Jump to content

Νandroid Restore


bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαδικασία Νandroid Restore

 

Για να κάνουμε restore ένα backup που έχουμε φτιάξει ή μια άλλη rom (σε μορφή nandroid) που βρήκαμε στο διαδίκτυο κάνουμε τα εξής:

 

Από κλειστό τηλέφωνο πατάμε ταυτόχρονα το Power και το κουμπί της φωτογραφική μηχανής, μέχρι να σας βγάλει στην οθόνη ένα τριγωνάκι με κίτρινο θαυμαστικό. Μετά κρατάτε πατημένο το volyme+ (στο πλάι του κινητού) και πατάτε μια φορά το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής. Θα σας βγάλει στην οθόνη recovery όπου έχετε 4 επιλογές. Διαλέξτε την 3η επιλογή πρώτα που λέει για factory reset και με το pad πηγαίνετε στην επιλογή Υες και πατάτε το χρυσαφί του pad. Μόλις τελείώσει, με το pad διαλέξτε την 2η (με το pad του hardware πληκτρολογίου) που λέει για το update.zip, πατήστε το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου και αφήστε το να τελειώσει . Μην πατήσετε τίποτα μόλις τελειώσει, να συνεχίσετε δηλαδή να βλέπετε την οθόνη recovery με ότι άλλα έγραψε το update.zip που τρέξατε και απλά συνδέστε το κινητό με το usb στο PC.

 

Ανοίγουμε το τερματικό (για Linux) ή το cmd (για Windows) και γράφουμε διαδοχικά τα παρακάτω ADB Commands:

 

cd\ (και ΕΝTER)

cd androidsdk\tools (και ΕΝTER)

adb shell (και ΕΝTER)

 

Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να σας βγάλει τα σύμβολα / #

 

Στην συνέχεια πληκτρολογούμε:

 

nandroid-mobile.sh --restore (και ΕΝTER)

 

και μετά τις άνω κάτω τελείες θα πρέπει να γράψουμε ακριβώς το όνομα του φακέλου που περιέχει το nandroid backup που θέλουμε να κάνουμε restore. Δηλαδή αν ο φάκελος που περιέχει το backup μας έχει όνομα 2.1_Clean-BbcRS-20100322-0958 μετά τις άνω κάτω τελείες θα πρέπει να γράψουμε πάλι 2.1_Clean-BbcRS-20100322-0958.

 

Αν έχουμε κατεβάσει από το δίκτυο ένα άλλο nandroid backup που θέλουμε να περάσουμε, πριν αρχίσουμε την Διαδικασία Νandroid Restore θα πρέπει να έχουμε βάλει όλο το φάκελο αυτού που κατεβάσαμε μέσα στο sdcard\nandroid\console=ttyS2,115200n8.

 

Μετά πατάμε ENTER, θα μας βγάλει τις ίδιες περίπου γραμμές με πριν, δε γράφουμε τίποτα απλά ξανά πατάμε ENTER και το αφήνουμε μέχρι να μας βγάλει "Restore successful".

 

Μετά με το pad διαλέξτε την 1η επιλογή (reboot) και πατήστε το πάλι το χρυσαφί από το pad του hardware πληκτρολογίου.

 

Είστε έτοιμοι...

 

Βεβαίως εγώ τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αλλά είμαι υποχρεωμένος να πω αυτό που λένε όλοι σε όλα τα forum, ότι δηλαδή ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...