Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι σημερα με το πρωτο φορτισμα και η εικονα που εχω ειναι σχετικα καλη. Δεν τρελαθηκα. Δεν ξερω αν αυτο στην πορεια αλλαξει και ειναι πολυ καλη μετα τα 4-5 φορτισματα-αποφορτισματα.

Περίμενε να κάνει πρώτα μερικούς "κύκλους" και τότε θα δεις..;)

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για οσους εχουν προβλημα με τη μπαταρια, δοκιμαστε τα εξης:

-κατεβαζουμε και κανουμε εγκατασταση το BetterBatteryStats, αφου πρωτα εχουμε τσεκαρει το "αγνωστες πηγες" στις ρυθμισεις της συσκευης.(στην JB βρισκεται στη διαδρομη ρυθμισεις->ασφαλεια->αγνωστες πηγες).

-φορτιζουμε τη συσκευη πληρως, το αποσυνδεουμε απο την πριζα, και το αφηνουμε για μερικες ωρες, τουλαχιστον 2-3, χωρις να το χρησιμοποιουμε.(καλο ειναι να γινει κατα τις βραδινες ωρες, πριν παμε για υπνο για παραδειγμα, οπου ξερουμε οτι μεχρι το πρωι, δεν θα χρησιμοποιησουμε τη συσκευη).

-τρεχουμε το better battery stats, επιλεγουμε "partial wakelocks" και "unplugged", και βλεπουμε τα στατιστικα που μας δινει.

-αν δεν καταλαβαινουμε τα στοιχεια που μας δινει, τα ψαχνουμε στο ιντερνετ, οπου συνηθως βρισκουμε τη λυση. αλλιως, παταμε το αριστερο πληκτρο αφης της συσκευης και την επιλογη "dump to file". θα δημιουργηθει ενα .txt αρχειο στην εσωτερικη μνημη, το οποιο ανεβαζουμε εδω, για να μας βοηθησει καποιος αλλος που μπορει να ξερει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: αν τα προβληματα προερχονται μετα απο αλλαγη/αναβαθμιση rom, καλο ειναι να κανουμε wipe και factory reset, για να ειμαστε σιγουροι πως δεν ευθυνονται τυχον απομειναρια της παλιας rom.

μετα απο 3-4 κυκλους φορτισεις-αποφορτισεις...μπορω να πω...πως απλα ειναι μια οκ καλη μπαταρια...η διαφορα που περιμενα να δω στα 250+mah, δυστυχως...δεν φαινεται...νομιζω και ειναι σαν να εχω την μαμα μπαταρια απλα πεφτει ελαφρος πιο αργα...για 22 ευρω που την πηρα, αξιζει παντως, για παραπανω, δεν αξιζει τα λεφτα της μιας και δεν εχει τρελες επιδοσεις και αυτονομια

μετα απο 3-4 κυκλους φορτισεις-αποφορτισεις...μπορω να πω...πως απλα ειναι μια οκ καλη μπαταρια...η διαφορα που περιμενα να δω στα 250+mah, δυστυχως...δεν φαινεται...νομιζω και ειναι σαν να εχω την μαμα μπαταρια απλα πεφτει ελαφρος πιο αργα...για 22 ευρω που την πηρα, αξιζει παντως, για παραπανω, δεν αξιζει τα λεφτα της μιας και δεν εχει τρελες επιδοσεις και αυτονομια

Δεν πήρες το πακέτο με τις δύο μπαταρίες και τον φορτιστή; Γιατί στα ίδια λεφτά έπαιζε κι αυτό και σαφώς συμφέρει όσο τίποτα..

Δεν πήρες το πακέτο με τις δύο μπαταρίες και τον φορτιστή; Γιατί στα ίδια λεφτά έπαιζε κι αυτό και σαφώς συμφέρει όσο τίποτα..

δεν μου χρειαζοταν

μεγαλη διαφορα εγω παντως δεν ειδα...

Είχα πει ότι δεν έχει τρελή διαφορά. Απλά είναι λίγο καλύτερη από την μαμα. Είναι και αυτή η 4.1.2 που ρουφάει την μπαταρία!

μεγαλη διαφορα εγω παντως δεν ειδα...

Δηλαδη με την anker 1900mah δεν ειδες και τρελη διαφορα σε σχεση με τη μαμησια μπαταρια των 1650mah?

Γινε λιγο ποιο συγκεκρημενος σε παρακαλω πολυ.

Δηλαδη με την anker 1900mah δεν ειδες και τρελη διαφορα σε σχεση με τη μαμησια μπαταρια των 1650mah?

Γινε λιγο ποιο συγκεκρημενος σε παρακαλω πολυ.

Η λογική τι λέει; Εκτός του ότι το αναφέρει κιόλας μόλις λίγα ποστ πιο πίσω.

Edited by makis206

Παιδιά ποιά μπαταρία είναι στα περισσότερα mah και δεν χρειάζεται να αλλάξω κάλυμμα στο κινητό;

πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας με την lsn, ίσως και καλύτερη από την Lsd.

έβγαλα μιάμιση ημέρα με ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας.

ποτέ δεν είχε ξανακρατήσει τόσο πολύ.

Παιδια εχω το κινητο απο το περασμενο Ιουνιο, και σημερα ενω φορτιζα τη μπαταρια το μρημερι (ηταν γυρω στο 50%) μετα απο μιση ωρα επεστρεψα και ειδα οτι το κινητο ειχε κλεισει, το ανοιξα και η μπαταρια ειχε πεσει στο 2%, ενω φορτιζε.. Δεν ανεβαινε ττο ποσοστο με τιποτσ και μεχρι αυτην την ωρα δεν εχει αλλαξει κατι.. Εχω περασει την ισπανικη εκδοση, και ΔΕΝ εχω κανει root τη συσκευη.. Τι μπορει να φταιει;; Πιστευω ειναι θεμα λειτουργικου και οχι της μπαταριας.. Τι να κανω;;

Οποτε δεν αξιζει.

Καλυτερα να αγορασεις την επισημη με τα 2000mah και να αλλαξεις και καπακι απο πισω αλλα το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να αλλαξω το πισω καπακι αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν εχω βρει πουθενα flip wallet slim case που να μπορει να δεχτει το κινητο με αυτη τη νεα μπαταρια.

Εσυ εχεις βρει τιποτα?

Ο FoT1s εχει αλλη αποψη ομως.

Εχει βρει κανεις καμια θηκη flip/wallet που να δεχεται την 2000mah επισημη μπαταρια?

Ο FoT1s εχει αλλη αποψη ομως.

Εχει βρει κανεις καμια θηκη flip/wallet που να δεχεται την 2000mah επισημη μπαταρια?

Έλεος, πόσες φορές θα το ρωτήσεις ακόμα;

Μεχρι να βρω μια ισως. :p

Παλιότερα σου είχα δώσει ένα link που έγραφε ποιες θήκες ταιριάζουν στη διχίλιαρη μπαταρία.

Παλιότερα σου είχα δώσει ένα link που έγραφε ποιες θήκες ταιριάζουν στη διχίλιαρη μπαταρία.

Εχω ηδη ρωτησει σε εκεινο το φορουμ αλλα καμια απαντηση ακομα οποτε.....