Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το upload της ελληνικης KI4 ειναι ετοιμο.Κατεβαστε την απο εδω http://www.megaupload.com/?d=6897NEYW .Θα δειτε ενα αρχειο I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.rar και θα το κανετε extract οπου θελετε..ο κωδικος ειναι pan24@myphone.gr Οταν το κανετε extract θα δειτε ενα αρχειο I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 Βαλτε το κινητο σε download mode και ανοιξτε το odin στο pc σας.τικαρετε το pda ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και βαλτε στο pda το I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 Τωρα συνδεστε το κινητο σας και πατηστε το start.

Παρακαλω τον saliez να προσθεσει το προσθεσει στον οδηγο του και να μην κανετε mirror το αρχειο

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στη πρώτη φορά είχες επιλέξει backup from google servers, στη δεύτερη φορά όχι, γι' αυτό και στη τρίτη δεν μπήκε η 9η εφαρμογή.

Ενω ολες οι επιλογες του αυτοματου συγχρονισμου ειναι τσεκαρισμενες, εκανα επαναφορα εργοστασιακων, αλλα στο μαρκετ εγινε επανεγκατασταση μονο μιας εφαρμογης που την εχω αγορασει. Οι υπολοιπες, δωρεαν, δεν επανεγκατασταθηκαν.

Πες μου τι πρεπει να κανω βημα-βημα....

Ενω ολες οι επιλογες του αυτοματου συγχρονισμου ειναι τσεκαρισμενες, εκανα επαναφορα εργοστασιακων, αλλα στο μαρκετ εγινε επανεγκατασταση μονο μιας εφαρμογης που την εχω αγορασει. Οι υπολοιπες, δωρεαν, δεν επανεγκατασταθηκαν.

Πες μου τι πρεπει να κανω βημα-βημα....

Ναι ξέρω τι εννοείς, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Απλά θα χρειαστείς να τις κάνεις κανονικά εγκατάσταση μία μία. Επίσης την επόμενη φορά που θα αλλάξεις ROM καλό είναι να κάνεις τα backup που χρειάζεσαι με Titanium Backup (χρειάζεται root).

@pan24 pm. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ξέρει κάνεις, στο θέμα του criskelo(galaxy blue)γιατί δεν εχει ένδειξη μπαταρίας;Το θέμα είναι κατεβασμένο από την κουζίνα του Leomar.Επίσης φοράω 2.7.1

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ξέρει κανείς τίποτα σε αυτό που ρωτάω παιδιά; Επίσης ρωτάω και το Jk deluxe αν παίζει ρόλο

Το upload της ελληνικης KI4 ειναι ετοιμο.Κατεβαστε την απο εδω http://www.megaupload.com/?d=6897NEYW .Θα δειτε ενα αρχειο I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.rar και θα το κανετε extract οπου θελετε..ο κωδικος ειναι pan24@myphone.gr Οταν το κανετε extract θα δειτε ενα αρχειο I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 Βαλτε το κινητο σε download mode και ανοιξτε το odin στο pc σας.τικαρετε το pda ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και βαλτε στο pda το I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5 Τωρα συνδεστε το κινητο σας και πατηστε το start.

Παρακαλω τον saliez να προσθεσει το προσθεσει στον οδηγο του και να μην κανετε mirror το αρχειο

root πως την κανουμε? ισχυει το CF-Root-SGS2 XW NEE KI4-v4.1-CWM4 απο xda?

root πως την κανουμε? ισχυει το CF-Root-SGS2 XW NEE KI4-v4.1-CWM4 απο xda?

Εννοείται, δεν αλλάζει κάτι.

Το firmware του Pan24 προστέθηκε στον αντίστοιχο οδηγό: [thread=309593]Επίσημα Firmwares: Ελληνικά και μη.[/thread]

Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Εννοείται, δεν αλλάζει κάτι.

Το firmware του Pan24 προστέθηκε στον αντίστοιχο οδηγό: [thread=309593]Επίσημα Firmwares: Ελληνικά και μη.[/thread]

saliez το firmware δεν ειναι 2.3.5 αλλα 2.3.4

Ξέρει κανείς τίποτα σε αυτό που ρωτάω παιδιά; Επίσης ρωτάω και το Jk deluxe αν παίζει ρόλο

Το edt tweaks νομίζω παίζει ρόλο. Εγώ που εχω βάλει το κανονικό θέμα του Κρισκελο από το δικό του νήμα δεν εχω πρόβλημα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

εννοειτα.το μονο 2.3.5 ειναι το KI3.το KI4 ειναι 2.3.4

Nαι το λεω επειδη στο Επίσημα Firmwares: Ελληνικά και μη. το εχει σαν 2.3.5:)

δοκίμασα την ωμέγα. είναι πολύ καλή και ολοκληρωμένη. ελπίζω να συνεχίσουν τα updates και σε νεα firmware
technoholic maniac reviewer

Παιδια επειδη δεν πολυπαρακολουθησα τις εξελιξεις τελευταια. Την τελευταια Leomar την βαζουμε αφοβα ή εχει τιποτα bugs? Νο wipe φυσικα ε?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Στο JKay. εχει επιλογη για να μην εμφανιζεται η ωρα αν θυμαμαι καλα, ριξε μια ματια μηπως το εχεις τσεκαρισμενο.

Είμαι με KF3 official. Αν βάλω την KI4 απο ODIN χρειάζεται να κάνω backup αρχεία κλήσεων / μηνύματα / εφαρμογές κλπ ή θα μείνουν όλα ως έχουν?

Phantom Of The Opera

Αυτή είναι με τον παλιό bootloader ή με το νέο;

Την Καλησπερα μου σε ολους......!!!! και μια ερωτηση για οποιον εχει την απαντηση....

Και εγω με Leo 2.7.1. και χωμενος στις δοκιμες....Και αντε να κανω και ενα -backup- απο -recovery CWM mode-....και για να δω τι θα

μου επαναφερει.....????? Και καπακι παρε και ενα -backup- τις εφαρμογες χρηστη με το -Titanium- μπας και χρειαστει....

Και παμε για -restore- να δουμε τι θα μας επαναφερει και πως θα δουλευουν ολα,μετα το -restore-....

:!:Ολα μια χαρα μετα απο το -restore- με το -recovery CWM- και δουλευουν μια χαρα αψογα....

(ΕΚΤΟΣ.....!!!!!:!:)

Απο τα -games- τυπου -Τegra- και -Gameloft- που τα δεδομενα τους για να τρεξει το παιχνιδι,τα ειχαν αποθηκευσει (download απο internet) στον φακελο -Android- του αποθηκευτικου χωρου της συσκευης...

1) ΕΡΩΤΗΣΗ / Μπορουσα αραγε με καποιον τροπο να κανω -backup & restore- τα δεδομενα αυτων των παιχνιδιων και να μην χρειαστει να κατεβαζω ξανα τα δεδομενα τους απο το -intermet-.....??????

2) ΕΡΩΤΗΣΗ / Αν -flasharo- αλλο -firmware η Custom Rom- και θελησω να επιστρεψω ξανα στην προηγουμενη -setarismeni- μου -rom-.......Πως μπορω να το κανω αυτο....????? Πρεπει να αποθηκευσω τον φακελο -Clockworkmod / backup...- στο (P.C) μου.....????? Πρεπει να κανω και κατι αλλο....????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.....:!:

( Η απαντηση θα βοηθησει πολλους -Newbie- σαν και μενα να πειραματιστουν πιο ανωδυνα....)

Edited by gorgiosalon

1) Ναι λογικά αν είχες περάσει τον φάκελο αυτών τον games στο pc σου και μετά τον μετέφερες πάλι στο τηλέφωνο λογικά θα λειτουργούσαν κανονικά.

2) Να κάνεις nandroid backup χρειάζεσαι από cwm recovery. Το backup αυτό μπορείς να το μεταφέρεις και στο PC σου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

δοκίμασα την ωμέγα. είναι πολύ καλή και ολοκληρωμένη. ελπίζω να συνεχίσουν τα updates και σε νεα firmware

Ευχαριστώ που δοκίμασες την δουλειά μου,

σήμερα αν όλα πάνε καλά θα ανεβάσω νέα εκδοσή Omega v1.2 ή οποία θα έχει και την δικιά μου εκδοσή κουζίνας,

στην αρχική της εκδοσή.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

περασε την Leo 2.7.1 και εκανα εγκατασταση το Frankensteine blue theme αλλα οταν μπηκε στο menu κανει συνεχεια επανεκινησεις το videaki με την cobra. (οχι το κινητο αλλα μονο το βιντεακι)

περημενα λιγο μην εγκαθιστα ακομη τιποτα αλλα......:(

Ξερει κανει γιατι ??

περασε την Leo 2.7.1 και εκανα εγκατασταση το Frankensteine blue theme αλλα οταν μπηκε στο menu κανει συνεχεια επανεκινησεις το videaki με την cobra. (οχι το κινητο αλλα μονο το βιντεακι)

Ξερει κανει γιατι ??

Είναι συμβατό το Frankensteine blue theme με την Leo 2.7.1 που έχεις?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ξερει κανει γιατι ??

Επαθα και εγω ακριβως το ιδιο , και μετα απο πολλες δοκιμες κατεληξα οτι φταιει το Fly animatios που ειχα περασμενο για καποιο λογο δεν το υποστηριζει , περνα ξανα την Rom του leomar και μετα βαλε το theme και θα ειναι ολα οκ , αλλα σε καμια περιπτωση μην δοκιμασεις να βαλεις το fly animation (δεν δοκιμασα το υπολοιπα για να ξερω αν ειναι οκ).

Παιδια επειδη δεν πολυπαρακολουθησα τις εξελιξεις τελευταια. Την τελευταια Leomar την βαζουμε αφοβα ή εχει τιποτα bugs? Νο wipe φυσικα ε?

No bugs,Full wipe!!

Πέτρο πολύ καλή ,με πολύ υποστήριξη στην κουζίνα συνδυάζεται άψογα με το νέο πολύ καλό Κέρνελ του Τούρκου,τον 1.7.8 αλλά ...full wipe για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..Στην αρχή την πέρασα no wipe αλλά μετα τα bugs και τα reboot τα πέρασα ξανά όλα full wipe και τώρα οκ!:)

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Πέτρο πολύ καλή ,με πολύ υποστήριξη στην κουζίνα συνδυάζεται άψογα με το νέο πολύ καλό Κέρνελ του Τούρκου,τον 1.7.8 αλλά ...full wipe για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..Στην αρχή την πέρασα no wipe αλλά μετα τα bugs και τα reboot τα πέρασα ξανά όλα full wipe και τώρα οκ!:)

Καλημερα, προς το παρον την εβαλα χωρις wipe και τεσταρω. :)

Αυτο που παρατηρησα ειναι πως δεν μπορω να αλλαξω boot animation. Mε ninpho 2.1.3. Τι μπορει να παιζει?

EDIT: Μετα απο 2-3 επανεκινησεις εστρωσε.

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...