camerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Η αριστερή ειναι μαυρη η καφε? Eίναι γκρίζα κατά τη γνώμη μου. Τώρα που την είδα λίγο στο φως, σαν να έχει και λίγο από καφέ μέσα.Δεν είναι ακριβώς γκρί.Είναι αυτή εδώ: http://www.ebay.co.uk/itm/280937508716?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Edited January 24, 2013 by camerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Οντως παιδια το οτι ολα τα κινητα με τοσο μεγαλη οθονη εχουν θεμα με την μπαταρια και το χρονο που κραταει ειναι δεδομενο και κανενας δεν μπορει να το αμφισβητήσει. Εγω σκεφτομαι να αγορασω την παρακατω μπαταρια http://40.76.my/Malaysia/3500mah-battery-case-samsung-galaxy-s-2-ii-i9100-i9000-htc-evo-3d-pcmobileisland-1110-05-pcmobileisland@1.jpg Το μονο που με κολλαει απο την παραγγελια της παραπανω (μεγαλυτερης σε mah)μπαταριας που κυκλοφορει για το i9100 ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα μια θηκη wallet στυλ που να κουμπωνει με αυτη τη μπατιαρια. Αν υπαρχει καποιος που εχει βρει τετοια θηκη και του ειναι ευκολο να μου πει ενα λινκ θα τον ευχαριστουσα πολυ. Edited January 24, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εντυπωσεις λοιπον από το extended battery kit που αγορασα χθες! Κατ'αρχην δεν υπαρχει στην Smartec οποτε στραφηκα σε αναζητηση online shops οπου το βρηκα (το γνησιο ενν.) ευκολα σε τιμες γυρω στα 35Ε :) Θεωρω οτι αν δεν θελετε θηκες όπως εγω, ειναι η καλυτερη λυση για την προστασια της καμερας που με την αρχικη σχεδιαση εξεχει προκλητικα και κινδυνευει αμεσα. Αυτο που συμβαινει είναι οτι η πλατη του κινητου ερχεται πλεον σε ευθεια γραμμη, οποτε ο φακος προστατευεται με εσοχη οπως σε ολα σχεδον τα κινητα με το νεο καπακι που περιλαμβανεται στην συσκευασια. Το αισθητικο αποτελεσμα ειναι αριστο, απόλυτα ομοιογενες χωρις καμια περιεργη "καμπουρα", σαν ενα "κανονικο" τηλεφωνο. Το μονο αναποφευκτο μειονεκτημα ειναι η μικρη αυξηση του βαρους του τηλεφωνου που ερχεται πια στα φυσιολογικα επιπεδα της high end κατηγοριας του. Εν τελει με μικρο κοστος εχουμε διπλο οφελος - προφανως καλυτερη αυτονομια (ενν. θα χρειαστει λιγος χρονος για ακριβεις μετρησεις) με την...διλιτρη μπαταρια (2000mah) και προστασια της καμερας. Well done! :) Καλοριζικη Δημητρη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 paidia εγω εχω παρει αυτην την θηκη...: http://viewitem.eim.ebay.gr/Transparent-Hardcase-Crystal-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-2-SII-i9100/281008282258/item απίστευτα καλη ποιοτητα και ταιριαζει απολυτα.....ειναι σκληρη θηκη και γινετε ενα με το κινητο ... :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 paidia εγω εχω παρει αυτην την θηκη...: http://viewitem.eim.ebay.gr/Transparent-Hardcase-Crystal-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-2-SII-i9100/281008282258/item απίστευτα καλη ποιοτητα και ταιριαζει απολυτα.....ειναι σκληρη θηκη και γινετε ενα με το κινητο ... :):) Δεν γεμίζει γρατζουνιές με τον καιρό? Και απ'ότι βλέπω πάνω και κάτω δεν το προστατεύει. Φοβάμαι μήπως φθαρεί το νίκελ. Είχα σ'άλλο κινητό crystal hard case κι είχε γίνει χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δεν γεμίζει γρατζουνιές με τον καιρό? Και απ'ότι βλέπω πάνω και κάτω δεν το προστατεύει. Φοβάμαι μήπως φθαρεί το νίκελ. Είχα σ'άλλο κινητό crystal hard case κι είχε γίνει χάλια... η πλατη εχει κατι μικρες γρατζουνιες αλλα δυσκολα φαινονται γιατι απο πισω το καπακι δεν ειναι γυαλιστερο αλλα ματ . όμως ειναι σαν κοσμημα το κινητο γιατι δεν πλεει μεσα στην θηκη και ειναι πολυ ομορφα κομμενη που του παει απιστευτα .... υπαρχει και σε διαφανο γκρι οπότε οι γρατσουνιες ισως φιανονται ακομα λιγοτερο .... την εχω 2 μηνες και εχει ελαχιστα σημαδια απο τσεπες , επιπλα. ειναι τοσο φτηνη που αν την αλλαζω καθε 3-4 μηνες δεν κοστιζει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τελικα ρε παιδια με την μπαταρια που λεω παραπανω εχει βρει κανεις καμια θηκη γενικοτερα? Αν ναι τι ειδους θηκη και που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τελικα ρε παιδια με την μπαταρια που λεω παραπανω εχει βρει κανεις καμια θηκη γενικοτερα? Αν ναι τι ειδους θηκη και που? Fits έριξα μια ματια ebay αλλά δεν είχε τίποτα σαν wallet. Δες κι εσύ: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l2736&_nkw=galaxy+s2+extended+case Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Τελικα ρε παιδια με την μπαταρια που λεω παραπανω εχει βρει κανεις καμια θηκη γενικοτερα? Αν ναι τι ειδους θηκη και που? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l2736&_nkw=galaxy+s2+extended+case Για ρίξε μια ματιά, αν και δεν βρήκα κάτι. Οντως παιδια το οτι ολα τα κινητα με τοσο μεγαλη οθονη εχουν θεμα με την μπαταρια και το χρονο που κραταει ειναι δεδομενο και κανενας δεν μπορει να το αμφισβητήσει. Εγω σκεφτομαι να αγορασω την παρακατω μπαταρια http://40.76.my/Malaysia/3500mah-battery-case-samsung-galaxy-s-2-ii-i9100-i9000-htc-evo-3d-pcmobileisland-1110-05-pcmobileisland@1.jpg Το μονο που με κολλαει απο την παραγγελια της παραπανω (μεγαλυτερης σε mah)μπαταριας που κυκλοφορει για το i9100 ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα μια θηκη wallet στυλ που να κουμπωνει με αυτη τη μπατιαρια. Αν υπαρχει καποιος που εχει βρει τετοια θηκη και του ειναι ευκολο να μου πει ενα λινκ θα τον ευχαριστουσα πολυ. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l2736&_nkw=galaxy+s2+extended+case Δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο. Έχω ποστάρει 2-3 απαντήσεις αλλά δεν δημοσιεύονται...κάτι θα κόλλησε. Συγγνώμη αν δείτε 2-3 ποστς μου μαζεμένα! Edited January 24, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Φιλος σε υπερ-ευχαριστω για τις προτασεις και το χρονο που σπαταλησες να με βοηθησεις αλλα θα προτημουσα καμια θηκη σε στυλ wallet ξερεις αυτες που ειναι σαν πορτοφολη και καλυπτουν και την οθονη. Κατι σαν την παρακατω που ειναι για την κανονικη μπαταρια. http://i.ebayimg.com/t/BK-Synthetic-Leather-Flip-Case-Phone-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-FG-/00/s/NTk0WDcwMA==/$T2eC16dHJF8E9nnC8I!cBQ1EKqSRuQ~~60_3.JPG http://i.ebayimg.com/t/BK-Synthetic-Leather-Flip-Case-Phone-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-FG-/00/s/NjE4WDcwMA==/$T2eC16R,!wsE9suwycefBQ1EL7GTOw~~60_3.JPG Αν βρεις καμια τετοια ωστε να κουμπωνει και στην extended 3500mah μπαταρια οτι καλυτερο. Edited January 24, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Φιλος σε υπερ-ευχαριστω για τις προτασεις και το χρονο που σπαταλησες να με βοηθησεις αλλα θα προτημουσα καμια θηκη σε στυλ wallet ξερεις αυτες που ειναι σαν πορτοφολη και καλυπτουν και την οθονη. Κατι σαν την παρακατω που ειναι για την κανονικη μπαταρια. http://i.ebayimg.com/t/BK-Synthetic-Leather-Flip-Case-Phone-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-FG-/00/s/NTk0WDcwMA==/$T2eC16dHJF8E9nnC8I!cBQ1EKqSRuQ~~60_3.JPG http://i.ebayimg.com/t/BK-Synthetic-Leather-Flip-Case-Phone-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-2-II-i9100-FG-/00/s/NjE4WDcwMA==/$T2eC16R,!wsE9suwycefBQ1EL7GTOw~~60_3.JPG Αν βρεις καμια τετοια ωστε να κουμπωνει και στην extended 3500mah μπαταρια οτι καλυτερο. fits αυτήν που πόσταρες που την βρήκες? έχεις κανένα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Φυσικα και εχω λινκ και την εχω και στα χερια μου αφου την παραγγειλα και την πειρα αλλα αν παρω την αλλη μπαταρια μαλλον θα μου ειναι αχρηστη οποτε θα στη δωσω ετσι. Οριστε το λινκ που ζητησες. Πατνως αν βρεις καμια θηκη που να μπορω να βαλω το κινητο με την μεγαλυτερη μπαταρια των 3500mah και να ειναι του στυλ αυτου τοτε πες μου που τη βρηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 fits, εισαι σιγουρος πως θες τη μπαταρια των 3500mAh; σιγουρα απο την πλευρα της αυτονομιας, θα εισαι σε αριστα επιπεδα, αν οντως ειναι οσα mAh λεει, αλλα το κινητο θα γινει πολυ χοντρο. εχεις δει φωτογραφια με τη μπαταρια τοποθετημενη στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Φυσικα και εχω λινκ και την εχω και στα χερια μου αφου την παραγγειλα και την πειρα αλλα αν παρω την αλλη μπαταρια μαλλον θα μου ειναι αχρηστη οποτε θα στη δωσω ετσι. Οριστε το λινκ που ζητησες. Πατνως αν βρεις καμια θηκη που να μπορω να βαλω το κινητο με την μεγαλυτερη μπαταρια των 3500mah και να ειναι του στυλ αυτου τοτε πες μου που τη βρηκες. Ωραίος σε ευχαριστώ! καλή φαίνεται μπορεί να την παραγγείλω. Δεν έχω ψάξει για θήκη για μεγάλυτερη μπαταρία, εγώ έχω ακόμα την stock και μάλλον με αυτή θα μείνω. Αν δω τπτ θα σου πώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) fits, εισαι σιγουρος πως θες τη μπαταρια των 3500mAh; σιγουρα απο την πλευρα της αυτονομιας, θα εισαι σε αριστα επιπεδα, αν οντως ειναι οσα mAh λεει, αλλα το κινητο θα γινει πολυ χοντρο. εχεις δει φωτογραφια με τη μπαταρια τοποθετημενη στο κινητο; Nαι το εχω δει. Αυτο εχει και υπερ και κατα. Υπερ: Μεγαλυτερη αυτονομια μπαραριας. Λογο του μεγεθους της θα ειναι ποιο δυσκολο το κινητο να χαθει,σπασει κ.τ.λ. :rolleyes: κατα: Ο ογκος της και οτι δεν ειναι επισημη. Edited January 25, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Την παρακάτω χρειάζεστε όσοι θέλετε θήκη για οποιαδήποτε extended battery: Eμένα πάντως δεν με καλύπτει γιατί θέλω σιλικόνης που να καλύπτει ολόκληρο το κινητό με την official 2000mah μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Οχι φιλε μου απ' οτι βλεπω στο βιντεο αυτη η θηκη ΔΕΝ κανει για την μεγαλη 3500mah μπαταρια και δεν ειναι και το στυλ που προστατευει και την οθονη οποτε σε ευχαριστω για το χρονο και την προταση σου αλλα δεν κανει. Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο στο κινητο του? Στην ουσια ειναι σαν να εχεις δυο μπαταριες σε μια. Εν ολιγης ποια απο τις παρακατω μπαταριες προτεινετε να αγορασω και γιατι? 01. Αυθεντικη 2000mah σε σχεση με την αρχικη μαμησια 1650mah 02. Στην ουσια φορητη βαση φορτισης 2200mah της μπαταριας που ειναι σαν θηκη. 03. Ανεπισημη μεγαλυτερη σε διαρκεια ολων μπαταρια των 3500mah Εγω ψηνομαι αγρια για την 3500mah αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω μια θηκη που να κουμπωνει σε αυτη τη μπαταρια μετα επομενως μαλλον το κοβω χλωμο να προβω στην αγορα αυτης. Εχει δοκιμασει κανεις την αυθεντικη 01 με τα 2000mah αν ναι εχει καμια διαφορα με την μαμα 1650mah ή μπα δεν αξιζει καν η αγορα της? Edited January 25, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την αυθεντικη 01 με τα 2000mah αν ναι εχει καμια διαφορα με την μαμα 1650mah ή μπα δεν αξιζει καν η αγορα της? Κατά μέσο όρο και σύμφωνα με αρκετές αναφορές παιδιών που την αγόρασαν (συμπεριλαμβανομένου και εμού :p) υπολόγισε γύρω στη μισή μέρα παραπάνω με την ίδια χρήση στη συσκευή. Δεν είναι και λίγο αν σκεφτείς ότι η διαφορά τους είναι μόλις 350mah..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλως ηρθα... Τοσο καιρο δεν εκανα εγγραφη κι εχανα και τους διαγωνισμους ο εξυπνος... :worry: τεσπα, Πολύ καλή βάση official 'Samsung Desktop Dock for Galaxy S II' στα 10 eυρω διαθέσιμη από μεγάλη αλυσίδα μόνο για παραλαβη απο καταστηματα. Πολύ καλή αλλά δεν εχει φορτιστή μαζί της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλως ηρθα... Τοσο καιρο δεν εκανα εγγραφη κι εχανα και τους διαγωνισμους ο εξυπνος... :worry: τεσπα, Πολύ καλή βάση official 'Samsung Desktop Dock for Galaxy S II' στα 10 eυρω διαθέσιμη από μεγάλη αλυσίδα μόνο για παραλαβη απο καταστηματα. Πολύ καλή αλλά δεν εχει φορτιστή μαζί της... Πολύ καλό! Το είδα μόλις. Θα το τσιμπήσω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Πολύ καλό! Το είδα μόλις. Θα το τσιμπήσω σίγουρα Δώστε λινκ ρε παιδιά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δώστε λινκ ρε παιδιά ορίστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εκθεσιακό είναι, οπότε άκυρο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εκθεσιακό είναι, οπότε άκυρο εγώ πάντως το πήρα και είναι άψογο. μόνο τις οδηγίες δεν είχε. και έχουν αρκετά κομάτια. δεν με χάλασε καθόλου, δεν του φαίνεται για εκθεσιακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Εκθεσιακό είναι, οπότε άκυρο και μενα στο κουτί του ηταν, με ζελατινα και οδηγιες, σαν καινουργιο, αλλα το κουτι μαλλον ειχε ανοιχτει καποια στιγμή... Για τα λεφτα του καλή αγορα, ποιοτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts