Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένας ???

Αν θες γίνε λίγο πιο αναλυτικός. Φαντάζομαι εννοείς την τελευταία έκδοση λογισμικού 2.50. Όταν λες δεν σου δουλεύει, δεν ανοίγει η εφαρμογή ;

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την virtuous δεν ασχολήθηκα γιατί οι μισοί της devs πλακώνονται με τους άλλους μισούς για το ποιος έχει πάρει την base ποιανού και άλλαξε αρχεία. Η DeSense του elthis και των άλλων παιδιών από όσα ακούω είναι πολύ καλή απλά δε μου αρέσουν τα φανταχτερά icons :P Είμαι της πιο minimal αισθητικής.

Όντως έτσι όπως το έθεσα το γενίκευσα πολύ :P

Δεν εισαι και πολυ μακρυα απο την αληθεια...Ας παραθεσω καποια πραγματα λοιπον....

Honey3D-ανακοινωσαν μια ρομ που βασιζεται στη unity.Ρωτησαν να παρουν τη base,απαντηση δε πηραν,τη χρησιμοποιησαν ομως.(fauls)

unity-ρωτηθηκαν να δανεισουν τη base αλλα δεν απαντησαν ποτε(fauls)

capychimp-υποστηριξε τη honey3D με διαφορα posts που δανειστηκε τη base της unity χωρις εγκριση λεγοντας οτι η unity δε ρωτησε τη HTC για να παρει την official base, ομως πριν μερικους μηνες τα εβαλε με την i00 που ειχε παρει τη base του(fauls)

mike-ανακοινωνει ''coming soon'' εκδοσεις ενω αυτο απαγορευεται τυπικα και σιγουρα σκοπος του φαινεται οτι ειναι το donation(fauls)

leith(dogma)-τη μια φτιαχνει ρομ,την αλλη κλεινει το thread κλαψουριζοντας για διαφορα θεματα.Αυτο επαναλαμβανεται συνεχεια(fauls)

Αξιπιστοι και καορυφαιοι devs- seo,Leedroid.

Για τους devs των aosp-miui εχω καλυτερη αποψη αν και δεν εχω ασχοληθει αρκετα.

Και επειδη oi ''πολεμοι'' εχουν φουντωσει τελευταια στους xda, η πιο σωστη διαδικασια μεταξυ τους (επειδη ΟΛΟΙ δανειζονται απο ΟΛΟΥΣ),ειναι κατα τη γνωμη μου η εξης: Ρωτας για οτι θες να δανειστεις(ΠΑΝΤΑ!), περιμενεις και παιρνεις μια θετικη απαντηση(ΠΑΝΤΑ!), ανεβαζεις την εκδοση σου.Δεν ειναι μονο λαθος να μη ρωτας, αλλα λαθος ειναι να μη σου δινει και ο αλλος τυπικα την εγκριση.Ειναι μια ανοιχτη κοινοτητα και ΟΛΑ μοιραζονται.Απλα καποιος ειναι ο πρωτομαστορας...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Administrators
Παιδια να ρωτησω κατι;υπαρχει καποιο site να κατεβαζω ελληνικα βιβλια για να τα δοκιμασω;

Αν και δεν έχω καταλάβει τι θέλεις να δοκιμάσεις ακριβώς... απευθύνσου εδώ.

Modpic.gif

ΚΑλημέρα Αυτό που θέλω να δοκιμάσω φίλε μου είναι αν στην οθόνη του dhd μπορείς να διαβάσεις άνετα βιβλίο.

Ευχαριστώ για την απάντηση

duk3r, όσο και να τριγυρίζεις, πάντα στη CM7 θα γυρνάς!:lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα όμως, δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να ξαναγυρίσω απο AOSP σε Sense. Μπορεί να είναι πρακτικές βολικές κλπ κλπ κλπ αλλά αυτός ο συνδυασμός ομορφιάς και μινιμαλισμού ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ.

:D

O μόνος λόγος που έχω γυρίσει πάλι σε Sense rom είναι η ριμαδοεφαρμογή της κάμερας. Η sense cam είναι τραγικά καλύτερη από της CM. και στο βίντεο και στις φωτογραφίες.

elthis κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ και ξενέρωσα με τους τύπους.

Αν θες γίνε λίγο πιο αναλυτικός. Φαντάζομαι εννοείς την τελευταία έκδοση λογισμικού 2.50. Όταν λες δεν σου δουλεύει, δεν ανοίγει η εφαρμογή ;

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων, αλλά τώρα δουλεύει, ναι όντως δεν άνοιγε. :)

O μόνος λόγος που έχω γυρίσει πάλι σε Sense rom είναι η ριμαδοεφαρμογή της κάμερας. Η sense cam είναι τραγικά καλύτερη από της CM. και στο βίντεο και στις φωτογραφίες.

elthis κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ και ξενέρωσα με τους τύπους.

Εννοείς σε ποιότητα λήψης ή σε παραμετροποίηση? Μετά το τελευταίο addition με touch to focus βελτιώθηκε αισθητά, αλλά νομίζω οτι θα αξίζει όταν συμπεριλάβουν συνεχόμενο autofocus.

Τώρα όσον αφορά το interface της εφαρμογής κλάφτα, με διαθέσιμα μόνο τα 3/4 του workspace :S

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς σε ποιότητα λήψης ή σε παραμετροποίηση? Μετά το τελευταίο addition με touch to focus βελτιώθηκε αισθητά, αλλά νομίζω οτι θα αξίζει όταν συμπεριλάβουν συνεχόμενο autofocus.

Τώρα όσον αφορά το interface της εφαρμογής κλάφτα, με διαθέσιμα μόνο τα 3/4 του workspace :S

Το Interface δεν με ενοχλεί τόσο όσο το ότι στο βίντεο δεν έχει συνεχόμενο autofocus και στην κάμερα δεν μπορώ να έχω wide picture στα 8ΜΡ. Μου δίνει την δυνατότητα μόνο στα 6. Και μιας και επεξεργάζομαι συχνά φωτογραφίες που βγάζω στον υπολογιστή, το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος με βοηθάει.

καλησπερα εχω το desire hd και δεν μου βγαζει ενημερωση για το google maps τωρα εχω την 5.2.1 πως μπορω να το αναβαθμισω ;

επισης δεν μπορω να βρω την επιλογη για το fast boot να το απενεργοποιησω (στο 2.2 υπηρχε σαν επιλογη , στην 2.3 δεν μπορω να το βρω ), μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω ;

Η προσωπικη μου σελιδα http://www.findpoi-gis.com

καλησπερα εχω το desire hd και δεν μου βγαζει ενημερωση για το google maps τωρα εχω την 5.2.1 πως μπορω να το αναβαθμισω ;

επισης δεν μπορω να βρω την επιλογη για το fast boot να το απενεργοποιησω (στο 2.2 υπηρχε σαν επιλογη , στην 2.3 δεν μπορω να το βρω ), μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω ;

Για τη δεύτερη ερώτησή σου: Menu-Ρυθμίσεις-Τροφοδοσία-Γρήγορη εκκίνηση

iPhone 4S 16 GB

Θα την βρει το market μόνο του. Αν δεν την έχει βρει κάνε ένα clear cache στο market.

Guest Tankwart

Καλησπερα ξενερωσα σημερα,τραβηξα κατι βιντεος σε αναλυση υψηλη 800χ400 το χω ευρεια οθονη(οχι hd) και μου εκανε παγωματα δηλαδη δε συμβαδιζει ο ηχος με την εικονα.Σε μερικα οχι σε ολα.Τα βιντεος αυτα δεν προκειται να ξανασυμβουν....:(

τι μπορω να κανω?τα φωτα σας παρακαλω.....

Ευχαριστω

Το πιο πιθανό είναι φταίει η κάρτας μνήμης, οπότε αντέγραψέ τα στο pc και δες αν αποσυγχρονίζονται/κολλάνε και εκεί. Αν είσαι τυχερός μπορεί και να παίζει σωστά, αλλιώς θές άλλη κάρτα. Μπορείς να μας πείς τύπο, filesystem και class της microSD σου και ROM που έχεις στο DHD;

Και κάτι σχετικό με τους Google Maps που αναφέρθηκαν παραπάνω :

Βρείτε και βάλτε τους Google Maps 5.8.0 με patch για world navigation, και σε συνδυασμό με το ελληνικό TTS της SVOX θα δουλεύει η πλοήγηση με ελληνικές οδηγίες! Βέβαια θέλει internet (κάποιο data plan), και κάποια διαδικασία στην αρχή (να γίνουν uninstall οι google maps που υπάρχουν στο κινητό με το Titanium Backup ή παρόμοιο και να εγκατασταθεί η 5.8.0 από την αρχή), αλλά αξίζει!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3732618#post3732618

Edited by Candlemass
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Guest Tankwart
Χμμμμ ενδιαφερον,ειναι η καρτα που ειχε μεσα οταν το αγορασα.8 γιγα και τωρα ελευθερα μονο 1,21.Δυστυχως και στον υπολογιστη κολλανε.Δεν ξερω αν ειναι fat32 or ntfs.Τι πρεπει να την κανω.Μαλλον θα παρω καινουρια.Ποια μου προτεινετε παιδια ωστε να χω το κεφαλι μου ησυχο σε 32γιγα?

FAT32 πρέπει να είναι, για κοίτα μήπως είναι σε σκέτο FAT και σου κολλάει γι' αυτό. NTFS μην το σκέφτεσαι καν, μειώνει τη διάρκεια ζωής των memory cards. Τώρα για καινούργια κάρτα, αν και είμαι fan της Kingston, θα σου πρότεινα Sandisk γιατί έχουν τις καλύτερες επιδόσεις σε 4K QD1/32 Random Writes (έχουν >1MB/s ενώ οι περισσότερες Kingston που έχω τεστάρει απογοητεύουν με ~0.02MB/s...). Τώρα στα 32GB μια class2 ή class4 θα είναι ικανοποιητική για να μην ξεφεύγει και πολύ σε τιμή...

Ενδεικτικά σου βάζω κάποια benchmarks (των Kingston είναι δικά μου) από το CrystalDiskMark για να πάρεις μια ιδέα :

Kingston 8GB Class 4 :

-----------------------------------------------------------------------

CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 hiyohiyo

Crystal Dew World : http://crystalmark.info/

* MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s]

Sequential Read : 20.902 MB/s

Sequential Write : 10.247 MB/s

Random Read 512KB : 20.641 MB/s

Random Write 512KB : 2.044 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 4.137 MB/s [ 1010.0 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 0.017 MB/s [ 4.1 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 3.997 MB/s [ 975.9 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 0.017 MB/s [ 4.1 IOPS]

Test : 50 MB [L: 92.1% (6043.2/6560.6 MB)] (x1)

Date : 2011/05/19 22:22:16

OS : Windows 7 Ultimate Edition SP1 [6.1 Build 7601] (x64)

Kingston 16GB Class 4 :

Sequential Read : 19.067 MB/s

Sequential Write : 4.167 MB/s

Random Read 512KB : 17.100 MB/s

Random Write 512KB : 0.721 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 2.042 MB/s [ 498.4 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 0.006 MB/s [ 1.4 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 2.153 MB/s [ 525.5 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 0.006 MB/s [ 1.4 IOPS]

Test : 50 MB [L: 56.0% (8.3/14.9 GB)] (x1)

Date : 2011/05/19 22:36:59

Sandisk Ultramobile 16GB Class 4

Sequential Read : 19.780 MB/s

Sequential Write : 5.583 MB/s

Random Read 512KB : 19.430 MB/s

Random Write 512KB : 2.093 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 3.010 MB/s [ 734.9 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 1.210 MB/s [ 295.3 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 3.107 MB/s [ 758.6 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 1.243 MB/s [ 303.5 IOPS]

Test : 50 MB [P: 0.0% (0.0/14.8 GB)] (x3)

Date : 2011/05/19 20:30:03

Ενώ μια άγνωστου μάρκας 32GB class 10 είναι επίσης αργή :

CrystalDiskMark 3.0.1 © 2007-2010 hiyohiyo

Sequential Read : 19.485 MB/s

Sequential Write : 11.398 MB/s

Random Read 512KB : 19.445 MB/s

Random Write 512KB : 0.948 MB/s

Random Read 4KB (QD=1) : 4.368 MB/s [ 1066.3 IOPS]

Random Write 4KB (QD=1) : 0.013 MB/s [ 3.2 IOPS]

Random Read 4KB (QD=32) : 4.425 MB/s [ 1080.3 IOPS]

Random Write 4KB (QD=32) : 0.021 MB/s [ 5.2 IOPS]

Test : 50 MB [P: 32.8% (9.8/29.8 GB)] (x1)

Date : 2011/05/24 20:36:54

Βέβαια οι συγκριμένες μετρήσεις προήλθαν από thread που συζητάγαμε για την καλύτερη κάρτα στην οποία μπορείς να τρέξεις λειτουργικό, όπου βασικό ρόλο έχουν τα 4K random writes. Άν την θές για δεδομένα, σε ενδιαφέρει πιο πολύ το sequential. ΠΑΝΤΩΣ επειδή οι περισσότερες κάρτες του ίδιου class έχουν παρόμοιες sequential επιδόσεις, γιατί να μην διαλέξεις την καλύτερη από όλες τις απόψεις;

Ελπίζω να βοήθησα!

Edited by Candlemass

Παιδιά κανά νέο έχουμε περί του θέματος downgrade για την 2.50.405.2 ;;

Αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003 το έχεις δοκιμάσει;

Έχει δοκιμάσει κανείς dual boot στο desire hd???

Ας πούμε να έχει main ROM μια sense ROM και δεύτερη ROM μια miui....???

Edit: υπάρχουν προγράμματακΐα όπως το boot manager...

Το πιο πιθανό είναι φταίει η κάρτας μνήμης, οπότε αντέγραψέ τα στο pc και δες αν αποσυγχρονίζονται/κολλάνε και εκεί. Αν είσαι τυχερός μπορεί και να παίζει σωστά, αλλιώς θές άλλη κάρτα. Μπορείς να μας πείς τύπο, filesystem και class της microSD σου και ROM που έχεις στο DHD;

.........................................................................

Είσαι σίγουρος οτι φταίει αυτό;

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με πολλά βίντεο, που έχω τραβήξει με διάφορες συσκευές.

Την μια συμβαίνει, και την άλλη όχι. Θεωρώ οτι πρέπει να είναι πρόβλημα κωδικοποίησης του βίντεο, το παθαίνω βασικά με βίντεο που έχουν σωθεί ως MP4, μορφή που απο ότι έχω καταλάβει έχει διαφόρων ειδών υπο-κωδικοποιήσεις - τύπους.

Θα άξιζε τον κόπο να το δοκιμάσουμε με άλλη κάρτα, να δούμε αν φταίει αυτό, να σου πω την αλήθεια δεν νομίζω.

Εγώ έχω Transcend micro SDHC 8GB class 4

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αυτό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003 το έχεις δοκιμάσει;

Το δοκίμασα σήμερα αλλά δεν κατάφερα κάτι και μου βγάζει αυτο στην παρακάτω εικόνα... Τι φταίει? http://imageshack.us/f/7/cmdk.jpg/

Edited by chaosdoctor

Σε περιπτωση που δεν συγχρονιζονται οι επαφες μου με την αντιστοιχη εικονα του facebook, εχει να κανει με το καθε ποτε η ρυθμιση ειναι επιλεγμενη να κανει sync; Επελεξα ανα 1 μερα, και δεν αλλαξε κατι. Βεβαια, ειμαι σε διακοπες και δεν εχω συνεεχες wifi. Τι πρεπει να κανω; Πατησα να γινει sync αλλα δεν αλλαξε κατι.. Θα μου πειτε με τι ασχολουμαι...;)

Σε περιπτωση που δεν συγχρονιζονται οι επαφες μου με την αντιστοιχη εικονα του facebook, εχει να κανει με το καθε ποτε η ρυθμιση ειναι επιλεγμενη να κανει sync; Επελεξα ανα 1 μερα, και δεν αλλαξε κατι. Βεβαια, ειμαι σε διακοπες και δεν εχω συνεεχες wifi. Τι πρεπει να κανω; Πατησα να γινει sync αλλα δεν αλλαξε κατι.. Θα μου πειτε με τι ασχολουμαι...;)

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Είμαι διακοπές και συνδέομαι με 3G και οι επαφές μου ενώ ήταν τέλεια συγχρονισμένες με τις αντίστοιχες στο fb τώρα τα έχει "παίξει" λίγο. Φαντάζομαι θα φτιάξει μόλις παω αθήνα :lol:

iPhone 4S 16 GB

καλησπερα σε ολους.. εχω το κινητο περιπου ενα μηνα και μετα απο αυτα που διαβασα εδω αλλα και στο ιντερνετ θελω να περασω την virtuos 1.31. απλα δεν εχω ασχοληθει πολυ και δεν γνγριζω τι πρεπει να κανω. προσπαθησα απο την αρχικη σελιδα να βγαλω καποια ακρη αλλα καποια links δεν λειτουργουν (βλ downgrade). μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? το κινητο ειναι αγορασμενω απο τσεχια..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίζω το κινητό με outlook χωρίς το καλώδιο όμως; Και αν ναι πως μπορώ να το επιτύχω;

Καλημερα σε ολους....

Παιδια δοκιμαστε τη νεα DeSense NewGen και υποστηριξτε μας στους xda αν θελετε (κι οχι μονο να μου λετε καλα λογια σε pm :p)!

Η rom απλα....τα σπαει!Δεν ημουν ποτε τοσο ενθουσιασμενος με καμια προηγουμενη δουλεια αλλα πραγματικα ο Σπυρος, o Fabrizio κι ο kalagas εχουν κανει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια!

Πλεον διαλεγετε stock look, light themed by Spyr0s ή themed by kalagas!

Δε θα εχετε ξαναδει τη μπαταρια σας να κραταει τοσο αλλα και το τηλεφωνο να πεταει...;)

Δοκιμαστε max speed 960 (δε χρειαζεται παραπανω!) και undervolt -50 και σιγουρα θα μεινετε ικανοποιημενοι...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA