artakigeorge Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Έχει κανονικά ελληνικα εμένα...έκανα install πάνω από την 1,7 χωρίς wipe και τέτοια Παιδιά έβαλα την Congnition 1.08 πάνω από την ligh'ning (wipe cash,data,davlik κλπ πριν). Επαναφορά νε titanium τις εφαρμογές αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα. 1. Τώρα στην μπάρα των επαφών δεν έχω ελληνικά. Στην έκδοση βασικού φάσματος έχω: Ι9100 ΧΧΚΕ4. Μήπως να βάλω ΚΕ7 ή είναι άσχετο? 2. Επίσης, στις ρυθμίσεις δεν λιετουργούν η ρύθμιση της φωτεινότητας και η ρύθμιση της έντασης των ήχων 3. Όταν συνδέω το USB "μιλάει" το κινητό (σαν ήχος) , αυτό πως το επενεργοποιώ? και 4. Το market είναι στα Αγγλικά, πως μπορώ να το γυρίσω στα Ελληνικά? Edited July 6, 2011 by artakigeorge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Σκέτο On demand δεν έχει νόημα νομίζω. Δοκίμασε να το έχεις έτσι στο conservative, αν και υπόψη υπάρχει πιθανότητα να κολλήσει το κινητό. Οπότε αν κάνεις δοκιμές να μην έχεις επιλεγμένο το set on boot. ok! Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 παίδες το μαμα digital clock και το Samsung Widget WeatherClock σε custom rom δεν μπαίνουν; ..γιατι μου λέει δεν εγκαταστάθηκαν..υπάρχει κάποιος τρόπος; ..είναι πολύ βολικά και θα τα 'θελα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 παίδες το μαμα digital clock και το Samsung Widget WeatherClock σε custom rom δεν μπαίνουν; ..γιατι μου λέει δεν εγκαταστάθηκαν..υπάρχει κάποιος τρόπος; ..είναι πολύ βολικά και θα τα 'θελα.. Κατέβασε από εδώ και flashαρε με CWM. Εγώ έτσι έκανα για το widget για τον καιρό (accuweather) που είχε στην αρχική rom το SGSII και δουλεύει κανονικά - οι άλλοι τρόποι που δοκίμασα δεν δουλεύουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Κατέβασε από εδώ και flashαρε με CWM. Εγώ έτσι έκανα για το widget για τον καιρό (accuweather) που είχε στην αρχική rom το SGSII και δουλεύει κανονικά - οι άλλοι τρόποι που δοκίμασα δεν δουλεύουν. οκ thnx :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Update: Όσοι έχετε βγάλει το τριγωνάκι που εμφανίζεται όταν ανοίγει το κινητό έχετε 3e Recovery και όχι CWM. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το CWM αγνοήστε με. Όσοι θέλετε να περάσετε custom θα χρειαστεί να ξαναφλασάρετε κάποιον kernel με CWM4. Γι'αυτο ρωτουσα τον φιλο χθες αν βλεπει τριγωνακι :lol: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ρε παιδιά , ας δοκιμάσει κάποιος με sgs2 αν βλέπει στο μάρκετ το Ebuddy γιατί εγώ δεν το βλέπω. Έχω cosmote ίσως το έχει κόψει η κοτέ ή είναι της rom ? ( lighting 1.5 ) Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ρε παιδιά , ας δοκιμάσει κάποιος με sgs2 αν βλέπει στο μάρκετ το Ebuddy γιατί εγώ δεν το βλέπω. Έχω cosmote ίσως το έχει κόψει η κοτέ ή είναι της rom ? ( lighting 1.5 ) Το βλεπω κανονικα με την ιδια ρομ αλλα με vodafone. Λες? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Το βλεπω κανονικα με την ιδια ρομ αλλα με vodafone. Λες? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και με Wind το βλέπω κανονικά :cool: (με μαμά rom) “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Το βλέπω και εγώ με whatsup cosmote. Χρησιμοποίησε market enabler άποψη μου και μη δίνεις βάση. :-) :offtopic: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παίδες εχω την s2 1.8 εντάξει καλή αλλά και η stock F3 μου άρεσε και έτσι θέλω να ξανά παω σε F3. Τώρα από custom 1.8 για να παω σε stock F3 με odin για να καθαρίσω τα αρχεία από 1.8 τι πρέπει να κάνω προτού βάλω ξανά stock F3. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Τελικά εγώ έκανα χαζομάρα. Στις ρυθμίσεις του μάρκετ δεν τα είχα επιλέξει να φαίνονται όλες οι εφαρμογές. Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Παίδες εχω την s2 1.8 εντάξει καλή αλλά και η stock F3 μου άρεσε και έτσι θέλω να ξανά παω σε F3. Τώρα από custom 1.8 για να παω σε stock F3 με odin για να καθαρίσω τα αρχεία από 1.8 τι πρέπει να κάνω προτού βάλω ξανά stock F3. Κάνε πρώτα ένα wipe all και μετά μέσω odin βάζεις τη rom που θέλεις. Ούτως ή άλλως αυτή η διαδικασία κάνει clean install. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ξερει κανενας κανα προγραμματακι (εκτος απο το bln control, πρεπει να αλλξω kernet υποθετω) που να ειδοποιει ειτε μεσω led ειτε μεσω φωτεινων πληκτρων οταν εχεις μην. ή αναπαντητη? (Το μοναδικο ισως ελλατωμα του κινητου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ξερει κανενας κανα προγραμματακι (εκτος απο το bln control, πρεπει να αλλξω kernet υποθετω) που να ειδοποιει ειτε μεσω led ειτε μεσω φωτεινων πληκτρων οταν εχεις μην. ή αναπαντητη? (Το μοναδικο ισως ελλατωμα του κινητου) Δοκίμασε το noled από το market. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) μετα απο root απεγκατεστησα το social hub. οταν παω να μπω στο ΙΜ συνεχεια κανει "συνδεση...". δεν λειτουργει λογω της απεγκαταστασης του social hub? Οποια προταση ευπροσδεκτη! edit: το βρηκα...χρειαζεται το Social Hub com.sec.android.socialhub απο εδω Edited July 6, 2011 by djlevo7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ξερει κανενας κανα προγραμματακι (εκτος απο το bln control, πρεπει να αλλξω kernet υποθετω) που να ειδοποιει ειτε μεσω led ειτε μεσω φωτεινων πληκτρων οταν εχεις μην. ή αναπαντητη? (Το μοναδικο ισως ελλατωμα του κινητου) Προς το παρον το ξεχναμε το bln control καθως δεν υπαρχει κερνελ που να το υποστηριζει. Ευχομαι να ειναι καποιος πιο ενημερωμενος και να μου πει πως εχω αδικο γιατι κι εμενα μου λειπει αυτο το feature... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Δοκίμασε το noled από το market. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ομολογω οτι δεν εχω ξαναδει ποτε τετοια ειδοποιηση, δηλαδη ενα τετραγωνακι στην οθονη να πηγαινοερχεται, αλλα τη δουλεια του τη κανει μια χαρα!! :) Τhanks!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) 1. Κατεβάζετε odin απο εδώ: http://www.multiupload.com/1RTGSE061G 2. Κλείνετε το κινητό. Πατάτε volume down+home button+power button μαζί. Θα το καταλάβετε οτι μπήκατε σε download mode....Πατάτε το volume up για επιβεβαίωση για να συνεχίσετε στο download mode 3.Ανοίγετε το odin. Συνδέετε το κινητό με το pc σας με το usb καλώδιο. Περιμένετε να γίνει κίτρινο το πλαίσιο ID:COM. Αν οχι σημαίνει οτι δεν έχετε περάσει τους drivers στο pc σας. Περάστε το τελευταίο Kies που συμπεριλάμβάνει τους drivers. Επίσης να έχετε κλειστό το Kies σε όλη την διαδικασία για ενδεχομένως να γίνει κάποιου είδους εμπλοκή... 4. Φορτώνετε τον insecure_kernel σαν pda στο odin. Τον kernel τον βρίσετε απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=581915&d=1304094698. Μην πειράξετε τίποτα άλλο..Πρέπει να είναι έτσι: http://galaxy.androidgamer.org/Images/KDD_insec.jpg 5. Πατάτε start και περιμένετε να γίνει πράσινο το πλαίσιο που σημαίνει οτι περάσατε τον kernel. 6. Μόλις κάνει επανεκίνηση το τηλέφωνο πηγαίνετε settings > Applications > Development και τικάρετε το usb debugging. 7. Κατεβάζετε απο εδω http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=582734&d=1304172603 το one click πρόγραμμα με το οποίο θα κάνετε root. Είναι σε zip μορφή οπότε το ξεζιπάρε κάπου τοπικά στο pc σας. Ενδεχομένως αν έχετε antivirus ή firewall να σας βγεί μήνυμα. Αγνοήστε το και προχωρήστε άφοβα γιατι δεν είναι ιος εννοείται... 8. Ανοίγετε το superoneclick.exe και πατάτε root αφού έχετε συνδέσει το κινητό σας πάλι με το pc. Προσοχή απλά το συνδέετε, δεν πειράζετε τίποτα άλλο...Πατάτε root...Περιμένετε να τελιώσει η διαδικασία. Αν σας ρωτήσει να βάλει το busybox πατήστε yes... 9. Αφού τελειώσει ξανακλείστε το κινητό και μπείτε σε download mode όπως στο βήμα 2. 10. Κατεβάζετε απο εδώ τον εκάστοτε generic stock kernel αναλόγως τι έκδοση έχετε πχ KDD, KE1, KE7. Για ΚΕ7 πχ τον κατεβάζετε απο εδω: :http://www.multiupload.com/HMN4GUKBPS. To password είναι intratech@XDA. 11. Ακολουθείτε τα βήματα 3 και 4 μόνο που στο 4 βάζετε στο PDA τον kernel που κατεβάσατε στο βήμα 10... 12. Πατήστε start και περιμένετε..Και μόλις γίνατε root... :p ps Αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε τον insecure kernel γραφτείτε πρώτα στο xda για να έχετε πρόσβαση.. Είναι ενα λεπτό υπόθεση...http://forum.xda-developers.com/index.php Διαβάστε προσεκτικά γιατί δεν φέρω ευθύνη αν κάνετε κάτι στραβά εννοείται... Με αυτά τα βήματα έχω γίνει root απρόσκοπτα 2 φορές ήδη... Αναφορές απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682 Γιάννης -edit- με πρόλαβαν... :) εχω κανει ολα τα βηματα και εχω βαλει καινουριο kernel χωρις ομως να εχω περασει την νεα ρομ (XWKF3). πως περναω την νεα ρομ? στο odin στα πεδια bootloader, phone και csc τι βαζω? εχω κατεβασει ηδη το αρχειο .tar της νεας ρομ και το kernel της. θελω να απενεργοποιησω τον ηχο της καμερας. πως προσθετω τη γραμμη στο βημα 3? Edited July 6, 2011 by djlevo7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 (edited) Καλησπερα παιδες. Σημερα το μεσημερι ειχα ενα οχι δυσαρεστο αλλα ουτε και ευχαριστο συμβαν με το SII. Καταρχας να πω οτι εχω την Cognition 1.08 στο κινητο και απο πανω το WhiskeyX_Blue for Cognition S2 θεματακι. Ολα καλα ως εδω αλλα καπως μου την δινει και ηθελα να αλλαξω την ενδειξη της μπαταριας γιατι δεν μου εκανε κλικ... (που λενε). Παιρνω λοιπον το αρχειο που δινει εδω το παληκαρι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14992644&postcount=4 το ξεζιπαρω παρνω απο μεσα το framework-res.apk και με τον Rootexplorer το περναω στον φακελο System/framework. Ολα καλα κανω και μια επανεκκινηση και εχω αυτο που ζηταω. Εδω αρχιζει το θεμα. Μετα απο λιγο χτυπαει το κινητο και βλεπω ενα νουμερο στη οθονη που κατι μου θυμιζε αλλα μαλλον οχι γιατι αν ηταν γνωστο θα το ειχα στις επαφες μου σκεφτομαι.... Απανταω και σαν θαυμα στο τηλ. ηταν αυτος που πηγε το μυαλο μου οταν ειδα το νουμερο..... Πριν ακομα τελειωσει το τηλεφωνημα αρχιζω και αναρωτιεμαι γιατι δεν μου εδωσε το ονομα στην οθονη αφου την επαφη την εχω περασμενη στο τηλ..... Τελειωνει το τηλεφωνημα και ανοιγω τις επαφες.... Ω του θαυματος αδειες...... Παω να ανοιξω το Gmail και μου ζηταει να ορισω λογαριασμο.... Παω στις ρυθμισεις και μεσα απο τους λογαριασμους λειπει μονο ο λογαριασμος του gmail..... ολα τα αλλα κανονικοτατα. Yahoo και skype εκει..... Τελικα επανασυνδεω τον λογαριασμο μου του gmail με το τηλ. και ολα καλα επανερχονται ολα στην θεση τους... Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Υπαρχει περιπτωση το αρχειο που αλλαξα να δημιουργησε το θεμα ή ηταν κατι εντελως συμπτωματικο; Αν καποιος εχει αποψη ας ενημερωσει να ξερουμε.... ΥΓ. Αλλα παλι αρκετες φορες στο παρελθον εχω ακολουθησει την ιδια διαδικασια και δεν ειχα θεμα.... Απαλ προσεχα το αρχειο που εβαζα να ειναι συμβατο με την ROM που χρησιμοποιω.... Αρα μαλλον τυχαιο ε; Edited July 6, 2011 by gnkgr Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλησπερα παιδες. Σημερα το μεσημερι ειχα ενα οχι δυσαρεστο αλλα ουτε και ευχαριστο συμβαν με το SII. Καταρχας να πω οτι εχω την Cognition 1.08 στο κινητο και απο πανω το WhiskeyX_Blue for Cognition S2 θεματακι. Ολα καλα ως εδω αλλα καπως μου την δινει και ηθελα να αλλαξω την ενδειξη της μπαταριας γιατι δεν μου εκανε κλικ... (που λενε). Παιρνω λοιπον το αρχειο που δινει εδω το παληκαρι http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14992644&postcount=4 το ξεζιπαρω παρνω απο μεσα το framework-res.apk και με τον Rootexplorer το περναω στον φακελο System/framework. Ολα καλα κανω και μια επανεκκινηση και εχω αυτο που ζηταω. Εδω αρχιζει το θεμα. Μετα απο λιγο χτυπαει το κινητο και βλεπω ενα νουμερο στη οθονη που κατι μου θυμιζε αλλα μαλλον οχι γιατι αν ηταν γνωστο θα το ειχα στις επαφες μου σκεφτομαι.... Απανταω και σαν θαυμα στο τηλ. ηταν αυτος που πηγε το μυαλο μου οταν ειδα το νουμερο..... Πριν ακομα τελειωσει το τηλεφωνημα αρχιζω και αναρωτιεμαι γιατι δεν μου εδωσε το ονομα στην οθονη αφου την επαφη την εχω περασμενη στο τηλ..... Τελειωνει το τηλεφωνημα και ανοιγω τις επαφες.... Ω του θαυματος αδειες...... Παω να ανοιξω το Gmail και μου ζηταει να ορισω λογαριασμο.... Παω στις ρυθμισεις και μεσα απο τους λογαριασμους λειπει μονο ο λογαριασμος του gmail..... ολα τα αλλα κανονικοτατα. Yahoo και skype εκει..... Τελικα επανασυνδεω τον λογαριασμο μου του gmail με το τηλ. και ολα καλα επανερχονται ολα στην θεση τους... Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Υπαρχει περιπτωση το αρχειο που αλλαξα να δημιουργησε το θεμα ή ηταν κατι εντελως συμπτωματικο; Αν καποιος εχει αποψη ας ενημερωσει να ξερουμε.... ΥΓ. Αλλα παλι αρκετες φορες στο παρελθον εχω ακολουθησει την ιδια διαδικασια και δεν ειχα θεμα.... Απαλ προσεχα το αρχειο που εβαζα να ειναι συμβατο με την ROM που χρησιμοποιω.... Αρα μαλλον τυχαιο ε; Φίλε να κάνω κάποιες επισημάνσεις σε αυτά που γράφεις 1. Εσύ λες oτι χρησιμοποιείς cognition 1.8 ενώ το αρχείο είναι για cognition 1,7 2. Το παλικάρι λέει flashable with CWM in recovery εσύ γιατί το πέρασες με διαφορετικό τρόπο, μήπως αυτά σου δημιούργησαν το πρόβλημα σου Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Φίλε να κάνω κάποιες επισημάνσεις σε αυτά που γράφεις 1. Εσύ λες oτι χρησιμοποιείς cognition 1.8 ενώ το αρχείο είναι για cognition 1,7 2. Το παλικάρι λέει flashable with CWM in recovery εσύ γιατί το πέρασες με διαφορετικό τρόπο, μήπως αυτά σου δημιούργησαν το πρόβλημα σου Να σου πω.... 1. Το ιδιο αρχειο ειναι και για την 1.08 μιας και η διαφορα της απο την 1.07 ειναι μια βελτιωση στον kernel και τιποτε παραπανω. 2. Οσον αφορα το flashable with CWM in recovery το εκανα με τον τροπο που περιεγραψα παραπανω γιατι δεν ηθελα να αλλα ξω τιποτε αλλο παρα μονο το εικονιδιο της μπαταριας. Αν περνουσα ολο το αρχειο με CMW θα μου αλλαζε ολη την μπαρα συντομευσεων και ειδοποιησεων γιατι θα περναγε μεσα και το Systemui.apk πραγμα που εγω δεν το ηθελα. Αλλα εκτος των αλλων το ιδιο αρχειο θα περνουσε μεσα ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο Απλα εγω δεν το εκανα αυτοματοποιημενα γιατι ηθελα α περασω μονο το ενα απο τα δυο αρχεια που εχει μεσα.... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 καλησπερα παιδια χθες πηρα το s ΙΙ και εχω μπερδευτει λιγο...ποιος ο λογος να κανετε mod στο κινητο?ποια ειναι τα θετικα και τι μπορουμε να αλλαξουμε??το δικο μου εχει ΚΕ7 υπαρχει πιο νεα αναβαθμηση?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 μετα απο root απεγκατεστησα το social hub. οταν παω να μπω στο ΙΜ συνεχεια κανει "συνδεση...". δεν λειτουργει λογω της απεγκαταστασης του social hub? Οποια προταση ευπροσδεκτη! edit: το βρηκα...χρειαζεται το Social Hub com.sec.android.socialhub απο εδω μπραβο ρε φιλε πραγματικα μας εσωσες...:):) τοσο καιρο με την Cognition εσπαζα το κεφαλι μου γιατι δεν μπορω να δουλεψω το IM..και ειχα συνεχως "συνδεση"... χρειαζονται και τα 2 αρχεια....τελικα για να δουλεψει...:) Social Hub com.sec.android.socialhub SocialHub.apk Yes Samsung Social Hub Social Hub com.seven.Z7 SevenEngine.apk Yes Part of Samsung Social Hub (needed for IM client) πραγματικα πολυ χρησιμο το Post σου και για οποιον αλλο εχει προβλημα.... να σαι καλα...τωρα ειμαι κομπλέ...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 μπραβο ρε φιλε πραγματικα μας εσωσες...:):) τοσο καιρο με την Cognition εσπαζα το κεφαλι μου γιατι δεν μπορω να δουλεψω το IM..και ειχα συνεχως "συνδεση"... χρειαζονται και τα 2 αρχεια....τελικα για να δουλεψει...:) Social Hub com.sec.android.socialhub SocialHub.apk Yes Samsung Social Hub Social Hub com.seven.Z7 SevenEngine.apk Yes Part of Samsung Social Hub (needed for IM client) πραγματικα πολυ χρησιμο το Post σου και για οποιον αλλο εχει προβλημα.... να σαι καλα...τωρα ειμαι κομπλέ...:) φιλε σε μενα μονο το SevenEngine.apk χρειαζεται για να μπεις στο ΙΜ. το SocialHub.apk το εχω απεγκαταστησει και ειμαι κομπλε. ας μου απαντησει κι εμενα καποιος στο ποστ μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts