dancer_69 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Για hard reset δεν το νομίζω. Το πολύ πολύ να μη λειτουργούν κάποιες εφαρμογές. Η εσωτερική μνήμη ήταν εντελώς άδεια πριν αρχίσει να χρησιμοποιείται. Και επίσης εφαρμογές που μπορεί να τη χρησιμοποιούν είναι εφαρμογές που έχουν μεταφερθεί στην sd ή γράφουν κάποια δεδομένα τους στην sd, αυτές όμως δεν είναι οι εφαρμογές του συστήματος. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα οι εφαρμογές του συστήματος δε θα έχουν κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Ρε παιδια γιατι καθε φορα που ανοιγω τον es manager συνεχεια βρισκω ανοιχτες εφαρμογες να εκτελουντε στο παρασκηνιο χωρις να εχω χρησιμοποιησει το τηλεφωνο? Αναβαθμιση ποτε περιμενουμε για το κινητακι μας επιτελους? Η huawei για ποσο καιρο θα μας προσφερει υποστηριξη για τη συγκεκριμενη συσκευη ξερουμε κατι σχετικο? Και βαση λογικης καθε ποτε θα πρεπει να περιμενουμε αναβαθμισεις, ανα τριμηνο, εξαμηνο η περισσοτερο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εκτος αν αυτο γινεται μονο αν εχεις περασει αλλη rom! Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις... να περάσεις στη συσκευή σου μια lite rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ξέρει μήπως κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα της μπάρας που έχει για αναζήτηση στις επαφές ? γιατί οι επαφές μου είναι στα ελληνικά,και πρέπει απαραίτητα να κανω scroll down για να τις βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ξέρει μήπως κάποιος να με ενημερώσει πως μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα της μπάρας που έχει για αναζήτηση στις επαφές ? γιατί οι επαφές μου είναι στα ελληνικά,και πρέπει απαραίτητα να κανω scroll down για να τις βρω μα αμα δεν υπαρχουν επαφες με αγγλικη γραφη τοτε απλα δεν εμφανιζονται στο καταλογο.. πχ εμενα δεν υπαρχει το B,C,D καθολου μιας και δεν εχω επαφες απο αυτα τα γραμματα... με λιγα λογια απλα κανε επεξεργασια και γραψε τα με ελληνικους χαρακτηρες οτι το βγαζει σαν αγγλικο ωστε να εισαι οκ... //και ουτως ή αλλως scroll down θα κανεις για να βρεις μια επαφη...πως αλλιως γινεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω ελληνικη αλφαβητο στην μπαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω ελληνικη αλφαβητο στην μπαρα δεν εχει? ολα τα κινητα απο τοτε που θυμαμαι να εχω ειχαν παντα μια ταξινομηση αναλογα με την επιλογη των κατασκευαστων στην οποια φαινοντουσαν με διαφορετικη σειρα οι αγγλικοι χαρακτηρες και οι υπολοιποι (συνηθως εχεις αγγλικα και μια locale region) οποτε δε καταλαβαινω τι ζητας ακριβως... αν θες μονο τα ελληνικα να φαινονται κανε αυτο που σου ειπα... //εκτος και αν ξεχνας να μας πεις οτι δεν εχει ελληνικη rom ή καποια custom που για καποιο λογο δεν εχει καθολου (??) ελληνικα οποτε πρεπει να το αναφερεις ωστε να σε βοηθησουν αναλογα αλλοι που αντιμετωπισαν το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Ρε παιδια γιατι καθε φορα που ανοιγω τον es manager συνεχεια βρισκω ανοιχτες εφαρμογες να εκτελουντε στο παρασκηνιο χωρις να εχω χρησιμοποιησει το τηλεφωνο? Αναβαθμιση ποτε περιμενουμε για το κινητακι μας επιτελους? Η huawei για ποσο καιρο θα μας προσφερει υποστηριξη για τη συγκεκριμενη συσκευη ξερουμε κατι σχετικο? Και βαση λογικης καθε ποτε θα πρεπει να περιμενουμε αναβαθμισεις, ανα τριμηνο, εξαμηνο η περισσοτερο? Ξερει κανεις κατι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) Έχω rom την geno την (8.4) την τελευταία Και έχει μόνο αγγλική μπάρα στις επαφές ενώ το σύστημα γενικά είναι στα ελληνικά Δεν βγάζει καν ελληνικά και οι δυο αλφάβητοι που μου λες είναι το ιδανικό Edited September 2, 2011 by nikdimster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcrae13 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Καλησπέρα:) Έχω ένα θέμα με τη μπαταρία.Το τηλέφωνο το έχω μερικές μέρες(καινούριο απο wind).Του πέρασα τη τελευταία oxygen.Η μπαταρία κρατάει μια μέρα με το ζόρι, αλλα οκ είναι ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας.Οταν όμως είναι σε idle λειτουργία,για παράδειγμα το βράδυ-πέφτω για ύπνο με 95% και ξυπνάω και είναι στο 80%.Είναι φυσιολογικό? Σε σύγκριση με ένα Blade που έχω με custom 2.3 gsf,το αφήνω το βράδυ με 100% και το πρωί είναι πάλι 100%... Παράθεση THL W200 Huawei Honor Ideos X5/Cyanogen 2.3.5/1.5Ghz Zte Blade/512Ram/Blue Ginger V5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) Έχω rom την geno την (8.4) την τελευταία Και έχει μόνο αγγλική μπάρα στις επαφές ενώ το σύστημα γενικά είναι στα ελληνικά Δεν βγάζει καν ελληνικά και οι δυο αλφάβητοι που μου λες είναι το ιδανικό --------------------------------------------------- [ATTACH]21819[/ATTACH] Edited September 4, 2011 by nikdimster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulaki_80 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Backup-Clockwork Recovery -θα το βρειτε εδω Παταμε ταυτοχρονα τα πληκτρα volume up + volume down + power.Εμφανιζεται μια μωβ οθόνη. Συνδέουμε το κινητο με τον υπολογιστη μεσω του καλωδιου usb.Στο "My Computer" εμφανίζεται μια νεα συσκευη αποθηκευσης που αν την ανοιξουμε δειχνει τα περιεχομενα του φακελου /cust_backup του κινητου. Μετονομάζουμε το recovery.img σε πχ recovery.bak και αν θελουμε το αντιγράφουμε σε εναν φακελο στον υπολογιστη μας σε περιπτωση που μας χρειαστει αργότερα.Θα συνιστουσα να αντιγραψετε ολο το φακελο με ολα τα περιεχομενα του. Αφαιρουμε το καλωδιο απο τον υπολογιστη αφου πρωτα-αν υπαρχει επιλογη- κανουμε ασφαλη καταργηση του usb.Στα windows γινεται απο την μπαρα κατω δεξια,επιλογη της συσκευης->ασφαλης καταργηση υλικου Τωρα εχουμε εγκαταστησει το Clockworkmod Recovery. Για να σιγουρευτουμε ξεκιναμε σε recovery mode πατωντας volume up + power.Θα πρεπει να εμφανισει κατι τετοιο http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=579534&d=1303895178 Εφαρμογη custom rom - η πιο προσφατη σταθερη αυτη τη στιγμη ειναι αυτη (το πρωτο απο τα 3 link -Complete rom with all fixes and 1.5Ghz kernel ) Αντιγραφουμε χωρις καμια τροποποιηση το update.zip στον αρχικο καταλογο της καρτας μνημης μας. Boot στο clockworkmod recovery πατωντας volume up + power Επιλεγουμε Apply update from sdcard Αφου εχει τελειωσει η εγκατασταση και εμφανιστει το αναλογο μηνυμα επιλεγουμε απο το advanced menu->wipe dalvik cache Reboot ειτε απο το μενου του clockworkmod ειτε αν δε λειτουργει βγαζετε την μπαταρια.Η πρωτη φορα θα αργησει καθως ξαναδημιουργει καποια αρχεια του συστηματος.Ισως χρειαστει να κανετε και 2ο ή 3ο reboot (με αφαιρεση της μπαταριας) σε περιπτωση που διαπιστωσετε οτι το boot παιρνει πανω απο 10-15 λεπτά.Αν δεν πετυχει αυτο ξανακανετε τη διαδικασια απο την αρχη. Αν όλα πανε καλά το κινητό θα πρέπει να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Η rom ειναι ηδη rooted.Δε χρειαζεται κατι αλλο. Κατεβάζετε μια εφαρμογη για να ρυθμισετε την συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη -πχ setcpu . Προτεινω να παιξετε λιγο με τις ταχυτητες και να δειτε που δεν σας κανει force close και reboot. Εγω το εχω στα 1.2 Ghz στο προφιλ smartass και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Η μπαταρια μου κραταει με μετρια χρηση(καμια ωρα wifi,μιση ωρα τηλεφωνο,μιση ωρα παιχνιδι) πανω απο μια μερα. λοιπον, τι μου βγαζει, ολα καλα, μου βγαζει την ροζ οθονη, βλεπω το directory, Μετονομάζω το recovery.img σε recovery.bac, το αφηνω στον φακελο που ειναι, περναω εκει μεσα το update.zip, δηλ στο ιδιο directory οπως βλεπω το recovery.img ετσι βλεπω και το update.zip, βγαζω μπαταρια για restart, το ανοιγω πατωντας volume up + power και βλεπω μια μπλε οθονη και τιποτα αλλο!! Καποιος να μου πει τι κανω λαθος pls! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 προφανως το πρωτο μισο κομματι του ποστ δε το καταλαβες... Backup-Clockwork Recovery : ειναι ενα custom recovery.img που αντικαθιστα το εργοστασιακο για να εχει πιο πολλες επιλογες και να περνας τις custom rom μεσω αυτου... κατεβαζεις απο το λινκ το αρχειο που αν θυμαμαι καλα ειναι το recovery.zip και το κανεις extract και ειναι ενας φακελος που εχει μεσα το αρχειο revovery.img το "πειραγμενο" δηλαδη το Clockwork Recovery... αυτο το αρχειο το αντιγραφεις στο φακελο που ειπες παραπανω οτι αλλαξες το μαμα "recovery.img" σε "recovery.bak" και ολα θα παιξουν μια χαρα.... ελπιζω να ημουν αναλυτικος αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulaki_80 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) λοιπον, τι μου βγαζει, ολα καλα, μου βγαζει την ροζ οθονη, βλεπω το directory, Μετονομάζω το recovery.img σε recovery.bac, το αφηνω στον φακελο που ειναι, περναω εκει μεσα το update.zip, δηλ στο ιδιο directory οπως βλεπω το recovery.img ετσι βλεπω και το update.zip, βγαζω μπαταρια για restart, το ανοιγω πατωντας volume up + power και βλεπω μια μπλε οθονη και τιποτα αλλο!! Καποιος να μου πει τι κανω λαθος pls! να προσθεσω οτι δεν εχω external sd card, εχω οτι ειχε το κινητο απο την μαμα του, δηλ. τα 2 Gb. δεν κερω αν παιζει ρολο!!! προφανως το πρωτο μισο κομματι του ποστ δε το καταλαβες... Backup-Clockwork Recovery : ειναι ενα custom recovery.img που αντικαθιστα το εργοστασιακο για να εχει πιο πολλες επιλογες και να περνας τις custom rom μεσω αυτου... κατεβαζεις απο το λινκ το αρχειο που αν θυμαμαι καλα ειναι το recovery.zip και το κανεις extract και ειναι ενας φακελος που εχει μεσα το αρχειο revovery.img το "πειραγμενο" δηλαδη το Clockwork Recovery... αυτο το αρχειο το αντιγραφεις στο φακελο που ειπες παραπανω οτι αλλαξες το μαμα "recovery.img" σε "recovery.bak" και ολα θα παιξουν μια χαρα.... ελπιζω να ημουν αναλυτικος αρκετα... να προσθεσω οτι δεν εχω external sd card, εχω οτι ειχε το κινητο απο την μαμα του, δηλ. τα 2 Gb. δεν κερω αν παιζει ρολο!!! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 4, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Νομίζω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει μιας και πάντα είχα εξωτερική κάρτα, ότι δεν γίνεται. Μπορείς να το δοκιμάσεις πάντως. Αρχικά κάνε την εγκατάσταση της custom recovery.img όπως αναφέρεται παραπάνω. Έπειτα, αφού δεν έχεις εξωτερική sd, αντιγράφεις το zip της custom rom στην εσωτερική κάρτα, απενεργοποιείς τη συσκευή και κάνεις εκκίνηση σε recovery mode όπως αναφέρεται παραπάνω. Αν βρεθείς σε μια οθόνη με επιλογές γραμμένες με κίτρινα γράμματα, το πρώτο μέρος της διαδικασίας(η εγκατάσταση custom recovery) έχει πετύχει. Με τα vol+/- μεταφέρεσαι στις διαφορετικές επιλογές. Πηγαίνεις λοιπόν στο install zip from sd card, με τα power ή search κουμπιά επιλέγεις και αν βρεθείς σε ένα κατάλογο με τους φακέλους και τα αρχεία της εσωτερικής σου κάρτας, τότε μπορείς πιθανότατα να επιλέξεις και να εγκαταστήσεις την custom rom. Διαφορετικά θα χρειαστείς κάποια sdcard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 γιατι το μπερδευεται? δεν χρειαζεται να βγαλει τιποτα οσο αφορα το recovery... απλα διαβασε αυτα που εγραψα ξανα και σωστα 1)κατεβαζεις απο το λινκ το recovery.zip το custom (clockworkmod recovery) 2)ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ RECOVERY.IMG ΣΕ RECOVERY.BAK ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ RECOVERY.IMG ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ RECOVERY MODE ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ RECOVERY ΓΙΑ ΑΡΧΗ 3)μετα αν ολα εχουν παει καλα μεχρι εδω και τα βλεπεις φυσιολογικα το συζηταμε για τα υπολοιπα προβληματα.... ps1 :sorry για τα bold αλλα ειναι βασικο να το καταλαβει αυτο... ps2 :δεν παιζει κανενα ρολο αν αφησει το recovery.bak στο τηλεφωνο οτι και να γινει ασχετως οπιουδηποτε προβληματος... ps3 :ο μονος λογος για να το εχεις και αλλου ειναι για να εισαι σιγουρος πως αν γινει κατι στο κινητο μετα απλα θα εχεις αλλου το backup του μαμα recovery για σιγουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulaki_80 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) γιατι το μπερδευεται? δεν χρειαζεται να βγαλει τιποτα οσο αφορα το recovery... απλα διαβασε αυτα που εγραψα ξανα και σωστα 1)κατεβαζεις απο το λινκ το recovery.zip το custom (clockworkmod recovery) 2)ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ RECOVERY.IMG ΣΕ RECOVERY.BAK ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ RECOVERY.IMG ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ RECOVERY MODE ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ RECOVERY ΓΙΑ ΑΡΧΗ 3)μετα αν ολα εχουν παει καλα μεχρι εδω και τα βλεπεις φυσιολογικα το συζηταμε για τα υπολοιπα προβληματα.... ps1 :sorry για τα bold αλλα ειναι βασικο να το καταλαβει αυτο... ps2 :δεν παιζει κανενα ρολο αν αφησει το recovery.bak στο τηλεφωνο οτι και να γινει ασχετως οπιουδηποτε προβληματος... ps3 :ο μονος λογος για να το εχεις και αλλου ειναι για να εισαι σιγουρος πως αν γινει κατι στο κινητο μετα απλα θα εχεις αλλου το backup του μαμα recovery για σιγουρια οκ με το clockwokmode recovery, μπαινω στο μενου,, απο εκει τωρα επιλεγω apply update from sdcard η install zip from sdcard?να τονισω οτι εχω βαλει στον αρχικο φακελο της SD (με τον Root Explorer) δηλ εκει /sdcard και βλεπω ολους τους φακελους που υπαρχουν μαζί και το update.zip . Λοιπον παταω apply update from sdcard και οχι την επιλογη install zip from sdcard, και μου γραφει, confirm install? απο κατω εχει τα εξης -no -no -no -no -no -no -no -Yes - Install /sdcard/update.zip -no -no -no -+++++goback+++++ παταω το yes - Install /sdcard/update.zip και μου βγαζει --install from sdcard... finding update package... E:can't mount /sdcard/update.zip installation aborted. αυτο ακριβως τωρα δοκιμασα το εξης -install zip from sdcard παταω και μου βγαζει -apply /sdcard/update.zip -choose zip from sdcard -toggle mpla mpla ..... -toggle mpla mpla -go back παταω -apply /sdcard/update.zip και μου γραφει -no -no -no -no -no -no -no -Yes - Install /sdcard/update.zip -no -no -no -+++++goback+++++ παταω το -Yes - Install /sdcard/update.zip και μου βγαζει --installing from sdcard/update.zip... finding update package... E:can't mount /sdcard/update.zip installation aborted. ενα πατησω -choose zip from sdcard μου βγαζει το εξης κατω κατω E:can't mount /sdcard Edited September 4, 2011 by sakoulaki_80 αλλος τροπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 ολα οκ με το recovery λοιπον οποτε με αυτο τελειωσαμε και ξερεις την διαδικασια αν χρειαστει ποτε να το αλλαξεις παλι για οποιοδηποτε λογο... το θεμα πλεον ειναι οτι για να βαλεις custom rom προφανως πρεπει να εχεις μια sd card γιατι παντα παει να ψαξει ουσιαστικα στον φακελο της και σε εσενα οσο και να ψαχνει του φαινεται λες και δε μπορει να κανει Mount (δηλαδη να διαβασει) την sd card και σου λεει οτι διακοπτω τη διαδικασια γιατι δεν εχεις καν sd card... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulaki_80 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 (edited) ολα οκ με το recovery λοιπον οποτε με αυτο τελειωσαμε και ξερεις την διαδικασια αν χρειαστει ποτε να το αλλαξεις παλι για οποιοδηποτε λογο... το θεμα πλεον ειναι οτι για να βαλεις custom rom προφανως πρεπει να εχεις μια sd card γιατι παντα παει να ψαξει ουσιαστικα στον φακελο της και σε εσενα οσο και να ψαχνει του φαινεται λες και δε μπορει να κανει Mount (δηλαδη να διαβασει) την sd card και σου λεει οτι διακοπτω τη διαδικασια γιατι δεν εχεις καν sd card... Ωραια λοιπον, τωρα εχω ενα μικρο προβληματακι σχετικα με το viber, παω να κανω κληση και μου βγαζει αυτο --> this action blocked in active call state ξερεις τι μπορει να ειναι?? αυτο μου το εκανε μολις αλλαξα το img αρχειο, το recovery.Img και αυτο οταν παω για κληση παλι, viber is not in idle state! state : 12 το βρηκα οκ ολα οκ με το recovery λοιπον οποτε με αυτο τελειωσαμε και ξερεις την διαδικασια αν χρειαστει ποτε να το αλλαξεις παλι για οποιοδηποτε λογο... το θεμα πλεον ειναι οτι για να βαλεις custom rom προφανως πρεπει να εχεις μια sd card γιατι παντα παει να ψαξει ουσιαστικα στον φακελο της και σε εσενα οσο και να ψαχνει του φαινεται λες και δε μπορει να κανει Mount (δηλαδη να διαβασει) την sd card και σου λεει οτι διακοπτω τη διαδικασια γιατι δεν εχεις καν sd card... να ξαναβαλω το παλιο recovery.img η οχι? σε τι χρειαζετε ακριβως και ποτε ??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 4, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Καλημερα παιδες!! Ηθελα να ρωτησω το εξης,σε περιπτωση που του περασουμε μια rom και λιγο καιρο μετα βγει καποια αναβαθμιση απο την huawei, αλλαζει κατι? Δηλαδη πριν κανουμε την αναβαθμιση πρεπει να αλλαξουμε κατι στην rom ωστε να μη δυσλειτουργει η συσκευη? Επισης να ρωτησω αν υπαρχει καποπια εφαρμογη για τα μηνυματα να δημιουργει φακελους εξερχομενων προχειρων η αποθηκευμενων οπως στα περισσοτερα κινητα τηλεφωνα γιατι αν δε κανω λαθος εχουμε μονο εισερχομενα! Ρωταω σε περιπτωση που θελουμε να αποθηκευουμε μηνυματα κ αλλου εκτος των εισερχομενων! Edited September 6, 2011 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδια θελω να περασω την μαμα ρομ γιατι πρεπει να παω το τηλεφωνο για επισκευη, χαλασε η οθονη απο τη δεξια πλευρα και ''κανει'' κινηση προς τα αριστερα και απο την μπαρα του android επανω σπρωχνει και αυτη μεχρι το κεντρο της οθονης και γενικα κολλαει το συμπαν.... προσπαθω απο προχθες το πρωι αλλα τζιφος... μου βγαζει αυτο το μηνυμα της φωτογραφιας τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω? εχω απο το πρωι και αλλο ενα ideos ''μαμα'' ενος φιλου μου αν μπορω να κανω κατι με τα αρχεια του(αντιγραφη στο δικο μου?).... σε καθε περιπτωση δεν με ενδιαφερει αν χασω ή διαγραψω τα παντα απο το τηλεφωνο και απο την καρτα μνημης αρκει να το επαναφερω για να το παω για επισκευη... διαβασα το ποστ 675 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300837&page=45 αλλα δεν καταλαβα πως κανω αυτο: απλα το μετατρεπω σε update.zip, μαζι με την απαντηση. sorru παιδια αλλα εχω θολωσει δυο μερες τωρα...:dash: Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Δοκίμασε με το τελευταίο Recovery v4.0.0.5 μήπως φταίει αυτό http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=629916&d=1308479410 αλλιώς δοκίμασε αυτά που έχω γράψει σε προηγούμενο post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3712714#post3712714 Edited September 6, 2011 by klit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 ΑΥΤΟ ειναι το τελευταιο recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1229326 προφανως αλλαζεις το ονομα σε "recovery.img" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 (edited) Παιδια θελω να περασω την μαμα ρομ γιατι πρεπει να παω το τηλεφωνο για επισκευη, χαλασε η οθονη απο τη δεξια πλευρα και ''κανει'' κινηση προς τα αριστερα και απο την μπαρα του android επανω σπρωχνει και αυτη μεχρι το κεντρο της οθονης και γενικα κολλαει το συμπαν.... προσπαθω απο προχθες το πρωι αλλα τζιφος... μου βγαζει αυτο το μηνυμα της φωτογραφιας τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω? εχω απο το πρωι και αλλο ενα ideos ''μαμα'' ενος φιλου μου αν μπορω να κανω κατι με τα αρχεια του(αντιγραφη στο δικο μου?).... σε καθε περιπτωση δεν με ενδιαφερει αν χασω ή διαγραψω τα παντα απο το τηλεφωνο και απο την καρτα μνημης αρκει να το επαναφερω για να το παω για επισκευη... διαβασα το ποστ 675 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300837&page=45 αλλα δεν καταλαβα πως κανω αυτο: απλα το μετατρεπω σε update.zip, μαζι με την απαντηση. sorru παιδια αλλα εχω θολωσει δυο μερες τωρα...:dash: Ευχαριστω. εχουμε και λεμε... κατεβασες το zip οποτε με αυτο εισαι οκ... επομενο βημα : το κανεις extract στο pc σου... επομενο : μεσα εχει 2 φακελους ενα που τελειωνει σε "_CLEAN" ,αυτος μας ενδιαφερει... επομενο : οπως ειναι ο φακελος τον αντιγραφεις στο \clockworkmod\backup επομενο : κανεις boot σε recovery mode και πας εκει που λεει restore και βρισκεις ουσιαστικα το backup που θα εχει καταληξη "_CLEAN" για να ξερεις οτι ειναι αυτο που εβαλες εσυ (μπορει να μην υπαρχει και αλλο αν δεν ειχες κρατησει εσυ) επομενο : πατας το restore και μετα το τελος εισαι ετοιμος... αυτα ειναι τα απλα βηματα και μονο... επισης ειδες λαθος ποστ... το 675 ηταν καινουργιου (εμενα τοτε) λιγο ακυρη ερωτηση ενω πιο σωστα επρεπε να κοιταξεις και παρακατω στο #681 Edited September 6, 2011 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδια τωρα το τηλεφωνο ειναι σε αυτη τη φαση που δειχνω στης φωτογραφιες, πρεπει να αλλαξω και την εκδοση karnel και custom version? το recovery.bak το ''μαμα'' να το κανω παλι .img? για θεμα εγγυησης.... επισης μου εμφανιζει tethering...(?) το wi-fi μου βγαζει ''σφαλμα'' αλλα δεν με πηραζει... οταν ξαναρθει με το καλο του περναω αλλη ρομ. @Klit , @iakoboss7 , @nothing σας ευχαριστω :thanks: Υ.Γ. Το ξερω.... σας τρελανα στις ερωτησεις :dizzy: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts