Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για το αγγλικο sgs2 δεν το εχει δωσει ακομα

Μην σου κάνει εντύπωση, όσοι έχουν περάσει από τον προκάτοχο το θεωρούν αναμενόμενο.

μου δινεις ενα link?

samfirmware.com/WEBPROTECT-i9100.htm

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε ολους. Θα μπορουσε καποιος να μας πει καποια εφαρμογη για φωνητικες εντολες "οπως π.χ. στο ipone 4" χωρις να χρειαζεται συνεχη συνδεση στο ιντερνετ. Αυτο που εχει απο τη μανα του ακομα και για φωνητικη κλιση πρεπει να ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ.

καλημερα!

παρακολουθω το samkiesfirmware που γραφονται ποιες αναβαθμισεις δινει επισημα η samsung για τα κινητα της μεσω kies και εχω δει οτι εχει δωσει σε αρκετες χωρες την 2.3.4

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι για το αγγλικο sgs2 δεν το εχει δωσει ακομα

Για την Ελλάδα φως στον ορίζοντα βλέπουμε;:confused:

• Administrators
Για την Ελλάδα φως στον ορίζοντα βλέπουμε;:confused:

Αν κρίνω από την περίπτωση του προηγούμενου galaxy s, θα χρειαστεί λίγο παραπάνω υπομονή.

Modpic.gif

Καλημερα σε ολους. Θα μπορουσε καποιος να μας πει καποια εφαρμογη για φωνητικες εντολες "οπως π.χ. στο ipone 4" χωρις να χρειαζεται συνεχη συνδεση στο ιντερνετ. Αυτο που εχει απο τη μανα του ακομα και για φωνητικη κλιση πρεπει να ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ.

Cyberon voice dial

Sent from my HD2

τις τελευταιες μερες παρατηρω κατι περιεργο στο κινητο.

ακουω αρκετες ωρες ραδιοφωνο και περιοδικα πεταει το μηνυμα οτι η εφαρμογη radio fm κολλησε και πρεπει να κλεισει.

εντουτοις το ραδιοφωνο παιζει κανονικα..

αυτο που ομως εχει μπλοκαρει ειναι απο τη μπαρα ειδοποιησεων δεν δουευει το on/off button αλλα οταν μπεις μεσα στο ραδιοφωνο δουλευει κανονικα

bug υποψιαζομαι ε?

(εχω μαμα rom την τελευταια απο kies)

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Για όσους δε γνωρίζουν πάντως ,μετά από αγορά του κινητού από Γερμανό ,το DOA ισχύει για SAMSUNG τηλέφωνα 14 ημέρες από την ημέρα αγοράς και όχι μία εβδομάδα.

Να κάνω και μία ερωτηση.Στο sgs1 υπήρχαν τηλέφωνα που δε δούλευε ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων.Στο sgs2 υπάρχει αυτό το φαινόμενο??

s7 edge 935F

LG Gpad V500

οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, καθε μερα και εκπληξεις αυτο το κινητο! Κατα λαθος πατησα την πανοραμικη ληψη που ακομα δεν ειχα κατσει να ψαξω, και εμεινα αφωνος! Βγαζει φοβερες φωτο και τις ενωνει τελεια!

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

καλησπέρα,

Από σήμερα κι εγώ αξιώθηκα να είμαι κάτοχος αυτού του φοβερού κινητού, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από άλλα κινητά, πιστεύω ότι πλέον θα αγκυροβολήσω στο εν λόγω κινητό. Πρώτη εντύπωση απόλυτα θετική, παιδιά τον άλλο τον ακούω σαν να είναι δίπλα μου και το ηχείο αρκετά δυνατό. Τόσα htc είχα αλλάξει και μόνο το πρώτο desire είχε δυνατό ηχείο όπως το ήθελα εγώ τουλάχιστον. Ένα μόνο πρόσεξα ότι ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται δυνατά για κανά δευτερόλεπτο και μετά καμπάνα. Αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν είναι σε όλα; Επίσης το έχω τώρα και φορτίζει, δεν βλέπω κάποια ένδειξη ότι φόρτισε, μόνο την μπαταρρία μου δείχνει σαν να είναι φουλ, το βγάζω; Το έχω περίπου 2 μησι ώρες και τρώγομαι, καταλαβαίνετε....:)

edit πριν λίγο πήγε στο 100% οπότε το έβγαλα, δεν κρατιόμουν άλλο. Πήτε μου μόνο αυτό για το ήχο κλήσης, το έχουν και άλλοι;

Edited by alexgiak
αλλαγή δεδομένων

καλησπέρα,

Από σήμερα κι εγώ αξιώθηκα να είμαι κάτοχος αυτού του φοβερού κινητού, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από άλλα κινητά, πιστεύω ότι πλέον θα αγκυροβολήσω στο εν λόγω κινητό. Πρώτη εντύπωση απόλυτα θετική, παιδιά τον άλλο τον ακούω σαν να είναι δίπλα μου και το ηχείο αρκετά δυνατό. Τόσα htc είχα αλλάξει και μόνο το πρώτο desire είχε δυνατό ηχείο όπως το ήθελα εγώ τουλάχιστον. Ένα μόνο πρόσεξα ότι ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται δυνατά για κανά δευτερόλεπτο και μετά καμπάνα. Αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν είναι σε όλα; Επίσης το έχω τώρα και φορτίζει, δεν βλέπω κάποια ένδειξη ότι φόρτισε, μόνο την μπαταρρία μου δείχνει σαν να είναι φουλ, το βγάζω; Το έχω περίπου 2 μησι ώρες και τρώγομαι, καταλαβαίνετε....:)

edit πριν λίγο πήγε στο 100% οπότε το έβγαλα, δεν κρατιόμουν άλλο. Πήτε μου μόνο αυτό για το ήχο κλήσης, το έχουν και άλλοι;

αν το εχεις κλειστο και φορτιζει, να περιμενεις μεχρη να σου γραψει 100% πανω στην μπαταρια !!! καλο ειναι να κανεις 3 πληρος κυκλους φορτισης ξεφορτισης στην αρχη !!!! Καλοριζικο και καλοδουλευτο !!!!!

edit: με προλαβαι το κινητο σου !!!

"ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ"

• Administrators
Ένα μόνο πρόσεξα ότι ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται δυνατά για κανά δευτερόλεπτο και μετά καμπάνα. Αν δεν κάνω λάθος έτσι δεν είναι σε όλα;

Όπως ειπώθηκε... έτσι δουλεύει by default, ωστόσο στις περισσότερες custom rom το έχουν αλλάξει να ακούγεται δυνατά από την αρχή.

Modpic.gif

καλησπέρα,

ναι,πρωτα βαραει σιγα και μετα στο 2ο χτυπημα δυναμωνει. Εγω τον ηχο συνομιλιας τον βρισκω μετριο προς καλο. Ειχα και δυνατοτερα κινητα. Η ενταση ηχου κλησης και μηνυματος ειναι μετρια προς καλα παλι. Παραπονο εχω στην ανοιχτη συνομιλια που δεν ειναι και τοσο δυνατο. Πανω στο μηχανακι το htc hd2 το ακουγα πολυ δυνατα,αυτο δεν το ακουω καθολου. για την μπαταρια κατεβασε το clarus battery κατα τη γνωμη μου ειναι ωραιο.

Τι πρέπει να κάνω για να έχω πιο γρήγορο κλείδωμα gps? είναι κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω όπως το gps aids για το.galaxy s?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Τι πρέπει να κάνω για να έχω πιο γρήγορο κλείδωμα gps? είναι κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω όπως το gps aids για το.galaxy s?

καλα που μου το θυμισες,μου χει σπασει τα νευρα και μενα αυτο.αργει πολυ να κλειδωσει.

Να έχεις ενεργό και το 3g. Βρίσκει την θέσει σε περίπου 20-25 δεπτερόλεπτα. Επίσης βοηθάει το callibration από διάφορα προγράμματα σαν το GPS Status. Θα κάνεις από εκεί download Α-GPS XTRA data.

Φιλικά Γιώργος

παιδιά να κάνω 2 ερωτήσεις και ελπίζω να μην σας φανούν αστείες...

α)τελικά κατάλαβα καλά ότι δεν χρειάζεται να κλείνουμε τις ενεργές εφαρμογές?όταν τελειώνουμε εννοώ αυτό που κάνουμε να μην πάμε

εκεί που μπορείς να κάνεις έξοδο από την κάθε εφαρμογή.σωστά?

β)με το kies air μπορούμε να στείλουμε μόνο από το κινητό στο pc?το αντίστροφο γίνεται και πώς?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

παιδιά να κάνω 2 ερωτήσεις και ελπίζω να μην σας φανούν αστείες...

α)τελικά κατάλαβα καλά ότι δεν χρειάζεται να κλείνουμε τις ενεργές εφαρμογές?όταν τελειώνουμε εννοώ αυτό που κάνουμε να μην πάμε

εκεί που μπορείς να κάνεις έξοδο από την κάθε εφαρμογή.σωστά?

β)με το kies air μπορούμε να στείλουμε μόνο από το κινητό στο pc?το αντίστροφο γίνεται και πώς?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

για το α σωστα καταλαβες.δεν χρειαζεται να κλεινεις τις εφαρμογες.για το β) αντι για ληψη θα πατησεις αποστολή.θα σου εμφανιση τον explorer θα επιλεξεις το αρχειο που θες να στειλεις στο κινητο και θα πατησεις οκ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Πρόσεξα κι εγώ το ροζάκι στην κάμερα, όχι πολύ όμως, ευτυχώς. Το άλλο με την οθόνη δεν το έχω κοιτάξει ακόμα, θέλω να το χαρώ πρώτα. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι όταν βγάζετε μια φωτογραφία, όταν την τραβάτε φαίνεται φωτεινή το φλάς μια χαρά κτλ, μετά όταν την βλέπετε στην οθόνη του κινητού φαίνεται κάπως πιο, πως να το πω σκοτεινή, σκούρα , σαν να είναι κάπως πιο κόκκινη, κάτι τέτοιο. Μήπως κάνω κάτι λάθος, εννοείται ότι δοκίμασα και με τέρμα φωτεινότητα της οθόνης αλλά πάλι φαίνεται πιο σκοτεινή. Αυτή την τιμημένη αναβάθμιση της κάμερας που την βρίσκω, αν υπάρχει; Πήγα στην αναβάθμιση λογισμικού και μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι. Αχ αυτή οθόνη είναι όλα τα λεφτά κατά τα άλλα. Ευχαριστώ

• Administrators
Αυτή την τιμημένη αναβάθμιση της κάμερας που την βρίσκω, αν υπάρχει; Πήγα στην αναβάθμιση λογισμικού και μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι.

Στο Samsung Apps (υπάρχει ως εφαρμογή στη συσκευή σου).

Modpic.gif

Ριξτε λιγο τα φωτα σας ρε μαγκες:

Πηρα το κινητο με την προσφορα των 470Ε απο μουλτιραμα αλλα λογω ασχετων προσωπικων προβληματων (ειμαι στη πιεση τελευταια) δεν εβαλα αμεσα τη καρτα της κοσμοτε.

Ενω ημουν (και ειμαι) εντυπωσιασμενος απο το κινητο (και απο το ανδροιντ αν και εντελως νιουμπας στο λειτουγικο) παραπονιουνται οι συνομηλητες οτι στις κλησεις με ακουνε σαν μεσα απο πηγαδι. Εγω τους ακουω τελεια. Μου κανει εντυπωση γιατι οταν ενεργοποιω το ηχειο με ακουνε πιο καλα.

Ειναι αρκετα εκνευριστικο. Καλα ολα τα καλουδια, αλλα εγω τηλεφωνο αγορασα πρωτα απο ολα.

Μηπως κανω κατι λαθος εγω; Ενοειται οτι η ενταση ειναι στο τερμα ενω δε βρισκω τπτ σχετικο στις ρυθμισεις.

Ειχε κανεις το ιδιο προβλημα;

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...