Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τα ΜΜΣ έχω μπερδευτεί και εγώ. Κατάφερα να στείλω αλλά και να λάβω μόνο σε λειτουργία 3G. Η SAMSUNG που επικοινώνησα μου λέει ότι μόνο έτσι γίνεται. Είναι άλλοι όμως που λένε ότι στέλνουνε κανονικά!! Δεν ξέρω !!:confused:

Αν έχω κλειστή τη "λειτουργία δικτύου δεδομένων" (power button) τότε απλά μου έρχεται ένα μήνυμα μέσα στη συζήτηση της επαφής που λέει MMS και έχει ενα κουμπάκι "Λήψη" απο κάτω, οπότε ανοίγω τη "λειτουργία δικτύου δεδομένων" και έρχεται μετά κανονικά το μήνυμα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν έχω κλειστή τη "λειτουργία δικτύου δεδομένων" (power button) τότε απλά μου έρχεται ένα μήνυμα μέσα στη συζήτηση της επαφής που λέει MMS και έχει ενα κουμπάκι "Λήψη" απο κάτω, οπότε ανοίγω τη "λειτουργία δικτύου δεδομένων" και έρχεται μετά κανονικά το μήνυμα.

Έτσι κατάλαβα ότι μπορώ να λάβω και να στείλω ΜΜΣ και εγώ.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Έτσι κατάλαβα ότι μπορώ να λάβω και να στείλω ΜΜΣ και εγώ.

Είναι πάντως μια καλή παράμετρο ασφαλείας γιατί πλέον όλες οι εφαρμογές ζητάνε σύνδεση στο ίντερνετ. Οπότε ελέγχεις τα πάντα. Μια μικρή ταλαιπωρία στα μμς βέβαια αλλα δε νομίζω κανείς να στέλνει και τόσα πολλα (με μισό ευρώ το ένα..) ώστε να τον δυσκολεύει το άνοιγμα/κλείσιμο της υπηρεσίας.

*2767*3855# για hard reset

θα σβηστουν τα ΠΑΝΤΑ

αντιγραψε στην sd εξωτερικη οτι θελεις

Μπορω να κρατισω και τα παιχνιδια στην SD card???π.χ. το angry birds εχω φτασει μακρια και δεν θελω να ξαναρχισω απο την αρχη!!!υπαρχει τροπος να κρατισω το save?

A!!!και κατι αλλο!!!οι εικονες και τα βιντεο μπορουν να μεταφερθουν μεσο τηλ.στην καρτα sd ή πρεπει να τα μεταφερω μεσω Η/Υ με το καλοδιο????

Επισεις η καρτα μου ειναι απο παλιο nokia χορισ να την κανω διαμορφοση(εχει αρχεια και φακελους), μηπως πρεπει πρωτα να την κανω???

Μπορω να κρατισω και τα παιχνιδια στην SD card???π.χ. το angry birds εχω φτασει μακρια και δεν θελω να ξαναρχισω απο την αρχη!!!υπαρχει τροπος να κρατισω το save?

A!!!και κατι αλλο!!!οι εικονες και τα βιντεο μπορουν να μεταφερθουν μεσο τηλ.στην καρτα sd ή πρεπει να τα μεταφερω μεσω Η/Υ με το καλοδιο????

Επισεις η καρτα μου ειναι απο παλιο nokia χορισ να την κανω διαμορφοση(εχει αρχεια και φακελους), μηπως πρεπει πρωτα να την κανω???

Στο μάρκετ έχει εφαρμογή angrybirds save αν θυμάμαι καλά. Αλλιώς με titanium backup, πιστεύω κρατάει τα πάντα αν και δεν το έχω δοκιμάσει.

Μπορείς να κάνεις μετακίνηση η και αντιγραφή τα παντα μέσω κινητού. Καλό είναι πού και πού να κάνουμε φορμάτ. Ειδικά τώρα που άλλαξες και συσκευή.

Είναι πάντως μια καλή παράμετρο ασφαλείας γιατί πλέον όλες οι εφαρμογές ζητάνε σύνδεση στο ίντερνετ. Οπότε ελέγχεις τα πάντα. Μια μικρή ταλαιπωρία στα μμς βέβαια αλλα δε νομίζω κανείς να στέλνει και τόσα πολλα (με μισό ευρώ το ένα..) ώστε να τον δυσκολεύει το άνοιγμα/κλείσιμο της υπηρεσίας.

Βαλε το APNDroid και ξεμπερδεψες.

Του δηλώνεις να ειναι κλειστό το Internet αλλά να δεχεσαι mms.

https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.apnoo&feature=search_result

Πέρασαν 2 γεμάτοι μήνες με το S2, και ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω την touch λογική. Το Nokia N95 8GB μου παραμένει απείρως πιο εύχρηστο, μάλλον θα γυρίσω σε αυτό.

Φανταστείτε να έβγαζε η Nokia τώρα μια συσκευή ακριβώς σαν το Nokia N95 8GB, αναβαθμισμένη παντού (Symbian Anna, 3.4 ίντζες 640χ480, κάμερα σαν του N86 κτλ). Θα σάρωνε. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα 2 συσκευές!

Κρίμα που παράτησαν την παλιά λογική στα high end κινητά.

Βαλε το APNDroid και ξεμπερδεψες.

Του δηλώνεις να ειναι κλειστό το Internet αλλά να δεχεσαι mms.

https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.apnoo&feature=search_result

Δεν έχει να δηλώσεις κάτι κάπου. Ενα απλό on/off widget ειναι. Γλυτώνεις ένα κλίκ όμως πάραυτα. Θενξ

Πέρασαν 2 γεμάτοι μήνες με το S2, και ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω την touch λογική. Το Nokia N95 8GB μου παραμένει απείρως πιο εύχρηστο, μάλλον θα γυρίσω σε αυτό.

Φανταστείτε να έβγαζε η Nokia τώρα μια συσκευή ακριβώς σαν το Nokia N95 8GB, αναβαθμισμένη παντού (Symbian Anna, 3.4 ίντζες 640χ480, κάμερα σαν του N86 κτλ). Θα σάρωνε. Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα 2 συσκευές!

Κρίμα που παράτησαν την παλιά λογική στα high end κινητά.

Εμένα πάλι αν μου δώσεις κινητό με κουμπιά πάω πάλι και πατάω την οθόνη. Δεν μπορώ να παω πίσω με τίποτα.

Το android πολύ πιο απλό επίσης απο το symbian και εύχρηστο. Είχα τα πάντα απο Νόκια , navigator, 5800, N8.. το galaxy τα κάνει να φαίνονται ψεύτικα.

Edited by Arxegonos

ρε παιδια ξερει κανεις γιατι οταν συνδεομαι με kies air με το pc,και ενω του δινω επιβεβαιωση να επιτρεπεται η προσβαση σ αυτη την συσκευη ,καθε φορα πρεπει να πληκτρολογω στο pc την ip για να ξανασυνδεθω...τι πρεπει να τικαρω ή να ξετικαρω για να ειναι μονιμο?ευχαριστω

Δεν έχει να δηλώσεις κάτι κάπου. Ενα απλό on/off widget ειναι. Γλυτώνεις ένα κλίκ όμως πάραυτα. Θενξ

Έχεις δίκο.

Εννοούσα το APNDroid Pro.

https://market.android.com/details?id=com.codecarpet.apndroid.pro&feature=search_result

Αυτό έχει την δυνατότητα που σου ανέφερα με τα mms

Edited by sothoms

ρε παιδια ξερει κανεις γιατι οταν συνδεομαι με kies air με το pc,και ενω του δινω επιβεβαιωση να επιτρεπεται η προσβαση σ αυτη την συσκευη ,καθε φορα πρεπει να πληκτρολογω στο pc την ip για να ξανασυνδεθω...τι πρεπει να τικαρω ή να ξετικαρω για να ειναι μονιμο?ευχαριστω

Γιατι δεν σώζεις την ip στα αγαπημένα του η/υ? Νομίζω δεν αλλάζει.

Με τα ΜΜΣ έχω μπερδευτεί και εγώ. Κατάφερα να στείλω αλλά και να λάβω μόνο σε λειτουργία 3G. Η SAMSUNG που επικοινώνησα μου λέει ότι μόνο έτσι γίνεται. Είναι άλλοι όμως που λένε ότι στέλνουνε κανονικά!! Δεν ξέρω !!:confused:

Εγώ ξέρω οτι χωρίς 3g,δεν παίζουν mms,εκ των πραγμάτων.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

32GB Version είπαμε δέν υπαρχει ή κάνω λάθος?

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

Έχουμε κάτι επίσημο?

MY EVOLUTION ON PHONES

NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3

Γιατί σε κάτι site που έχω δεί μιλάνε για απόσυρση του μοντέλου γι'αυτό λέω. ΠΧ EXPANSYS

Άμα είναι να περιμένω λίγο ακόμα...αλλα αξίζει?

MY EVOLUTION ON PHONES

• Administrators
Άμα είναι να περιμένω λίγο ακόμα...αλλα αξίζει?

Δεν αξίζει να περιμένεις γιατί δεν ξέρουμε τι και πότε.

Modpic.gif

Εγώ ξέρω οτι χωρίς 3g,δεν παίζουν mms,εκ των πραγμάτων.

Sent from my Milestone

Τα MMS χρησιμοποιούν την παλιά τεχνολογία WAP για την αποστολή και λήψη τους. Πρακτικά για κάθε MMS που δημιουργούμε δημιουργείται μία σελίδα σε έναν web server του παρόχου κινητής, και ο λήπτης λαμβάνει ένα link σε αυτήν την σελίδα. Σε συνδιασμό με την κωδικοποίηση του μηνύματος, η συσκευή συνδέεται αυτόματα στην σελίδα, και λαμβάνει το κείμενο και τις φωτό/βίντεο. Γι' αυτό πχ όταν κάποιος δεν έχει ενεργοποιήσει ρυθμίσεις MMS, του έρχεται απλό SMS με link στη σελίδα του MMS.

Στο διαταύτα, η τεχνολογία WAP αρκείται στο GSM, και γι' αυτό το λόγο ΔΕΝ χρειάζεται 3G για να στείλεις ή να λάβεις MMS.

Την σύγχηση δημιουργεί τη δημιουργούν οι εφαρμογές για on/off των δεδομένων πακέτων, που πρακτικά δεν κάνουν αυτό, αλλά απενεργοποιούν τα APN της συσκευής (και του MMS).

Γι' αυτό μονόδρομος είναι να επιλέξετε από τις εφαρμογούλες που επιτρέπουν την επιλογή ποιων APN να σταματάνε.

Γι' αυτό μονόδρομος είναι να επιλέξετε από τις εφαρμογούλες που επιτρέπουν την επιλογή ποιων APN να σταματάνε.

περα απο το apndroid ποα αλλη τετοια υπαρχει?(το ξερω οτι κανονικα ειναι offtopic απλα θελω καποια που να δουλευει στο sgs2)

περα απο το apndroid ποα αλλη τετοια υπαρχει?(το ξερω οτι κανονικα ειναι offtopic απλα θελω καποια που να δουλευει στο sgs2)

Αν δεν το εχεις, κατεβασε απο το market το quick settings, εχει στις επιλογες του την απενεργοποιηση του data ενω αφηνει ανοιχτο το mms, στην επιλογη mobile data(APN), και ενα σωρο αλλες ρυθμισεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν το εχεις, κατεβασε απο το market το quick settings, εχει στις επιλογες του την απενεργοποιηση του data ενω αφηνει ανοιχτο το mms, στην επιλογη mobile data(APN), και ενα σωρο αλλες ρυθμισεις...

Μήπως έχεις το link, γιατί υπάρχουν αρκετά quick settings...

Thanks.

Μήπως έχεις το link, γιατί υπάρχουν αρκετά quick settings...

Thanks.

https://market.android.com/details?id=com.bwx.bequick

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...