cryface Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 ρε παιδες η μπαταρια ειναι σχετικη παντα με τις αναγκες του καθενα εγω ειχα τον γαλαξια 1 με καθημερινη χρηση smartphone,δηλαδη e-mails(ληψη και αποστολη)επισυναπτωμενα εξελακια κλησεις με 3γ παντα προβολη και επεξεργασια pdf/excell facebook,tapatalk,gps,ιντερνετ και γυρναγα σπιτι το απογευμα με μπαταρια σχεδον παντα στο 30% (μια φορα ειχα πιασει τον εαυτο μου να τρεχει στο παρασκηνιο στο γαλαξια gps/excell/κλησεις) ακομα με την ιδια γυρναω απλα κανω πολυ πιο γρηγορα και ευκολα τη δουλεια μου σημειωνω οτι παντα ειχα καστομ ρομ οπως και τωρα που φοραω λεομαρ και ακομα με 30 μπαταρια τελειωνω την εργασιακη μου μερα αν ειχα τη συσκευη μονο για τηλεφωνα χαλαρα θα μου φτανε 2-3 μερες αλλα τοτε γιατι να την παρω αυτη τη συσκευη? Εννοειται πως ειναι σχετικη η μπαταρια αλλα και ΕΓΩ ξερω τι χρηση κανω το κινητο μου ετσι δεν ειναι? και λεω οτι με εργοστασιακα τα παντα στο κινητο μου και με την ιδια χρηση που το εκανα-κανω-θα κανω ΕΓΩ με κρατουσε 1.5 μερα βαρια 2 και τωρα θα με παει 3 και το ψαχουλευω ισως και λιγο παραπανω λογο των xtras της rom..:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Παντως με leomar και Nimphetamine 2.0.2 η μπαταρία απλά δεν πέφτει.. 1 μερα και 14 ωρες και 74% με normal χρηση, ειναι τρελος ο leo!!! θα ήταν χρήσιμο να μας πεις και τι χρηση κάνεις..τι εννοεις normal δηλαδη.. Edited August 19, 2011 by spirospatra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryface Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Απο αποψη ομιλιας 1.5-2 ωρες πανω κατω,καμια ωριτσα ασχολουμαι με customarisma (αλλαζω θεματα,ηχους,wallpapers,widgets κτλ) και κανα 2-3 με wifi (surfarisma και κατεβασμα εφαρμογων-δοκιμες-σβυσιμο-κατεβασμα.....) Πανω κατω αυτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 2-3 ώρες σερφάρισμα?παρα πολυ ικανοποιητικη η διάρκεια που σου δινει η rom.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryface Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Αυτο λεω και εγω και μακαρι να ειναι ετσι γιατι ειναι το 2ο μετρημα που κανω μετα απο τo flasharisma της rom και το calibration της μπαταριας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Όποιος φλασάρει την v.13 του criskelo να αλλάξει μετά μέσω του odin το modem με link που έχει ανέβει στο topic του στο xda, γιατί αλλιώς από ότι διαβάζω δεν περνάει την XXKH3 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Κανεις κανονικα εγκατασταση την ΧΧΚΗ3 και μετά κανεις flash zip μεσα απο CWM και είσαι ΟΚ! http://www.mediafire.com/?j6mxa43py7z13nn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Παιδια εγω ειμαι με Cognition_S2-142 (δοκιμασα και leomar κλπ) και εχω προβλημα με τη μπαταρια κυριως γιατι εχω μονιμα το wifi ανοιχτο γιατι παιρνω 4 mail και εχω και 4 λογαριασμους IM αναμμενους μονιμα + skype και facebook.... οταν λεω το εχω ανοιχτο ειναι γιατι δεν εχω προγραμμα Data (εχω 60ΜΒ με το καρτοκινητο και τα χρησιμοποιω μονο οταν μετακινουμε) και εχω wifi σπιτι και στη δουλεια με αποτελεσμα η μπαταρια απο τις 8 το πρωι στις 5 να ειναι στο 40%. Εχω το Juice Defender ενεργοποιημενο με ρυθμιση στο Balanced (δοκιμασα και Custom ρυθμιση αλλα ειναι πακετο) κοντρολαρο και επεξεργαστη με το SetCPU (200/800 Conservative και UnderVoltage ενεργοποιημενα) και το Baterry monitor Widget οταν ειμαι κλείνει η οθονη και μετα το αναβω μου λεει πως καιω γυρω στα 69mA το Wifi κλειστο και 150mA με το Wifi Ανοιχτο. Παιζει τιποτα αλλο να του κανω μπας και μου βγαλει τη μερα? (08:00-24:00) γιατι τωρα ειμαι στο οριο χωρις να κανω και πολλα ...αυτες οι 2300 μπαταριες που βλεπω στο ebay λετε να ειναι μουφα? Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :-) Υ.Γ1. Αν αλλαξω kernel στο Cognition_S2-142 θα κερδισω κατι? Υ.Γ2. Offtopic : Καλο το iphone ρε παιδια δεν λεω αλλα πολυ κλειστο το ρημαδι σαν συστημα .. ειμαι 40 χρονων και απο το 1990 ειμαι στις γραφικες τεχνες και εχω απο τοτε καθημερινη επαφη με το μηλο... η γνωμη μου ολα αυτα τα χρονια ειναι πως αν δεν εχεις απαιτησεις για να κανεις 1000000 πραγματα το iphone και γενικα οτιδηποτε με το σημα του μηλου ειναι μια χαρα... αν ομως ψαχνεσαι (αν θεωρείται ψαξιμο να εχεις flash πχ) τοτε το android ειναι μονοδρομος (αν και μου λειπει τρελα το GARMIN και τα Profil κλησεων που ειχα στα Νokia τοσα χρονια)... My 2 cents Edited August 19, 2011 by BlueChris There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Σημερα το πρωι αγορασα και εγω αυτο το καταπληκτικο τηλεφωνο!! Πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικες! Χωρις ροζαλιες και υπερθερμανσεις! Ειναι νωρις ακομα (ουτε μια φορτιση δεν εχω κανει) αλλα προλαβα να το ρουταρω και να περασω revolution rom 2.5 και τωρα το λιωνω! ( Το desire που ειχα πριν πιο πολυ ανεβαζε θερμοκρασια!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παιδια εγω ειμαι με Cognition_S2-142 (δοκιμασα και leomar κλπ) και εχω προβλημα με τη μπαταρια κυριως γιατι εχω μονιμα το wifi ανοιχτο γιατι παιρνω 4 mail και εχω και 4 λογαριασμους IM αναμμενους μονιμα + skype και facebook.... οταν λεω το εχω ανοιχτο ειναι γιατι δεν εχω προγραμμα Data (εχω 60ΜΒ με το καρτοκινητο και τα χρησιμοποιω μονο οταν μετακινουμε) και εχω wifi σπιτι και στη δουλεια με αποτελεσμα η μπαταρια απο τις 8 το πρωι στις 5 να ειναι στο 40%. Εχω το Juice Defender ενεργοποιημενο με ρυθμιση στο Balanced (δοκιμασα και Custom ρυθμιση αλλα ειναι πακετο) κοντρολαρο και επεξεργαστη με το SetCPU (200/800 Conservative και UnderVoltage ενεργοποιημενα) και το Baterry monitor Widget οταν ειμαι κλείνει η οθονη και μετα το αναβω μου λεει πως καιω γυρω στα 69mA το Wifi κλειστο και 150mA με το Wifi Ανοιχτο. Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :-) Σίγουρα έχεις κάποιο πρόβλημα , ίσως κάποια εφαρμογή.. Θα έπρεπε να σου βγάζει την μέρα άνετα , ειδικά με wifi. Τέσπα , ξεκινάμε. Power tutor για να δεις ποια εφαρμογή καίει πολύ , CPU spy για να δείς αν το κινητό μπαίνει σε sleep mode. Αν δεν βρεις άκρη , wipe rom ( την ίδια ή άλλη , δεν έχει σημασία ) και επαναφορά μόνο ότι είναι άμεσα αναγκαίο. Τσεκάρεις την κατανάλωση και κάνεις restore 2-3 προγράμματα την μέρα μέχρι να βρεις τι φταίει. Και φυσικά βγάζεις το batery monitor widget και το juice defender , καίνε αρκετά. Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 @ bluecris κανε απεγκατασταση το Baterry monitor Widget!!!!ρουφαει τρελη μπαταρια και θα δεις αμεσα διαφορα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (αν και μου λειπει τρελα το GARMIN και τα Profil κλησεων που ειχα στα Νokia τοσα χρονια)... My 2 cents Δικός μου είσαι εσύ... :) Για το πρώτο πρέπει να ξεκολλήσει η Garmin με αυτή τη γ@μ#συνεργασία που είχε κάνει με την Asus πριν από χρόνια, και να βγάλει standalone εφαρμογή. Δεν ξέρω αν και πότε θα λήξει αυτό το πράγμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες. Για το δεύτερο κάπου έχει πάρει το μάτι μου ότι ίσως υπάρχει εφαρμογή για κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Καλύτερα να σου πει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Ναι ξέρω πάλι offtopic, αλλά είπαμε... κάτω η δυναστεία των mods, offtopic rulez! :lol: (πλάκα κάνω :) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 η v13 criskelo τι λεει απο μπαταρια??την εχει δοκιμασει κανεις??εχει διαφορες απτις προηγουμενες?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 σε λίγο καιρό βλέπω να έχουμε λεομαρ και sence σε dualboot ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1205288 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUNSEKER Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παιδια εγω ειμαι με Cognition_S2-142 (δοκιμασα και leomar κλπ) και εχω προβλημα με τη μπαταρια κυριως γιατι εχω μονιμα το wifi ανοιχτο γιατι παιρνω 4 mail και εχω και 4 λογαριασμους IM αναμμενους μονιμα + skype και facebook.... οταν λεω το εχω ανοιχτο ειναι γιατι δεν εχω προγραμμα Data (εχω 60ΜΒ με το καρτοκινητο και τα χρησιμοποιω μονο οταν μετακινουμε) και εχω wifi σπιτι και στη δουλεια με αποτελεσμα η μπαταρια απο τις 8 το πρωι στις 5 να ειναι στο 40%. Εχω το Juice Defender ενεργοποιημενο με ρυθμιση στο Balanced (δοκιμασα και Custom ρυθμιση αλλα ειναι πακετο) κοντρολαρο και επεξεργαστη με το SetCPU (200/800 Conservative και UnderVoltage ενεργοποιημενα) και το Baterry monitor Widget οταν ειμαι κλείνει η οθονη και μετα το αναβω μου λεει πως καιω γυρω στα 69mA το Wifi κλειστο και 150mA με το Wifi Ανοιχτο. Παιζει τιποτα αλλο να του κανω μπας και μου βγαλει τη μερα? (08:00-24:00) γιατι τωρα ειμαι στο οριο χωρις να κανω και πολλα ...αυτες οι 2300 μπαταριες που βλεπω στο ebay λετε να ειναι μουφα? Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :-) Υ.Γ1. Αν αλλαξω kernel στο Cognition_S2-142 θα κερδισω κατι? Υ.Γ2. Offtopic : Καλο το iphone ρε παιδια δεν λεω αλλα πολυ κλειστο το ρημαδι σαν συστημα .. ειμαι 40 χρονων και απο το 1990 ειμαι στις γραφικες τεχνες και εχω απο τοτε καθημερινη επαφη με το μηλο... η γνωμη μου ολα αυτα τα χρονια ειναι πως αν δεν εχεις απαιτησεις για να κανεις 1000000 πραγματα το iphone και γενικα οτιδηποτε με το σημα του μηλου ειναι μια χαρα... αν ομως ψαχνεσαι (αν θεωρείται ψαξιμο να εχεις flash πχ) τοτε το android ειναι μονοδρομος (αν και μου λειπει τρελα το GARMIN και τα Profil κλησεων που ειχα στα Νokia τοσα χρονια)... My 2 cents 1) βγαλε το Juice Defender το εχω και εγω και νομιζω περισοτερο κακο κανει παρα καλο!!!! 2 θα σου προτινα να βαλεις το cpu spy για να δεις αν το κινητο σου πεφτει σε DEEP SLEEP(σε περιπτωση που το δοκιμασεις μαζι με τις ρυθμησεις που εχεις κανει στο setcpu θα με ενδιεφεραν τα αποτελεσματα) οταν δεν χρησημοποιεις το κινητο αν δεις οτι δεν πεφτει αφαιρεσε απο το SetCPU τις ρυθμισεις που εχεις κανει και ξανατσεκαρε. 3) αφαιρεσε οτι σαβουρα δεν χρειαζεσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παιδια εγω ειμαι με Cognition_S2-142 (δοκιμασα και leomar κλπ) και εχω προβλημα με τη μπαταρια κυριως γιατι εχω μονιμα το wifi ανοιχτο γιατι παιρνω 4 mail και εχω και 4 λογαριασμους IM αναμμενους μονιμα + skype και facebook.... οταν λεω το εχω ανοιχτο ειναι γιατι δεν εχω προγραμμα Data (εχω 60ΜΒ με το καρτοκινητο και τα χρησιμοποιω μονο οταν μετακινουμε) και εχω wifi σπιτι και στη δουλεια με αποτελεσμα η μπαταρια απο τις 8 το πρωι στις 5 να ειναι στο 40%. Εχω το Juice Defender ενεργοποιημενο με ρυθμιση στο Balanced (δοκιμασα και Custom ρυθμιση αλλα ειναι πακετο) κοντρολαρο και επεξεργαστη με το SetCPU (200/800 Conservative και UnderVoltage ενεργοποιημενα) και το Baterry monitor Widget οταν ειμαι κλείνει η οθονη και μετα το αναβω μου λεει πως καιω γυρω στα 69mA το Wifi κλειστο και 150mA με το Wifi Ανοιχτο. Παιζει τιποτα αλλο να του κανω μπας και μου βγαλει τη μερα? (08:00-24:00) γιατι τωρα ειμαι στο οριο χωρις να κανω και πολλα ...αυτες οι 2300 μπαταριες που βλεπω στο ebay λετε να ειναι μουφα? Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :-) Υ.Γ1. Αν αλλαξω kernel στο Cognition_S2-142 θα κερδισω κατι? Υ.Γ2. Offtopic : Καλο το iphone ρε παιδια δεν λεω αλλα πολυ κλειστο το ρημαδι σαν συστημα .. ειμαι 40 χρονων και απο το 1990 ειμαι στις γραφικες τεχνες και εχω απο τοτε καθημερινη επαφη με το μηλο... η γνωμη μου ολα αυτα τα χρονια ειναι πως αν δεν εχεις απαιτησεις για να κανεις 1000000 πραγματα το iphone και γενικα οτιδηποτε με το σημα του μηλου ειναι μια χαρα... αν ομως ψαχνεσαι (αν θεωρείται ψαξιμο να εχεις flash πχ) τοτε το android ειναι μονοδρομος (αν και μου λειπει τρελα το GARMIN και τα Profil κλησεων που ειχα στα Νokia τοσα χρονια)... My 2 cents διάβασε και αυτο αν θες... http://antonis-news.blogspot.com/2011/01/blog-post.html [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) 1000 ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια. Εστειλα το Battery Monitor (μου αρεσε το ρημαδι σαν gadgetaki) και επισης με το Power Tutor ειδα πως μου ετρωγε ρευμα πολυ το Nimbuzz το οποιο το ειχα βαλει στις αρχες για να εχω το Viva number μου και τωρα δοκιμαζω αλλα προγραμματα για αυτη τη δουλεια. Επισης διαβασα το αρθρο στο blogspot και ηταν κατατοπιστικο θα ελεγα και αφησα το 3g με το GSM μονο απλα και εκει ο φιλος λεει για kernel αλλαγη αλλα δεν ξερω ποιον να δοκιμασω η να μεινω με τον Kernel της Cognition που εχω τωρα... (φοβαμαι κιολας μην αλλαξω kernel και εχει προβλημα το Cognition εκτος αν αυτο δεν παιζει ρολο... @ασχετοςγαρ). τηχ παντως παλι.. θα το παρακολουθησω να δω. Edit: Εβαλα το Cpu Spy αλλα δεν κανει τιποτα... μολις το τρεχω ειναι μαυρη οθονη. Edited August 19, 2011 by BlueChris There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Υπάρχουν θεματάκια με τη cognition 1.42 με wakelocks από τον dialer, λόγω του phone rec mod που έχει βάλει. Το αναφέρει και ο ίδιος ο developer και γι' αυτό είπε ότι στην επόμενη έκδοση μάλλον θα αφαιρέσει το phone rec mod. Ερώτηση δικιά μου: Στις άλλες ROM που έχουν βάλει phone rec (φαντάζομαι όλοι έχουν ενσωματώσει το ίδιο mod), προκαλεί αυτό wakelocks και απλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι; -edit @bluechris το cpu spy δε θα σου τρέχει στην cognition 1.42 έτσι όπως είναι λόγω του speedmod kernel που έχει μέσα, στον οποίο έχει αφαιρέσει o hardcore το logging (και καλά έχει κάνει για μένα) Edited August 19, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Θα μου εξηγήσει λίγο κάποιος; Είχα την επίσημη kf3 και πριν λίγο πέρασα την τελευταία επίσημη, KH3 νομίζω που αναφέρθηκε πιο πίσω. Την πέρασα με odin και δεν είχα κάνει πριν root, και ούτε με ενδιαφέρει να κάνω. Πέρασε κανονικά και λειτουργούν όλα κανονικά. όταν βρω χρόνο θα κάνω και ένα hard reset, αλλά προς το παρόν όχι. πρέπει να κάνω κάτι ακόμη; Η είμαι εντάξει; Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Ερώτηση δικιά μου: Στις άλλες ROM που έχουν βάλει phone rec (φαντάζομαι όλοι έχουν ενσωματώσει το ίδιο mod), προκαλεί αυτό wakelocks και απλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι; Leomar 2.5 με phone rec δε παίρνει χαμπάρι σε μένα , το δοκίμασα τώρα , πριν και μετά την συνομιλία+rec και πάει κανονικά σε sleep mode Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Leomar 2.5 με phone rec δε παίρνει χαμπάρι σε μένα , το δοκίμασα τώρα , πριν και μετά την συνομιλία+rec και πάει κανονικά σε sleep mode Θυμόμουνα ότι κάτι είχε πάρει το μάτι μου και στο θέμα της Leomar και τώρα έψαξα και το βρήκα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16667331#post16667331 Ίσως συμβαίνει υπό συνθήκες; Ποιος ξέρει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Υπάρχουν θεματάκια με τη cognition 1.42 με wakelocks από τον dialer, λόγω του phone rec mod που έχει βάλει. Το αναφέρει και ο ίδιος ο developer και γι' αυτό είπε ότι στην επόμενη έκδοση μάλλον θα αφαιρέσει το phone rec mod. Ερώτηση δικιά μου: Στις άλλες ROM που έχουν βάλει phone rec (φαντάζομαι όλοι έχουν ενσωματώσει το ίδιο mod), προκαλεί αυτό wakelocks και απλά δεν το έχουν πάρει χαμπάρι; -edit @bluechris το cpu spy δε θα σου τρέχει στην cognition 1.42 έτσι όπως είναι λόγω του speedmod kernel που έχει μέσα, στον οποίο έχει αφαιρέσει o hardcore το logging (και καλά έχει κάνει για μένα) karlsg τι rom φοράς; μια cognition, μια leomar; ρωτάω γιατί πολύ ενημερωμένο σε βλέπω και για τις δυο Rom.... :-) Όντως θα το βγάλει το call rec στην ΚH3 που "ψήνει"... @bluechris: μπορεί να έχεις και καλύτερη αυτονομία με nimphetamine 2.02. Ο hardcore είναι απ τους καλύτερους kernel devs αλλά για να φτάσει τον kernel στα επίπεδα που είχε φτάσει στο SGS θέλει δουλειά ακόμα... @parafron: θα υποθέσω οτι με τον άλλον giannisr "συζητάγατε" για αθλητικά αλλά εγώ δεν ασχολούμαι οπότε σε άλλον τα έχωνες.. :p Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Βγήκε και η νεα επίσημη ROM. Download:http://hotfile.com/dl/127188601/47c712c/I9100XXKH3.rar.html Εχει μια νεα επιλογη στο menu για Power saving http://desmond.yfrog.com/Himg615/scaled.php?tn=0&server=615&filename=4otm.png&xsize=640&ysize=640 Υ.Γ. Ο Leomar αυριο/μεθαυριο θα την έχει ενσωματώσει (πρόσθεσε ενα νεο πακετακι που περιλαμβανει ολα τα βασικα wallpaper των themes που εχει στην Revolution) Θελει κωδικό το αρχείο(I9100XXKH3.rar.) για να κανει extract:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Θελει κωδικό το αρχείο(I9100XXKH3.rar.) για να κανει extract:(samfirmware.com Πλεον οι περισσοτεροι devs βασισαν τις custom roms τους στην XK3. Σε λιγο ανεβαινει και η v2.6 του Leo. Revolution Rom 2.6 - XXKH3 is in uploading... Features Fully deodexed thanks to Brightidea & JesusFreke for fixing smali/baksmali tools Kernel CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1 Arabic support + RTL reading/writing Overscroll glow Extended notification bar toggles Revolution themed (gauge battery mode + EDT Tweaks support) Revolution boot animation + custom sound Revolution Wallpaper Chooser SIP over wifi and 3g HTC headset support Extended power menu (it's not customizable since i am waiting for the new Jkay v8 release) Init.d Scripts Optimizzation (added Juwe11's Ram Tweaks) Enhanced Buid.prop config Included EDT Tweaks (data/app) Google Talk with Video Samsung Keypad modded for more languages support Zipalign at Boot Multi CSC (XEU, XEO, XEF, KOR, ITV, DBT, CPW) CRT Screen off animation fixed muveszur's Mms.apk mod * no auto converting messages to MMS after 4 SMS. * possible to add to the message 200 contacts instead of 20 contacts. * display sent time instead of the received time (as option on Rev. App) Samsung apps/widgets have been removed Edited August 19, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 @bluechris: μπορεί να έχεις και καλύτερη αυτονομία με nimphetamine 2.02. Ο hardcore είναι απ τους καλύτερους kernel devs αλλά για να φτάσει τον kernel στα επίπεδα που είχε φτάσει στο SGS θέλει δουλειά ακόμα... Απο οτι διαβαζω στο τι φοραει η Cognition, ειχε πριν nimphetamine 2.05 και τωρα εχει εναν custom kernel "SpeedMod K1-T22 Patches/Initramfs" και δεν τον πειραζω αστον μην μου χτυπισει τιποτα. Εκανα καποια πραγματα.. μολις το πεθανα απο μπαταρια τελειως 1η φορα (ποτε δεν το αφησα να πεσει κατω απο 10% απο το σαββατο που το πηρα) και εκανα και clear τα Bat stats και μολις τελειωσει θα δω πως θα παει. Βασικα θα φανει απο τις 29 που πρωτα ο θεος θα ειμαι καλα και θα εχω αναρωσει και θα παω δουλεια (ψιλοεπεσα με τη μηχανη στην αδεια μου ο θεος) και εκει που ειναι 4οροφο και εχω AP σε καθε οροφο και ειμαι συνεχεια πανω κατω θα δω πως θα παει. There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts