Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ο λεομαρ εχει μερες να ανεβασει κατι καινούργιο στην γιατι αραγε λετε να ετοίμαζε καμια καινουργια ρομ!!!πριν μερικα ποοστ καποιος ειχε ποσταρει τον thunderbolt kernel v24 και σημερα ειπα να τον δοκιμάσω και πραγματικα ειναι παρα πολυ καλος πολυ smooth και πολυ γρηγορος πιστεύω αξίζει να τον δοκιμαστείτε!!!!

Ετοιμαζει καινουργια κουζινα απο οτι είπε... Αύριο μάλλον θα είναι έτοιμη η beta για τεσταρισμα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ο λεομαρ εχει μερες να ανεβασει κατι καινούργιο στην γιατι αραγε λετε να ετοίμαζε καμια καινουργια ρομ!!!πριν μερικα ποοστ καποιος ειχε ποσταρει τον thunderbolt kernel v24 και σημερα ειπα να τον δοκιμάσω και πραγματικα ειναι παρα πολυ καλος πολυ smooth και πολυ γρηγορος πιστεύω αξίζει να τον δοκιμαστείτε!!!!

Εχει καποιος link για τον thunderbolt kernel v24 να μας δωσει;

Ακυρο.... τον βρηκα εδω: http://forum.hdblog.it/f393/%5Bkernel%5D%5B07-09%5D-thunderbolt-kernel-3-0-a-43605/ για οποιον ενδιαφερετε και μαλιστα την εκδοση 30.......

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

• Administrators
μπορείτε να μου πειτε αν πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο setcpu?

Εξαρτάται για τι χρήση το θέλεις. Προτείνουμε το "Conservative".

Modpic.gif

Ειναι τοσο καλος αυτος ο kernel? Εγω Ninmphetamine χρησιμοποιω. Σ'αυτον εδω μ'εκνευριζει (δεν τον εχω δοκιμασει, αλλα απ'οσο διαβαζω) που εχεις τοσα πολλα steps στο clocking. 12 εναντι 7.

Για πειτε γνωμες. Συγκριτικα με Ninmphetamine.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω μερικές απορίες. Έχω το Galaxy S II και έχω κάνει μόνο root με insecure kernel. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως κάνω CF-Root αν είμαι ήδη rooted; Έχει κάποια διαφορά το CF-Root απο το απλό root ή απλά προσθέτει μόνο CWM και κάποια άλλα εγραλεία;

Θέλω να βάλω Leomar75 V. 2.6 και απλά θέλω να ξέρω αν πρέπει να βάλω κάποιον συγκεκριμένο kernel και πως θα τον βάλω. Επίσης πριν flashάρω τη ROM του Leomar θα πρέπει να κάνω update firmware; Έχω 2.3.3 και XWKE2...

Αν δεν τα έχω κάνει χάλια έτσι όπως τα λέω, pls ας με βοηθήσει κάποιος. Είστε όλοι ψαγμένοι εδώ απ' ότι βλέπω.

Ευχαριστώ.

Συγνώμη που ποστάρω πάλι το ίδιο αλλά δεν πήρα καμία απάντηση :(

Απ'οτι είδα βγαίνει κάτι καινούργιο απο leomar...να περιμένω;

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω μερικές απορίες. Έχω το Galaxy S II και έχω κάνει μόνο root με insecure kernel. Μπορεί κάποιος να μου πεί πως κάνω CF-Root αν είμαι ήδη rooted; Έχει κάποια διαφορά το CF-Root απο το απλό root ή απλά προσθέτει μόνο CWM και κάποια άλλα εγραλεία;

Θέλω να βάλω Leomar75 V. 2.6 και απλά θέλω να ξέρω αν πρέπει να βάλω κάποιον συγκεκριμένο kernel και πως θα τον βάλω. Επίσης πριν flashάρω τη ROM του Leomar θα πρέπει να κάνω update firmware; Έχω 2.3.3 και XWKE2...

Αν δεν τα έχω κάνει χάλια έτσι όπως τα λέω, pls ας με βοηθήσει κάποιος. Είστε όλοι ψαγμένοι εδώ απ' ότι βλέπω.

Ευχαριστώ.

Συγνώμη που ποστάρω πάλι το ίδιο αλλά δεν πήρα καμία απάντηση :(

Απ'οτι είδα βγαίνει κάτι καινούργιο απο leomar...να περιμένω;

Δες το sticky στο forum μας για CF root:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Όσο για την ROM πρώτα θα φλασάρεις την Leomar και μετά Kernel(π.χ nymphetamine).

Δεν χρειάζεται να κάνεις update firmware.

Δες το sticky στο forum μας για CF root:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

Όσο για την ROM πρώτα θα φλασάρεις την Leomar και μετά Kernel(π.χ nymphetamine).

Δεν χρειάζεται να κάνεις update firmware.

Zenor σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή έχω ήδη root το τηλέφωνο αλλά όχι με CF-root, γνωρίζεις μήπως αν είναι αναγκαίο να κάνω CF-Root ή ειναι το ίδιο με το απλό root; Έκει έχω σκαλώσει λίγο ρε man :D

Αν ψάξεις λίγο θα βρεις αρκετές απαντήσεις.

Θα προσπαθήσω να τα γράψω:

1. Κατεβάσεις από εδώ http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm την έκδοση XXKH3. Την ξεζιπάρεις με κωδικό samfirmware.com .

2. Στη συνέχεια κατεβάσεις για τον υπολογιστή το πρόγραμμα Odin ( 1.85 )

3. Αφού έχεις ανοίξει τον Odin ( και προσέχεις μην έχεις το kies ανοιχτό ), περνάς τα .tar ή .md5 αρχεία του Xxkh3.zip στον Odin.

PDA - CODE

MODEM - PHONE

CSC - CSC

ΠΡΟΣΟΧΉ ! ΜΌΝΟ αυτά τα 3 αρχεία. Επίσης δεν πατάς τίποτε άλλο στον Odin.

4. Βάζεις το κινητό από κλειστό που είναι σε download mode. ( home button + power button + sound button {down}

5. Συνέδεσε το Galaxy με το Pc. Εφόσον στο αναγνωρίσει το Odin πάτησε start και περίμενε μέχρι να τελειώσει η διαδικασία ( να γράψει PASS ) και να κάνει restart το κινητό.

Μόλις πέρασες την τελευταία επίσημη έκδοση.

6. Στη συνέχεια κατέβασε από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 τον kernel CF-Root .

Πρόσεξε ! , να κατεβάσεις το αρχείο για την έκδοση που έχεις ( στην προκειμένη περίπτωση το KH3 )

7. Κλείσε πάλι το κινητό. Μπες σε download mode. Κλείσε τον Odin που είχες ανοίξει και άνοιξε καινούργιο.

Πέρνα στον Odin ( ΜΌΝΟ ΣΤΟ PDA αυτή τη φορά ) το .tar ή .md5 αρχείο που κατέβασες από πάνω.

Συνέδεσε το κινητό, και πάτησε start.

Μόλις γράψει Pass και κάνει restart, το κινητό σου είναι rooted με CF-Root.

8. Τώρα, αν θέλεις να περάσεις και custom Rom ( Leomar π.χ. )

Κατέβασε τη Rom από την σελίδα του στο XDA. Είναι ένα αρχείο .zip . Το περνάς έτσι όπως είναι στη μνήμη του κινητού ( χωρίς ξεζιπάρισμα ).

9. Το κινητό πλέον ξεσυνδεδεμένο από το PC.

10. Ανοίγεις το κινητό. Μπαίνεις στην εφαρμογή CWM.

Reboot into ClockWorkMode Recovery.

11. Εφόσον μπεις κάνεις wipe τα πάντα ( και advanced - wipe... )

ΠΡΟΣΟΧΉ ! Θα διαγραψεις ότι έχει μέσα το κινητό ( επαφές κλπ. ), όποτε καλό είναι να έχεις κρατήσει αρχεία ασφαλείας για ότι χρειάζεσε.

12. Στη συνέχεια πατάς install from zip. Επιλέγεις το αρχείο που αποθήκευσες πριν και περιμένεις να φλασάρει την custom Rom.

Μόλις κάνει restart έχεις τελειώσει.

! Δεν χρειάζεται να περιμένεις για κάποια νέα έκδοση του Leomar, γιατί είναι Non-wipe. Όταν βγει ( με το καλό ) και την κάνεις install, δεν θα χρειαστεί να κάνεις wipe, ώστε να σβηστούν όλα.

! Επίσης αν κατεβάσεις του Leomar, Προτείνεται μετά να κατεβάσεις και την εφαρμογή του απ το Market " RevolutionRom Kitchen ", ώστε πλέον να αλλάζεις ότι θέλεις ( από themes μέχρι kernels ), χωρίς τη χρήση υπολογιστή και χωρίς να επιρρεαζονται τα αρχεία σου.

Life' s Good 2

Zenor σε ευχαριστώ πολύ. Επειδή έχω ήδη root το τηλέφωνο αλλά όχι με CF-root, γνωρίζεις μήπως αν είναι αναγκαίο να κάνω CF-Root ή ειναι το ίδιο με το απλό root; Έκει έχω σκαλώσει λίγο ρε man :D

ναι ειναι αναγκαιο να κανεις cfroot για να περασεις custom rom...

μολις το περασεις περνα τη λεομαρ στην sd κανε reboot σε cwm κανε ολα τα wipe(εννοειτε πως εχεις κρατησει backup) και μετα install from sd card...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Darth και Parafron, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα κάνω τη διαδικασία που μου περιγράψατε.

Αν κάνω καμιά παπάτζα θα σας ενημερώσω.

Ευχαριστώ και πάλι.

ναι ειναι αναγκαιο να κανεις cfroot για να περασεις custom rom...

μολις το περασεις περνα τη λεομαρ στην sd κανε reboot σε cwm κανε ολα τα wipe(εννοειτε πως εχεις κρατησει backup) και μετα install from sd card...

Εγώ από stock δεν έκανα wipe όταν πήγα σε LeoMar(δεν είχα και τίποτα μέσα στο τηλέφωνο...) να ξανακάνω την διαδικασία με wipe;

Εξαρτάται για τι χρήση το θέλεις. Προτείνουμε το "Conservative".

ευχαριστω ρε γιαννιο. θα ριξει την ταχυτητα του τηλεφωνου; προτερηματα - μειονεκτηματα;

Εγώ από stock δεν έκανα wipe όταν πήγα σε LeoMar(δεν είχα και τίποτα μέσα στο τηλέφωνο...) να ξανακάνω την διαδικασία με wipe;

καλο ειναι να κανεις full wipe πριν την εγκατασταση custom rom...τωρα αν δεν εκανες και δεν εχεις καποιο πρόβλημα αστο ετσι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ειναι τοσο καλος αυτος ο kernel? Εγω Ninmphetamine χρησιμοποιω. Σ'αυτον εδω μ'εκνευριζει (δεν τον εχω δοκιμασει, αλλα απ'οσο διαβαζω) που εχεις τοσα πολλα steps στο clocking. 12 εναντι 7.

Για πειτε γνωμες. Συγκριτικα με Ninmphetamine.

και εγώ την ίδια απορία έχω ..criskelo v18 ..θα μας προτείνει κάποιος έναν καλό (ιδιαίτερα σε θέμα μπαταρίας kernel)?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδιά καλησπερα!!

Επειδή ασχοληθηκα κ γω με το αθλημα των rom και root, ήθελα να μου λύσετε μια απορία σχετικα με το Swype 3.25 που προσφέρεται στην πρώτη σελίδα!

Στις οδηγίες λεει να κανουμε απεγκατάσταση του παλιού Swype....για να βάλουμε το 3.25. Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό το uninstall???

και εγώ την ίδια απορία έχω ..criskelo v18 ..θα μας προτείνει κάποιος έναν καλό (ιδιαίτερα σε θέμα μπαταρίας kernel)?

Δοκιμασε τον jeffrey 3.0.0 και τον angelom 2.4...

Sent from my GT-I9100

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά καλησπερα!!

Επειδή ασχοληθηκα κ γω με το αθλημα των rom και root, ήθελα να μου λύσετε μια απορία σχετικα με το Swype 3.25 που προσφέρεται στην πρώτη σελίδα!

Στις οδηγίες λεει να κανουμε απεγκατάσταση του παλιού Swype....για να βάλουμε το 3.25. Με ποιον τρόπο γίνεται αυτό το uninstall???

Πρεπει να εισαι rooted. Χρησιμοποιεις το Titanium για απεγκατασταση. Αλλα λεει επισης να κρατησεις και αντιγραφο ;)

Παλι μεσω του Titanium.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!!!

Απλα ηθελα να ρωτήσω επισης, αν το εχετε δοκιμασει κ δουλευει κ σε στοκ ROM γιατί στις οδηγίες λεει για leomar!

Ειμαι με KH3 rooted!

Edited by panosv7

Δοκιμασε τον jeffrey 3.0.0 και τον angelom 2.4...

Sent from my GT-I9100

ο angelom 3.0 είναι πιο καινούργιος από τον 2.4? εμείς βάζουμε τον 2.4 ? υπάρχει κάποιο link για την 2.4,γιατί βρίσκω μόνο για τον 3.0..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Βαλε τον 3.0. Λογικα ο φιλος δεν ηξερε πως βγηκε ανανεωμενη εκδοση μιας και σημερα κυκλοφορησε.

Βεβαια δε βλεπω πως μπορει να βελτιωνει τη μπαταρια. To DVFS του kernel της Samsung εχει 5 Levels. Οπου L0 ειναι τα 1200Mhz και L5 ειναι τα 200. Αν προσθεσεις αλλα 7 κιολας επιπεδα, ορισμενες εφαρμογες απευθυνονται στο L5 - οπου στην περιπτωση του angelom - θα ειναι τα 1000 mhz ενω θα επρεπε να ειναι τα 200.

Ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω στην criskelo v18 αλλον launcher εκτος αυτων στο market χωρις ομως να φλασαρω αλλο theme.Ειναι εφικτο κατι τετοιο να γινει;

Στην διαχειρηση εφαρμογων βλεπω που εχει (twlauncher) κ απο κατω (TwWallpaper chooser).

Μηπως κατι παιζει με αυτο;

Πάρης......

Τι launcher θες να βαλεις δηλαδη που δεν υπαρχει στο μαρκετ; Και τι theme δε θες να χασεις; Αυτη του ρομ; Δε χαινεται αυτη οτι και αν βαλεις.

Ο twlauncher ειναι ο TouchWiz Launcher, που ειναι ο μαμα της Samsung, και το Twallpaper chooser ειναι μια συλλογη φωτογραφιων παλι της Samsung για χρηση ως φοντο. Δεν παιζουν κανενα ρολο στο theme σου αυτοι.

Πχ τωρα εχω τον default launcher που εχει η criskelo κ μου ψιλολαγκαρει στις εναλλαγες.Μολις φλασαρω πχ το theme PFC_theme_jkay8_2 περναει αλλον διαφορετικο στο ρολαρισμα launcher κατι σαν τον μαμα σε τρπο λειτουργειας αλλα με διαφορετικα εικονιδια εχοντας ομως τροποποιησει το μενου του κινητου.Πως μπορω να κρατησω τον launcher χωρις να περασω αλλο theme;

Πάρης......

• Administrators
ευχαριστω ρε γιαννιο. θα ριξει την ταχυτητα του τηλεφωνου; προτερηματα - μειονεκτηματα;

Όχι δεν "ρίχνει" την απόδοση. Σε γενικές γραμμές το GS2 δεν υστερεί σε θέματα ταχύτητας. Απλά το overclocking του δίνει μια μικρή ώθηση.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...