Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επιλογη για αγορα απο κινεζομαγαζο χωρις balance υπαρχει?

καλημερα! αφου εγραψα απο πανω οτι αγοραζω απο το banggood απο τον Αυγουστο με την καρτα μου.

Αν εννοεις μεσω Paypal με τον κανονικο τροπο χωρις balance δεν γινεται λογω C.C.

Eχω διαβασει απο πολλους οτι τυχαια ομως μπορει να περασουν, δοκιμασε και βλεπεις....

εμενα ποτε δεν περασε μετα τα C.C.

και το βικμολ πρεπει να δεχεται paypal. τσεκαρε το

λεει να μην θελει paypal balance, παλι εχει προβλημα, και το banggood εχει και paypal.

Πρεπει ομως να κανεις καποια διαδιασια προκειμενου να εχεις balance για να αγοραζεις με paypal.

Παιδιά θέλω να πάρω ένα 11αρι ταμπλέτ μάλλον κάποιο από τα teclast x16 κανένα cube i7

Αλλα θέλω να το πάρω από ευρωπαϊκή αποθήκη για να το πάρω πιο γρήγορα.

Από που προτείνετε να γίνει η αγορά?

Καλησπέρα, το banggood εχει και αποθηκες στην Αγγλια, σε εμενα οτι πηρα απο εκει εκανε 1 εβδομαδα νωριτερα απ οτι απο την Κινα, ομως βαζουν μεγαλυτερο κοστος. Αν θες τσεκαρε αν εχει αυτο που θες και ποσο : http://www.banggood.com

δεν γνωριζω κατι αλλο εκτος απο ebay UK και Royal Mail ετσι εμενα κανει το 4-6 μερες το πολυ οσες φορες εχω παρει, αλλα δεν ειναι καλη ιδεα να παρεις απο ebay tablet για ευνοητους νομιζω λογους. Ασε που βαζουν μεταφορικα και θα παει πολλα. Για μικροπραγματακια λεει.

Ποιο tablet με τιμη εως 200 ευρω κ στις 10 ιντσες μου προτεινετε ?? Το θελω για καθημερινες απλες χρησεις, καμια ταινια, καλες φωτο

Καλησπέρα! εγω θα επαιρνα αυτο και απο αυτο το μαγαζι και μονο.....http://www.banggood.com/Teclast-X98-Air-III-Intel-Z3735F-1_83GHz-9_7-Inch-Android-5_0-Tablet-p-998596.html

• 2 weeks later...
Καλησπέρα! εγω θα επαιρνα αυτο και απο αυτο το μαγαζι και μονο.....http://www.banggood.com/Teclast-X98-Air-III-Intel-Z3735F-1_83GHz-9_7-Inch-Android-5_0-Tablet-p-998596.html

καλο φαινεται .

θα πληρωσει τελωνειο ?

εχει gps ή οχι ? εαν ναι , μπορει να λειτουργει αυτονομα σαν αυτοκινητου ή θελει ιντερνετ ?

καλησπέρα, δεν αναφερεται GPS οποτε δεν εχει, μεσω ιντερνετ μπορεις να βρισκεις την θεση σου, ετσι κανει το 8" μου που δεν εχει. Ομως 10" ταμπλετ σε αμαξι καθολου βολικο!!!! οποτε δεν βλεπω και γιατι να εχει GPS. Eμενα δεν με ενδιαφερει κιολας κατι τετοιο γιατι και κινητο εχω 5" με βαση, και 7" ταμπλετοτηλεφωνο με βαση αυτοκινητου, αλλα κυριως πηγη στο αμαξι 2din 7 " με GPS.

Τελωνειο οχι δεν πληρωνεις....

το igogo.es το γνωρίζουμε? τι παιζει? αποθηκη στην ισπανια είναι? εχει καποιες πολύ καλες τιμες...

Ειναι κατι σαν eu warehouse του everbuying νομιζω

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το πρώτο μου tablet. Αρχικά να σας πω ότι δεν είμαι της τεχνολογίας( ούτε Smartphone δεν έχω) αλλά πρέπει να το αγοράσω λόγο δουλειάς. Θέλω να μπορώ να το ενώσω με projector, να μπορώ να διαβάσω και να επεξεργαστώ κείμενα της word. Αυτά είναι τα αναγκαία.

Αν έχει και μια κάμερα για Skypeκαι να μπορώ να παίξω κανένα απλό παιχνίδι δεν θα έλεγα όχι.

Φυσικά θέλω να δώσω όσο το λιγότερα χρήματα αλλά να είναι όσο το δυνατό πιο αξιόπιστο. Από μέγεθος θέλω μεγαλύτερο από τις 8 ίντσες.

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Αποφάσισα να αγοράσω και εγώ το πρώτο μου tablet. Αρχικά να σας πω ότι δεν είμαι της τεχνολογίας( ούτε Smartphone δεν έχω) αλλά πρέπει να το αγοράσω λόγο δουλειάς. Θέλω να μπορώ να το ενώσω με projector, να μπορώ να διαβάσω και να επεξεργαστώ κείμενα της word. Αυτά είναι τα αναγκαία.

Αν έχει και μια κάμερα για Skypeκαι να μπορώ να παίξω κανένα απλό παιχνίδι δεν θα έλεγα όχι.

Φυσικά θέλω να δώσω όσο το λιγότερα χρήματα αλλά να είναι όσο το δυνατό πιο αξιόπιστο. Από μέγεθος θέλω μεγαλύτερο από τις 8 ίντσες.

Ευχαριστώ πολύ

Πρακτικά λοιπόν θες μια συσκευή

- που να έχει micro-hmdi

- να είναι 10,1 ή 9.7 ίντσες

- να σηκώνει εφαρμογές γραφείου

- κι ίσως να έχει καλή αυτονομία

Θα σου πρότεινα λοιπόν

- είτε το Chuwi Hi10

- είτε το Teclast x98 Plus

...το δεύτερο έχει μάλλον λίγο καλύτερη κατασκευή και πολύ καλή αυτονομία

...το πρώτο έχει 2 κανονικές θύρες USB, μία εκ των οποίων usb 3.0, και παίρνει και dock, αν σε ενδιαφέρει...

...προσωπικά προτιμώ και την αναλογία οθόνης 4:3 του Teclast, ειδικά για δουλειές γραφείου βολεύει περισσότερο, αν και η αναλογία 16:10 του Chuwi δεν είναι κακή.

Πρακτικά λοιπόν θες μια συσκευή

- που να έχει micro-hmdi

- να είναι 10,1 ή 9.7 ίντσες

- να σηκώνει εφαρμογές γραφείου

- κι ίσως να έχει καλή αυτονομία

Θα σου πρότεινα λοιπόν

- είτε το Chuwi Hi10

- είτε το Teclast x98 Plus

...το δεύτερο έχει μάλλον λίγο καλύτερη κατασκευή και πολύ καλή αυτονομία

...το πρώτο έχει 2 κανονικές θύρες USB, μία εκ των οποίων usb 3.0, και παίρνει και dock, αν σε ενδιαφέρει...

...προσωπικά προτιμώ και την αναλογία οθόνης 4:3 του Teclast, ειδικά για δουλειές γραφείου βολεύει περισσότερο, αν και η αναλογία 16:10 του Chuwi δεν είναι κακή.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που θα μπορούσα να κάνω την παραγγελία;

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Κάποιο αξιόπιστο μαγαζί που θα μπορούσα να κάνω την παραγγελία;

καλημερα! εγω προτιμω πλεον το banggood, γιατι 1ον περναει απευθειας η καρτα μου απο τον Αυγουστο ασχετως C.C αλλα εχει και Paypal αν θες, και ειναι πολυ αξιοπιστο και γρηγορο, επισης εχει αποθηκες Αγγλια και αν εχει κατι εκει μπορεις να το επιλεξεις εκει αλλα εχει παραπανω μεταφορικα, απο κινα στελνουν συνηθως με κινεζικο ταχυδρομειο, ειναι δωρεαν και tax free. :p:D

εχω κανει απειρες παραγγελιες.

Μετα το geekbuying, chinavasion κτλ, αλλα το δευτερο βαζει EMS και χρεωνει πολλα μεταφορικα, θεωρητικα ειναι πιο γρηγορο απο το απλο κινεζικο ταχυδρομειο. Αυτα προτεινω εγω που εχω δοκιμασει προσωπικα. ;)

απο οτι βλεπω το banggood δεν εχει τιποτα στην ευρωπαικη του αποθηκη.Καποιο αλλο που να εχει ευρωπαικη αποθηκη για να ερθει γρηγορα και να ειναι αξιοπιστο?

Καλησπέρα σας ,

Σκέφτομαι αντί να αγοράσω ένα nootbook να πάρω ένα ταβλετ 12-10 ιντες μαζί με πληκτρολόγιο(νομίζω έχω ακούσει και για πληκτρολόγια που έχουν πάνω επιπλέων μπαταρία για μεγαλύτερη αυτονομία του λάπτοπ) και πένα , υπάρχει κάποιο καλό έτσι σετάκι γύρο στα 200-240Ε.

Θα ήθελα να έχει 4GB ram και να είναι windows να με βολεύει με τα office για παρουσιάσεις ppt καθώς και για κάποιες άλλες εργασίες παρόμοιες.

Σας ευχαριστώ

απο οτι βλεπω το banggood δεν εχει τιποτα στην ευρωπαικη του αποθηκη.Καποιο αλλο που να εχει ευρωπαικη αποθηκη για να ερθει γρηγορα και να ειναι αξιοπιστο?

καλημερα, φιλε μου πολυ δυσκολο να βρεις απο Ευρωπαικες αποθηκες, μονο κινα παιζει οπου εχω δει! το bang δεν τα εχει ολα στην Ευρωπη τα περισσοτερα ειναι κινα, μερικα και λιγα πραγματα εχει στην Αγγλια.

Προτεινω να παρεις απο εκει και οταν ερθει, τελωνειο δεν πληρωνεις, εμενα 1 εβδομαδα παραπανω εκαναν σιγα! :)

καλημερα! εγω προτιμω πλεον το banggood, γιατι 1ον περναει απευθειας η καρτα μου απο τον Αυγουστο ασχετως C.C αλλα εχει και Paypal αν θες, και ειναι πολυ αξιοπιστο και γρηγορο, επισης εχει αποθηκες Αγγλια και αν εχει κατι εκει μπορεις να το επιλεξεις εκει αλλα εχει παραπανω μεταφορικα, απο κινα στελνουν συνηθως με κινεζικο ταχυδρομειο, ειναι δωρεαν και tax free. :p:D

εχω κανει απειρες παραγγελιες.

Μετα το geekbuying, chinavasion κτλ, αλλα το δευτερο βαζει EMS και χρεωνει πολλα μεταφορικα, θεωρητικα ειναι πιο γρηγορο απο το απλο κινεζικο ταχυδρομειο. Αυτα προτεινω εγω που εχω δοκιμασει προσωπικα. ;)

Ευχαριστώ πολύ.

Η οθονη ειναι καλη? σαυτο που προτεινεις

Επειδή σκέφτομαι το chuwi Hi10 από gearbest European warehouse τι γνώμη έχετε για την ταμπλέτα και το κατάστημα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

Λεβεντες ψαχνω δοκιμασμενο αξιοπιστο android tablet πανω κατω 10 ιντσων το οποιο να μπορω να το χρησιμοποιησω και σαν τηλεφωνο, (δεν θελω να ειναι dual boot με win) ,εχετε να προτεινετε κατι;

Λεβεντες ψαχνω δοκιμασμενο αξιοπιστο android tablet πανω κατω 10 ιντσων το οποιο να μπορω να το χρησιμοποιησω και σαν τηλεφωνο, (δεν θελω να ειναι dual boot με win) ,εχετε να προτεινετε κατι;

καλημερα! εγω ξερω οτι συνηθως εχουν τετοια λειτουργια τα 7" εχω και ενα μαλιστα, εχω δει και σε ενα μοντελο 8αρι δεν θυμαμαι ποιο αλλα 10"???? :wacko: πολυ δυσκολο να εχει λειτουργια τηλεφωνου! ακομα και αν υπαρχει δυσκολο να εχει πολλα μοντελα να εχεις επιλογες και ακομα ποιο δυσκολο να τυχει να το εχει δοκιμασει καποιος γιατι ειναι κατι πολυ πολυ σπανιο.

Εδω στα 7αρια και ειναι μετρημενα τα μοντελα που εχουν αυτη την δυνατοτητα.

Δεν σημαινει πως οτι εχει sim παιζει σαν τηλεφωνο! πρεπει να εχει τετοια λειτουργια! γιατι πολλα παιρνουν sim αλλα την εχουν μονο για δεδομενα! εκτος φυσικα αμα παιζεις τηλεφωνια μεσω VOIP τοτε ναι. Αλλα και παλι μπορει πχ να μην εχει μικροφωνο ή μεγαφωνο για το αυτι. Αν και 10" φανταζομαι δεν θα το θες για να το βαζεις στο αυτι ετσι? εγω μιλουσα με το 7αρι και με κοιταγε ο κοσμος περιεργα....:lol::lol::lol: ε με την ματσολα-γκουμουτσα που πας? :p

προσωπικα δεν εχω δει κανενα 10αρι να εχει δυνατοτητα τηλεφωνου. Δεν ξερω καν αν υπαρχει, γιατι εψαχνα να παρω 10αρι μονο με android και τα κοιτουσα ολα δεν ειχα δει κατι τετοιο.

Καλημέρα Nikiforos, υπάρχουν τέτοια 10 ιντσών, για παράδειγμα τα MLS, έχω δει και κινέζικα αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα, εννοείται πως δε θα τα βάζω στο αυτί, αυτά συνδέονται συνήθως με handset Bluetooth