gkagg Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αυτες οι ρομ δεν ειναι σε zip για να τις περασω μεσω cwm ειναι σε exe. Επειδη τωρα το κινητο εχει πανω μια custom rom αν του περασω μια επισημη θα χασει το ρουτ ή οχι? Αυτη η ρομ "RUU_Marvel_S_HTC_Europe_2.26.401.3_Radio_47.23e.35.3038H_7.57.39.10M_release_261695_signed.exe" ειναι η τελευταια επισημη? Ναι θα χάσεις το root. Νομίζω αυτή είναι Γερμανική rom. Η τελευταία με ελληνικά πρέπει να είναι η RUU_Marvel_HTC_Europe_1.66.401.1_Radio_47.10g.35.3032H_7.49.36.01M_release_209754_signed.exe Είναι σε exe γιατί τις τρέχεις από το PC έχοντας το κινητό συνδεδεμένο με USB καλώδιο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και μετα υποθετω για να το ξανακανεις ρους πρεπει παλι να ξεκλειδωσεις το bootloader και να περασεις το ρουτ απο την αρχη σωστα? Επισης απο που καταλαβαινεις ποια ειναι η ελληνικη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Και μετα υποθετω για να το ξανακανεις ρους πρεπει παλι να ξεκλειδωσεις το bootloader και να περασεις το ρουτ απο την αρχη σωστα? Επισης απο που καταλαβαινεις ποια ειναι η ελληνικη ρομ? Είχα την προαναφερθείσα και είχε Ελληνικά. Όταν το πήγα στο service επειδή ήταν από Γερμανία μου πέρασαν την Γερμανική. Ο bootloader υποτίθεται ότι είναι ήδη ξεκλείδωτος αλλιώς δεν μπορείς να περάσεις RUU. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Να πω κάτι για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Αν και χρηστης s3, απο day one μεχρι ιουλιο του 2012 χρησιμοποιουσα το wfs. Απο τοτε και μετα λογω του s3 το ειχα σαν δευτερη συσκευη και πραγματικα το ελιωνα, ηταν το πρόχειρο μου. Επεσε στη χλωρινη πριν 3 μηνες, και μεχρι και σημερα δουλευει αψογα!!:D respect στο τηελφωνο ακομα και αν εχει μικρη ραμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Οπότε το bootloader παραμένει ξεκλειδωτο οπότε μετά περνάς στην sd το Root.zip και το κάνουμε σωστά????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Όπως έκανες ρουτ και πριν. Δεν αλλάζει κάτι. Είσαι s-off? EDIT: Ωπα άκυρο. Αν φλασαρεις το ruu μαζί με το ρουτ χάνεις και το cwm recovery οπότε θα πρέπει να το ξαναπερασεις και αυτό Edited February 26, 2013 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Δηλαδη αν περασω αυτο το αρχειο ειναι οπως ηταν εργοστασιακα το κινητο? Δηλαδη με κλειδωμενο bootloader κ.τ.λ.ή απλα χανει το ρουτ και πρεπει να το ξαναπερασω μεσω wfs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) οι αισθητηρες φωτος της συσκευης δεν δουλευουν...επισης ενω το εχω να κλειδωνει μετα απο 45 δευτ. αυτο κλειδωνει στα 5...το βαζω ξανα στα 45 και μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια...καμια ιδεα??? Edited February 25, 2013 by JimmyTrelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δηλαδη αν περασω αυτο το αρχειο ειναι οπως ηταν εργοστασιακα το κινητο? Δηλαδη με κλειδωμενο bootloader κ.τ.λ.ή απλα χανει το ρουτ και πρεπει να το ξαναπερασω μεσω wfs? Χάνει το ρουτ και το custom recovery. Ο bootloader δεν κλειδώνει. Μετά το flashing του RUU κάνεις root ξανά σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1195275) και μετά περνάς CWM recovery. Υπενθυμίζω πρέπει να είσαι S-OFF... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλημέρα τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα κε την εφαρμογή του facebook & του messenger. Μέσα από το μενού των εφαρμογών δεν μπορώ να μπω, μου βγάζει μήνυμα ότι είναια δύνατη η σύνδεση. Μέσω internet και πληκτρολογώντας http://www.facebok. κλπ. μπαίνω κανονικά. Δοκίμασα να σβήσω την εφαρμογή facebook αλλά ούτε αυτό γίνεται. Έχετε καμιά ιδέα τι φταίει και τι μπορώ να κάνω? Το ίδιο θέμα έχω και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής από ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών/facebook :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παιδια πως γινεται περνωντας αυτη τη ρομ να ΜΗΝ μπορω να εγκαταστησω κανενα live wallpaper???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 σε βγάζει κάποιο σφάλμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής από ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών/facebook :) Συνεχίζει το πρόβλημα. το θέμα είναι επίσης πως προσπάθω να ξεκλειδώσω τον bootloader και δεν μπορώ για κανένα λόγο... Με το εργαλείο του hasoon2000's all-in-one toolkit μου βγάζει error όταν πάω να πάρω το token id και κολλάω. μου γράφει (bootloader) [ERR] Command error !!! OKAY [ 0.007s] finished. total time: 0.008s το κινητό είναι branded T-Mobile αν παιζει καποιο ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 σε βγάζει κάποιο σφάλμα; Οχι απλα ενω εγκαθιστενται οποιοδηποτε live wallpaper ΔΕΝ μπορεις να το επιλεξεις απο το αρχικο μενου αφου ΔΕΝ σου βγαζει καν την επιλογη live wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 τι επιλογες σε δίνει όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ολες τις αλλες ΕΚΤΟΣ απο live wallpaper. Επειδη δεν ειναι δικο μου το κινητο και δεν το εχω μπροστα μου για να δω να σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromios Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Γεια σας,ειμαι καινουριο μελος και θελω να σας ρωτησω για ενα προβλημα που εχω με το htc wildfire s. εδω κ καιρο ελεγε οτι δεν εχει μνημη(εμαθα να ζω με αυτο)κ δεν ανοιγε το αλμπουμ με τις φωτογραφιες. μου εστειλαν φωτογραφιες μεσω bluetooth,τις δεχτηκε. μετα τις ανοιξε κ τις εχει στο αλμπουμ τις καμερας(οχι εκει που πανε οτι μου στελνουν)κ μαλιστα στα στοιχεια της φωτογραφιας τις εμφανιζει σα να τις εχω τραβηξει εγω,με σειρα αριθμου φωτογραφιας,μοντελο κινητου κλπ.μπορειτε να μου πειτε αν ξερει καποιος γιατι εγινε αυτο κ πως μπορει να διορθωθει?ευχαριστω για το χρονο σας κ περιμενω τις απαντησεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τον τελευταιο καιρο το εχω ταραξει το κινητο στο flasharisma διαφορων mods και themes που βρισκω στο xda!! Φυσικα εχω παντα ενα προσφατο nandroid back up γιατι με καποια απο αυτα που βαζω στο κινητο μετα η θα εχει προβληματα,η δεν θα μου αρεσουν η δεν θα ανοιγει καν και κολλαει σε boot loop.Αυτο το back up με εχει σωσει αρκετες φορες.Οταν γινεται καποια στραβη το κανω restore και ουτε γατα ουτε ζημια. Μια ερωτηση για τις roms που υπαρχουν εκει εξω.Σε οσες εχω δει στις οδηγιες για την εγκατασταση τους ολοι λενε να κανω και wipe data partition.Ετσι ομως δεν χανω τις εφαρμογες και τα data αυτων?Τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?Γιατι ετσι δεν εχει νοημα να βαλεις custom rom αμα ειναι να τα χασεις ολα. Επισης εχω δει να μιλανε για odex και deodexed roms.Τι ακριβως ειναι αυτα και ποια η διαφορα τους?Υπαρχει καποιο λινκ(αν ειναι στα ελληνικα θα ηταν καλυτερα)για να διαβασω σχετικα με αυτα? Προς το παρον αυτα μου ερχονται στο μυαλο,αν εχω και αλλες αποριες θα επανελθω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Εγώ το βαρέθηκα πια αυτό, έχω κατασταλάξει σε μια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, άσε που πρέπει να παρακαλάς τον κάθε dev να σου κάνει την χάρη και να φτιάξει το gps η την κάμερα. Στην ROM που έχω τωρα ο τύπος άλλαξε κινητό και την παράτησε Αλλά είναι και η μόνη μου δουλεύει σαν την μαμά αλλά με πολύ περισσότερο χώρο και ελευθερία κινήσεων. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xriskrik Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) παιδια μια μικρη βοηθεια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ριθμησεων καθως το κινητο κολλουσε ολιγον τι και τωρα εχει σαν προεπιλογη την αγγλικη-English(Germany) Την ελληνικη δεν την εχει στη λιστα Languages Τι κανουμε? Πως βαζω ξανα ελληνικα? thnx in advance.. Edited March 20, 2013 by xriskrik Παράθεση Τεχνικός Η/Υ - Κινητών Τηλεφώνων - Tablets iOS / Android Ανάκτηση Δεδομένων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 παιδια μια μικρη βοηθεια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ριθμησεων καθως το κινητο κολλουσε ολιγον τι και τωρα εχει σαν προεπιλογη την αγγλικη-English(Germany) Την ελληνικη δεν την εχει στη λιστα Languages Τι κανουμε? Πως βαζω ξανα ελληνικα? thnx in advance.. Έχεις S-OFF; Το κινητό προορίζετω για την αγορά της κεντρικής Ευρώπης και όχι για την Ελλάδα με αποτέλεσμα όταν κάνεις reset to factory settings να σου επαναφέρει τις default ρυθμίσεις για αυτήν την αγορά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ( αν είσαι S-OFF) να κατεβάσεις ένα RUU με ελληνικά και να το εγκαταστήσεις. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δοκίμασε να βάλεις και την εφαρμογή morelocale2 από το google play και να επιλέξεις τα ελληνικά από εκεί :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xriskrik Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δοκίμασε να βάλεις και την εφαρμογή morelocale2 από το google play και να επιλέξεις τα ελληνικά από εκεί :) αρχηγε μου πετυχε επελεξα τα ελληνικα μεσω της εφαρμογης απεγκατεστησα επειτα την εφαρμογη και εχει κρατησει τα ελληνικα, παρολλο που δεν τα εμφανιζει στο μενου ως επιλογη μια χαρα ευχαριστω πολυ Παράθεση Τεχνικός Η/Υ - Κινητών Τηλεφώνων - Tablets iOS / Android Ανάκτηση Δεδομένων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikont Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καταρχήν η συσκευή είναι rooted, s-off κ πριν μερικές μέρες έβαλα custom ROM (WildChild 3.3) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1842771&highlight=+stable+ Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν μου αναγνωρίζει καθόλου την SD card. Η κάμερα μου λέει insert SD card, το Link2SD λέει SD card not present, ακόμη κι όταν πάω να κάνω mount SD card από το Recovery του CWM μου βγάζει error. Δοκίμασα άλλη SD card κ τη διάβαζε κανονικά, ενώ η δική μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα σε άλλο smartphone (Galaxy Europa). Όταν την συνδέω στο PC με card reader μου τη βγάζει ως read only κ δεν μπορώ να κάνω φορμάτ (έχω δοκιμάσει με αρκετά προγράμματα, παντού τα ίδια). Η SD card είναι Verbatim 8GB, class 4 κ δεν είχε αντάπτορα. Την έχω περίπου ένα χρόνο κ δούλευε κανονικά, κ τις πρώτες μέρες με τη νέα ROM δούλευε. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να άλλαξε κ έγινε read only... Καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts