυμό της. Βρωμιαρόνη Αυτή η ορμόνη εκκρίνεται όταν μια γυναίκα αντιληφθεί ότι κάποια άλλη γυναίκα, ανταγωνιστική προς αυτή -oποιαδήποτε δηλαδή- έχει κάποια επιτυχία σε οικονομικό, σεξουαλικό, εργασιακό ή οικογενειακό τομέα. Εκδηλώνεται με χαρακτηρισμούς του τύπου "η βρωμιάρα η Χ" , "η σκρόφα η Ψ" ή από ερωτήσεις όπως "τι μου κάνεις χρυσή μου;" (=ψόφα μωρή) κλπ. Μπριγιαντίνη Εδώ δεν εννοούμε την γνωστή λίγδα στο μαλλί των ροκαμπιλάδων αλλά μια γνήσια γυναικεία ορμόνη που εκκρίνεται σε τεράστιες ποσότητες στη θέα ενός μπριγιάν ή ενός μονόπετρου δακτυλιδιού. Η δράση αυτής της ορμόνης επικαλύπτει όλες τις άλλες και ενισχύει τη νυφουλίνη. Οταν το μπριγιάν προορίζεται για ή ανήκει σε άλλη γυναίκα, η μπριγιαντίνη μετατρέπεται σε βρωμιαρόνη. Παλιολιγουρίνη - Παλιαδελφίνη Η παλιολιγουρίνη προκαλεί την αποστροφή της γυναίκας για τον άντρα που την φλερτάρει και εκδηλώνεται με σκέψεις ή εκφράσεις όπως "παράτα με ρε παλιολιγούρη" κ.α.. Η παλιαδελφίνη αντίθετα εκδηλώνεται όταν η γυναίκα θέλει κάποιον άντρα αλλά αυτός δεν της κάθεται, οπότε και λέει "παλιαδελφή ο τύπος" κλπ. Αυτές οι ορμόνες μπορεί να δράσουν ακόμη και ταυτόχρονα, οπότε έχουμε εκδήλωση σχιζοφρενικής συμπεριφοράς. Και οι δύο υποχωρούν άμεσα με λίγη μπριγιαντίνη. Τεκνοποιόνη Ορμόνη που συνήθως συμπίπτει χρονικά με τη νυφουλίνη. Δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανόητη ανάγκη να κάνει παιδί και εκδηλώνεται με υστερικές αντιδράσεις στη θέα μωρών άλλων γυναικών. Σημειώνεται δε ότι όσο πιο σπαστικό είναι το μούλικο, τόσο πιο υστερικές είναι οι αντιδράσεις λατρείας προς αυτό. Σε συνδυασμό με την κρεβατομουρμουρόνη, τη νυφουλίνη και τη φλυαρόνη, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τον άντρα. Τα ποιοτικά προφυλακτικά είναι το ελάχιστο μέσο αντιμετώπισής της. Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 mylogic_x.... απλά τέλειος!! Εχω λιώσει στο γέλιο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Χαχαχα Παρ όλες όμως αυτές τις παρενέργειες εμείς τις αγαπάμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 οπως εχει πει και ο πολυ καλος και γλυκουλης μαριο φιτ σε κουβεντα μας "η ταμπελα της γκρινιας ειναι μια αντρικη δικαιολογια για να μην ακουν τα παραπονα του συντροφου τους" πετανε ενα "γκρινιαζεις παλι" και δεν ακουν αυτα που εχει να τους πει. επισης οπως εγω εχω πει στον γλυκολη μαριο φιτ"λετε οτι οι γυναικες γκρινιαζουν διακρως..γιατι δεν κανετε κατι για να μην γκρινιαζουν?" πολυ φιλοσοφια ε? +1000 Γιατι δεν κανετε κατι για τα παραπονα μας?? Οταν εχετε εσεις θελετε ξαφνικα ''να μιλησουμε για να λυσουμε επιτελους τα προβληματα μας'' και εμεις καθομαστε και συζηταμε... Τα δικα μας τα παραπονα δηλαδη δεν ευσταθουν?? Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Είμαι η μόνη που όταν παραπονιέμαι για κάτι (ελάχιστες φορές), μετά δεν το ξανακάνει; :confused: Βέβαια το ίδιο συμβαίνει κι όταν μου παραπονιέται εκείνος για κάτι... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 +1000 Γιατι δεν κανετε κατι για τα παραπονα μας?? Οταν εχετε εσεις θελετε ξαφνικα ''να μιλησουμε για να λυσουμε επιτελους τα προβληματα μας'' και εμεις καθομαστε και συζηταμε... Τα δικα μας τα παραπονα δηλαδη δεν ευσταθουν?? Καλημέρα, έχεις μήπως σκεφτεί ότι τα παράπονα δεν επιλύονται με γκρίνια? Γιατί αυτό είναι το πρόβλημα, η γκρίνια και η μουρμούρα. Κατά τα άλλα η συζήτηση είναι πάντα καλοδεχούμενη και ο μόνος τρόπος επίλυσης των διαφορών. Έτσι επιλύονται, όχι με γκρίνιες. Και εγώ έχω διαφορές με την κοπέλα μου αλλά δεν γκρινιάζω, οπως και οι περισσότεροι άνδρες νομίζω. Και δεν είμαι αδιάφορος, πίστεψέ με, απλά έχω άλλες απόψεις για τις σχέσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Βρηκα την επιστημονική άποψη του φαινομένου Πλακα εχουν δαυτα:p:p:lol: Παντως αληθεια, η επιστημονικη αποψη του φαινομενου "αντρικος εγωισμος να αγγιζει τα ορια του ηλιακου μας συστηματος" υπαρχει;:rolleyes::ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Αντρικός εγωισμός? ΠΟΙΟΣ? ΕΓΩ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ? (εννοίοτε κ ως ξερειςποιοςειμαιγωμαμακιαση ):lol: ναι το έχουμε, αλλά φτάνει μέχρι με την φωνή, κάπου εκει πιο κάτω αρχίζει κ το γελοιο της υπόθεσης εεεε...να σου εξηγησωωωωωωω :lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά ειναι κακό που θέλω να δοκιμάζω οποιαδήποτε γυναίκα έχει ωραίο ****;;;;ειναι παράλογο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Παιδιά ειναι κακό που θέλω να δοκιμάζω οποιαδήποτε γυναίκα έχει ωραίο ****;;;;ειναι παράλογο;; Άν εξαιρέσεις λίγο την ρηχότητα που σε διακρίνει,είσαι απόλυτα υγιής:pΤις υπόλοιπες που δεν έχουν αυτό το κρίσιμο στοιχείο τις κάνουμε σαπούνια?:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Άν εξαιρέσεις λίγο την ρηχότητα που σε διακρίνει,είσαι απόλυτα υγιής:pΤις υπόλοιπες που δεν έχουν αυτό το κρίσιμο στοιχείο τις κάνουμε σαπούνια?:p Αυτές τις έχουμε για φίλες..παρέα κτλ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts