Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο buyincoins έχει κουπόνι μπροστά στην αρχική σελίδα. Βασικό μείων είναι ότι συνήθως στέλνει με china post, και καθυστερεί υπορβολικά να ταχυδρομήσει τα πακέτα

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα πλέον περνάνει ειδική διαχείριση, τελωνείο δεν περνάει τίποτα, δοκιμασμένο μέχρι και 2.1 κιλά

Οταν λες ειδικη διαχειριση? Μην πληρωσουμε τα ταμπλετ χρυσα... απλα ειπα να τα βαλω μαζι και τα δυο με ενα πιο γρηγορο τροπο αποστολης!

Αν και η επιλογη του καταστηματος θα παιξει αναλογα και μολις επιλεξω τα ταμπλετ....

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν λες ειδικη διαχειριση? Μην πληρωσουμε τα ταμπλετ χρυσα... απλα ειπα να τα βαλω μαζι και τα δυο με ενα πιο γρηγορο τροπο αποστολης!

Αν και η επιλογη του καταστηματος θα παιξει αναλογα και μολις επιλεξω τα ταμπλετ....

Δεν περνάνε τελωνείο και δεν πληρώνεις τίποτα

Δεν περνάνε τελωνείο και δεν πληρώνεις τίποτα

Ωραιος οποτε αρχιζω το διαβασμα για οικονομικα αξιοπιστα 7αρια!!

Παιζει να κανω κ το κολπο με τα μειλ στο banggood και να παρω κουπονι 10$

Απο που παραγγελνετε αυτον τον καιρο?

Εγω θετικη εμπειρια εχω μονο απo banggood και το νεκρο ipadalternative που εχω παρει απο ενα ταμπλετ... απο buyincoins τι λετε? Γενικα παιζει πουθενα κανενα κουπονι?

Επισης να ρωτησω κατι? θελω τωρα να παραγγειλω δυο ταμπλετ. Να τα βαλω μαζι για να γλυτωσω τα μεταφορικα ή ξεχωριστα μην περασουν τελωνειο?

Aπό buyincoins τρια δέματα το τελευταίο μήνα και όλα ήρθαν σε περίπου 12 ημέρες, στέλνει όντως με china post αλλά ήρθαν πιο γρήγορα κι από singapure και τα τρία. Και το ένα ήταν το ainol hero

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Aπό buyincoins τρια δέματα το τελευταίο μήνα και όλα ήρθαν σε περίπου 12 ημέρες, στέλνει όντως με china post αλλά ήρθαν πιο γρήγορα κι από singapure και τα τρία. Και το ένα ήταν το ainol hero

με οριτζιναλ συσκευασια ή απλο φελιζολ?

Δυστυχως πλεον δεν εχει κουπονι...

Edited by dimitris_86

με οριτζιναλ συσκευασια ή απλο φελιζολ?

Δυστυχως πλεον δεν εχει κουπονι...

Original φυσικά και γύρω από την κανονική συσκευασία είχε φελιζολ για προστασία ολόκληρη κοίτα ήρθε :-)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές στο merimobiles.com μέχρι τέλους Ιούνη,

Με τον κωδικό droid

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

εχω ενα voucher 5 usd gia ebay για οσους ενδιαφερονται εως τελοι Ιουνη:cool: :p

και αλλο ενα εκπτωση 5% για gadgetdealer . . .

Edited by maoliostab

TABLET ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ:

Καλησπερα

κανω track το tablet που παραγγειλα στη 17track.net μου βγαζει error και λεει οτι απο 27/5 despatched to overseas (LOL!) ενω λεει επισησ οτι singapore 0 millisecond και greece το ιδιο (οποτε λογικα εφτασε) παιρνω τηλ στις αποθηκες τον ΕΛΤΑ αλλα μαλλον ειναι ''τηλεφωνα φαντασματα'' οποτε και να παρετε δεν προκειται να λαβετε απαντηση . . . που στο διαλα ειναι τελος παντων το tablet . . . Mαλλον δεν θα μαθουμε ποτε . . .

Μην ανησυχεις, θα σου ερθει μια μερα ξαφνικα! Ειναι τοσο καλα οργανωμενα τα ΕΛΤΑ (οτι απομεινε απο αυτα) που δεν ενημερωνουν το τραφινγκ!

Μην ανησυχεις, θα σου ερθει μια μερα ξαφνικα! Ειναι τοσο καλα οργανωμενα τα ΕΛΤΑ (οτι απομεινε απο αυτα) που δεν ενημερωνουν το τραφινγκ!

αυτο το . . . μια μερα που λες ειναι που με ανχωνει πιο πολυ απο ολα γιατι μεχρι τοτε . . .:lol: :p

εχω ενα voucher 5 usd gia ebay για οσους ενδιαφερονται εως τελοι Ιουνη:cool: :p

και αλλο ενα εκπτωση 5% για gadgetdealer . . .

Για Merimobiles ισχυει και το Facebook με 10 usd εκπτωση απο 200 usd και πανω!!

Edited by kandreou

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Γενικά είναι λίγο σφιχτοί:)

κάνουν σωστή δουλειά τουλάχιστον, κι έχουν πολύ καλές τιμές στα κινητά

Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές στο merimobiles.com μέχρι τέλους Ιούνη,

Με τον κωδικό droid

Για Merimobiles ισχυει και το Facebook με 10 usd εκπτωση απο 200 usd και πανω!!

κάνουν σωστή δουλειά τουλάχιστον, κι έχουν πολύ καλές τιμές στα κινητά

Το οτι το Merimobiles παρέχει μηδενική εγγύηση δεν ενδιαφέρει κανέναν σας ;

Εύχομαι σε όποιο παραγγείλει από αυτούς τους κλέφτες να είναι αρκετά τυχερός ώστε να μην χρειαστεί την υποστήριξη τους .

Όποιος νομίζει οτι υπερβάλλω ας διαβάσει τί παθαμε μερικοί αγοραστές σε αυτό το νήμα.

Εύχομαι σε όποιο παραγγείλει από αυτούς τους κλέφτες να είναι αρκετά τυχερός ώστε να μην χρειαστεί την υποστήριξη τους .

Όποιος νομίζει οτι υπερβάλλω ας διαβάσει τί παθαμε μερικοί αγοραστές σε αυτό το νήμα.

Πάντως κοτώντας το στατιστικά, είναι πολλοί οι σχετικά ικανοποιημένοι πελάτες του merimobiles. Κάτω υπό ορισμένες συνθήκες έχει δώσει ακόμη και τα λεφτά της επιστροφής σε κάποια μέλη του φόρουμ.

Η δικιά σου περίπτωση βέβαια είναι ακραία και φυσικά θα πρέπει να την έχει στο νου του όποιος ψωνίζει όχι μόνο από το meri αλλά από όλα τα κινέζικα μαγαζιά.

Είδαμε και τα καζάντια του ipadalternative, είδαμε και τις αστείες δηλώσεις του geekbuying περί υποστήριξης του ...software.

Καλά κάνεις λοιπόν και τα λες για να καταλάβουν όλοι τι μπορεί να πάθουν ακόμη κι από ένα από τα καλύτερα κινέζικα μαγαζιά άμα σου τύχει το λαχείο

Edited by PANKAN

Και μόνο απ το γεγονός οτι στο merimobiles αν ακυρώσεις παραγγελία για να πάρεις refund πρέπει να κάνεις dipsute (μονοι τους δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ λεφτά, σ αντίθεση μ άλλα μαγαζιά), και θέλουν και μια βδομάδα για να στείλουν τις παραγγελίες, κι από εγγύηση ειν ανύπαρκτοι, και μου στειλαν και λάθος μοντέλο μια φορά, είναι απ τους χειρότερους για μένα

Εμένα πάλι που πήρα ένα Ν80 και μου χάλασε η οθόνη σε 2 εβδομάδες, μου το αντικατέστησαν χωρίς προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω tablet για αλλαγή, επισκευή και όλα κύλησαν ομαλά. Απλά, το όλο πήγαινε~ έλα κράτησε κοντά 2 μήνες......

Είναι πως θα σου κάτσει μάλλον. Απλά να τονίσω ότι πάντα είμαι ευγενικός στα email και όταν δεν απαντούν, στέλνω υπενθυμίσεις.

Εμένα πάλι που πήρα ένα Ν80 και μου χάλασε η οθόνη σε 2 εβδομάδες, μου το αντικατέστησαν χωρίς προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που στέλνω tablet για αλλαγή, επισκευή και όλα κύλησαν ομαλά. Απλά, το όλο πήγαινε~ έλα κράτησε κοντά 2 μήνες......

Είναι πως θα σου κάτσει μάλλον. Απλά να τονίσω ότι πάντα είμαι ευγενικός στα email και όταν δεν απαντούν, στέλνω υπενθυμίσεις.

Εγώ γενικά σ όλους όταν δεν καταλαβαίνουν με το καλό, δείχνω τα προφίλ μου στα forum με εκατοντάδες και χιλιάδες posts, και τους λέω ότι θα τους κάνω δυσφήμιση. Ξαφνικά χέζονται πάνω τους:lol:

Και ναι επιτελους εφτασε Χανια !!! :cool: :cool::cool:

07:54:20, ΧΑΝΙΑ (ΚΔ), Προς Επίδοση(Υ.Γ. Το ''προς αποδοση '' τι εννοει ;; )

2013/06/10 12:04:55, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας

2013/06/10 11:08:41, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας

2013/06/07 16:50:23, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας

2013/06/07 11:18:49, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/06/11 10:45:34

07-06-2013, Arrived at overseas (Country code: GR)

27-05-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)

25-05-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Και ναι επιτελους εφτασε Χανια !!! :cool: :cool::cool:

07:54:20, ΧΑΝΙΑ (ΚΔ), Προς Επίδοση(Υ.Γ. Το ''προς αποδοση '' τι εννοει ;; )

2013/06/10 12:04:55, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας

2013/06/10 11:08:41, Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας

2013/06/07 16:50:23, ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ, Αποστολή Συσκευασίας

2013/06/07 11:18:49, ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/06/11 10:45:34

07-06-2013, Arrived at overseas (Country code: GR)

27-05-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)

25-05-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Προς Επίδοση σημαίνει ότι έχει επιβιβαστεί στο όχημα παράδοσης και σου έρχεται ! Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ μέχρι τη 1 - 1:30 μου είπαν .