Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Mετα απο αρκετες δοκιμες με leomar και criskelo και οτι αλλο παιζει στο xda αποφασισα και γυρισα σε stock καταστασεις, πολυ καλες οι roms αλλα κατα την γνωμη μου σαν την μαμα δεν βρηκα καποια αλλη που να με ξετρελανει, παντα με προσωπικη γνωμη αφου τις δοκιμασα και τις 2.Να παιξω με καποιον αλλο kernel η να το αφησω ετσι με τον μαμα πως το βλεπετε απο αυτονομια?http://img32.imageshack.us/img32/4363/sc20110814004342.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/9333/sc20110814004353.th.jpghttp://img710.imageshack.us/img710/6894/sc20110814004435.th.jpg εγω παλι αν εξερεσουμε την υπερθερμανση οταν κανει τρελα πραγματα το κινητο και οταν το συνδεω με hdmi στην tv με την μπαταρια δεν εχω προβλημα..Δεν ξερω τα κριτηρια του καθενος αλλα νορμαλ μου φαινεται. Τωρα να πω την αληθεια δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωση που π.χ αφηνα ανοιχτο skype,msn,viber οπως θα ηθελα και κανα kies air. παντως με σκετο wifi απο το βραδυ ως το πρωι μονο 4% επεσε η μπαταρια και χωρις την πληρη φορτιση. απο κει και περα μιας και ειμαι νεος δεν εχω αποψη π.χ μερικα στραβα που βλεπω ειναι 1) περι εντασης ηχου στην κληση,ανοιχτη συνομιλια και στο κουδουνισμα 2) το gps που αργει λιγο μεχρι να βρει το σημα και με βγαζει παντα στο σπιτι μου οτι βρισκομαι για τα πρωτα δευτερολεπτα μεχρι να βρει στιγμα και ειναι εκνευριστικο 3)κανα δυο σπασμενες apps που δεν παιζουν...και 4) οπως ειπα το wifi που σταματαει οταν συνδεω hdmi.. ισως ειμαι υπερβολικος ισως να μην εχω βρει τον τροπο ακομα η καμια ρυθμιση..τι να πω Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 παιδια παρατηρω οτι οταν ανοιγω το gps και στα προγραμματα navigation αλλα και απο το samsungdive στην αρχη μεχρι να λοκαρει βγαζει παντα το σπιτι μου σαν θεση και οχι την θεση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη ... :S και μετα απο μερικα δευτερα βρισκει το στιγμα...υπαρχει καποιο fix? Φυσιολογικά δουλεύει, αν δεν λοκάρει πρώτα πως θα δείξει τη θέση που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή; Επισης στο samsung market ελεγε camera firmware upgrade,τι παιζει με αυτο? Αυτό που λέει, μπορείς να το δοκιμάσεις άφοβα αν και μη περιμένεις αισθητές διαφορές. Κάποιοι έχουν δει βελτίωση της ροζ βούλας της φωτογραφικής και άλλοι όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Φυσιολογικά δουλεύει, αν δεν λοκάρει πρώτα πως θα δείξει τη θέση που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή; Αυτό που λέει, μπορείς να το δοκιμάσεις άφοβα αν και μη περιμένεις αισθητές διαφορές. Κάποιοι έχουν δει βελτίωση της ροζ βούλας της φωτογραφικής και άλλοι όχι. ωραια,αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο εξοχικο μου ,γιατι οποτε ανοιγω google maps, navigon, sygic, samsungdive μου δειχνει παααντα πρωτα το σπιτι στην αθηνα και μετα απο λιγη ωρα μου δειχνει αφου λοκαρει το στιγμα μου? ειμαι εξω στην αυλη παταω στο samsung dive να βρει το στιγμα μου και μου λεει οτι ειμαι αθηνα!αν και πριν 5 ωρες που το πρωτοδοκιμασα εδειχνε κανονικα.τωρα δειχνει αθηνα γιατι ανοιγει για πολυ λιγο το gps :S και το αστειο ειναι οτι δεν εχω κουνηθει καθολου..το μεσσημερι δουλεψε πηρε στιγμα,εκανα επανεκκινηση το κινητο και τωρα συνεχεια πρωτο στιγμα το σπιτι στην αθηνα! κ αυτο βασικα λιγο κουλο αντι για το σπιτι δειχνει 5-6 τετραγωνα ποιο κατω. Μηπως κραταει καποια ρυθμιση με τις κεραιες κινητης? μηπως θα πρεπε να απενεργοποιησω την υποβοηθηση με τους υπολοιπους αισθητηρες? Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ετοιμασα ελληνική miui 1.8.12.beta για το s2. Link θα δωσω αργότερα γιατι ειμαι στη δουλεια Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δεν φοράω MIUI αλλά μπράβο σου και σε ευχαριστούμε :) Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Βγηκε και η congnition 1.40... Sent from my Desire HD Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Καλημερα παιδες. Κανας γενναιος που εβαλε την Cognition 1.4?? Ειμαι με Criskelo 2.5 kitchen τωρα και το σκεφτομαι... ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Καλημερα παιδες. Κανας γενναιος που εβαλε την Cognition 1.4?? Ειμαι με Criskelo 2.5 kitchen τωρα και το σκεφτομαι... μια απο τα ιδια...Και θελω να δοκειμασω και criskelo και congnition... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Καλημερα παιδες. Κανας γενναιος που εβαλε την Cognition 1.4?? Ειμαι με Criskelo 2.5 kitchen τωρα και το σκεφτομαι... Γιατί γενναίος; Από τους πιο αξιοσέβαστους developers στο xda είναι ο designgears. Πάντως την έβαλα το πρωί, αναβαθμίζοντας από Cognition 1.31. So far, so good. Όλα κομπλέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γενναιος σαν εμενα που δεν εχει ξαναδοκιμασει την Cognition, εννοουσα! Απο Criskelo ηρθα φιλε galanakop. Καλη ηταν αλλα ετρωγε αρκετα σκαλωματα και μου εκλεινε στα καλα καθουμενα εφαρμογες (μιλαω για την v11). Η Leomer 2.5 Kitchen που ειμαι τωρα φαινεται αρκετα σταθερη και εχει ευχαριστα γραφικα. ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν...Αυτη τη στιγμη ειμαι με Leomar 2.4 και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει δοκιμασει αυτη τη rom με ποιον kenrel θα εχω καλητερη σχεση μπαταριας-αποδοσης....ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν...Αυτη τη στιγμη ειμαι με Leomar 2.4 και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει δοκιμασει αυτη τη rom με ποιον kenrel θα εχω καλητερη σχεση μπαταριας-αποδοσης....ευχαριστω Αν θυμαμαι καλα οταν ειχα την 2.4, ειχα kernel τον nimphetamine 2.0.2 και πηγαινε αρκετα καλα στο θεμα μπαταριας! Edited August 14, 2011 by megatr0n ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν...Αυτη τη στιγμη ειμαι με Leomar 2.4 και θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει δοκιμασει αυτη τη rom με ποιον kenrel θα εχω καλητερη σχεση μπαταριας-αποδοσης....ευχαριστω ninphetamine 2.0.2 με διαφορά... και στην 2.5 για μενα μιας και τους δκιμασα σχεδον ολους ειναι ο καλυτερος Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 ninphetamine 2.0.2 με διαφορά... και στην 2.5 για μενα μιας και τους δκιμασα σχεδον ολους ειναι ο καλυτερος Ευχαριστω πολυ φιλε.:)καλες διακοπες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 πολύ καλή η cognition.....το μόνο κακό οτι σίγουρα δεν θα εχει την υποστήριξη που εχει η leomar με θεματα mods κτλ.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ετοιμασα ελληνική miui 1.8.12.beta για το s2. Link θα δωσω αργότερα γιατι ειμαι στη δουλεια Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ανυπομονω :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 ninphetamine 2.0.2 με διαφορά... και στην 2.5 για μενα μιας και τους δκιμασα σχεδον ολους ειναι ο καλυτερος +1 Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Γενναιος σαν εμενα που δεν εχει ξαναδοκιμασει την Cognition, εννοουσα! Απο Criskelo ηρθα φιλε galanakop. Καλη ηταν αλλα ετρωγε αρκετα σκαλωματα και μου εκλεινε στα καλα καθουμενα εφαρμογες (μιλαω για την v11). Η Leomer 2.5 Kitchen που ειμαι τωρα φαινεται αρκετα σταθερη και εχει ευχαριστα γραφικα. την εβαλα!! πολυ καλη χωρις κανενα προβλημα!! σφαιρα παει!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 την εβαλα!! πολυ καλη χωρις κανενα προβλημα!! σφαιρα παει!! Κανονικα οπως την δινει με τον ninphetamine 2.0.5??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 εβαλα τον 2.02 εγω αλλα δεν νομιζω να εχει και καποια διαφορα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 οπως ειπα και πριν δυστυχώς η cognition αν και πάρα πολύ καλη ρομ δεν εχει υποστήριξη όποτε ξαναγύρισα σε λεομαρ...πάντως όποιος δεν θέλεις μοντες θέματα και τέτοια είναι πολύ καλή ρομ και αποτι πρόσεξα και με καλή αυτονομία... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Νομιζω οτι καπου ειχε παρει το ματι μου,ενα κουλο φαινομενο στη Leomar 2.5,την περασα σημερα για να την δοκιμασω (αφησα λιγο στην ακρη την αγαπημενη μου miui)και αφου εγκατεστησα τα παντα (να σημειωσω ειχα 58% μπαταρια) εγκατεστησα το μαυρο θεμα στο μαρκετ,εκλεισε,εγινε η εγκατασταση και ανοιγωντας βλεπω την μπαταρια στο 25% και τωρα (μετα απο 3 ωρες) ειναι στο 30%...καλοοοο...φορτιζει μονο του :-) Anyway,εκανα και reboot και απ'ολα αλλα δεν συνερχεται..ποια η συμβουλη σας?calibration οταν ξεφορτισει,ετσι λεω τουλαχιστον! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ανυπομονω :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δες στο λινκ της υπογραφης μου Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Νομιζω οτι καπου ειχε παρει το ματι μου,ενα κουλο φαινομενο στη Leomar 2.5,την περασα σημερα για να την δοκιμασω (αφησα λιγο στην ακρη την αγαπημενη μου miui)και αφου εγκατεστησα τα παντα (να σημειωσω ειχα 58% μπαταρια) εγκατεστησα το μαυρο θεμα στο μαρκετ,εκλεισε,εγινε η εγκατασταση και ανοιγωντας βλεπω την μπαταρια στο 25% και τωρα (μετα απο 3 ωρες) ειναι στο 30%...καλοοοο...φορτιζει μονο του :-) Anyway,εκανα και reboot και απ'ολα αλλα δεν συνερχεται..ποια η συμβουλη σας?calibration οταν ξεφορτισει,ετσι λεω τουλαχιστον! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μου το ειχε κανει και μενα μια φορα στην αρχη.. με ενα calibration εστρωσε.. πρεπει να φταιει που δεν καθομαστε σε ησυχια και φλασαρουμε οτι ρομ βρουμε μπροστα μας.. παντως με leomar 2,5 και nimp 2.05 ειμαι πολυ ικανοποιημενος :):) Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 (edited) Ερωτηση γιατι ακομα ειμαι στην αρχη και ψαχνω... Callibration στην μπαταρια πως κανουμε; τι χρειαζεται; υπαρχει οδηγος καπου εδω μεσα; Edited August 14, 2011 by apokorwnas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ερωτηση γιατι ακομα ειμαι στην αρχη και ψαχνω... Callibration στην μπαταρια πως κανουμε; τι χρειαζεται; υπαρχει οδηγος καπου εδω μεσα; Εφόσον είσαι ρουτ, κατεβάζεις το battery calibration από το μάρκετ και ακολουθείς τις οδηγίες. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts