sansara Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 It's me.. Nastazia !!! :p Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Excuse me?? Are you talking to me? (Ρε παιδιά έχω χάσει τίποτα επεισόδεια?? ) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Excuse me?? Are you talking to me? (Ρε παιδιά έχω χάσει τίποτα επεισόδεια?? ) Aaaah thiiiis? Laaaast year. Παντως Τοτός να προσέχεις, μη σου βγει κανας Μπάμπης. Γιατι δε μιλατε πρωτα στο τηλεφωνο? http://img221.imageshack.us/img221/8756/ahtung114akgb5.th.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 AAAAAA!!!! Χαχαχαχαχ!!!!!! Που το θυμηθήκατε!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Όχι κοπέλα είναι ρε! Κοίτα εγώ θα βγω αύριο με την παρέα μου και απλά θα είναι κι αυτή με την δικιά της κάπου κοντά. Τώρα αν μου έρθει ο μπαρμπα γιώργης θα τον στείλω στον...αγύριστο που λέει ο λόγος! Απλά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει. Μπορεί βέβαια να είναι καμία κακάσχημη αλλά εμένα να μου αρέσει... ( ανωμαλίες...και τέτοια... ) Ti να της πω ρε παιδιά? Της είχα πει να μου στείλει φωτογραφία αλλα μου είπε ότι θα την έστελνε το απόγευμα,μα τότε εγώ δεν μπήκα και μάλλον ούτε κι αυριο θα μιλήσω μαζί της. Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να της ζητήσω number... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Το καλυτερο που εχει καποιος να κανει σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να επιδιωξει μια συναντηση οσο το δυνατον νωριτερα, πριν αρχισει η μυθοπλασια στο υποσυνειδητο του. Προσπαθησε να την γνωρισεις απο κοντα πριν την βαλεις στο μυαλο σου. Και δεν το λεω για λογους εμφανισιακους μονο... Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδιά εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Πρόσφατα γνωρίστικα με μία κοπέλα από ένα φόρουμ και επειδή λέγαμε πολλά με PM είπαμε να ανταλλάξουμε mail για να τα λέμε από το msn.Από την Δευτέρα λοιπόν μιλάμε 4-5 ώρες την ημέρα και έχει ενδιαφέρον και μου αρέσει αρκετά απ'όσο την ξέρω μέχρι στιγμής.Το προβλημα είναι το εξής.Το Σαββάτο μάλλον θα βρεθούμε.Αυτή έχει δει μία φωτό μου από ένα site που έχω ανεβάσει 3-4 δικές μου.Εγώ όμως δεν έχω δει δικές της και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει ( ναι κοιτάω λιγάκι και την εξωτερική εμφάνηση ). Αν δεν μου αρέσει όταν θα την δω τί θα της πω?? Έχουμε ήδη πει "κάποια" πραγματάκια... Δεν θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση και αν δεν κάνω κάτι μαζί της θα ήθελα να κάνουμε παρέα. Αυτά. Καμία συμβουλίτσα??? Αυτό φίλε μου έπρεπε να το σκεφτείς πολύ πριν κάνεις όλα αυτά που έκανες... Τώρα take your risk......:cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Αν μπεις τώρα δεν θα την δεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Καλό θα ήταν να δείς πρώτα μια φωτογραφία της, ειδικά αφού έχει δεί αυτή εσενά. Πάντα με πολύ προσοχή ότι κάνεις. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 AAAAAA!!!! Χαχαχαχαχ!!!!!! Που το θυμηθήκατε!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Όχι κοπέλα είναι ρε! Κοίτα εγώ θα βγω αύριο με την παρέα μου και απλά θα είναι κι αυτή με την δικιά της κάπου κοντά. Τώρα αν μου έρθει ο μπαρμπα γιώργης θα τον στείλω στον...αγύριστο που λέει ο λόγος! Απλά δεν ξέρω αν θα μου αρέσει. Μπορεί βέβαια να είναι καμία κακάσχημη αλλά εμένα να μου αρέσει... ( ανωμαλίες...και τέτοια... ) Ti να της πω ρε παιδιά? Της είχα πει να μου στείλει φωτογραφία αλλα μου είπε ότι θα την έστελνε το απόγευμα,μα τότε εγώ δεν μπήκα και μάλλον ούτε κι αυριο θα μιλήσω μαζί της. Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να της ζητήσω number... Αν κανονιζεις blind dates θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις καθε περιπτωση. Αν το ειχες κανονισει στο πιο φιλικο (δηλαδη στο στυλ 'θα βγουμε να γνωριστουμε τωρα που γιναμε internet buddies' δεν θα υπηρχε prob :rolleyes: (τι πονηρα που σκεφτομαι τωρα τελευταια :O ) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Παιδιά μόλις γύρισα από την δουλειά λόγω απροόπτων οπότε μάλλον δεν θα μιλήσω καθόλου μαζί της.Προβλέπω το βράδυ εκεί που θα κάθομαι με "τα παιδιά" να έρθει μια κοπελίτσα,να μου χτυπήσει την πλάτη και να μου συστηθεί. Οπότε θέλοντας ή όχι ( θέλοντας θέλοντας!! ) θα το πάρω το ρίσκο και αν δεν μου αρέσει,ε τότε,απλά θα της πω ότι ναι,κοιτάζω και την εξωτερική εμφάνηση... Αν δεν μου ξαναμιλήσει όμως???:cry: Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Εσύ Τοτέ τι λες, να της πεις μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο και να θέλει να σου ξαναμιλήσει? Απλά keep it friendly αν θες και να μην περιμένει κάτι παραπάνω, και να μην την προσβάλλεις. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σκέψου θετικά!!!:luck: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Αυτό είναι και το πιο λογικό... Αλλά εσένα σε ενδιαφέρει πολύ να μείνετε φίλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 To θέμα είναι ότι ( κατά 90% ) ναι,περιμένει κάτι παραπάνω και γι'αυτό ζητάω και συμβουλή από τους εμπειρογνώμονες. ( σλουρπ! ) Αμα ήταν κάτι φιλικό και δεν είχαν πεταχτεί σπόντες ( από αυτήν, εγώ δεν είπα κάτι που να παραπεμπει σε ερωτικό ακριβως για να αποφύγω κάτι τέτοιο ),θα ήμουν οκ αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος για το πως θα της το προσεγγίσω! @paokkerkir: Είτε φίλοι είτε "μαζί".Απλά δεν θα ήθελα να χάσω επαφή μαζι της.Μέχρι στιγμής τουλάχιστον "την πάω" πολύ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι κι αυτή σοκολατού και θα μου τρώει τις σοκολάτες! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Πες μας, περιμένουμε με αγωνία:lol: !!! Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ναι ναι. Με την τύχη που έχω αυτή τώρα θα είναι σπίτι της άρρωστη και θα πρέπει να περιμένω κι άλλο για να την δω από κοντά ( αλλιώς θα πάρω φωτό την Δευτέρα! ) Λοιπόν,φεύγω και...καλή μου τύχη! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Με αισιοδοξία και... ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ;) !!!!!!! Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Συγνώμη, αλλά την περίπτωση να μην της αρέσεις εσύ τελικά, την έχεις σκεφτεί καθόλου......; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Συγνώμη, αλλά την περίπτωση να μην της αρέσεις εσύ τελικά, την έχεις σκεφτεί καθόλου......; Το παιδί έιναι ήδη στο δρόμο, πως θα σου απαντήσει:p ; Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Το παιδί έιναι ήδη στο δρόμο, πως θα σου απαντήσει:p ; Αν είχε το avatar μου, θα μπορούσε....:) :) Ας απαντήσει όταν γυρίσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Άντε ρε ακόμα έξω είναι??? Εδώ μας έχει φάει η περιέργεια και αυτός κάνει βόλτες!! :p Τέσπα την κάνω και εγώ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Κάτι μου λέει οτι θα τον χάσουμε για κάποιες μέρες...:lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Άντε ρε ακόμα έξω είναι??? Εδώ μας έχει φάει η περιέργεια και αυτός κάνει βόλτες!! :p Τέσπα την κάνω και εγώ τώρα Mπορει να τον πετυχεις στο δρομο :p :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Κατι ασχετο: Η δημοσκοπηση που υπαρχει τι ακριβως θελει να πει?? Γιατι ειναι απενεργοποιημενη?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Συγνώμη, αλλά την περίπτωση να μην της αρέσεις εσύ τελικά, την έχεις σκεφτεί καθόλου......; Ε,όχι. Απλά της έχω πει ότι από κοντά δεν θα της αρέσω και μου έλεγε ότι λέω βλακείες.Πάντως μέχρι στιγμής απ'ότι έχω καταλάβει αυτή θέλει. Το παιδί έιναι ήδη στο δρόμο, πως θα σου απαντήσει:p ; Γύρισα!!! Αν είχε το avatar μου, θα μπορούσε....:) :) Ας απαντήσει όταν γυρίσει.... Χμμμμμ εξυπνάδες... Λοιπόν...στο θέμα μας ( μου:p )... Δεν έγινε δυστυχώς τίποτα:cry: Απλά εκεί που καθόμουνα με τα παιδιά,σε κάποια φάση ακούω από δίπλα κάποιες να λένε νατος,αυτός είναι και τέτοια.Κοιτάζω λοιπόν διακριτηκά διακριτηκά και βλέπω 3 ωραίες κοπέλες που δείχνανε προς εμένα. Καλό αυτό αλλά 1) Δεν χαρακτιριζομαι για την παρατηριτικότητα μου οπότε μπορεί και να μην είδα πολύ καλά ( άλλωστε για 1-2 δευτερόλεπτα μπορούσα να τις δω ) 2) Μπορεί να ήταν απλά συμπτωση. Πάντως τελικά δεν ήρθε να μου μιλήσει. Ή που ντρεπότανε ή που τελικά είχα δίκιο και όντως δεν της άρεσα από κοντά:lol: ... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts