dimitris_86 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Στο buyincoins έχει κουπόνι μπροστά στην αρχική σελίδα. Βασικό μείων είναι ότι συνήθως στέλνει με china post, και καθυστερεί υπορβολικά να ταχυδρομήσει τα πακέτα Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα πλέον περνάνει ειδική διαχείριση, τελωνείο δεν περνάει τίποτα, δοκιμασμένο μέχρι και 2.1 κιλά Οταν λες ειδικη διαχειριση? Μην πληρωσουμε τα ταμπλετ χρυσα... απλα ειπα να τα βαλω μαζι και τα δυο με ενα πιο γρηγορο τροπο αποστολης! Αν και η επιλογη του καταστηματος θα παιξει αναλογα και μολις επιλεξω τα ταμπλετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Οταν λες ειδικη διαχειριση? Μην πληρωσουμε τα ταμπλετ χρυσα... απλα ειπα να τα βαλω μαζι και τα δυο με ενα πιο γρηγορο τροπο αποστολης! Αν και η επιλογη του καταστηματος θα παιξει αναλογα και μολις επιλεξω τα ταμπλετ.... Δεν περνάνε τελωνείο και δεν πληρώνεις τίποτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Δεν περνάνε τελωνείο και δεν πληρώνεις τίποτα Ωραιος οποτε αρχιζω το διαβασμα για οικονομικα αξιοπιστα 7αρια!! Παιζει να κανω κ το κολπο με τα μειλ στο banggood και να παρω κουπονι 10$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Απο που παραγγελνετε αυτον τον καιρο? Εγω θετικη εμπειρια εχω μονο απo banggood και το νεκρο ipadalternative που εχω παρει απο ενα ταμπλετ... απο buyincoins τι λετε? Γενικα παιζει πουθενα κανενα κουπονι? Επισης να ρωτησω κατι? θελω τωρα να παραγγειλω δυο ταμπλετ. Να τα βαλω μαζι για να γλυτωσω τα μεταφορικα ή ξεχωριστα μην περασουν τελωνειο? Aπό buyincoins τρια δέματα το τελευταίο μήνα και όλα ήρθαν σε περίπου 12 ημέρες, στέλνει όντως με china post αλλά ήρθαν πιο γρήγορα κι από singapure και τα τρία. Και το ένα ήταν το ainol hero Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Aπό buyincoins τρια δέματα το τελευταίο μήνα και όλα ήρθαν σε περίπου 12 ημέρες, στέλνει όντως με china post αλλά ήρθαν πιο γρήγορα κι από singapure και τα τρία. Και το ένα ήταν το ainol hero με οριτζιναλ συσκευασια ή απλο φελιζολ? Δυστυχως πλεον δεν εχει κουπονι... Edited June 4, 2013 by dimitris_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 με οριτζιναλ συσκευασια ή απλο φελιζολ? Δυστυχως πλεον δεν εχει κουπονι... Original φυσικά και γύρω από την κανονική συσκευασία είχε φελιζολ για προστασία ολόκληρη κοίτα ήρθε :-) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Απλο φειζολ βαζει μονο το Banggood απο οσο ξερω. :ban: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές στο merimobiles.com μέχρι τέλους Ιούνη, Με τον κωδικό droid Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) εχω ενα voucher 5 usd gia ebay για οσους ενδιαφερονται εως τελοι Ιουνη:cool: :p και αλλο ενα εκπτωση 5% για gadgetdealer . . . Edited June 6, 2013 by maoliostab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 TABLET ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ: Καλησπερα κανω track το tablet που παραγγειλα στη 17track.net μου βγαζει error και λεει οτι απο 27/5 despatched to overseas (LOL!) ενω λεει επισησ οτι singapore 0 millisecond και greece το ιδιο (οποτε λογικα εφτασε) παιρνω τηλ στις αποθηκες τον ΕΛΤΑ αλλα μαλλον ειναι ''τηλεφωνα φαντασματα'' οποτε και να παρετε δεν προκειται να λαβετε απαντηση . . . που στο διαλα ειναι τελος παντων το tablet . . . Mαλλον δεν θα μαθουμε ποτε . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μην ανησυχεις, θα σου ερθει μια μερα ξαφνικα! Ειναι τοσο καλα οργανωμενα τα ΕΛΤΑ (οτι απομεινε απο αυτα) που δεν ενημερωνουν το τραφινγκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μην ανησυχεις, θα σου ερθει μια μερα ξαφνικα! Ειναι τοσο καλα οργανωμενα τα ΕΛΤΑ (οτι απομεινε απο αυτα) που δεν ενημερωνουν το τραφινγκ! αυτο το . . . μια μερα που λες ειναι που με ανχωνει πιο πολυ απο ολα γιατι μεχρι τοτε . . .:lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) εχω ενα voucher 5 usd gia ebay για οσους ενδιαφερονται εως τελοι Ιουνη:cool: :p και αλλο ενα εκπτωση 5% για gadgetdealer . . . Για Merimobiles ισχυει και το Facebook με 10 usd εκπτωση απο 200 usd και πανω!! Edited June 6, 2013 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iignatios Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές στο merimobiles.com μέχρι τέλους Ιούνη, Με τον κωδικό droid Επίσης vip, search με 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 για minideal εχουμε κουπονι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 για minideal εχουμε κουπονι? Για τάμπλετ δεν δίνουν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Για τάμπλετ δεν δίνουν Γενικά είναι λίγο σφιχτοί:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Γενικά είναι λίγο σφιχτοί:) κάνουν σωστή δουλειά τουλάχιστον, κι έχουν πολύ καλές τιμές στα κινητά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές στο merimobiles.com μέχρι τέλους Ιούνη, Με τον κωδικό droid Για Merimobiles ισχυει και το Facebook με 10 usd εκπτωση απο 200 usd και πανω!! κάνουν σωστή δουλειά τουλάχιστον, κι έχουν πολύ καλές τιμές στα κινητά Το οτι το Merimobiles παρέχει μηδενική εγγύηση δεν ενδιαφέρει κανέναν σας ; Εύχομαι σε όποιο παραγγείλει από αυτούς τους κλέφτες να είναι αρκετά τυχερός ώστε να μην χρειαστεί την υποστήριξη τους . Όποιος νομίζει οτι υπερβάλλω ας διαβάσει τί παθαμε μερικοί αγοραστές σε αυτό το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Το οτι το Merimobiles παρέχει μηδενική εγγύηση δεν ενδιαφέρει κανέναν σας ; Εύχομαι σε όποιο παραγγείλει από αυτούς τους κλέφτες να είναι αρκετά τυχερός ώστε να μην χρειαστεί την υποστήριξη τους . Όποιος νομίζει οτι υπερβάλλω ας διαβάσει τί παθαμε μερικοί αγοραστές σε αυτό το νήμα. Πάντως κοτώντας το στατιστικά, είναι πολλοί οι σχετικά ικανοποιημένοι πελάτες του merimobiles. Κάτω υπό ορισμένες συνθήκες έχει δώσει ακόμη και τα λεφτά της επιστροφής σε κάποια μέλη του φόρουμ. Η δικιά σου περίπτωση βέβαια είναι ακραία και φυσικά θα πρέπει να την έχει στο νου του όποιος ψωνίζει όχι μόνο από το meri αλλά από όλα τα κινέζικα μαγαζιά. Είδαμε και τα καζάντια του ipadalternative, είδαμε και τις αστείες δηλώσεις του geekbuying περί υποστήριξης του ...software. Καλά κάνεις λοιπόν και τα λες για να καταλάβουν όλοι τι μπορεί να πάθουν ακόμη κι από ένα από τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά άμα σου τύχει το λαχείο Edited June 11, 2013 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Και μόνο απ το γεγονός οτι στο merimobiles αν ακυρώσεις παραγγελία για να πάρεις refund πρέπει να κάνεις dipsute (μονοι τους δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ λεφτά, σ αντίθεση μ άλλα μαγαζιά), και θέλουν και μια βδομάδα για να στείλουν τις παραγγελίες, κι από εγγύηση ειν ανύπαρκτοι, και μου στειλαν και λάθος μοντέλο μια φορά, είναι απ τους χειρότερους για μένα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το οτι το Merimobiles παρέχει μηδενική εγγύηση δεν ενδιαφέρει κανέναν σας ; Εύχομαι σε όποιο παραγγείλει από αυτούς τους κλέφτες να είναι αρκετά τυχερός ώστε να μην χρειαστεί την υποστήριξη τους . Όποιος νομίζει οτι υπερβάλλω ας διαβάσει τί παθαμε μερικοί αγοραστές σε αυτό το νήμα. Εμένα πάλι που πήρα ένα Ν80 και μου χάλασε η οθόνη σε 2 εβδομάδες, μου το αντικατέστησαν χωρίς προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω tablet για αλλαγή, επισκευή και όλα κύλησαν ομαλά. Απλά, το όλο πήγαινε~ έλα κράτησε κοντά 2 μήνες...... Είναι πως θα σου κάτσει μάλλον. Απλά να τονίσω ότι πάντα είμαι ευγενικός στα email και όταν δεν απαντούν, στέλνω υπενθυμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εμένα πάλι που πήρα ένα Ν80 και μου χάλασε η οθόνη σε 2 εβδομάδες, μου το αντικατέστησαν χωρίς προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω tablet για αλλαγή, επισκευή και όλα κύλησαν ομαλά. Απλά, το όλο πήγαινε~ έλα κράτησε κοντά 2 μήνες...... Είναι πως θα σου κάτσει μάλλον. Απλά να τονίσω ότι πάντα είμαι ευγενικός στα email και όταν δεν απαντούν, στέλνω υπενθυμίσεις.Εγώ γενικά σ όλους όταν δεν καταλαβαίνουν με το καλό, δείχνω τα προφίλ μου στα forum με εκατοντάδες και χιλιάδες posts, και τους λέω ότι θα τους κάνω δυσφήμιση. Ξαφνικά χέζονται πάνω τους:lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maoliostab Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Και ναι επιτελους εφτασε Χανια !!! :cool: :cool::cool: 07:54:20, ΧΑΝΙΑ (ΚΔ), Προς Επίδοση(Υ.Γ. Το ''προς αποδοση '' τι εννοει ;; ) 2013/06/10 12:04:55, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/10 11:08:41, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/07 16:50:23, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/07 11:18:49, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/06/11 10:45:34 07-06-2013, Arrived at overseas (Country code: GR) 27-05-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) 25-05-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Και ναι επιτελους εφτασε Χανια !!! :cool: :cool::cool: 07:54:20, ΧΑΝΙΑ (ΚΔ), Προς Επίδοση(Υ.Γ. Το ''προς αποδοση '' τι εννοει ;; ) 2013/06/10 12:04:55, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/10 11:08:41, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/07 16:50:23, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας 2013/06/07 11:18:49, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/06/11 10:45:34 07-06-2013, Arrived at overseas (Country code: GR) 27-05-2013, Despatched to overseas (Country code: GR) 25-05-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Προς Επίδοση σημαίνει ότι έχει επιβιβαστεί στο όχημα παράδοσης και σου έρχεται ! Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ μέχρι τη 1 - 1:30 μου είπαν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts