Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Good evening, I made a custom 29/7 with numbers # 3066757 but I still get track number, if you can tell me the track number

Thanks

Hi, I will check it, and reply you by PM.

Buy One Get One Free TV BOX!! -->>Click

Leagoo Christmas Sale -- Smart Phone low to $59.99

Elephone Ivory -->> $12.12 To Grab One

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

I send my pipo max m9 (from Greece) back to china for replace but the tracking number displays unsuccessful delivery

item No.Year Status Location Destination Country Date

RE323201851GR 2013 Departure from China GRATHA CN 20130717 0044

RE323201851GR 2013 NULL GR101 CN 20130717 0044

RE323201851GR 2013 Arrival at outward office of exchange Beijing CN 20130719 0906

RE323201851GR 2013 NULL Beijing CN 20130719 1406

RE323201851GR 2013 NULL 51805300 CN 20130728 1017

RE323201851GR 2013 NULL 51805300 CN 20130728 1437

RE323201851GR 2013 Unsuccessful delivery 51803102 CN 20130729 155823

on live chat at geekbuying told me not to woory about that because have passed only 15 days and this is normal status.

I think they take me for silly. what do you guys think, they lied to me????

i was send at least one mail and received no answare!!!

Hi, sometimes there is a little delay on replying email. So, if you have any emergency problems, such as cancel orders or change shipping method, you can choose Live Chat.

Καλησπέρα

Παρήγγειλα χθες το συγκεκριμένο tablet από Bellking.com και μάλιστα επειδή έχει warehouse στην Αγγλία είπα θα το πάρω ποιο γρήγορα. Το παρήγγειλα σε άσπρο χρώμα αφού πρώτα επικοινώνησα μαζί τους να τους ρωτήσω αν το εχουν από Αγγλία αλλά και αν δεν το εχουν να το πάρω από Κίνα αλλά με gift και μικρότερο ποσο για το τελωνείο. Δεν μου απάντησαν καν στις ερωτήσεις. Μου ήρθε ενα email σήμερα που μου λεγαν ότι το στειλαν. Οκ. αντε λέω θα το στειλαν από Αγγλία. Μετά μου έρχεται ένα άλλο mail και μου λένε δεν υπάρχει σε άσπρο αλλά μόνο σε μάυρο. Τι κουφά είναι αυτά δεν το κατάλαβα πως το στείλανε και μετα με ρωτάνε αν θέλω μαυρο.??? Εχει πάρει κανείς από αυτό το κατάστημα????Γιατί ψιλομούφα μου φαίνονται οι τύποι. Τους ξανάστειλα μήνυμα για διευκρινήσεις από που το στειλαν και αν το στειλαν τελικα ή δεν το στειλα και περιμένουν την απάντηση μου. Μου την εσπασαν καθώς θα μπορούσε στην διαθεσιμότητα να το λεει ότι δεν έχει το ασπρο είχε εικόνα πατησα την επιλογή του χρώματος και όλα έγιναν κανονικα. Λεω αν δεν υπάρχει σε άσπρο να παρω το fire το παλιο αλλά φημισμένο τι λετε τι διαφορές βλέπετε στα δύο"????

Edited by gtok34

Καλησπέρα

Παρήγγειλα χθες το συγκεκριμένο tablet από Bellking.com και μάλιστα επειδή έχει warehouse στην Αγγλία είπα θα το πάρω ποιο γρήγορα. Το παρήγγειλα σε άσπρο χρώμα αφού πρώτα επικοινώνησα μαζί τους να τους ρωτήσω αν το εχουν από Αγγλία αλλά και αν δεν το εχουν να το πάρω από Κίνα αλλά με gift και μικρότερο ποσο για το τελωνείο. Δεν μου απάντησαν καν στις ερωτήσεις. Μου ήρθε ενα email σήμερα που μου λεγαν ότι το στειλαν. Οκ. αντε λέω θα το στειλαν από Αγγλία. Μετά μου έρχεται ένα άλλο mail και μου λένε δεν υπάρχει σε άσπρο αλλά μόνο σε μάυρο. Τι κουφά είναι αυτά δεν το κατάλαβα πως το στείλανε και μετα με ρωτάνε αν θέλω μαυρο.??? Εχει πάρει κανείς από αυτό το κατάστημα????Γιατί ψιλομούφα μου φαίνονται οι τύποι. Τους ξανάστειλα μήνυμα για διευκρινήσεις από που το στειλαν και αν το στειλαν τελικα ή δεν το στειλα και περιμένουν την απάντηση μου. Μου την εσπασαν καθώς θα μπορούσε στην διαθεσιμότητα να το λεει ότι δεν έχει το ασπρο είχε εικόνα πατησα την επιλογή του χρώματος και όλα έγιναν κανονικα. Λεω αν δεν υπάρχει σε άσπρο να παρω το fire το παλιο αλλά φημισμένο τι λετε τι διαφορές βλέπετε στα δύο"????

Ψωνισες με paypal φανταζομαι .οποτε πιασε τους στο πιο αγριο.

Οσο και να σου φαινεται περιεργο αυτο -να σου λενε οτι το στειλανε και μετα να σε ρωτανε κατι λες και δεν εχουν στειλει το δεμα- ειναι συνηθισμενο στα κινεζικα μαγαζια ,απλα δεν το εχουν στειλει ακομα και εχουν "καβατζωσει" το συγκεκριμενο τρακινγκ ναμπερ για εσενα.

Αν τωρα αργησει το δεμα να ερθει θα κατηγορεις τα κινεζικα ταχυδρομεια και οχι τους κατσπλιαδες του καταστηματος.

So Simple

Hi, it seems there is a problem...the RB530538154CN that you gave me days before, has destiantion in Hungary!....Today via the portal my order 3065093 was finaly updated....BUT the tracking number was different...and it is RF153316755SG. Thsi tracking number RF153316755SG cannot be found....to singpost.com.....Can you please check for me and confirm which is the corect....tracking number... thank you in advanced Regards

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

ενδιαφέρομαι για ένα tablet από κίνα με 10" οθόνη και 1gb RAM το οποίο να έχει περίπου 100 ευρώ.......το θέλω μόνο γι σερφαρισμα στο δίκτυο δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο..!!!υπάρχει κάτι???

ενδιαφέρομαι για ένα tablet από κίνα με 10" οθόνη και 1gb RAM το οποίο να έχει περίπου 100 ευρώ.......το θέλω μόνο γι σερφαρισμα στο δίκτυο δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο..!!!υπάρχει κάτι???

αν δεν θα βλέπεις ταινίες κοίτα τα 9.7 που είναι 4:3 αναλογία και είναι πολύ καλύτερα για διάβασμα , υπάρχουν τα Cube U20GTS και Ployer New MOMO11 γύρω στα 110-120 ευρώ

Εχω κανει παραγγελια απο 29/7 και ακομα δεν μου εχετε στειλει track number,

Τι συμβαινει και καθυστερει τοσο πολυ?

εχετε σκοπο να μου το στειλετε η θα κανω ακυρωση της παραγγελιας?

Περιμενω απαντηση

Καλα ελεγα εγω να μη παραγγειλω απο εδω και να το παρω αλλου.

Τα ηθελα και τα επαθα

I have made orders from 29/7 and still not have sent my track number,

What happens so slow;

you intend to send me or will I make cancel the order;

wait for an answer

Well say I do not order from here and take it anymore.

I wanted it and suffered

Ok, I will do it for you. thanks

Hi, it seems there is a problem...the RB530538154CN that you gave me days before, has destiantion in Hungary!....Today via the portal my order 3065093 was finaly updated....BUT the tracking number was different...and it is RF153316755SG. Thsi tracking number RF153316755SG cannot be found....to singpost.com.....Can you please check for me and confirm which is the corect....tracking number... thank you in advanced Regards

Hi, I think it was my mistake. This one is the correct tracking number: RF153316755SG

In general. there is a little delay for the carrier to update the system. You can try it later. You will track your order.

Εχω κανει παραγγελια απο 29/7 και ακομα δεν μου εχετε στειλει track number,

Τι συμβαινει και καθυστερει τοσο πολυ?

εχετε σκοπο να μου το στειλετε η θα κανω ακυρωση της παραγγελιας?

Περιμενω απαντηση

Καλα ελεγα εγω να μη παραγγειλω απο εδω και να το παρω αλλου.

Τα ηθελα και τα επαθα

I have made orders from 29/7 and still not have sent my track number,

What happens so slow;

you intend to send me or will I make cancel the order;

wait for an answer

Well say I do not order from here and take it anymore.

I wanted it and suffered

Hi, I have replied your PM. Please check it. thanks

Edited by navi55

Γεια σας και απο εμενα! Εχω διαβασει αρκετα posts για να μπορεσω να επιλεξω ποιο tablet θα παρω αλλα ακουω πολλες αποψεις και δεν μπορω να καταληξω :mad: .Συνοπτικα θα ηθελα ενα 8" εως 130 για χρηση internet και κανενα ελαφρυ παιχνιδι. Θελω να δωσω βαρος στο "καλο" wifi και την αυτονομια μπαταριας μετα. Εχετε καποιο να μου προτεινετε; :help:

Γεια σας και απο εμενα! Εχω διαβασει αρκετα posts για να μπορεσω να επιλεξω ποιο tablet θα παρω αλλα ακουω πολλες αποψεις και δεν μπορω να καταληξω :mad: .Συνοπτικα θα ηθελα ενα 8" εως 130 για χρηση internet και κανενα ελαφρυ παιχνιδι. Θελω να δωσω βαρος στο "καλο" wifi και την αυτονομια μπαταριας μετα. Εχετε καποιο να μου προτεινετε; :help:

chuwi v88 και pipo u8 απο τα πιο δυνατά που κυκλοφορούν ...

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση :) ναι το chuwi το χα δει και το χα βαλει στο ματι. ειχα δει και το v88s που ριχνει λιγο το κοστος θα ναι μεγαλη η διαφορα στη ταχυτητα; Γτ θα θελα να ριξω οσο γινεται το κοστος με κατι σχετικα αξιοπιστο βεβαια.

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση :) ναι το chuwi το χα δει και το χα βαλει στο ματι. ειχα δει και το v88s που ριχνει λιγο το κοστος θα ναι μεγαλη η διαφορα στη ταχυτητα; Γτ θα θελα να ριξω οσο γινεται το κοστος με κατι σχετικα αξιοπιστο βεβαια.

διαφορά στην ταχύτητα δεν θα δεις αλλά και πάλι δεν θα μπορείς να έχει πάρα πολλές ανοιχτές εφαρμογές ή τουλάχιστον λιγότερες αν είχε 2GB ,πάντως απο ότι λένε έχει και καλύτερο σήμα wi-fi , μπορείς να δεις και στο slatedroid τι λένε όσοι το πήραν

Πάρε το V88s, έχει πλαστικό πίσω στην πλάτη κι έτσι καλύτερη εμβέλεια wifi. Διαφορά στην ταχύτητα δεν έχουν, μόνο στις κάμερες και τη RAM. Αξίζει

εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο site???

Εκτός από dealsprime, merimobiles και buyincoins υπάρχει κανένα άλλο αξιόπιστο site για να παραγγείλω;

Στο geekbuying δεν υπάρχει διαθέσιμο.

Μάλλον από το dealsprime θα το πάρω που έχει και χαμηλότερη τιμή και δίνει και θήκη δώρο.

Με τι μεταφορική στέλνουν τα παραπάνω;

Το dealsprime νομίζω στέλνει με singapore post;

Πρέπει να τους πω να το στείλουν ως gift;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Μάλλον από το dealsprime θα το πάρω που έχει και χαμηλότερη τιμή και δίνει και θήκη δώρο.

Με τι μεταφορική στέλνουν τα παραπάνω;

Το dealsprime νομίζω στέλνει με singapore post;

Πρέπει να τους πω να το στείλουν ως gift;

Διάβασε από την αρχή το νήμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4785973#post4785973

Το στέλνουν μόνοι τους ως δώρο (dealsprime.com).

Edited by Frontier

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Από aliexpress είναι αξιόπιστα;

Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Hello people.I have receive my pipo.everything good.thanks geekbuy.I will buy again

Hi, thanks for your objective feedback.