freddaras Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Δεν είναι κάτι το φοβερό. Απλά το Opera Mini δουλεύει με proxy και απαιτεί λιγότερα data για να δουλέψει και έτσι το EDGE (ενισχυμένο GPRS) του φτάνει για να δουλεύει σωστά. ναι οκ το καταλαβαινω απλα δεν ξαναειδα ποτε το σημα του E....εκει κόλλησα....:) g 3g και h...τα εβλεπα συνέχεια....:) σε τετοιες καταστασεις παντως ο οπερα μινι παραμενει σωτηρια....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Ρε παιδια τι μου εμφανησε ξαφνικα ? Στις φωτοφραφιες και στι βιντεο εχει μια μαυρη κουκιδα στο κεντρο . Στην αρχη νομιζα οτι ειναι κατι πανω στο φακο και τον καθαρισα αλλα τιποτα . Το κουφο οταν μεγενθυνω την εικονα μεγαλωνει και η μουτζουρα αρα εινα κατι εσωτερικο. Θα ανεβασω και φωτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Ρε παιδια τι μου εμφανησε ξαφνικα ? Στις φωτοφραφιες και στι βιντεο εχει μια μαυρη κουκιδα στο κεντρο . Στην αρχη νομιζα οτι ειναι κατι πανω στο φακο και τον καθαρισα αλλα τιποτα . Το κουφο οταν μεγενθυνω την εικονα μεγαλωνει και η μουτζουρα αρα εινα κατι εσωτερικο. Θα ανεβασω και φωτο αυτο φαινεται και μεσα στο μενου η στις φωτογραφιες πχ αμα δεις?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) ΦΑινεται στις φωτογραφιες που τραβας και οταν ζουμαρεις μεγαλωνει Το ανοιξε ο γιος και το φυσηξε γιατι νομιζε οταν βγαζεις το πισω καπακι βγαινει και το καπακι του φακου αλλα ειναι ενσωματωμενο και το κυφο η μοουτζουρα μετατοπιστκε στην ακρη της οθονης . Καποιο σκουπιδκι εχει μπει μεσα στο φακο και με το κουνημα μετατοπιστηκε .Το φυσημα δεν κανει τιποτα νομιζω γιατι ο φακος ειναι σφραγισμενος Edited July 16, 2011 by Takis_Kal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ΦΑινεται στις φωτογραφιες που τραβασ και οταν ζοθμαρεις μεγαλωνει στις φωτογραφιες που ηδη ειχες?? η που βλεπεις πχ σε site?? edit:ναι αυτο θα σου ελεγα οτι ειναι μαλλον σκουπιδακι στον φακο της καμερας... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ΦΑινεται στις φωτογραφιες που τραβας και οταν ζουμαρεις μεγαλωνει Το ανοιξε ο γιος και το φυσηξε γιατι νομιζε οταν βγαζεις το πισω καπακι βγαινει και το καπακι του φακου αλλα ειναι ενσωματωμενο και το κυφο η μοουτζουρα μετατοπιστκε στην ακρη της οθονης . Καποιο σκουπιδκι εχει μπει μεσα στο φακο και με το κουνημα μετατοπιστηκε .Το φυσημα δεν κανει τιποτα νομιζω γιατι ο φακος ειναι σφραγισμενος Service να στο ανοίξουνε, αναγκαστικά. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Μπορεί κάποιος να πατήσει *#1234# και να μου πει ακριβώς τι γραφει? Με official ROM θέλω μονο. Thx “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Μπορεί κάποιος να πατήσει *#1234# και να μου πει ακριβώς τι γραφει? Με official ROM θέλω μονο. Thx ποιος να το κανει αυτο?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ποιος να το κανει αυτο?? Αν έχεις official Rom κάνε το και εσυ και πες, εγώ πολύ ευχαρίστως αλλά εχω custom Rom. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 PDA: XWKF3 PHONE: XXEK7 CSC: XXKF1 απλως δεν καταλαβαινω γιατι θελετε να δειτε τη εκδοση εφοσον εχετε custom :P Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 PDA: XWKF3 PHONE: XXEK7 CSC: XXKF1 απλως δεν καταλαβαινω γιατι θελετε να δειτε τη εκδοση εφοσον εχετε custom :P official έχω εγώ. Αλλα μετά από την 2.3.4 που έβαλα δοκιμαστικά έχω θέμα με το σήμα . Κάποιες κεραίες δεν τις πιάνει κάποιες άλλες κανονικά. Μένω Πειραιά και την κεραία του δημοτικού θεάτρου δεν την πιάνει. Εχω ελάχιστο σήμα από Νίκαια! Νέο Φάληρο και Χατζηκυριάκειο (γειτονιά του πειραιά ) την πιάνει! Άβυσσος... Μπορείς να μου κανεις ακόμα μια χάρη? Να πατήσεις *#272* το IMEI της συσκευής σου # και να μου πεις τι έχει επιλεγμένο. Μετά πατα cancel “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) με την 2.3.4 εισαι ακομα δηλαδη?? οταν εννοεις στην κεραια εννοεις δεν εχεις σημα?? παραξενο μου ακουγεται γιατι μπορει να ειναι leaked αλλα δεν νομιζω οτι εχει και τετοια προβληματα.. edit:eur εχω sailed code και product code eur!! μπορει να εχει θεμα η περιοχη... Edited July 16, 2011 by domigr Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 με την 2.3.4 εισαι ακομα δηλαδη?? οταν εννοεις στην κεραια εννοεις δεν εχεις σημα?? παραξενο μου ακουγεται γιατι μπορει να ειναι leaked αλλα δεν νομιζω οτι εχει και τετοια προβληματα.. Έχω γυρίσει στην μαμά . Έχω φρικάρει . Άμα δεν τα καταφέρω μπορείς έρθει το usb για reset του μετρητή θα το πάω service “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν βρήκα κάτι.Εχω στο κράνος μου συσκευή Bluetooth και ενώ συνδεω κανονικά το κινητό όταν εχω κλίση χτυπάει ένας ήχος πολύ σιγά και δεν ακούω τον ήχο που εχω βάλει για ήχο κλίσης.Εσάς τι ήχο βγάζει το Bluetooth και πως μπορώ να τον αλλάξω αν αλλαζει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Μπορείς να μου κανεις ακόμα μια χάρη? Να πατήσεις *#272* το IMEI της συσκευής σου # και να μου πεις τι έχει επιλεγμένο. Μετά πατα cancel σου εχω απαντησει απο πανω... Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChoMol Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Γεια χαρά σε όλους, Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το Samsung Galaxy S II με το pc με wi-fi; Θέλω στην ουσία να έχω πρόσβαση στα αρχεία του, μεσω του pc μου. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Μολις εκανα update επισημα μεσω του KIES σε PDA:ΚF3/PHONE:KE7/CSC:KD1(XEU) . Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Γεια χαρά σε όλους, Υπάρχει τρόπος να συνδέσω το Samsung Galaxy S II με το pc με wi-fi; Θέλω στην ουσία να έχω πρόσβαση στα αρχεία του, μεσω του pc μου. ευχαριστώ με την εφαρμογη kies air που εχει το κινητο Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 παιδακια για βοηθηστε με σε κατι γιατι θα τρελαθω... μου στειλανε σημερα mail απο ενα n8...με συνημμένα photo..... απο το email που υπαρχει στο social hub το συνημμένο δεν φαινεται πουθενά.... δεν υπαρχει καν σαν επιλογη να το κατεβασω... απο το gmail η επιλογη υπαρχει κανονικα....:worry::blink::blink: και στο pc φαινεται κανονικα...... γιατι συμβαινει αυτο...?πριν δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα......:blink: για δειτε λιγο και εδω.... παιδια κανενας αλλος δεν αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα...? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3712363#post3712363 δεινω το λινκ γιατι εκει εχω ανεβασει και μικρογραφιες.... σορυ που γινομαι σπαστικος απλα θελω να δω αν φταιει τελικα η ρομ που φοραω(μπαγκ) η ειναι γενικο το προβλημα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 φιλε μου με στοκ ρομ που εχω εγω το ιδιο προβλημα συμβαινει με γιαχου..κατεβαζω τα συννημενα απο την ιστοσελιδα ..ρε παιδια γρηγορα το ξεφτιλισανε το κινητο..470 σε πλαισιο μουλτιραμα? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 φιλε μου με στοκ ρομ που εχω εγω το ιδιο προβλημα συμβαινει με γιαχου..κατεβαζω τα συννημενα απο την ιστοσελιδα ..ρε παιδια γρηγορα το ξεφτιλισανε το κινητο..470 σε πλαισιο μουλτιραμα? προσφορα για λιγες μερες ειναι..η τιμη θα ειναι 600 ευρω οπως ειναι και στα αλλα μαγαζια και οπως ηταν και πριν Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 φιλε μου με στοκ ρομ που εχω εγω το ιδιο προβλημα συμβαινει με γιαχου..κατεβαζω τα συννημενα απο την ιστοσελιδα ..ρε παιδια γρηγορα το ξεφτιλισανε το κινητο..470 σε πλαισιο μουλτιραμα? Μάλιστα...thanks για την απάντηση.και άλλο σοβαρό μπαγκ που πρέπει να διορθώσουν σύντομα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Τελικά όταν έχετε συνδέσει το Bluetooth και σας πά κάποιος τηλέφωνο πως χτυπάει τι ήχο βγάζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 προσφορα για λιγες μερες ειναι..η τιμη θα ειναι 600 ευρω οπως ειναι και στα αλλα μαγαζια και οπως ηταν και πριν Όλοι πλέον το ρίξανε. Αμφιβάλλω για το αν τελικά πρόκειται για προσφορά και μάλλον μιλάμε για νέα πολιτική τιμών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Όλοι πλέον το ρίξανε. Αμφιβάλλω για το αν τελικά πρόκειται για προσφορά και μάλλον μιλάμε για νέα πολιτική τιμών. http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.html Συμφωνώ είναι βουτιά και έχει πλάκα μονο 1 eshop (kinitomania) που συνήθως φέρνει παραεισγωγής το έχει στα 477(μάλλον παραεισγωγής) και το 1ο επίσης που δεν έχει εγκλιματιστεί στην νεα τιμή είναι το EBW στα 515(σίγουρα παραεισαγωγής) αμέσως μετά τα "εμπιστα" μαγαζιά(και λεω έμπιστα και σωστά γιατί τουλάχιστον στο ΠΛΑΙΣΙΟ μπορείς να κάνεις σωστό DOA αν σου τύχει η περίπτωση και ειδικά στο GS2 μπορεί να σου τύχει άνετα σύμφωνα με τα σχετικά threads που διαβάζω) στην τιμή των 479. Μάλλον σύντομα θα πέσει κι΄άλλο η τιμή κοντά στα 400.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts