Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ θέλω να σε ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα περιθόριο να χωρέσει η 2000ρα μπαταρία στο κανονικά κάλυμα μπαταρίας του κινητού. Το έχεις προσπαθήσει καθόλου;

Κανένα απολύτως, δυστυχώς..:)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιος σε αυτό το θέμα είχε ανεβάσει ένα λινκ με όλες τις θήκες που ταιριάζουν, αν πας πίσω μερικές σελίδες θα το βρεις. Εγώ θέλω να σε ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα περιθόριο να χωρέσει η 2000ρα μπαταρία στο κανονικά κάλυμα μπαταρίας του κινητού. Το έχεις προσπαθήσει καθόλου;

Δευτερωνω. Δεν χωραει. Ειναι πιο χοντρη.

παιδια σκεφτομαι να πουλησω το sgs2 (μαυρο χρωμα) και αριστη κατασταση,ωστε να το παρω σε ασπρο!πρωτον γιατι βαρεθηκα το μαυρο κ δευτερον γιατι το τιμολογιο το περναω στα εξοδα!ποσο να το βαλω με καινουρια θηκη+2 μπαταριες;ενδιαφερεται κανεις;

Μα καλα σοβαρα μιλας???

Θα κατσεις να μπεις στην ολη διαδικασια αγοραπωλησιας μονο και μονο γιατι βαρεθηκες το χρωμα του?

Παρε μια ασπρη θηκη που κολας?

Για εμενα προσωπικα αυτος ειναι ο ποιο ακυρος λογος αλλαγης κινητου που εχω ακουσει....

Μερικοι αναφερουν οτι καποιες απο αυτες τις θηκες δεχονται την επισημη samsung 2000mah μπαταρια.

Αν υπαρχει και καποιος απο εδω που πραγματικα εβαλε στην flip-flip ή wallet case το κινητο του με την επισημη 2000mah μπαταρια που αλλαζει και το πισω μερος του κινητου ας μας πει ποια ειναι αυτη η θηκη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Μα καλα σοβαρα μιλας???

Θα κατσεις να μπεις στην ολη διαδικασια αγοραπωλησιας μονο και μονο γιατι βαρεθηκες το χρωμα του?

Παρε μια ασπρη θηκη που κολας?

Για εμενα προσωπικα αυτος ειναι ο ποιο ακυρος λογος αλλαγης κινητου που εχω ακουσει....

καταρχην για ποια διαδικασια μιλας;το βαζω χρυση ευκαιρια κ σε μια βδομαδα το πολυ, εχει πουληθει.κ την επομενη μερα αφου παραγγειλεις το νεο,σου ρχεται.ειμαι τοσο ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο κινητο που ουτε το sgs3. με συγκινει ουτε αργοτερα το sgs4.το συγκεκριμενο κινητο που εχω αν κ ειναι σε αριστη κατασταση,εχει χιλιοχρησιμοποιηθει.εκατονταδες λεπτα ομιλιας,παρα πολλα παιχνιδια που εχω τερματισει...αρα λοιπον,οπως καταλαβαινεις δεν ειναι κ τοσο ακυρος λογος αλλαγης κινητου.σημειωτεον οτι δεν υπαρχει οικονομικο προβλημα.

Edited by scopa

• 3 weeks later...
Αυτη ειναι η μπαταρια που προτεινουν οι περισσότεροι εδω στο forum?

δεν ειναι πολυ φθηνη???

Νομίζω ναι.Είναι όντως περίεργα φθηνή.Αλλά δεν στέλνει Ελλάδα ο πωλητής αυτός όπως βλέπω.

Νομίζω ναι.Είναι όντως περίεργα φθηνή.Αλλά δεν στέλνει Ελλάδα ο πωλητής αυτός όπως βλέπω.

Αν κατάλαβα καλά ο συγκεκριμένος στέλνει μόνο Αμερική..

Παίδες,τα φώτα σας ,σήμερα πέθαναν τα ακουστικά. Άρχισε με "χουρχουρα" αλλα πριν από λίγο δεν άκουγα τίποτα. Αν αγορασατε από κάπου κ μείνατε ευχαριστημένοι θα σας είμαι υποχρεη.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

ok ευχαριστω, κοιταξα λιγο παραπανω και ο ιδιος πωλητης εχει παλι το πακετο αυτο (2 μπαταριες+φορτιστη) με 20$+5$ εξοδα αποστολης για ελλαδα δηλαδη 20 ευρω.

Παίδες,τα φώτα σας ,σήμερα πέθαναν τα ακουστικά. Άρχισε με "χουρχουρα" αλλα πριν από λίγο δεν άκουγα τίποτα. Αν αγορασατε από κάπου κ μείνατε ευχαριστημένοι θα σας είμαι υποχρεη.

Εγώ πήρα 2 τέτοια και με 10αφρό σε μια βδομάδα στο σπίτι μου.

:)

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εγώ πήρα αυτά που έχει το νοτε 2 που ρυθμίζει την ένταση 6 ευρώ σε άσπρο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Εγώ πήρα αυτά που έχει το νοτε 2 που ρυθμίζει την ένταση 6 ευρώ σε άσπρο

Για δώσε λινκ αν είναι εύκολο. Είναι καλύτερα από του S2, τα οποία θεωρώ μέτρια σε ένταση αλλά και σε ποιότητα ήχου;

εχω αγορασει 2 μπαταριες απο το αμαζον για s2, αλλα δεν εχουν την ιδια αποδοση οπως η μαμισια στην αρχη.φτσει το οτι ητανε χωρις συσκευασια (αρα ελαττωματικη ή μεταχειρισμενη) ή φταιει κατι αλλο;

εχω αγορασει 2 μπαταριες απο το αμαζον για s2, αλλα δεν εχουν την ιδια αποδοση οπως η μαμισια στην αρχη.φτσει το οτι ητανε χωρις συσκευασια (αρα ελαττωματικη ή μεταχειρισμενη) ή φταιει κατι αλλο;

Δεν απαντιέται αυτό το ερώτημα, πόσο μάλλον όταν δεν διευκρινίζεις για ποιες μπαταρίες μιλάς.. αλλά κι ας πούμε ότι μαθαίνουμε, πως είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι φταίει και δεν βγήκαν "σωστές";:)

Δεν απαντιέται αυτό το ερώτημα, πόσο μάλλον όταν δεν διευκρινίζεις για ποιες μπαταρίες μιλάς.. αλλά κι ας πούμε ότι μαθαίνουμε, πως είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τι φταίει και δεν βγήκαν "σωστές";:)

Καταρχην εχεις δικιο, ως προς τι μπαταριες εχω αγορασει.εχω αγορασει μια γνησια (?) Samsung 1650mah και μια ανωνυμη 1900mah,χωρις συσκευασια.8 ευρω περιπου η καθεμια.το ερωτημα μου ομως ειναι σαφες.λογω του οτι το s2 μου εχει παρα πολλες ωρες λειτουργιας, μηπως παιζει ρολο στην αποδοση της καινουριας μπαταριας?ή δεν εχει καμια σχεση το ποσο χρηση εχεις κανει στην συσκευη?μηπως παιζει ρολο η χωρα προελευσης της μπαταριας?

Edited by scopa

Καταρχην εχεις δικιο, ως προς τι μπαταριες εχω αγορασει.εχω αγορασει μια γνησια (?) Samsung 1650mah και μια ανωνυμη 1900mah,χωρις συσκευασια.8 ευρω περιπου η καθεμια.το ερωτημα μου ομως ειναι σαφες.λογω του οτι το s2 μου εχει παρα πολλες ωρες λειτουργιας, μηπως παιζει ρολο στην αποδοση της καινουριας μπαταριας?ή δεν εχει καμια σχεση το ποσο χρηση εχεις κανει στην συσκευη?μηπως παιζει ρολο η χωρα προελευσης της μπαταριας?

Ρόλο το πόσο έχει δουλέψει η συσκευή φυσικά και δεν παίζει. Παίζει όμως το firmware που έχεις την κάθε στιγμή, οι ρυθμίσεις που έχεις επιλέξει και χίλιοι δυο παράγοντες ακόμα, όσον τουλάχιστον αφορά τη συσκευή. Όσον τώρα αφορά τις μπαταρίες, για αρχή το αν ήταν όντως καινούργιες, σωστά αποθηκευμένες, αν "στρώθηκαν" σωστά στις πρώτες τους φορτίσεις.. λογικά πάντως, μία καινούργια "μαμά" μπαταρία είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε η συσκευή απ'το εργοστάσιο και αν υποθέσουμε ότι όλες σου οι ρυθμίσεις έχουν παραμείνει ίδιες από την αρχή, τότε και η καινούργια "μαμά" μπαταρία θα έχει την ίδια αυτονομία μόλις κάνει τους πρώτους κύκλους σωστής φόρτισης/αποφόρτισης. Λέω "λογικά", βγάζοντας κάθε πιθανότητα να μιλάμε για ξαναχρησιμοποιημένη μπαταρία..:)

Γιατι ολες οι μπαταριες αμα της βγαλεις κ της ξαναβαλεις στο κινητο κτλ...αλλωτε θα διχνει πιο κατω % αλλωτε πιο πανω? Κ επισης...πως καταλαβαινεις αμα θελει αλλαγμα η μπαταρια? Απο το ποσο εχουν φαγωθει τα χρυσα βησματακια της μπαταριας που κανει επαφη με το κινητο? Edited by FoT1s

Παρα πολυ καλη θηκη ειναι και αυτη http://www.ebay.com/itm/Frost-Transparent-Case-TPU-back-cover-for-Samsung-S2-SII-I9100-i9108-Red-/221138952218?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item337ce8a01a.

Εχω παρει δυο μια σκουρα μπλε και μια λευκη.

Και οι δυο εχουν τελεια εφαρμογη.

Όντως οι case mate είναι πολύ καλές.

Εγώ από θέμα εμφάνισης σας προτείνω αυτή:

http://www.amazon.co.uk/Orca-Ultra-Slim-Hard-Galaxy/dp/B00871FZ2W/ref=sr_1_7

Και υπάρχει και σε άλλα χρώματα

Eγώ επειδή βαρέθηκα την tpu που είχα πήρα μια Krusell ColorCover. Για θέμα αντοχή σε συνδυασμό με μειωμένες διαστάσεις οι λύσεις τύπου tpu, incipio ngp, sgp ultracapsule είναι μονόδρομος. Μετάνιωσα που δεν είχα πάρει την incipio την πρώτη φορά μιας και έχει το φινίρισμα τύπου γόμας με προστασία περιμετρικά της συσκευής.

παιδιά υπάρχουν κάτι screenprotectors (ειχε στο προηγούμενο sii που είχα πάρει μεταχειρισμένο...) οι οποίες είναι ματ και δεν κάνουν δακτύλιος - φουσκάλες κλπ... τελος παντων θελω ενα ποιοτικό screen protector ... τι μου προτείνεται σαν τοπ film σε ματ ή όχι??

Ευχαριστω...

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• Administrators
Είναι καθαρά θεμα γούστου. Προσωπικά κι εγώ τις matte προτιμώ γι τους λόγους που ήδη έχεις αναφέρει.

Modpic.gif

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)