pan24 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Μάθαμε ποτέ τελικά αν υπάρχει και δεύτερος counter που μετράει τη χρήση του jig? δεν υπαρχει τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oliveratom Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Υπαρχει η δυνατοτητα να συναντηθουμε απο Αθηνα με κανενα κατοχο usb jig ,γιατι το χρειαζομαι αμεσα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Υπαρχει η δυνατοτητα να συναντηθουμε απο Αθηνα με κανενα κατοχο usb jig ,γιατι το χρειαζομαι αμεσα ευχαριστω. απο νικαια -πειραια αν μενεις κοντα πες μου Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 παιδια να ρωτησω κατι εαν ξερει καποιος ειχα παλια το galaxy s και ειχα ενα jig μου ειχε κολησει και με αυτο ειχα μπει τοτε σε downloading.με αυτο το jig ειναι το ιδιο γινεται να μυδενησουμε το s2?????????????? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 παιδια να ρωτησω κατι εαν ξερει καποιος ειχα παλια το galaxy s και ειχα ενα jig μου ειχε κολησει και με αυτο ειχα μπει τοτε σε downloading.με αυτο το jig ειναι το ιδιο γινεται να μυδενησουμε το s2?????????????? :) Λογικά είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Όντως το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 καλημέρα.υπάρχει κάποιος από Πάτρα με jig?ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 καλημέρα.υπάρχει κάποιος από Πάτρα με jig?ευχαριστώ εκ των προτέρων Εχεις ΠΜ......... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα SG+ και δεν μπουταρει σε download mode μου ειπαv τα παιδια οτι χρειαζομαι ενα usb jig μηπως εχει κανενας να βρεθουμε ειμαι απο πειραια αλλα δουλευω & αθηνα -χαλανδρι αν υπαρχει καποιος ας μου στειλει pm ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα SG+ και δεν μπουταρει σε download mode μου ειπαv τα παιδια οτι χρειαζομαι ενα usb jig μηπως εχει κανενας να βρεθουμε ειμαι απο πειραια αλλα δουλευω & αθηνα -χαλανδρι αν υπαρχει καποιος ας μου στειλει pm ευχαριστω γεια σου φιλε ειμαι κερατσινι αν ενδιαφερεσαι στειλε πριβε Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 λοιπον να εξηγησω τι ακριβως εγινε εχω ενα sgs+ ειχα φλασαρει αυτην τη ρομ GT-I9001_VDH_I9001XXKPS_I9001OXXKP5_I9001XXKPG την εκανα ροοτ και παω να φλασαρω FeaModRecovery_1.2.tar(2).md5 με odin 4.43 αλλα μου εβγαζε md5 failed και κανω την χονδροιδεστατη πατατα και κανω install cwm recovery αλλα ηταν απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα και μετα παπαλα ολα μαυρα καμια μα καμια ανταποκριση ουτε dload mode ουτε τπτ σαν να μην εχει καθολου ρευμα υποψιαζομαι οτι ουτε το usb jig θα κανει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 λοιπον να εξηγησω τι ακριβως εγινε εχω ενα sgs+ ειχα φλασαρει αυτην τη ρομ GT-I9001_VDH_I9001XXKPS_I9001OXXKP5_I9001XXKPG την εκανα ροοτ και παω να φλασαρω FeaModRecovery_1.2.tar(2).md5 με odin 4.43 αλλα μου εβγαζε md5 failed και κανω την χονδροιδεστατη πατατα και κανω install cwm recovery αλλα ηταν απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα και μετα παπαλα ολα μαυρα καμια μα καμια ανταποκριση ουτε dload mode ουτε τπτ σαν να μην εχει καθολου ρευμα υποψιαζομαι οτι ουτε το usb jig θα κανει κατι Το ξέσκισες:wacko: Tο jig όμως έχει πολλές πιθανότητες να σου το φέρει σε download mode. Επειδή είναι Plus όμως δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.. (έχω επαναφέρει SGS φίλου από ρομ του Captivate φαντάσου) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Το ξέσκισες:wacko: Tο jig όμως έχει πολλές πιθανότητες να σου το φέρει σε download mode. Επειδή είναι Plus όμως δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.. (έχω επαναφέρει SGS φίλου από ρομ του Captivate φαντάσου) το ξερω το μαμησα και να σκεφτεις εχουν περασει απο τα χερια μου το desire που εχω ακομα και το ξεσκιζω στα φλασαρισματα ,ενα lg optimus black επισης πειραγμενο , αυτο που εκανα ηταν εντελως αψυχολογητο επαθα black out αφου ξερω οτι το μονο custom recovery για το sgs+ ειναι το FeaModRecovery_1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 γεια σου φιλε ειμαι κερατσινι αν ενδιαφερεσαι στειλε πριβε νεο ηρακλειο αν θες στειλε pm και περνας απο το μαγαζι που δουλευω και στο βαζω σε download μια στα γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 νεο ηρακλειο αν θες στειλε pm και περνας απο το μαγαζι που δουλευω και στο βαζω σε download μια στα γρηγορα... οκ φιλε πες μου διευθυνση μηπως μπορεσω να περασω αυριο μεχρι τις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 ξοδεύοντας 3,24δολάρια για ένα jig έκανα καλή επένδυση να υπάρχει σε ένα συρτάρι για μια ώρα ανάγκης χτύπα ξύλο? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 ξοδεύοντας 3,24δολάρια για ένα jig έκανα καλή επένδυση να υπάρχει σε ένα συρτάρι για μια ώρα ανάγκης χτύπα ξύλο? Όταν ξοδεύεις 3.24$, για να γλυτώσεις ένα τηλέφωνο της αξίας του S2 ,θεωρείται καλή επένδυση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Όταν ξοδεύεις 3.24$, για να γλυτώσεις ένα τηλέφωνο της αξίας του S2 ,θεωρείται καλή επένδυση :) Έτσι φαντάζομαι και εγώ. Και είναι και από top seller οπότε ελπίζω να μην την Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Έτσι φαντάζομαι και εγώ. Και είναι και από top seller οπότε ελπίζω να μην την Πάντως σε "έκλεψαν". 1.60 με τα μεταφορικά έδωσα εγώ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Πάντως σε "έκλεψαν". 1.60 με τα μεταφορικά έδωσα εγώ :D Είμαι άπλας λόγω εορτών Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) παιδια καλημερα θελω να ευχαριστισω τον carve21 (θαναση ευχαριστω) για την προσπαθεια που εκανε να σωθει το κινητο sgs+ με την χρηση του jig δυστυχως ομως δεν καταφεραμε να το μπoυταρουμε σε dload mode επειδη εκανα καταλαθος install recovery απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα μαλλον πρεπει να εχω προβλημα με την πλακετα το κινητο το εχω παρει απο multirama στις 8/11/11 οποτε θεωριτικα ειμαι μεσα στην εγγυηση ,το θεμα ειναι ,μπορουν στο σερβις να βρουν τι εχει γινει κι ετσι να χασω την εγγυηση? οποια βοηθεια δεκτη Υ.Γ ευχαριστω και τον Τασο tasosp1984 που προσφερθηκε να βοηθησει καθως κι ολα τα παιδια Edited December 22, 2011 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παιδια καλημερα θελω να ευχαριστισω τον carve21 (θαναση ευχαριστω) για την προσπαθεια που εκανε να σωθει το κινητο sgs+ με την χρηση του jig δυστυχως ομως δεν καταφεραμε να το μπoυταρουμε σε dload mode επειδη εκανα καταλαθος install recovery απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα μαλλον πρεπει να εχω προβλημα με την πλακετα το κινητο το εχω παρει απο multirama στις 8/11/11 οποτε θεωριτικα ειμαι μεσα στην εγγυηση ,το θεμα ειναι ,μπορουν στο σερβις να βρουν τι εχει γινει κι ετσι να χασω την εγγυηση? οποια βοηθεια δεκτη Υ.Γ ευχαριστω και τον Τασο tasosp1984 που προσφερθηκε να βοηθησει καθως κι ολα τα παιδια ευχομαι να στο φτιαξουν στην εγγυηση χωρις να το παρουν χαμπαρι... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 παιδια καλημερα θελω να ευχαριστισω τον carve21 (θαναση ευχαριστω) για την προσπαθεια που εκανε να σωθει το κινητο sgs+ με την χρηση του jig δυστυχως ομως δεν καταφεραμε να το μπoυταρουμε σε dload mode επειδη εκανα καταλαθος install recovery απο ενα ξεχασμενο φακελο απο ενα lg optimus black που ειχα μαλλον πρεπει να εχω προβλημα με την πλακετα το κινητο το εχω παρει απο multirama στις 8/11/11 οποτε θεωριτικα ειμαι μεσα στην εγγυηση ,το θεμα ειναι ,μπορουν στο σερβις να βρουν τι εχει γινει κι ετσι να χασω την εγγυηση? οποια βοηθεια δεκτη Υ.Γ ευχαριστω και τον Τασο tasosp1984 που προσφερθηκε να βοηθησει καθως κι ολα τα παιδια Εαν στο Plus δεν έχουν αλλάξει κάτι και μπαίνει κανονικά σε download με την γνωστή 301Κ αντιστασούλα (usb jig κοινώς) και δεν μπορέσατε να το ξεκινήσετε με αυτόν τον τρόπο, τότε πιθανότατα ούτε στην samsung θα μπορέσουν και θα στο αλλάξουν. Σε κάθε περίπτωση εσύ θα κάνεις τον κινέζο, πες το έβαλα να φορτίσει το και το πρωί το βρήκα έτσι.;) Καλή τύχη! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σωστα...Σε αυτα θελει να κανεις τον κινεζο!Ειναι μεγαλη αδικια να εχεις δωσει τοσα λεφτα να χαλαει το κινητο απο αστοχια υλικου και επειδη το εχεις πειραξει εσυ(που ομως δεν εχει καμια σχεση με τη βλαβη) να μην στο φτιαχνουν και να πρεπει να το πληρωσεις!Καλη τυχη παντως και απο μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Σωστα...Σε αυτα θελει να κανεις τον κινεζο!Ειναι μεγαλη αδικια να εχεις δωσει τοσα λεφτα να χαλαει το κινητο απο αστοχια υλικου και επειδη το εχεις πειραξει εσυ(που ομως δεν εχει καμια σχεση με τη βλαβη) να μην στο φτιαχνουν και να πρεπει να το πληρωσεις!Καλη τυχη παντως και απο μενα! Ναι... μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν χάλασε λόγω αστοχίας υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts