manchester777 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 γι 'αυτο ειναι το forum, αλλα μετα απο μερικες σελιδες θα υπαρχουν παλι οι ιδιες αποριες δυστυχώς (το οποιο λογικο ειναι) :P Εχεις δίκιο :rolleyes: Θα προσπαθήσω να βρώ χρόνο να φτιάξω κάποιο how to root for newbies :) Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Απο χθες παιδευομαι να κανω root το Xperia mini pro για να περασω custom rom και δεν γινεται με τιποτα. Μετα απο ωρες βοηθειας απο το φιλο cool_pipis, παραιτηθηκα αφου εφτασα σε σημειο να εχω βαλει την 2.3.4 4.0.2.Α.0.42. Τρεχω το runmee απο το DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su και οταν ανοιγω το κινητο μου δεν βρισκω εικονιδιο SuperUser που σημαινει οτι δεν εγινε root. Τι μπορω να κανω αλλο ρε παιδες; EDIT: Υπαρχει για το Mini Pro η εκδοση stock ICS firmware 4.1.A.0.562 ; Βρηκα μια και πηγα να την περασω με το flashtool και μου εβγαλε κοκκινα γραμματα και σταματησε η διαδικασια και τωρα το κινητο οταν παω να το ανοιξω εχει ενα τριγωνο με ενα θαυμαστικο μεσα και μετα σβηνει :( Τελικα ξαναφλασαρω την 2.3.4/4.0.2.Α.0.42 οποτε παραμενει το ερωτημα τι αλλο μπορω να κανω για να γινει το root και να βαλω custom rom Edited February 25, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Απο χθες παιδευομαι να κανω root το Xperia mini pro για να περασω custom rom και δεν γινεται με τιποτα. Μετα απο ωρες βοηθειας απο το φιλο cool_pipis, παραιτηθηκα αφου εφτασα σε σημειο να εχω βαλει την 2.3.4 4.0.2.Α.0.42. Τρεχω το runmee απο το DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su και οταν ανοιγω το κινητο μου δεν βρισκω εικονιδιο SuperUser που σημαινει οτι δεν εγινε root. Τι μπορω να κανω αλλο ρε παιδες; EDIT: Υπαρχει για το Mini Pro η εκδοση stock ICS firmware 4.1.A.0.562 ; Βρηκα μια και πηγα να την περασω με το flashtool και μου εβγαλε κοκκινα γραμματα και σταματησε η διαδικασια και τωρα το κινητο οταν παω να το ανοιξω εχει ενα τριγωνο με ενα θαυμαστικο μεσα και μετα σβηνει :( Τελικα ξαναφλασαρω την 2.3.4/4.0.2.Α.0.42 οποτε παραμενει το ερωτημα τι αλλο μπορω να κανω για να γινει το root και να βαλω custom rom αυτο το doomlord που γραφεις ειναι για ICS.ψαξε κ θα βρεις κ το αντιστοιχο για GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καμια αναβαθμιση παιδες παιζει για το κινητο αυτο? Σε ics δεν θα αναβαθμιστει αν και οποτε γινει αυτο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καμια αναβαθμιση παιδες παιζει για το κινητο αυτο? Σε ics δεν θα αναβαθμιστει αν και οποτε γινει αυτο? Εχει παρει την 4.0.4 εδω και παρα πολυ καιρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καμια αναβαθμιση παιδες παιζει για το κινητο αυτο? Σε ics δεν θα αναβαθμιστει αν και οποτε γινει αυτο? μαλλον αναφερεσαι σε λαθος κινητο μηπως εχεις το xperia x10 mini? Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καμια αναβαθμιση παιδες παιζει για το κινητο αυτο? Σε ics δεν θα αναβαθμιστει αν και οποτε γινει αυτο? Σε ICS έχει αναβαθμιστεί εδώ και καιρό. Αν δεν σου έχει έρθει ΟΤΑ, συνέδεσέ το στο PC Companion. EDIT: Sorry, τώρα είδα ότι έχουν απαντήσει τα παιδιά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Βασικα ρωταω γιατι την συσκευη αυτη την εχει ο πατερας μου και σκεφτομαι να του το αναβαθμισω. Εχει την συσκευη αυτη που εχει ως avatar και ο cool pipis με το κεντρικο πληκτρο, οχι την παλιοτερη εκδοση που ειχε τρια κουμπια. Οποτε αν δεν την βγαλει ota θα πρεπει να εγκαταστησουμε το pc companion και να γινει απο εκει η δουλεια. Ευχαριστω. Edit. Τελικα την δουλεια την εκανα με pc companion και ολα οκ. Πλεον φοραει 4.0.4. Και μια τελευταια ερωτηση, αν δεν εχουμε κανει nandroid backup στην συσκευη μας, πως μπορουμε να γυρισουμε αν θελουμε στην προηγουμενη εκδοση 2.3.4 σε μη rooted συσκευη? Edited February 26, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Βασικα ρωταω γιατι την συσκευη αυτη την εχει ο πατερας μου και σκεφτομαι να του το αναβαθμισω. Εχει την συσκευη αυτη που εχει ως avatar και ο cool pipis με το κεντρικο πληκτρο, οχι την παλιοτερη εκδοση που ειχε τρια κουμπια. Οποτε αν δεν την βγαλει ota θα πρεπει να εγκαταστησουμε το pc companion και να γινει απο εκει η δουλεια. Ευχαριστω. Edit. Τελικα την δουλεια την εκανα με pc companion και ολα οκ. Πλεον φοραει 4.0.4. Και μια τελευταια ερωτηση, αν δεν εχουμε κανει nandroid backup στην συσκευη μας, πως μπορουμε να γυρισουμε αν θελουμε στην προηγουμενη εκδοση 2.3.4 σε μη rooted συσκευη?Μέσω του flashtool. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) Μέσω του flashtool. Εχεις καποιον οδηγο που θα με βοηθησει να κανω την διαδικασια downgrade αν χρειαστει ωστε να ξερω? Για παραδειγμα που μπορω να βρω το παλιο firmware της 2.3.4.? Ok, απο εδω μεσα http://www.teq2day.com/2012/08/how-to-flash-your-xperia-devices-using.html βρηκα εναν οδηγο και το firmware που θελω. Κατεβασα επισης το flashtool (την προτελευταια εκδοση του) και ελπιζω ο οδηγος αυτος να ειναι σωστος. Edited February 27, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Χαίρεται έχω το E10i , ξέρει κάποιος ποια η τελευταία ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο ; Επίσημο μιλάω . (αλλιώς να προτείνει κάποιος κάποιον οδηγό για ics ? ) . Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Χαίρεται έχω το E10i , ξέρει κάποιος ποια η τελευταία ενημέρωση για το συγκεκριμένο μοντέλο ; Επίσημο μιλάω . (αλλιώς να προτείνει κάποιος κάποιον οδηγό για ics ? ) . Ευχαριστώ πολύ αδερφε εδω συζηταμε για st15i και sk17i και καλο ειναι βρε παιδες για τετοια ερωτηματα να ριχνετε μια ματια στο google πρωτα ξερει πιο πολλα απο μας:p Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ να ρουτάρω το sk17i mini pro με το flashtool αλλά μου βγάζει συνεχώς σφάλμα με τους drivers...ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω? ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Στο ST15i της κόρης μου, το gps κλειδώνει, όπως μου λέει σε περίπου 5 λεπτα και μέσα στο αυτοκίνητο, το δικό μου στο δρόμο με καθαρό ουρανο και σε ανοικτό χώρο θέλει περίπου κανένα τέταρτο, ενώ στο αυτοκίνητο χάνεται. Η κόρη μου δεν έχει πειράξει το κινητό της, παρά μόνο το έχει αναβαθμίσει μέσω SONY και Ιντερνετ. Μήπως έχετε καμιά ιδέα για να κλειδώνει γρήγορα και το δικό μου;. Ευχαριστώ Μήπως ξέρει κανείς τι είναι υπεύθυνο για το σήμα του gps και του τηλεφώνου; ο κέρνελ ή η ρομ; Edited March 3, 2013 by SPHLIOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Παιδια μια βοηθεια για εχω χασει την μπαλα.. Μου βγαζει error το flashtool ERROR - Error flashing. Aborted ERROR - Drivers need to be installed for connected device. ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool. Ενω δεν υπαρχει επιλογη να κατεβασω drivers για το xperia mini Edit: τα καταφερα και το εκανα root Εαν μπορει καποιος ας μου απαντησει στις επανω ερωτησεις μου Ευχαριστω φίλε μου βγάζει το ίδιο σφάλμα..πως τα κατάφερες? Τελικά το βρήκα.. Λύση: κατέβασα προηγούμενη έκδοση του flashtool (9.3) και όλα έγιναν σωστά Edited March 3, 2013 by darredevvil λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Να απαντήσω στον φίλο από πάνω πως το ics είναι ήδη σΕ διαθεση για κατόχους mini και mini pro! Μια ερώτηση:δε ξέρω αν γίνεται πάντα αλλά όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο για το mini pro η φωτεινοτητα της οθόνης μειωνεται ή έχει κάτι το κινητό;σήμερα το παρατήρησα πρώτη φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα:)!!θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το root.......έχω το xperia mini pro sk17,το έχω κάνει root σε ics 4.1.B.0431 μου ζήτησε ενημέρωση σε 4.1.B.0587 την οποία την έβαλα άλλα διάβασα ότι το root xάνετε παρόλο που εγώ μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι τέτοιο γιατί το εικονίδιο superuser υπάρχει ακόμα και κάποιες εφαρμογές λειτουργούν ακόμα... βασικά αυτό που θέλω να μάθω πιο πολύ είναι,για να το κάνω την 4.1.B.0587 root πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία δηλαδή να το ξαναγυρίσω σε gb η μπορώ απλά να περάσω μέσω flashtool, το αρχείο 4.1.B.0587 που κατέβασα χωρίς να χρειάζεται να ξαναγυρίζω σε άλλες rom?????;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα:)!!θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το root.......έχω το xperia mini pro sk17,το έχω κάνει root σε ics 4.1.B.0431 μου ζήτησε ενημέρωση σε 4.1.B.0587 την οποία την έβαλα άλλα διάβασα ότι το root xάνετε παρόλο που εγώ μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι τέτοιο γιατί το εικονίδιο superuser υπάρχει ακόμα και κάποιες εφαρμογές λειτουργούν ακόμα... βασικά αυτό που θέλω να μάθω πιο πολύ είναι,για να το κάνω την 4.1.B.0587 root πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία δηλαδή να το ξαναγυρίσω σε gb η μπορώ απλά να περάσω μέσω flashtool, το αρχείο 4.1.B.0587 που κατέβασα χωρίς να χρειάζεται να ξαναγυρίζω σε άλλες rom?????;););) Νομίζω πως ξαναπερνάς Gb αφού έτσι κ αλλιώς δε μπορείς να rootάρεις πάνω από 4.0.3 χωρίς downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Στο ST15i της κόρης μου, το gps κλειδώνει, όπως μου λέει σε περίπου 5 λεπτα και μέσα στο αυτοκίνητο, το δικό μου στο δρόμο με καθαρό ουρανο και σε ανοικτό χώρο θέλει περίπου κανένα τέταρτο, ενώ στο αυτοκίνητο χάνεται. Η κόρη μου δεν έχει πειράξει το κινητό της, παρά μόνο το έχει αναβαθμίσει μέσω SONY και Ιντερνετ. Μήπως έχετε καμιά ιδέα για να κλειδώνει γρήγορα και το δικό μου;. Ευχαριστώ Μήπως ξέρει κανείς τι είναι υπεύθυνο για το σήμα του gps και του τηλεφώνου; ο κέρνελ ή η ρομ; Δοκίμασε αυτό και πες μας : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5mYXN0ZXJncHMiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλημερα παιδια.Εχω το Xperia to mini και ψαχνωμαι να το κανω μια αναβαθμιση..Εχει κανεις να μου προτεινει καποια καινουρια εκδοση?Και αν υπαρχουν και λινκ..Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Δοκίμασε αυτό και πες μας : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5mYXN0ZXJncHMiXQ.. Πρέπει να είσαι root για να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Πρέπει να είσαι root για να δουλέψει Καλησπέρα, έβαλα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973859 Μου βγάζει το εικονίδιο superuser Αυτό συμαίνει ότι είμαι root; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπέρα, έβαλα αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973859 Μου βγάζει το εικονίδιο superuser Αυτό συμαίνει ότι είμαι root; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ναι, σημαινει οτι εγινες root. Αλλα για να το σιγουρεψεις κατεβασε το titanium backup, μπες στην εφαρμογη και θα σε ρωτησει για δικαιωματα root.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyrlan Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά μια ερώτηση.. το κινητό κολλάει; ζορίζεται καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Παιδιά μια ερώτηση.. το κινητό κολλάει; ζορίζεται καθόλου; αυτό είναι λίγο γενικό...Αν του κάνεις μια φυσιολογική χρήση και δεν έχεις βάλει μέσα 567 εφαρμογές:p:lol: δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται και γιατί το θες..πχ gaming δεν είναι οτι καλύτερο ειδικά στην ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts