Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire S

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τους πιο "θαραλλεους" τα nightly builds με σημερινη ημερομηνια και επειτα, τις CM10 ( Android 4.1.2) , παιζουν αψογα ( εκτος απο την εγγραφη video).

To θεμα του χωρου λυνεται με script INT2EXT+ , οπου εχουμε 1GB+ χωρο για data/apps :)

έχω τρελό θέμα με την μνήμη του. Έχω σβήσει τα πάντα από εφαρμογές και έχει 10mb ελεύθερη μόνο οπότε κολλάει. Είναι η 2η φορά που μου το κάνει, την 1η έκανα restore το κινητό. Μπορείς να μου πεις κάποια λύση; δεν έχω ξανασχοληθεί με root

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να δώσεις λεπτομερειες για το script INT2EXT+. Δηλαδή για τον τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας.

Αναλυτικες οδηγιες εχει εδω -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879806

Για stock roms εχει αναλυτικα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1919816

Use a program like Partition Wizard Home Edition (free) http://www.partitionwizard.com/free-...n-manager.html (Windows)

Use Gparted for Mac OS X (can also be used for Windows but I prefer Partition Wizard Home Edition) http://gparted.sourceforge.net

to partition the SD-card. (ALL DATA WILL BE DELETED!!)

Here's an example of a 8 GB SD card

FIRST Partition --> Primary FAT32 cluster size 8192 kb. SIZE: Between 5000 MB and 5632 MB (8192 MB - 2048 MB for EXT4 and 512 MB for Linux SWAP)

SECOND Partition --> Primary EXT4 default cluster size, SIZE: 2048 MB

THIRD Partition --> Primary LINUX SWAP default cluster size, SIZE: 512 MB

Keep in mind that the second and third are RECOMMENDED sized. So please follow those partition sizes. You can change the first partition size (FAT32) to your liking. But keep in mind that you leave enough space to create the Second and Third partition. Please create the partitions in the above order.

Now copy your favorite rom to your FAT32 partition (via Windows Explorer/ or Finder in Mac) because that is the only visible partition for Windows and used by CWM.

And copy Data2SDInstallerES.zip (see my attachment) to your FAT32 partition.

Install the ROM. Let it boot. Then BEFORE the setup of your ROM (language input, create gmail account etc. etc) you have to turn the phone off.

Then install Data2SDInstallerES.zip via CWM and after the install do a wipe cache and dalvik cache and after that do a fix permissions.

Then boot into the ROM again and presto you have more 'internal storage'.

Confirmed this is working with a unlocked bootloader (via HTC-DEV) and with S-ON.

You can also use Link2SD but for that you need to be S-OFF. But this method also works with S-OFF ofcourse

Script-> http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1374722&d=1349344042

Καλησπέρα σας!!

Έχω ένα θέμα με το νέο μου κινητό (HTC Wildfire S). Ενώ έχω φορτίσει τη μπαταρία του, το αφήνω για μερικές μέρες κλειστό και μετά όταν ανοίγω το κινητό η μπαταρία είναι ξεφόρτιστη. Λογικά το κινητό έχει ρύθμιση όπου ανοίγει αυτόματα κάποια ώρα της ημέρας και ενεργοποιείται. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πειράξω αυτή τη ρύθμιση;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ορέστης

Καλησπέρα σας!!

Έχω ένα θέμα με το νέο μου κινητό (HTC Wildfire S). Ενώ έχω φορτίσει τη μπαταρία του, το αφήνω για μερικές μέρες κλειστό και μετά όταν ανοίγω το κινητό η μπαταρία είναι ξεφόρτιστη. Λογικά το κινητό έχει ρύθμιση όπου ανοίγει αυτόματα κάποια ώρα της ημέρας και ενεργοποιείται. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πειράξω αυτή τη ρύθμιση;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ορέστης

Απενεργοποίησε το fast boot που κρατάει το κινητό σε αδράνεια και δες αν συνεχίζει να το κάνει.

Για να το απενεργοποιήσεις πηγαίνεις Settings (ρυθμίσεις) --> Power (ενέργεια) και εκεί θα βρείς την επιλογή απενεργοποίησης του fast boot

Ποιος γνωριζει που μπορω να βρω ρυθμισεις(προγραματα) για το CPU no-frils????

Τι ρυθμίσεις;;

:confused:

Εγώ το έχω στο performance max 600 min 600 και sio η noop

Μια χαρά σε επιδοσεις και μου βγάζει μια μέρα με αρκετή χρήση.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι. Ήθελα απλώς να αυξήσω την χωρητικότητα του κινητού για να βάλω εφαρμογές και να ξεπεράσω το συχνό πρόβλημά του, που γέμιζε η εσωτερική μνήμη φαινομενικά μόνη της. Δεν είχα ιδέα από ρουτ κλπ, εντελώς άσχετος :p

Το ρούταρα με τη διαδικασία που προτείνεται και στο 1ο ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3937124#post3937124. (υπάρχουν και βιντεάκια στο youtube για τον κάθε ενδιαφερόμενο) :D

Έπειτα εγκατέστησα την εφαρμογή Link2sd (από το google play :O ) και ακολούθησα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1496754 τα βήματα "Process".

Η οποία διαδικασία παίρνει 2GB από την κάρτα sd για να χρησιμοποιηθούν ως χώρος αποθήκευσης των εφαρμογών. Μετά πηγαίνετε στη Link2sd για να συνδέσετε (έτσι ονομάζει τη λειτουργία, πρακτικά μεταφέρει) κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάτε στα 2GB της sd (περισσότερες πληροφορίες στο λινκ).

Τα παιδιά παραπάνω προτείνουν ρομ και άλλες επιλογές. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε είναι να μην γεμίζει μόνη της η μνήμη και λαγγάρει το κινητό οπότε είπα να το αναφέρω. Thx σε όλους που με βοήθησαν ;)

Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε είναι να μην γεμίζει μόνη της η μνήμη και λαγγάρει το κινητό οπότε είπα να το αναφέρω. Thx σε όλους που με βοήθησαν ;)

Μισό λεπτό...κάποια προγράμματα χρησιμοποιούν μνήμη για να αποθηκεύουν διάφορα προσωρινά αρχεία (cache). Αν δεν αδειάσεις το cache των εφαρμογών (κυρίως αυτών που δεσμέυουν πολύ χώρο) θα δεσμεύουν όλο και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Αυτό μπορείς να το δεις μπαίνοντας από το menu --> settings --> applications και δες σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ποιές σου δεσμεύουν χώρο ως cache. Π.χ. αν βλέπεις βιντεάκια με το youtube app θα δεις να μαζεύει cache η εφαρμογή και ο αποθηκευτικός σου χώρος να μειώνεται χωρίς να έχεις εγκαταστήσει νεες εφαρμογές. Αδειάζεις την cache και είσαι πάλι οκ.

Υ.Γ. Η cache δεν είναι πάντα άχρηστα πράγματα.Σε κάποιες εφαρμογές είναι χρήσιμη γιατί κρατάει πράγματα που χρειάζεται για να μην τα κατεβάζει πάλι από την αρχή το τηλέφωνο και έτσι να γλυτώνει data (αν χρησιμοποιείς 3g) αλλά και να τα φορτώνει γρήγορότερα. Το που δεν χρειάζεσαι cache το αξιολογείς εσύ και ορίζεις τις προτεραιότητες. Σε apps που μπαίνεις μόνο με wifi πάντως δεν σε ενδιαφέρει τόσο η cache όσο σε αυτές που μπαίνεις με 3g.

Μισό λεπτό...κάποια προγράμματα χρησιμοποιούν μνήμη για να αποθηκεύουν διάφορα προσωρινά αρχεία (cache). Αν δεν αδειάσεις το cache των εφαρμογών (κυρίως αυτών που δεσμέυουν πολύ χώρο) θα δεσμεύουν όλο και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Αυτό μπορείς να το δεις μπαίνοντας από το menu --> settings --> applications και δες σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά ποιές σου δεσμεύουν χώρο ως cache. Π.χ. αν βλέπεις βιντεάκια με το youtube app θα δεις να μαζεύει cache η εφαρμογή και ο αποθηκευτικός σου χώρος να μειώνεται χωρίς να έχεις εγκαταστήσει νεες εφαρμογές. Αδειάζεις την cache και είσαι πάλι οκ.

Υ.Γ. Η cache δεν είναι πάντα άχρηστα πράγματα.Σε κάποιες εφαρμογές είναι χρήσιμη γιατί κρατάει πράγματα που χρειάζεται για να μην τα κατεβάζει πάλι από την αρχή το τηλέφωνο και έτσι να γλυτώνει data (αν χρησιμοποιείς 3g) αλλά και να τα φορτώνει γρήγορότερα. Το που δεν χρειάζεσαι cache το αξιολογείς εσύ και ορίζεις τις προτεραιότητες. Σε apps που μπαίνεις μόνο με wifi πάντως δεν σε ενδιαφέρει τόσο η cache όσο σε αυτές που μπαίνεις με 3g.

Το 'χα δοκιμάσει. Είναι μια προσωρινή λύση, μετά κάπου γεμίζει. Κάποιοι λένε ότι γεμίζει ένα αρχείο καταγραφής όσο κρασάρει η συσκευή, άλλοι λένε άλλα... Τέλος πάντων ήμουν πάνω από χρόνο σε τέτοια φάση με 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ίσως να μην το έχουν όλες οι συσκευές το θέμα αλλά υφίστασται σε αρκετούς

Το 'χα δοκιμάσει. Είναι μια προσωρινή λύση, μετά κάπου γεμίζει. Κάποιοι λένε ότι γεμίζει ένα αρχείο καταγραφής όσο κρασάρει η συσκευή, άλλοι λένε άλλα... Τέλος πάντων ήμουν πάνω από χρόνο σε τέτοια φάση με 2 φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ίσως να μην το έχουν όλες οι συσκευές το θέμα αλλά υφίστασται σε αρκετούς

Σε όλες τις συσκευές συμβαίνει αυτό με την cache απλά στα κινητά με ήδη περιορισμένη μνήμη γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό. Αντιλαμβανόμενοι προφανώς αυτό το θέμα στη Google πρόσθεσαν μια επιλογή στο application settings (για τις εκδόσεις από ICS και μετά) που κάνει clear cache. Ετσι αντί να μπαίνεις σε κάθε εφαρμογή και να αδειάζεις cache πατάς ενα μόνο κουμπάκι και γίνεται αυτόματα άδειασμα για όλες.

Σε όλες τις συσκευές συμβαίνει αυτό με την cache απλά στα κινητά με ήδη περιορισμένη μνήμη γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό. Αντιλαμβανόμενοι προφανώς αυτό το θέμα στη Google πρόσθεσαν μια επιλογή στο application settings (για τις εκδόσεις από ICS και μετά) που κάνει clear cache. Ετσι αντί να μπαίνεις σε κάθε εφαρμογή και να αδειάζεις cache πατάς ενα μόνο κουμπάκι και γίνεται αυτόματα άδειασμα για όλες.

εχω ics αλλα που ειναι η επιλογη για να αδειασει η cache για ολες τις εφαρμογες με την μια?

εχω ics αλλα που ειναι η επιλογη για να αδειασει η cache για ολες τις εφαρμογες με την μια?

Στο υπομενού applications το έχω δει αλλά δεν το έχουν όλες οι συσκευές.Για κάποιο λόγο σε κάποιες δεν είναι διαθέσιμο.

π.χ. στο Motorola xoom που έχω δεν το έχω δει..ίσως γιατί σε συσκευές με αρκετή μνήμη δεν έχει νόημα να καθαρίζεις τόσο πολύ την cache.

Edited by antonius

κατι κανεις λαθος.

εξηγησε που κολλας στο mini partition tool

δες εδω προσεκτικαhttp://www.youtube.com/watch?v=OKnDe63Bd4Y&f

καλησπερα Στεφανε, ευχαριστουμε πολυ για το βιντεο, θελω να σου κανω μια ερωτηση. πως μπορω να επαναφερω μια καρτα στην αρχικη της μορφη ενω παλιοτερα την ειχα κανει partitions?

Έχω 2 μέρες που έχω πρόβλημα με την μπαταρία.

Το βράδυ το φορτώνω και σε 10-12 ώρες είναι στο 15%.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι κατά 95-98% την καταναλώνει το Android System.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να σβήσω τα στατιστικά της μπαταρίας;

Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;

Φιλικά Γιώργος

Έχω 2 μέρες που έχω πρόβλημα με την μπαταρία.

Το βράδυ το φορτώνω και σε 10-12 ώρες είναι στο 15%.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι κατά 95-98% την καταναλώνει το Android System.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να σβήσω τα στατιστικά της μπαταρίας;

Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;

Αν το εχεις root, υπαρχει εφαρμογη στο Play Store για να σβησεις τα stats.

Αν το εχεις root, υπαρχει εφαρμογη στο Play Store για να σβησεις τα stats.

Δεν το έχω root, είναι φίλης.

Φιλικά Γιώργος

Δεν το έχω root, είναι φίλης.

2η λυση ειναι απο το CWM recovery, εχει επιλογη delete battery stats.

Aλλιως προχωρας για root....

2η λυση ειναι απο το CWM recovery, εχει επιλογη delete battery stats.

Aλλιως προχωρας για root....

Το κατεβάζω από το play store?

Δώσε μου link γιατί δεν το βρίσκω.

Φιλικά Γιώργος

Το κατεβάζω από το play store?

Δώσε μου link γιατί δεν το βρίσκω.

Οχι, αν δεν εχεις ασχοληθει με το CWM, αφησε το για την ωρα. Προχωρα να κανεις root το κινητο.

(αν σε απασχολει η ασφαλεια με το root, μπορεις ή να το επενεροποιησεις μετα ή να το κανεις να μην δεχεται root access απο καμμια εφαρμογη

αφου φτιαξεις τα στατιστικα.

Θα βρεις πολλους οδηγους, οπως εδω -> http://ready2root.com/

Οχι, αν δεν εχεις ασχοληθει με το CWM, αφησε το για την ωρα. Προχωρα να κανεις root το κινητο.

(αν σε απασχολει η ασφαλεια με το root, μπορεις ή να το επενεροποιησεις μετα ή να το κανεις να μην δεχεται root access απο καμμια εφαρμογη

αφου φτιαξεις τα στατιστικα.

Θα βρεις πολλους οδηγους, οπως εδω -> http://ready2root.com/

Το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας και ξαναβάζοντας την μπαταρία.

Ευχαριστώ όλους.:)

Φιλικά Γιώργος

καλησπερα Στεφανε, ευχαριστουμε πολυ για το βιντεο, θελω να σου κανω μια ερωτηση. πως μπορω να επαναφερω μια καρτα στην αρχικη της μορφη ενω παλιοτερα την ειχα κανει partitions?

μηπως γνωριζει καποιος αλλος να μου πει?

μηπως γνωριζει καποιος αλλος να μου πει?

HP USB Disk Storage Format Tool

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml

Δοκιμασμενο σε 2 USB Sticks και 3 microSD :)

με τον ιδιο τροπο απλα πρωτα σβηνεις ολα τα παλια partitions με την επιλογη delete και μετα φτιαχνεις 1 μονο partition στην επιλογη μεγεθους αφηνεις ελευθερα 6-8 ΜΒ πατας format και εισαι ετοιμος α και κατι αλλο το partition να ειναι primary και fat32

Edited by stefanos1985

Καλησπερα στην παρεα,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,ειμαι κατοχος του desire και η κοπελα μου του wildfire s.στο desire εχω κανει παρα πολλα οποτε εχω την εμπειρια για root και roms,θα ηθελα να μου δωσει καποιος εναν αναλυτικο οδηγο για root wildfire s tmobile.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...