Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Δεν αντιλέγω, εξάλλου αν το αποτέλεσμα είναι θετικό γιατί να αμφιβάλλω απλά έκανα μια ερώτηση, γιατί μου γεννάται μια απορία. Δεν το έχουν προσέξει τόσο καιρό ;.

Και να το έχουν προσέξει τι μπορούν να κάνουν σε αυτή τη φάση που έχουν πουληθεί τόσες συσκευές;

Και στο Sensation έτσι να είναι πάλι ;

Αυτό καλύτερα να το ρωτήσεις στο θέμα της συγκεκριμένης συσκευής όσον αφορά την απόδοση του GPS.

Και αν είναι εργοστασιακό λάθος γιατί να μην το πάμε στην Αce Hellas να μας το φτιάξουν παρά να φοβόμαστε μην το χαλάσουμε από μόνοι μας;...

Να φτιάξουν τι; Θεωρητικά δεν υπάρχει κάτι χαλασμένο για να φτιάξουν. Η παραπάνω (ανεπίσημη και μη αποδεκτή από την εταιρία) τροποποίηση βελτιώνει το σήμα, δεν το φτιάχνει.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ καλώς κατάλαβα. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Πάντως τι να πω...περαστικά μας. Θα μπορούσαν πάντως μερικοί να αποδείξουν αυτό το πρόβλημα παρουσιάζοντας και την λύση τους στην HTC, και θα την έκαναν αποδεκτή πιστεύω. Πώς αυτό συνέβη με το σήμα του κινητού με το Iphone ;. Tέλος πάντων τι ψάχνω να βρω :D

καλησπερα σας,

αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την καμερα: αναβοσβηνει η οθονη οταν μπαινω στην εφαρμογη καμερα. το μονο που εχω κανει ειναι επανεκκινηση αλλα παραμενει το προβλημα. εχει καποιος παρομοιο προβλημα??

ζητω συγνωμη αν εχει ειπωθει παλι αλλα με μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα ακρη

ευχαριστω!!

καλησπερα σας,

αντιμετοπιζω ενα προβλημα με την καμερα: αναβοσβηνει η οθονη οταν μπαινω στην εφαρμογη καμερα. το μονο που εχω κανει ειναι επανεκκινηση αλλα παραμενει το προβλημα. εχει καποιος παρομοιο προβλημα??

ζητω συγνωμη αν εχει ειπωθει παλι αλλα με μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα ακρη

ευχαριστω!!

Προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο.Αν υποθεσουμε οτι εισαι σε stock κατασταση πιστευω οτι πρεπει να δοκιμασεις ενα hard reset κι αν δεν επανελθει,service.

Περιμενε ομως λιγο να πουνε και τα αλλα παιδια τη γνωμη τους, μη σε παρω στο λαιμο μου.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

καλησπερα σας,

ευχαριστω!!

menu->Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών->Όλα και ψάξε εκεί μέσα να βρεις το Κάμερα (προς το τέλος είναι). Το επιλέγεις και πατάς Εκκαθάριση δεδομένων.

Αν δεν παίξει έτσι τότε ξεκίνα να ξηλώνεις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στην κάμερα μέχρι να βρεις πια κάνει το πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

menu->Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών->Όλα και ψάξε εκεί μέσα να βρεις το Κάμερα (προς το τέλος είναι). Το επιλέγεις και πατάς Εκκαθάριση δεδομένων.

Αν δεν παίξει έτσι τότε ξεκίνα να ξηλώνεις εφαρμογές που έχουν πρόσβαση στην κάμερα μέχρι να βρεις πια κάνει το πρόβλημα.

εκανα εκκαθαριση δεδομενων και εσβησα καποιες εφαρμογεσ που θεωρω οτι σχετιζονται με την καμερα αλλα τιποτα!! δυστυχως οι εφαρμογες ειναι πολλες και χρησιμες οποτε δεν μπορω να τις σβησω ολες. αν δω οτι καποιοα στιγμη μου ειναι απαραιτητη η καμερα θα κανω ενα hard reset

σε ευχαριστω παντως!!

Παιδες καλησπερα.εχω το κινητο εδω και μια μολις εβδομαδα και μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα του sense 3.0.Υπαρχει καποια καλη,σταθερη,γρηγορη και με καλη αυτονομια σε μπαταρια rom;Να μην εχει κολληματα με ενδιαφερει παρα πολυ...Με την android revolution hd 5.1.6 που ειμαι τωρα ειναι ολα αψογα,απλα μου εχει κολλησει στο μυαλο μια rom με sense 3.0.Υπαρχει καποιος απο εσας εδω που τρεχει αυτη την στιγμη κποια τετοια rom;Μπορειτε να μου προτεινεται καποια καλη;Και λιγη βοηθεια στο πως να την περασω αν γινεται...

Ευχαριστω!

Παιδες καλησπερα.εχω το κινητο εδω και μια μολις εβδομαδα και μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα του sense 3.0.Υπαρχει καποια καλη,σταθερη,γρηγορη και με καλη αυτονομια σε μπαταρια rom;Να μην εχει κολληματα με ενδιαφερει παρα πολυ...Με την android revolution hd 5.1.6 που ειμαι τωρα ειναι ολα αψογα,απλα μου εχει κολλησει στο μυαλο μια rom με sense 3.0.Υπαρχει καποιος απο εσας εδω που τρεχει αυτη την στιγμη κποια τετοια rom;Μπορειτε να μου προτεινεται καποια καλη;Και λιγη βοηθεια στο πως να την περασω αν γινεται...

Ευχαριστω!

Με real sense 3 υπαρχουν 2 roms (kingdom και i00) που ειναι πανομοιοτυπες.Οποια και να βαλεις ειναι πανω κατω το ιδιο.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Ο Ηλίας εννοεί πως οι υπόλοιπες έχουν τμήματα του sense 3.0 ενώ αυτές οι 2 είναι full sense. Προσωπικά έβαλα την i00 πριν μερικές μέρες, αλλά την έβγαλα καθώς δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ταχύτητα. Δεν κολλούσε ακριβώς, αλλά δεν "πετούσε" κιόλας.

Ο Ηλίας εννοεί πως οι υπόλοιπες έχουν τμήματα του sense 3.0 ενώ αυτές οι 2 είναι full sense. Προσωπικά έβαλα την i00 πριν μερικές μέρες, αλλά την έβγαλα καθώς δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ταχύτητα. Δεν κολλούσε ακριβώς, αλλά δεν "πετούσε" κιόλας.

Ευχαριστω για την απαντηση.Τωρα ποια rom φορας;Με ενδιαφερει να πηγαινει οσο το δυνατον γρηγοροτερα και χωρις lag και κολληματα...Παντως εχω και ενα φοβο η αληθεια ειναι ως new user μην μπρικαρω το κινητο και εχουμε τρεχαματα.

Ευχαριστω για την απαντηση.Τωρα ποια rom φορας;Με ενδιαφερει να πηγαινει οσο το δυνατον γρηγοροτερα και χωρις lag και κολληματα...Παντως εχω και ενα φοβο η αληθεια ειναι ως new user μην μπρικαρω το κινητο και εχουμε τρεχαματα.

Οποια κι να βαλεις εχει κομματια του sense 3 οπως και η revo που εχεις τωρα.

Κι επισης πανω κατω ολες κυμαινονται στα ιδια -πολυ καλα-επιπεδα.Δες τα thread,δες καποια τελευταια σχολια και αποφασισε.Πλεον ολες καλες ειναι,χωρις υπερβολη.Χθες περασα να δοκιμασω 3 και μου φανηκαν ολες ιδιες σε ταχυτητα,μπαταρια,αισθηση κτλ...

Και μη φοβασαι,αν brickαρει το κινητο σου flashαρωντας rom, θα γινεις και διασημος!Κανεις δε το εχει brickαρει ετσι...:p

Follow me on XDA

Οποια κι να βαλεις εχει κομματια του sense 3 οπως και η revo που εχεις τωρα.

Κι επισης πανω κατω ολες κυμαινονται στα ιδια -πολυ καλα-επιπεδα.Δες τα thread,δες καποια τελευταια σχολια και αποφασισε.Πλεον ολες καλες ειναι,χωρις υπερβολη.Χθες περασα να δοκιμασω 3 και μου φανηκαν ολες ιδιες σε ταχυτητα,μπαταρια,αισθηση κτλ...

Και μη φοβασαι,αν brickαρει το κινητο σου flashαρωντας rom, θα γινεις και διασημος!Κανεις δε το εχει brickαρει ετσι...:p

Θα βαλω μαλλον την TB Fusion...Απλα θα μπορουσες να με βοηθησεις λιγο σχετικα με το φλασαρισμα της;

Θα βαλω μαλλον την TB Fusion...Απλα θα μπορουσες να με βοηθησεις λιγο σχετικα με το φλασαρισμα της;

Δε διαφερει ο τροπος απο τη revo που περασες.κατεβαζεις τη ρομ και ακολουθεις τον οδηγο που εχουμε στη 1η σελιδα για να τη περασεις.Αν κολλησεις καπου εδω ειμαστε.

Follow me on XDA

Δε διαφερει ο τροπος απο τη revo που περασες.κατεβαζεις τη ρομ και ακολουθεις τον οδηγο που εχουμε στη 1η σελιδα για να τη περασεις.Αν κολλησεις καπου εδω ειμαστε.

Το πηρα μεταχειρισμενο το κινητο για αυτο δεν ξερω να περναω rom...Θα διαβασω τον οδηγο και θα τα πουμε παλι,ελπιζω εχοντας θετικα αποτελεσματα!

Nα κάνω μια ηλίθια ερώτηση ;. Και στο Desire S που έχω πάλι τα ίδια προβλήματα παρουσιάζει το GPS. Στο wildfire που είχα στο σπίτι πάλι το ίδιο. Στο Desire ενός φίλου μου, πάλι αργεί να κλειδώσει δορυφόρους. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι το πρόβλημα με το GPS έχει να κάνει με το cover lens ;

Απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να αισθανομαι τυχερος που το GPS κλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα; Δε φοραω θηκη ομως...

Απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να αισθανομαι τυχερος που το GPS κλειδωνει σε λιγα δευτερολεπτα; Δε φοραω θηκη ομως...

Απλά δεν είσαι άτυχος. Στους περισσότερους έτσι κλειδώνει (με ενεργοποιημένο 3G φυσικά).

Λεωνίδας

Ποιός είναι ο πιό εύκολος τρόπος να κάνω root την τελευταία official 2.3.3, αν υπάρχει;

Gingerbreak

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Σίγουρα δουλεύει με την 2.3.3; Σε προηγούμενα post έγραφαν ότι δεν παίζει. Θα χάσω δεδομένα ή προγράμματα-εφαρμογές από το κινητό; Πρέπει να βάλω μιά άλλη φορμαρισμένη sd πριν το τρέξω;

Μια superuser app που αναφέρει τί είναι;

Επίσης το busybox που έχει στα optional τί είναι;

Edited by KostasNK
RX8 rules!

Της υπογραφής μου.

Όπως σου είπε πάλι ο Ηλίας, δεν παίζει να χαλάσεις το κινητό με φλασάρισμα ROM. Στο φλασάρισμα του ράδιο κυρίως πρέπει να προσέχουμε. ;)

Απλά δεν είσαι άτυχος. Στους περισσότερους έτσι κλειδώνει (με ενεργοποιημένο 3G φυσικά).

Το είχα καιρό απορία αυτό. Χωρίς 3G δεν παίζει ε; Εκτός αν έχεις κλειδώσει δορυφόρους μέχρι κάποιο διάστημα πριν και δε χρειάζεται να τους ξανακατέβασει. Κάπως έτσι δε λειτουργεί;

Το είχα καιρό απορία αυτό. Χωρίς 3G δεν παίζει ε; Εκτός αν έχεις κλειδώσει δορυφόρους μέχρι κάποιο διάστημα πριν και δε χρειάζεται να τους ξανακατέβασει. Κάπως έτσι δε λειτουργεί;

Ναι, σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει. Παίζει και χωρίς 3G αλλά εκεί είναι τι σου έκατσε. Εμένα κλειδώνει. Έχω ακούσει αρκετούς που δεν κλειδώνει... Σίγουρα βοηθούν και οι προϋποθέσεις που αναφέρεις.

Αυτό που κάνει το 3G είναι να δίνει μια πρώτη ένδειξη για το που περίπου βρίσκεσαι ώστε να κλειδώσουν πιο γρήγορα οι δορυφόροι. Αν ήσουν πριν από λίγο συνδεδεμένος στο ίδιο σημείο δεν χρειάζεται 3G, αφού δεν έχει αλλάξει κάτι.

Λεωνίδας

Σίγουρα δουλεύει με την 2.3.3; Σε προηγούμενα post έγραφαν ότι δεν παίζει. Θα χάσω δεδομένα ή προγράμματα-εφαρμογές από το κινητό; Πρέπει να βάλω μιά άλλη φορμαρισμένη sd πριν το τρέξω;

Μια superuser app που αναφέρει τί είναι;

Επίσης το busybox που έχει στα optional τί είναι;

Κάποιος με αριθμό λογισμικού 2.36.405.8 που να δοκίμασε την διαδικασία με το gingerbreak και να του δούλεψε; Μην δοκιμάζω άδικα και γίνει καμία στραβή...

:)

RX8 rules!

Κάποιος με αριθμό λογισμικού 2.36.405.8 που να δοκίμασε την διαδικασία με το gingerbreak και να του δούλεψε; Μην δοκιμάζω άδικα και γίνει καμία στραβή...

:)

Η Gingerbreak δεν δίνει προσωρινό μόνο root ;