matsas Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 εχω προσεξει αυξηση στον χρονο φορτισης γυρω στο 3ωρο .με την 2.3.3 μου επερνε περιπου 2 ωρες και κατι.το εχει προσεξει η εχει τυχει σε καποιον αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 υπάρχει κανείς που έχει κλήσει το fast dormancy σε Wind? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) υπάρχει κανείς που έχει κλήσει το fast dormancy σε Wind? Εγώ το έχω κλείσει, αλλά δεν έχω καταλάβει κάποια αισθητή διαφορά σε τίποτα.... Edited October 25, 2011 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Πριν λίγο καιρό είχα πάροχο την Vodafone και με το fast dormancy κλειστό είχα δει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Πρόσφατα μεταφέρθηκα στη Cosmote και συνεχίζω να το έχω κλειστό. Η Cosmote υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία ή τζάμπα το έχω απενεργοποιημένο? Πάντως η διάρκεια της μπαταρίας είναι αυξημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 εγώ το ξαναλέω, με vodafone η μπαταρία στο διπλάσιο! είναι φοβερό τρικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Πριν λίγο καιρό είχα πάροχο την Vodafone και με το fast dormancy κλειστό είχα δει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Πρόσφατα μεταφέρθηκα στη Cosmote και συνεχίζω να το έχω κλειστό. Η Cosmote υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία ή τζάμπα το έχω απενεργοποιημένο? Πάντως η διάρκεια της μπαταρίας είναι αυξημένη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Cosmote (που για καλή μου τύχη είχε την ίδια συσκευή και ο υπάλληλος) η υπηρεσία fast dormancy δεν υποστηρίζεται από την Cosmote.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Για να δείτε ποσό καλή αυτονομία έχει το S2 ρίξτε μια μάτια το screen shot μου. Για 6,5ώρες δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου γιατί θέλω να την αδειάσω ώστε να κάνω πλήρη φόρτιση. Εκτός από παιχνίδια έχω κάνει ότι μπορείτε να φανταστείτε. http://tapatalk.com/mu/29822c35-7f01-c66c.jpg Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 υπάρχει καποιος kernel που να υποστηρίζει το ntfs.κο module για να μπορω να κανω mount εξωτερικo ntfs δισκο και ταυτόχρονα να εχει και το tweak για γρήγορη φόρτιση μπαταρίας οπως ειναι ο siyah 2.0 ? το module για το ntfs δουλευει στον cf-root kernel αλλα οχι στον siyah. οποτε ψανω καποιον που να εχει και τα δυο feature. εχει κανεις υπόψην του κατι?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Πριν λίγο καιρό είχα πάροχο την Vodafone και με το fast dormancy κλειστό είχα δει μεγάλη διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας. Πρόσφατα μεταφέρθηκα στη Cosmote και συνεχίζω να το έχω κλειστό. Η Cosmote υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία ή τζάμπα το έχω απενεργοποιημένο? Πάντως η διάρκεια της μπαταρίας είναι αυξημένη.οποτε εγω που εχω cosmote δεν θα εχω καποια επιπτωση αμα κλεισω το fast dormacy? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vega-Thess Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 οποτε εγω που εχω cosmote δεν θα εχω καποια επιπτωση αμα κλεισω το fast dormacy? Η μόνη "θετική επίπτωση" θα είναι ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας.... κατά τ άλλα δεν το έψαξα αν υπάρχουν και αρνητικές επιπτώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 πριν λιγο εκανα καποια test και μου εβγαλε καλυτερα αποτελεσματα με το fast Dormancy ενεργο:worry: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 υπάρχει καποιος kernel που να υποστηρίζει το ntfs.κο module για να μπορω να κανω mount εξωτερικo ntfs δισκο και ταυτόχρονα να εχει και το tweak για γρήγορη φόρτιση μπαταρίας οπως ειναι ο siyah 2.0 ? το module για το ntfs δουλευει στον cf-root kernel αλλα οχι στον siyah. οποτε ψανω καποιον που να εχει και τα δυο feature. εχει κανεις υπόψην του κατι?? :) Αν βγάλεις άκρη να μου πεις και εμένα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 εγώ 2η μέρα κλειστό το ιντερνετ και επιτέλους έχω την μπαταρία που ονειρεύομαι:).. ανοίγω τα δεδομένα για να μπω νετ και μετά τα κλείνω.. βαρετό,αλλά πιο βαρετό κάθε μέρα να το φορτίζω.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εννοείται ρε παιδιά ότι το data το κλείνουμε. Σιγά που χρειάζεστε να έχετε όλη την ώρα το data ενεργό. Ποιος ο λόγος. Εγώ θέλω να ξέρω αν με την Wind, αν κλείσω το Dormancy αν θα έχω καλύτερη μπαταρία. Γιατί διαβάζω ότι αν η Wind έχει Dormancy δεν θα έχω καλύτερη μπαταρία Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εννοείται ρε παιδιά ότι το data το κλείνουμε. Σιγά που χρειάζεστε να έχετε όλη την ώρα το data ενεργό. Ποιος ο λόγος. Εγώ θέλω να ξέρω αν με την Wind, αν κλείσω το Dormancy αν θα έχω καλύτερη μπαταρία. Γιατί διαβάζω ότι αν η Wind έχει Dormancy δεν θα έχω καλύτερη μπαταρία εδω διαφωνώ!!!!!:) εχω 1.5 γιγα στο λογαριασμό μου καθε μηνα ποιος ο λογος να κλείνω τα data???:) ναι θελω το update του καιρου καθε 3 ωρες...:) θελω τα push mail απο το maildroid!!:) Θελω τις push Notifications απο im+ η απο το messenger του facebook!!! θελω το κινητο να ειναι γενικα onlain!!! για μενα δεν υπαρχει νόημα να εχεις ενα τετοιο κινητο(ΝΑ ΕΧΕΙΣ DATA στην σύνδεση σου) και να την εχεις κλειστή....:) για αυτο αγορασα την δευτερη μπαταρια και ηρεμησα!!!!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Κι εγώ ποτέ δεν κλείνω τα data. Δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει τη μπαταρία φυσικά αλλά ο σκοπός είναι να απολαμβάνουμε το κινητό μας, όχι να δίνουμε μάχη για να αντέξει περισσότερο η μπαταρία χωρίς φόρτιση. Άλλωστε στην καθημερινότητα μου (και κλείνοντας το τις νύχτες όσο κοιμάμαι) βγάζει κανονικά τρεις ολόκληρες εργάσιμες μέρες. Κι αυτό είναι απόλυτα ικανοποιητικό για εμένα. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 εδω διαφωνώ!!!!!:) εχω 1.5 γιγα στο λογαριασμό μου καθε μηνα ποιος ο λογος να κλείνω τα data???:) ναι θελω το update του καιρου καθε 3 ωρες...:) θελω τα push mail απο το maildroid!!:) Θελω τις push Notifications απο im+ η απο το messenger του facebook!!! θελω το κινητο να ειναι γενικα onlain!!! για μενα δεν υπαρχει νόημα να εχεις ενα τετοιο κινητο(ΝΑ ΕΧΕΙΣ DATA στην σύνδεση σου) και να την εχεις κλειστή....:) για αυτο αγορασα την δευτερη μπαταρια και ηρεμησα!!!!!:):) Συμφωνώ απολύτως και επαυξάνω. Τέτοια συσκευή πρέπει να την απολαμβάνουμε χωρίς να σκεφτόμαστε μπαταρία, αυτονομία, κ.τ.λ. Όσο για τα data, οποίος μπορεί και έχει δωρεάν mb, μια συσκευή τέτοιων δυνατοτήτων πρέπει να είναι online 24/7. εγώ πάντως έχω 500mb και με ανοιχτό πάντα το ίντερνετ (όταν δεν είμαι κάπου με wifi) με twitter, Facebook, foursquare, καιρό, σερφάρισμα, gmail, 2 hotmail accounts, κ.τ.λ, όλα ανοιχτά να συγχρονίζουν, το φορτίζω κάθε βράδυ συνήθως και κάποιες φορές μπορεί να το βάλω στον φορτιστή και 2 φορές. Το λιώνω όμως, το χρησιμοποιώ και το απολαμβάνω συνεχώς :-). Θα σας πω και το άλλο. Μια μπαταρία συνήθως έχει διάρκεια ζωής 1000 περίπου φορτίσεις. 1) Αυτό σημαίνει ότι αν το φορτίζετε κάθε βράδυ, ότι η μπαταρία θα αρκεί περίπου 3 χρόνια. 2 Αν το φορτίζετε 2 φορές τη μέρα θα σας κρατήσει 500 μέρες δηλαδή κοντά ενάμισι χρόνο. Αν σκεφτούμε το κόστος μιας νέας μπαταρίας, συν ότι ο μέσος όρος αλλάζει κινητό κάθε 1-2 χρόνια τότε καταλήγουμε στο εξής : Ευχαριστηθείτε την συσκευή σας κάτι μην αγχώνεστε για την μπαταρία. όπου και αν βρεθείτε, στο σπίτι, στο αμάξι, στην δουλειά, κουμπώστε το στον φορτιστή να φορτίσει. Εγώ όπου βρω ευκαιρία το βάζω για φόρτιση. Καλύτερα να τα παίξει η μπαταρία και να πάρω άλλη παρά να θελήσω κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσω το κινητό και να ξενερώσω επειδή η μπαταρία έχει τελειώσει :-). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν ξέρω τι γινότανε με τις ρομ πριν την 2.3.5 ΚΙ3 αλλα ένα μήνα που έχω την συσκευη μ έχει εκπλήξει η αυτονομία της. Σε προηγούμενο ποστ έδωσα screen shot όπου διήρκεσε 9+ ωρες σκληρή χρήση 7 ωρών. Στο iPad όταν κάνω την ίδια χρήση μου βγάζει 10 ωρες συνεχούς λειτουργίας αλλα βέβαια εκει έχουμε αλλα μεγέθη. Όπως και να χει το software έχει πετύχει την καλυτερη αυτονομία. Να χάνει 3% σε 7 ωρες ύπνου μόνο το iPhone μπορει να το πετύχει και όχι πάντα. Υπ όψη δεν κλεινω τίποτα εκτός gps και BT. Ειναι δυνατόν να έχουμε smartphone που μπορει να μας κρατά σε μόνιμη επικοινωνία και να κλείνουμε τα data. Ξέρετε ποσά χρήματα έχω γλιτώσει απο κλησεις και SMS με τις εφαρμογές όπως το Viber και τα αλλα IM που έχουν εδω και παρα πολυ καιρο push? Ζω στο εξωτερικό και ενα SMS στην Ελλάδα κοστίζει 25 λεπτά. Με το Viber παρ όλο που χρειαζεται data έρχεται τσάμπα αφου οι 160 χαρακτήρες ειναι μόλις 160 bites. Ένταξη με την ευκολία που υπάρχει στην σύνδεση αποσύνδεση μπορει κάποιος όταν βρίσκεται σπίτι να κλείνει 3g και data αφου έχει wifi, αλλα ακούτε τα να το βάλει σε μια πρίζα παρα να ασχολείται συνέχεια με ρυθμίσεις. Εγω έχω μια εξωτερική μπαταρία μόλις 2000m ειναι παναλαφρη και 6Χ4 εκ. Την έχω στην τσάντα για πολυ έκτακτες περιπτώσεις. Διαφορετικά η φόρτιση της νύχτας και όσο είμαι στο αυτοκίνητο στην διαδρομή απο και προς το γραφείο, ειναι αρκετή για να μην μείνω ότι και να κάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Θα σας πω και το άλλο. Μια μπαταρία συνήθως έχει διάρκεια ζωής 1000 περίπου φορτίσεις. 1) Αυτό σημαίνει ότι αν το φορτίζετε κάθε βράδυ, ότι η μπαταρία θα αρκεί περίπου 3 χρόνια. 2 Αν το φορτίζετε 2 φορές τη μέρα θα σας κρατήσει 500 μέρες δηλαδή κοντά ενάμισι χρόνο. . Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ το ίδιο είμαι! Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να "καλομεταχειριστώ" τη μπαταρία. Πάντα της πίνω το αίμα, πάντα θέλω να έχω full μπαταρία (την είχα πατήσει μια φορά που ήθελα να κάνω επείγον τηλεφώνημα και δεν είχα μπαταρία), και πάντα αλλάζω κινητό (ή μου χαλάει), πολύ καιρό πριν χαλάσει η μπαταρία του. Και στο κάτω κάτω, σιγά το κόστος της μπαταρίας... Να δώσεις και 30 ευρώ μετά απο 2 χρόνια δε λέει και τίποτα. Αντιθέτως, 30 ευρώ μπορεί να τα δώσετε μια μέρα για να πάτε βόλτα με το αυτοκίνητο. Αυτά τα 30 δεν τα σκέφτεστε; :p Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 κάποιος είπε 3 μέρες??:blink:εμένα μέρα βγάζει κανονικά και 2ήμερο τώρα με data κλειστά.. βαριέμαι να φορτίζω πια... παιδιά σκέφτομαι να βάλλω καμμια λεομαρ,να ηρεμήσω:happy: λεομαρ ή ποια άλλη για μπαταρία παίδες?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 κάποιος είπε 3 μέρες??:blink:εμένα μέρα βγάζει κανονικά και 2ήμερο τώρα με data κλειστά.. βαριέμαι να φορτίζω πια... παιδιά σκέφτομαι να βάλλω καμμια λεομαρ,να ηρεμήσω:happy: λεομαρ ή ποια άλλη για μπαταρία παίδες?? Εγώ φίλε μου δε θα σου πρότεινα να κανείς πειράματα με custom roms.και στο κάτω κάτω ποσό νομίζεις ότι θα κερδίσεις. Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Εμένα βγάζει τριήμερο με data και WiFi ανοικτά (το κλείνω όταν κοιμάμαι). Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 αγαπητοί, διαβάζω αυτό το νήμα και ομολογώ ότι έχω τρομάξει λιγάκι... θέλω να φύγω από iphone μετά από γεμάτη 3ετία μόνο με μηλόφωνο και εδώ τρομάζω με αυτά που βλέπω... τεράστιες αποκλίσεις από συσκευή σε συσκευή, εφαρμογές που καταπίνουν την μπαταρία κτλ.... δεν είμαι fanboy και γι αυτό αλλάζω (s2 ή new Razr) αλλά κάποια πράγματα για συσκευές άνω των 500Ευρώ απλά προ-απαιτούνται... ούτε έχω πρόβλημα να διαβάσω και να βάλω κι εγώ νεες ROM κτλ κτλ (αν και τώρα δεν καταλαβαίνω τιποτε από αυτα :blink:) αλλά λιγάκι τρομάζω... εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου 3G αλλά σπίτι έχω το απόγευμα συνεχώς το wifi και όλο χαζεύω mails, browsing, facebook, youtube etc... το ξαναλέω, διαβάζοντας απλά τρόμαξα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Φίλε μου είναι εύκολο να τρομάξει κανείς διαβάζοντας. Στην πράξη όταν με το καλό θα έχεις ένα Γαλαξία στα χέρια σου θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ρουφήχτρες μπαταρίας δεν υπάρχουν. Μόνο κακές επιλογές του χρήστη αλλά αυτά με ελάχιστη προσοχή αποφεύγονται εύκολα. Το κινητό δεν έχει κανένα θέμα μπαταρίας και θα το απολαύσεις πάρα πολύ. Ειδικά αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις λίγο και να περάσεις custom ROM (που είναι εύκολη διαδικασία). Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Φίλε μου είναι εύκολο να τρομάξει κανείς διαβάζοντας. Στην πράξη όταν με το καλό θα έχεις ένα Γαλαξία στα χέρια σου θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ρουφήχτρες μπαταρίας δεν υπάρχουν. Μόνο κακές επιλογές του χρήστη αλλά αυτά με ελάχιστη προσοχή αποφεύγονται εύκολα. Το κινητό δεν έχει κανένα θέμα μπαταρίας και θα το απολαύσεις πάρα πολύ. Ειδικά αν κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις λίγο και να περάσεις custom ROM (που είναι εύκολη διαδικασία). η αλήθεια είναι ότι έχω ψηθεί τόσο που είμαι ένα click πριν το παραγγείλω... μάλιστα από λευκό iphone λέω για το λευκό αντίστοιχα... ελπίζω όντως να είναι κάτι εύκολο γιατί με ενδιαφέρει να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την συσκευή και να την καταχαρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts