Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα την κάνεις με βάση τα κριτήρια σου,η θα κάνεις compile όλες της "αναβαθμίσεις'' που έχουν βγάλει?

Εχω σκοπο να μην την πειραξω καθολου...

Το πολυ πολυ να αλλαξω το modem σε JVT(που χρησιμοποιουμε και οι περισσοτεροι) καθως απο default εχει το JVK νομιζω.

Το θεμα ειναι οτι ακομα κανει sync....Ελεος!

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω σκοπο να μην την πειραξω καθολου...

Το πολυ πολυ να αλλαξω το modem σε JVT(που χρησιμοποιουμε και οι περισσοτεροι) καθως απο default εχει το JVK νομιζω.

Το θεμα ειναι οτι ακομα κανει sync....Ελεος!

το καλο πραγμα αργει να γινει δε λενε?:lol::lol:

με βαζεις σε πειρασμο να την δοκιμασω οταν με το καλο τη βγαλεις στη φορα.:D:D το μοντεμ οντως καλη ιδεα ειναι να το αλλαξεις.το jvk που εχει δεν υπαρχει απλα...

Xiaomi 12 Pro

Μετα τις 20 ωρες syncing: error: Exited sync due to fetch errors

Γνωστο προβλημα απο οτι βλεπω στο νετ...

Διορθωμενο στην ICS μα οχι οπως φαινεται στην gingerbread...

Μια λυση που βρηκα,λεει πως πρεπει να ξεκινησω το syncing απτην αρχη....Νευραααααα

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μια λυση που βρηκα,λεει πως πρεπει να ξεκινησω το syncing απτην αρχη....Νευραααααα

εε άστο μωρέ σιγά! Μια χαρά είναι η 181 :p

απιστευτο....

Xiaomi 12 Pro

Αυτό είναι αυτό που λέτε;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382537

Sent from my GT-I9000

Edited by gregmits

Ο euro_2004 με εβαλε στην πριζα να χτισω την δικη μου CyanogenMod.

Απο εχτες λοιπον κανω sync το repo της CyanogenMod (110Kb/s βλεπετε).

Οταν ειναι ετοιμη και αφου την δοκιμασω,θα ανεβασω...

Απο οτι βλεπω παντως,πρεπει να εχουν φτιαξει και το tv-out

Μολις βρηκα αυτο.XDA

Ισως σε βοηθησει.

Αυτό είναι αυτό που λέτε;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1382537

Sent from my GT-I9000

Να ρωτήσω.. αυτή η kang γιατί ανανεώνεται κάθε μέρα? δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν ανανεώσεις για την cm7?

Να ρωτήσω.. αυτή η kang γιατί ανανεώνεται κάθε μέρα? δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν ανανεώσεις για την cm7?

Η cm7 συνεχίζει να εξελίσσεται από την ομάδα, απλά οι αλλαγές δεν μορφοποιούνται σε καινούργιες nightlies γιατί η όλη δομή πρέπει να αλλάξει για την ics. Οπότε o αλλαγές δημοσιεύονται αλλά κάποιος άλλος πρέπει να τις ενσωματώνει κάθε φορά.

Μάκης

• Administrators
στο titanium γίνεται να πάρουμε backup τα μηνύματα?

http://matrixrewriter.com/wiki/tiki-index.php?page=TB+-+User%27s+guide#Restoring_your_messages

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Ενα φιλαράκι με πειραγμένο kernel στην CM7 και χρήση σαν κινητό τηλέφωνο... κλήσεις και sms:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/_QXXapuTSPuOvYmxsTTJjYAHodgjO0dNJvV_USaaS9M?feat=directlink

Ενα φιλαράκι με πειραγμένο kernel στην CM7 και χρήση σαν κινητό τηλέφωνο... κλήσεις και sms:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/_QXXapuTSPuOvYmxsTTJjYAHodgjO0dNJvV_USaaS9M?feat=directlink

Τα βλέπεις nikospot? :P

Κώστας

Το είδα! Αλλά προβολή θα είναι κάνα μισάωρο :p

Και πολύ λες. :)

Αν μπορούσε να μας το διευκρινίσει ο φίλος απο πάνω θα μας έδινε μια πολύ χρήσιμη πληροφορία :)

Κώστας

Ειναι ενος φιλου μου το εν λογω κινητο και η προβολη ειναι μιση ωρα με 45 λεπτα περιπου, οι κλησεις ειναι 1 ωρα ακριβως.
trust me, I 'm an engineer:cool:

Έτσι εξηγείται η διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης πρέπει να είναι με 2G, τα δεδομένα κλειστά και το βράδυ ίσως να το βάζει σε Flight Mode.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Οχι, ειναι 3g μονιμα (εχει πακετο απο το συμβολαιο), και το flight mode δεν ισχυει, ολη μερα κανονικα το εχει.
trust me, I 'm an engineer:cool:

Άρα με 30-45 λεπτά ανοιχτή την οθόνη και με μία ώρα ομιλίας μπορούμε να φτάσουμε τις έξι μέρες στην CM7 με μία γεμάτη μπαταρία! Καθόλου άσχημα! Μακάρι να έχουμε την ίδια καλή αυτονομία και στην CM9.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Άρα με 30-45 λεπτά ανοιχτή την οθόνη και με μία ώρα ομιλίας μπορούμε να φτάσουμε τις έξι μέρες στην CM7 με μία γεμάτη μπαταρία! Καθόλου άσχημα! Μακάρι να έχουμε την ίδια καλή αυτονομία και στην CM9.

Κι εγώ να δεις, αν το κλείσω τελείως, μπορεί να μου κρατήσει και 2 μήνες η μπαταρία. Απίστευτο. :p

- Alex

Εννοώ πως αν έχει αυτή την αυτονομία με τέτοια χρήση τότε με κανονική θα βγάζει μιάμιση με δύο μέρες οπότε θα είμαστε και κάτι παραπάνω από εντάξει!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εννοώ πως αν έχει αυτή την αυτονομία με τέτοια χρήση τότε με κανονική θα βγάζει μιάμιση με δύο μέρες οπότε θα είμαστε και κάτι παραπάνω από εντάξει!:)

χαιρετω κατ'αρχην το forum. το τηλεφωνο ειναι δικο μου και ειναι με κατι αλλαγες στον kernel. το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο κυριως και οι κλησεις ειναι ολες με ακουστικο bluetooth, για να μην εχω πολλα ανοιξε-κλεισε της οθονης. τωρα επειδη ειναι φρεσκο το τηλεφωνο, δε ξερω ποσο θα κρατησει με χρηση browser και αλλων εφαρμογων, αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω, και 2-3 μερες να μου βγαλει καλα θα ειμαι.

χαιρετω κατ'αρχην το forum. το τηλεφωνο ειναι δικο μου και ειναι με κατι αλλαγες στον kernel. το χρησιμοποιω σαν τηλεφωνο κυριως και οι κλησεις ειναι ολες με ακουστικο bluetooth, για να μην εχω πολλα ανοιξε-κλεισε της οθονης. τωρα επειδη ειναι φρεσκο το τηλεφωνο, δε ξερω ποσο θα κρατησει με χρηση browser και αλλων εφαρμογων, αλλα οπως λεει και ο φιλος απο πανω, και 2-3 μερες να μου βγαλει καλα θα ειμαι.

καλως ηρθες φιλε.

μηπως μπορεις να αναφερεις τι εχεις αλλαξει στον kernel? και ποιον χρησιμοποιησες βεβαια.

δεν χρειαζεται αναλυση, γνωριζω απο Linux :)