Jump to content

myphone.gr: Γίνε εσύ ο... «οδηγός!»


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O... τίτλος του συγκεκριμένου θέματος, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το slogan κάποια διαφημιστικής εκστρατείας ωστόσο αντιπροσωπεύει απόλυτα την προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό στο myphone.

 

Τα γεγονότα...

Οι τελευταίες βδομάδες ήταν περίοδος τεράστιων αλλαγών για την ιστοσελίδα που χιλιάδες χρήστες αγαπήσανε. Κομμάτι αυτών των αλλαγών είναι και η δημιουργία ενός ξεχωριστού forum ειδικά αφιερωμένο σε οδηγούς. Το forum των Οδηγών είναι κατηγοριοποιημένο με βάση όλες τις πλατφόρμες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας (iOS, Android, Windows, Symbian κτλ). Εκεί μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένους οδηγούς που αφορούν το κινητό σας.

 

Το πνεύμα...

Ραχοκοκαλιά της ύπαρξης του forum των Οδηγών είναι η προθυμία για προσφορά στην ανοιχτή κοινότητα του myphone και όχι μόνο. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά θελήσαμε να δείξουμε στους χρήστες που έχουν γράψει ή πρόκειται να γράψουν κάποιον οδηγό την ευγνωμοσύνη μας και να τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν. Για να το λόγο αυτό, πέρα από τη δημιουργία ειδικού forum, οι οδηγοί τους θα είναι ορατοί στην κεντρική σελίδα του myphone ώστε να μπορούν να τους βλέπουν όλοι άμεσα ενώ όσοι γράφουν οδηγούς θα μπορούν, αν φυσικά το θέλουν, να γίνονται μέλη της ειδικής ομάδας που έχει δημιουργεί για αυτό το σκοπό (Guides Editors).

 

Και λίγες οδηγίες...

Δικαίωμα συγγραφής οδηγών έχουν όλοι οι χρήστες του myphone. Ωστόσο κανένας χρήστης δεν μπορεί να ανοίξει ένα καινούριο θέμα στο forum των οδηγών. Για να ανέβει ένας νέος οδηγός θα πρέπει είτε να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης είτε να είναι ο ίδιος μέλος της ομάδας Guides Editors. Οι Guides Editors εκτός του ότι μπορούν να ανεβάζουν αυτόνομα τους οδηγούς που συγγράφουν έχουν και την δυνατότητα της επ’ άπειρον επεξεργασίας τους σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν μελλοντικές αλλαγές ή προσθήκες.

 

Εξυπακούεται ότι δεν θα ζητήσει κανείς τον λόγο σε κάποιον Guide Editor αν δεν ανεβάσει κάποιον οδηγό για κάποιο χρονικό διάστημα. Η όλη ιδέα στηρίζεται στην συνεισφορά και σε μια τέτοια περίπτωση η έννοια της πίεσης είναι αντιφατική.

 

Αν λοιπόν πιστεύετε ότι έχετε να δώσετε κάτι παραπάνω τότε σας περιμένουμε να γίνετε ένας Guides Editor!

 

All credits go to zxr[/member]

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...