what Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 θα την κάνεις με βάση τα κριτήρια σου,η θα κάνεις compile όλες της "αναβαθμίσεις'' που έχουν βγάλει? Εχω σκοπο να μην την πειραξω καθολου... Το πολυ πολυ να αλλαξω το modem σε JVT(που χρησιμοποιουμε και οι περισσοτεροι) καθως απο default εχει το JVK νομιζω. Το θεμα ειναι οτι ακομα κανει sync....Ελεος! Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εχω σκοπο να μην την πειραξω καθολου... Το πολυ πολυ να αλλαξω το modem σε JVT(που χρησιμοποιουμε και οι περισσοτεροι) καθως απο default εχει το JVK νομιζω. Το θεμα ειναι οτι ακομα κανει sync....Ελεος! το καλο πραγμα αργει να γινει δε λενε?:lol::lol: με βαζεις σε πειρασμο να την δοκιμασω οταν με το καλο τη βγαλεις στη φορα.:D:D το μοντεμ οντως καλη ιδεα ειναι να το αλλαξεις.το jvk που εχει δεν υπαρχει απλα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Μετα τις 20 ωρες syncing: error: Exited sync due to fetch errors Γνωστο προβλημα απο οτι βλεπω στο νετ... Διορθωμενο στην ICS μα οχι οπως φαινεται στην gingerbread... Μια λυση που βρηκα,λεει πως πρεπει να ξεκινησω το syncing απτην αρχη....Νευραααααα Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Μετα τις 20 ωρες syncing: error: Exited sync due to fetch errors Γνωστο προβλημα απο οτι βλεπω στο νετ... Διορθωμενο στην ICS μα οχι οπως φαινεται στην gingerbread... Μια λυση που βρηκα,λεει πως πρεπει να ξεκινησω το syncing απτην αρχη....Νευραααααα εε άστο μωρέ σιγά! Μια χαρά είναι η 181 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Μετα τις 20 ωρες syncing: error: Exited sync due to fetch errors Γνωστο προβλημα απο οτι βλεπω στο νετ... Διορθωμενο στην ICS μα οχι οπως φαινεται στην gingerbread... Μια λυση που βρηκα,λεει πως πρεπει να ξεκινησω το syncing απτην αρχη....Νευραααααα απιστευτο.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) Αυτό είναι αυτό που λέτε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382537 Sent from my GT-I9000 Edited January 21, 2012 by gregmits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 με cm7 δεν μπορω να μπω σε 3g σημα κανω την διαδικασια που εχει στον οδηγο ο tyxerakias και εχω και 3g σιμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Ο euro_2004 με εβαλε στην πριζα να χτισω την δικη μου CyanogenMod. Απο εχτες λοιπον κανω sync το repo της CyanogenMod (110Kb/s βλεπετε). Οταν ειναι ετοιμη και αφου την δοκιμασω,θα ανεβασω... Απο οτι βλεπω παντως,πρεπει να εχουν φτιαξει και το tv-out Μολις βρηκα αυτο.XDA Ισως σε βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Αυτό είναι αυτό που λέτε; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382537 Sent from my GT-I9000 Να ρωτήσω.. αυτή η kang γιατί ανανεώνεται κάθε μέρα? δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν ανανεώσεις για την cm7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Να ρωτήσω.. αυτή η kang γιατί ανανεώνεται κάθε μέρα? δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν ανανεώσεις για την cm7? Η cm7 συνεχίζει να εξελίσσεται από την ομάδα, απλά οι αλλαγές δεν μορφοποιούνται σε καινούργιες nightlies γιατί η όλη δομή πρέπει να αλλάξει για την ics. Οπότε o αλλαγές δημοσιεύονται αλλά κάποιος άλλος πρέπει να τις ενσωματώνει κάθε φορά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 στο titanium γίνεται να πάρουμε backup τα μηνύματα? είναι η επιλογή "Backup all system data"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 στο titanium γίνεται να πάρουμε backup τα μηνύματα? http://matrixrewriter.com/wiki/tiki-index.php?page=TB+-+User%27s+guide#Restoring_your_messages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ενα φιλαράκι με πειραγμένο kernel στην CM7 και χρήση σαν κινητό τηλέφωνο... κλήσεις και sms: https://picasaweb.google.com/lh/photo/_QXXapuTSPuOvYmxsTTJjYAHodgjO0dNJvV_USaaS9M?feat=directlink Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ενα φιλαράκι με πειραγμένο kernel στην CM7 και χρήση σαν κινητό τηλέφωνο... κλήσεις και sms: https://picasaweb.google.com/lh/photo/_QXXapuTSPuOvYmxsTTJjYAHodgjO0dNJvV_USaaS9M?feat=directlink Τα βλέπεις nikospot? :P Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Το είδα! Αλλά προβολή θα είναι κάνα μισάωρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Το είδα! Αλλά προβολή θα είναι κάνα μισάωρο :p Και πολύ λες. :) Αν μπορούσε να μας το διευκρινίσει ο φίλος απο πάνω θα μας έδινε μια πολύ χρήσιμη πληροφορία :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ειναι ενος φιλου μου το εν λογω κινητο και η προβολη ειναι μιση ωρα με 45 λεπτα περιπου, οι κλησεις ειναι 1 ωρα ακριβως. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Έτσι εξηγείται η διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης πρέπει να είναι με 2G, τα δεδομένα κλειστά και το βράδυ ίσως να το βάζει σε Flight Mode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Οχι, ειναι 3g μονιμα (εχει πακετο απο το συμβολαιο), και το flight mode δεν ισχυει, ολη μερα κανονικα το εχει. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Άρα με 30-45 λεπτά ανοιχτή την οθόνη και με μία ώρα ομιλίας μπορούμε να φτάσουμε τις έξι μέρες στην CM7 με μία γεμάτη μπαταρία! Καθόλου άσχημα! Μακάρι να έχουμε την ίδια καλή αυτονομία και στην CM9. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Μακαρι. Η μπαταρια 2 μερες πιστευω ανετα κρατουσε ακομα παντως, στο 30% ειναι στο screenshot. Παράθεση trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Άρα με 30-45 λεπτά ανοιχτή την οθόνη και με μία ώρα ομιλίας μπορούμε να φτάσουμε τις έξι μέρες στην CM7 με μία γεμάτη μπαταρία! Καθόλου άσχημα! Μακάρι να έχουμε την ίδια καλή αυτονομία και στην CM9. Κι εγώ να δεις, αν το κλείσω τελείως, μπορεί να μου κρατήσει και 2 μήνες η μπαταρία. Απίστευτο. :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εννοώ πως αν έχει αυτή την αυτονομία με τέτοια χρήση τότε με κανονική θα βγάζει μιάμιση με δύο μέρες οπότε θα είμαστε και κάτι παραπάνω από εντάξει!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εννοώ πως αν έχει αυτή την αυτονομία με τέτοια χρήση τότε με κανονική θα βγάζει μιάμιση με δύο μέρες οπότε θα είμαστε και κάτι παραπάνω από εντάξει!:) χαιρετω κατ'αρχην το forum. το τηλεφωνο ειναι δικο μου και ειναι με κατι αλλαγες στον kernel. το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο κυριως και οι κλησεις ειναι ολες με ακουστικο bluetooth, για να μην εχω πολλα ανοιξε-κλεισε της οθονης. τωρα επειδη ειναι φρεσκο το τηλεφωνο, δε ξερω ποσο θα κρατησει με χρηση browser και αλλων εφαρμογων, αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω, και 2-3 μερες να μου βγαλει καλα θα ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 χαιρετω κατ'αρχην το forum. το τηλεφωνο ειναι δικο μου και ειναι με κατι αλλαγες στον kernel. το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο κυριως και οι κλησεις ειναι ολες με ακουστικο bluetooth, για να μην εχω πολλα ανοιξε-κλεισε της οθονης. τωρα επειδη ειναι φρεσκο το τηλεφωνο, δε ξερω ποσο θα κρατησει με χρηση browser και αλλων εφαρμογων, αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω, και 2-3 μερες να μου βγαλει καλα θα ειμαι. καλως ηρθες φιλε. μηπως μπορεις να αναφερεις τι εχεις αλλαξει στον kernel? και ποιον χρησιμοποιησες βεβαια. δεν χρειαζεται αναλυση, γνωριζω απο Linux :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts