Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα ειναι η μερα μου για ερωτησεις...Σκεφτομαι να παω Vodafone απο Wind και ηθελα να σας ρωτησω αν παρουμε branded συσκευη γινεται unbranded με καποιο τροπο?

Και κατι ακομα...αν εχεις βαλει ενα kernel η ενα theme και θελεις να βαλεις αλλο, το περνας απλα απο πανω?

Το κινητό δεν έχει κάποιο σηματάκι Vodafone πάνω η κάτι τέτοιο. Εχει μόνο κάποια εξτρα μενού Vodafone Live, Vodafone360 κλπ. Είτε τα κάνεις freeze με το Titanium για να εξαφανιστούν εντελώς, είτε περνάς ενα official fw απο Samsung και το κάνεις μαμά.

Phantom Of The Opera

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καπου να δουμε τα θεματα του leomar πως ειναι πριν τα κατεβασουμε;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Σωστος :)

Ξεχασα οτι το nimphetamine δεν εχει CWM .

Στην 2.0.5+ εχει CWM 4.0 κανονικά.

Πως μπορώ να κάνω Back up φωτογραφίες κλπ από τα αρχεία του συστήματος.

Να τα τραβήξω απλά με ένα drag n drop.

Το Τitanium back up Το κάνει;

Ναι σε ολα.

• Administrators
αν μπορει καποιος ας ποσταρει τι τιμες βαζουμε για undervol tστο setcpu;

Δεν είναι standar, πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου. Πχ... http://www.overclock.net/mobile-phones-smartphones-pocket-pcs/1081905-samsung-galaxy-s2-undervolting-overclocking-thread.html

Modpic.gif

Το κινητό δεν έχει κάποιο σηματάκι Vodafone πάνω η κάτι τέτοιο. Εχει μόνο κάποια εξτρα μενού Vodafone Live, Vodafone360 κλπ. Είτε τα κάνεις freeze με το Titanium για να εξαφανιστούν εντελώς, είτε περνάς ενα official fw απο Samsung και το κάνεις μαμά.

Εγώ πάντως που πήρα από Vodafone, δεν έχει κανένα έξτρα μενού... :happy:

Παιδιά ξέρει κανείς τι πατάω στο Titanium back up pro για να σώσω φωτογραφίες,μουσική κτλπ από το σύστημα;

δεν υπαρχει τετοια επιλογη στο τιτανιουμ

μπορεις ομως να συνδεσεις τη συσκευη σου σαν usb και να κανεις ενα απλο copy/paste στον υπολογιστη σου

καλυτερα με το τιτανιουμ να κανετε μπακ απ μονο τις εφαρμογες του χρηστη με τα δεδομενα και οχι τις εφαρμογες χρηστη και συστηματος καθως αν περασετε αλλη ρομ μετα αυτα ειναι αχρηστα και θα κολησει σε μπουτ λουπ η συσκευη

Παιδια για πειτε εντυπωσεις απο leo mar...

Ειμαι με cristelo v9 ent ninphetamine 2.0.5 και η ρομ με τον παραπανω κερνελ φαινεται οτι παει πολυ καλα...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

παιδια η KG5 υποστηριζει ελληνικα σε swype, μνματα 160 χαρακτηρων ή ειναι οπως οι KG2 KG3 KG6?

Για πολλοστή φορά, τα μηνύματα 160 χαρακτήρων είναι πρόβλημα δικτύου GSM. Ή γράφεις τα πάντα κεφαλαία, ή βάζεις handcent sms που το κάνει αυτόματα.

Swype ελληνικό όχι γιατί πολύ απλά το 3.5 swype επίσημα δεν υποστηρίζει ελληνικά. Οπότε αν δεν δεις κάποια αλλαγή στο http://www.swype.com για τις υποστηριζόμενες γλώσσες, δεν θα το δεις ούτε σε firmware.

Αλλά υπάρχει τρόπος για ελληνικό swype, έχει ειπωθεί και αυτό πολλές φορές. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Δες στην πρώτη σελίδα.

Γεια σε ολους ειμαι νεο μελος στο Myphone και εχω το Samsung galaxy s ii (οχι πανο απο μια εβδομαδα)και εχω παρατηρισει οτι μερικες φορες μου κολλαει!!!!ξερει κανενας να μου πει γιατι η τι πρεπει να κανω γιανα να μην κολλαει????το μονο ποθ εχω κανει στο κινιτο εινα να φορτοσω τισ φωτο.απο το παλιο μου κιν.(sony ericsson Aino) μαζι με τα video και καταβασα απο το Αndroid Market μερικα παιχνιδια!!!!!:confused:!!!α και μπηκα και στο Samsung Apps και κατεβασε λεει την νεα εκδοση του Samsung apps????κατι τετοιο!!!!

*επισεις εχω παρατιρεισει οτι χρησιμοποιει παρα πολλη μνημη RAM (το βλεπω στην διαχειριση αρχειων πανω απο 500μβ στα 833 που εχει συνολο):confused:

οποιος μπορει να βοηθησεις !!!!!

ευχαριστω!!!

Edited by rouky007

Κανένα νέο όσον αφορά τη μπαταρία στη 10? Ακόμη δεν την έχω περάσει γι αυτό το λόγο...

Όσο για το maps 5.8.0 μου γράφει ότι δεν εγκαταστάθηκε.... Γιατί?

Λοιπον μετα απο χρηση leomar και criskelo

Εχω να πω πως η criskeloεχει τεραστια διαφορα στο σημα wifi

Λοιπον μετα απο χρηση leomar και criskelo

Εχω να πω πως η criskeloεχει τεραστια διαφορα στο σημα wifi

Λοιπόν, μετά σπό κάποιες μέρες χρήσης της Criskelo 7. 1 εχω να πω τα εξής. Εξαιρετικό wi fi, εχθές το συνέκρινα με του παλιού μου desire, τόσο με το wi fi analyzer όσο και στο πραγματικό performance, δηλαδή στη φόρτωση ιστοσελιδων και το βρήκα ελαφρώς καλύτερο.

Σημαντική παρατήρηση, μην πιστεύετε τις γραμμές που δείχνει το wi fi.

Μπαταρία; Ένα θα πω Έκανε 5 ώρες να πέσει από το 100% στο 99% με ανοικτό το Bluetooth, χωρίς κλήση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

leomar 2.4 και ninphetamine 2.0.2.... πρώτη φορά με το s2 εχω τόσο ελάχιστη κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής...δεν το ειχα σε flight mode...όλα τα άλλα όμως τα είχα κλειστά(wifi,3g και αυτοματο συγχρονισμο)

έχασε μόνο 1% σε περισσότερες απο 11 ώρες αναμονής...

http://img828.imageshack.us/img828/2822/sc20110805140716.th.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Κανένα νέο όσον αφορά τη μπαταρία στη 10? Ακόμη δεν την έχω περάσει γι αυτό το λόγο...

Όσο για το maps 5.8.0 μου γράφει ότι δεν εγκαταστάθηκε.... Γιατί?

Εγω βλεπω οτι η crickelo 10 εχει την καλυτερη μεχρι στιγμης διαχειρηση στην μπαταρια εγω ειμαι 1 ημερα 15 ωρες και το εχω λιωσει και εχω 39% ακομα.

Δοκιμασε κανεις να το κανει install?Σε μενα δεν...εντωμεταξυ το google maps πλεον δεν το βρισκω ουτε με market enabler.

Edit:To τελευταιο maps το κατεβασα απο εδω και δουλεψε

http://alchemistar.blogspot.com/2010/12/google-maps-v50-now-in-3d.html

Edited by sakiss

Εγω βλεπω οτι η crickelo 10 εχει την καλυτερη μεχρι στιγμης διαχειρηση στην μπαταρια εγω ειμαι 1 ημερα 15 ωρες και το εχω λιωσει και εχω 39% ακομα.

ποιον κερνελ φοράς????

Δοκιμασε κανεις να το κανει install?Σε μενα δεν...εντωμεταξυ το google maps πλεον δεν το βρισκω ουτε με market enabler.

μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να εχω ελληνικη φωνητικη πλοηγηση με τους χαρτες της google;;;

γιατι δεν το εχουν στο κινητο και περιοριζονται μονο στις γραπτες οδηγιες;;;

Thunderbold by angelom 18

μπορεις να μου στιλεις το λιγκ που το κατεβασες????

ευχαριστω...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...