giokokos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ενώ ακολούθησα τις οδηγίες στο πρώτο post για την εγκατάσταση της τελευταίας nightly είμαι ο μόνος που στο quadrant παίρνει 1500+ μόνο; :p Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο αλλά είμαι περίεργος πάνω σε αυτο το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ενώ ακολούθησα τις οδηγίες στο πρώτο post για την εγκατάσταση της τελευταίας nightly είμαι ο μόνος που στο quadrant παίρνει 1500+ μόνο; :p Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο αλλά είμαι περίεργος πάνω σε αυτο το θέμα. οχι δεν εισαι ο μονος και θα δεις οτι οι αλλα ρομ συνηθως βγαζουν παραπανω απο μας.το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο το quad.πχ παλιοτερα με την juwe που ειχα επιανα τρελα σκορ ενω με την cm οχι και πολλα.στη πραγματικοτητα ομως η cm ειναι ετη φωτος μπροστα σε ταχυτητα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 για Offline περιηγηση εννοεις? αν ναι, εχει παρει το ματι μου στο xda εναν τροπο για αυτο αλλα δεν το κοιταξα. Ναι ναι θα το κοιταξω σε λιγο. Απλα ετσι οπως το ειπες νομιζα πως υπηρχαν οι χαρτες της καθε χωρας στο μαρκετ :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Ενώ ακολούθησα τις οδηγίες στο πρώτο post για την εγκατάσταση της τελευταίας nightly είμαι ο μόνος που στο quadrant παίρνει 1500+ μόνο; :p Ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο αλλά είμαι περίεργος πάνω σε αυτο το θέμα. οχι δεν εισαι ο μονος και θα δεις οτι οι αλλα ρομ συνηθως βγαζουν παραπανω απο μας.το θεμα ομως ειναι οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο το quad.πχ παλιοτερα με την juwe που ειχα επιανα τρελα σκορ ενω με την cm οχι και πολλα.στη πραγματικοτητα ομως η cm ειναι ετη φωτος μπροστα σε ταχυτητα.Oντως το quantrant ειναι για τα πανυγηρια,το χρησιμοποιουμε απλα και μονο σαν στοιχειωδες μετρο συγκρισης για να δουμε διαφορες αναμεσα στις διαφορες εκδοσεις,αλλα κι εκει αν διαβασες προηγουμενη συζητηση που ειχαμε με τον Μακη,σε καποιες εκδοσεις που ειχαν προβλημα αυτο αντιθετα εκτοξευσε τις μετρησεις και κοντεψε να μας τρελανει (3000-3200 χωρις oc :lol:).Παντως ετσι για τους τυπους,με τις τελευταιες 177-178 που το ετρεξα μου εδειξε +/- 2100 χωρις αυτο να σημαινει κατι,ξαναλεω οτι μονο αξιοπιστο δεν ειναι,το θεμα ειναι να σου δουλευει καλα η ρομ γιατι,οντως η cm7 ειναι πολυ καλη. Edited November 13, 2011 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Κατεβατο ολοκληρο οι αλλαγες στην 179.Μακη για πες κι εσυ την γνωμη σου σαν πιο ψαγμενος γι αυτες τις αλλαγες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Κατεβατο ολοκληρο οι αλλαγες στην 179.Μακη για πες κι εσυ την γνωμη σου σαν πιο ψαγμενος γι αυτες τις αλλαγες. Πάρη δυστυχώς η ποσότητα δεν συμβαδίζει πάντα με την ποιότητα :). Εν ολίγοις, δεν βλέπω κάτι σημαντικό, κυρίως bug fixes και μεταφράσεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει κάπως είναι αυτό που αφορά τη σωστή διαχείριση της cache των εφαρμογών. Προσοχή όμως: Έχει αναφερθεί ότι αυτή η αλλαγή, η δυνατότητα να επιλέξεις τον μεσαίο δακτύλιο για ξεκλείδωμα, προκαλεί reboots. Επίσης αναφέρθηκε ότι η εφαρμογή της βιντεοκάμερας έχει γίνει πολύ αργή. Άποψή μου: αυτήν την στιγμή έχει απομείνει στην ομάδα της cm για το galaxy s ένας ενεργός developer, ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη. Οι υπόλοιποι έχουν περάσει στο sII. Δεν περιμένω φοβερές αλλαγές στο μέλλον, ειδικά από την στιγμή που τέλος Νοεμβρίου δημοσιεύονται οι κώδικες της ics και είναι φυσικό και επόμενο όλοι οι devs της cm να στραφούν εκεί για την ανάπτυξη της cm9. Το μόνο που ελπίζω είναι να δημιουργηθεί εκ νέου μια άλλη ομάδα για να ασχοληθεί με το κινητό μας. Γιατί με ένα developer δεν το βλέπω να τρώμε παγωτό πολύ σύντομα - αν το φάμε τελικά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Πάρη δυστυχώς η ποσότητα δεν συμβαδίζει πάντα με την ποιότητα :). Εν ολίγοις, δεν βλέπω κάτι σημαντικό, κυρίως bug fixes και μεταφράσεις. Το μόνο που με ενδιαφέρει κάπως είναι αυτό που αφορά τη σωστή διαχείριση της cache των εφαρμογών. Προσοχή όμως: Έχει αναφερθεί ότι αυτή η αλλαγή, η δυνατότητα να επιλέξεις τον μεσαίο δακτύλιο για ξεκλείδωμα, προκαλεί reboots. Επίσης αναφέρθηκε ότι η εφαρμογή της βιντεοκάμερας έχει γίνει πολύ αργή. Άποψή μου: αυτήν την στιγμή έχει απομείνει στην ομάδα της cm για το galaxy s ένας ενεργός developer, ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη. Οι υπόλοιποι έχουν περάσει στο sII. Δεν περιμένω φοβερές αλλαγές στο μέλλον, ειδικά από την στιγμή που τέλος Νοεμβρίου δημοσιεύονται οι κώδικες της ics και είναι φυσικό και επόμενο όλοι οι devs της cm να στραφούν εκεί για την ανάπτυξη της cm9. Το μόνο που ελπίζω είναι να δημιουργηθεί εκ νέου μια άλλη ομάδα για να ασχοληθεί με το κινητό μας. Γιατί με ένα developer δεν το βλέπω να τρώμε παγωτό πολύ σύντομα - αν το φάμε τελικά. Μακη μου εκανες την καρδια περιβολι, κριμα γιατι απο τοτε που εβαλα cm7 μου αρχισε παλι το ενδιαφερον για το SI μετα τις σουπες που εχουμε φαει τελευταια απο τη σαμυ. Τελος παντων, δοκιμασα πριν λιγο την 179, το βιντεο ειναι εντελως off, αρχικα εφαγα fc κσι στις επομενες φορες τα 3/4 της οθονης ειχαν πρασινες λουριδες,ελπιζω να το διορθωσουν. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokokos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Το Samsung keyboard μπορώ με κάποιο τρόπο να το περάσω αφού με αυτό είχα βολευτεί τόσο καιρό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Μακη μου εκανες την καρδια περιβολι, κριμα γιατι απο τοτε που εβαλα cm7 μου αρχισε παλι το ενδιαφερον για το SI μετα τις σουπες που εχουμε φαει τελευταια απο τη σαμυ. Τελος παντων, δοκιμασα πριν λιγο την 179, το βιντεο ειναι εντελως off, αρχικα εφαγα fc κσι στις επομενες φορες τα 3/4 της οθονης ειχαν πρασινες λουριδες,ελπιζω να το διορθωσουν. και ενα αλλα μεγαλο bug που ειδα εγω ειναι οτι πρπει να με παρει καποιος δυο φορες τηλεφωνο για να μιλησουμε.τι εννοω:χτυπαει το σηκωνω,με ακουνε δεν ακουω τιποτε...με ξαναπερνουν στα καπακια ακουω και με ακουνε μια χαρα...τζιφος η 179... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙ τα χαλάνε?? Η 155 που είχα πριν κάτι βδομάδες ήταν πάρα πολύ stable!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ΜΑ ΓΙΑΤΙΙΙ τα χαλάνε?? Η 155 που είχα πριν κάτι βδομάδες ήταν πάρα πολύ stable!!! Μα μπορείς να ξαναβαλεις την 155!! :lol: Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Μα μπορείς να ξαναβαλεις την 155!! :lol: Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon αμ δεν υπάρχει... Σβήνονται οι παλιές από ότι κατάλαβα και αυτή τη στιγμή η πιο παλιά είναι η 157. Την κατεβάζω τώρα να την κρατήσω μήπως χρειαστεί στο μέλλον :p Edit: Πάει τις έχασα τις καλές παλιές... Μόνο η stable μας έμεινε. Όλα τα παλιά nightly releases που έχει δεν υπάρχουν τα αρχεία στον σέρβερ... Edited November 15, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) αμ δεν υπάρχει... Σβήνονται οι παλιές από ότι κατάλαβα και αυτή τη στιγμή η πιο παλιά είναι η 157. Την κατεβάζω τώρα να την κρατήσω μήπως χρειαστεί στο μέλλον :p Edit: Πάει τις έχασα τις καλές παλιές... Μόνο η stable μας έμεινε. Όλα τα παλιά nightly releases που έχει δεν υπάρχουν τα αρχεία στον σέρβερ... Κατέβασε να έχεις την 175. Πολύ καλή και σταθερή :). Edit 1: Καλά, πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να την προτείνω και είχα το πρώτο SoD μετά από μήνες :lol:. Edit 2: Νέα από τον ίδιο τον κύριο cyanogen αυτοπροσώπως. Άρχισαν δουλειά πάνω στην ics και υπολογίζουν ότι θα παρουσιάσουν την cm9 σε περίπου δύο μήνες (μην με ρωτήσετε για ποιες συσκευές, δεν ξέρω). Επίσης, θα συνεχίσουν να δουλεύουν ταυτόχρονα την cm7 και θα παρουσιάσουν και έκδοση cm 7.2. Edited November 15, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Κατέβασε να έχεις την 175. Πολύ καλή και σταθερή :). Edit 1: Καλά, πολύ γέλιο. Δεν πρόλαβα να την προτείνω και είχα το πρώτο SoD μετά από μήνες :lol:. Edit 2: Νέα από τον ίδιο τον κύριο cyanogen αυτοπροσώπως. Άρχισαν δουλειά πάνω στην ics και υπολογίζουν ότι θα παρουσιάσουν την cm9 σε περίπου δύο μήνες (μην με ρωτήσετε για ποιες συσκευές, δεν ξέρω). Επίσης, θα συνεχίσουν να δουλεύουν ταυτόχρονα την cm7 και θα παρουσιάσουν και έκδοση cm 7.2. μακαρι να ειναι αληθεια γιατι ειναι πολυ καλα νεα αυτα που ειπες! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 μακαρι να ειναι αληθεια γιατι ειναι πολυ καλα νεα αυτα που ειπες! Αλήθεια είναι σίγουρα γιατί τα πήρα από το tweet account του ίδιου του cyanogen. Το θέμα μας είναι αν θα υποστηρίξουν την συσκευή μας. Η μόνη δήλωση που έχουν κάνει είναι ότι προτεραιότητα έχουν οι συσκευές με 256 ram και πάνω και αξιοπρεπή gpu. Από τη στιγμή που η gpu μας είναι η ίδια με του galaxy nexus νομίζω ότι είμαστε μέσα. Θα δείξει όμως... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Αλήθεια είναι σίγουρα γιατί τα πήρα από το tweet account του ίδιου του cyanogen. Το θέμα μας είναι αν θα υποστηρίξουν την συσκευή μας. Η μόνη δήλωση που έχουν κάνει είναι ότι προτεραιότητα έχουν οι συσκευές με 256 ram και πάνω και αξιοπρεπή gpu. Από τη στιγμή που η gpu μας είναι η ίδια με του galaxy nexus νομίζω ότι είμαστε μέσα. Θα δείξει όμως... Sent from my GT-I9000 using Tapatalk μακαρι φιλε γιατι οπως ειπες και σε προηγουμενο ποστ σου ειναι σκουρα τα πραγματα!! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 οι σερβερ της cyanogen τα τιναξαν τα πεταλα? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 οι σερβερ της cyanogen τα τιναξαν τα πεταλα? Έλα ντε από το μεσημέρι που προσπαθούσα να μπω ήταν dead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Έλα ντε από το μεσημέρι που προσπαθούσα να μπω ήταν dead μολις μπηκα αλλα ακομα την 181 εχει. λοιπον σημερα το intivirus μου εβγαλε την σελιδα της cyanogen σαν κακοβουλο λογισμικο... και κατι αλλο επιδη κολησα,πως επιλεγουμε με ποια αφαρμογη ανοιγουμε βιντεο,φωτο,να διλαεξουμε dialer και τα σχετικα?εχω φαει το κεφαλι μου και δε θυμαμαι... Edited November 18, 2011 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια σκεφτομαι να περασω cyanogen αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι το πληκτρολογιο. Εχω συνηθησει της samsung και της htc που ειναι στον οδηγο για νεους χρηστες. Της samsung μου ειχατε πει παλαιοτερα οτι δεν γινεται να μπει. Της htc? εσεις ποιο χρησιμοποιειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Και εγώ της HTC χρησιμοποιώ πάντα. Νομίζω μια χαρά μπαίνει και στην cyanogenmod. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδια σκεφτομαι να περασω cyanogen αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι το πληκτρολογιο. Εχω συνηθησει της samsung και της htc που ειναι στον οδηγο για νεους χρηστες. Της samsung μου ειχατε πει παλαιοτερα οτι δεν γινεται να μπει. Της htc? εσεις ποιο χρησιμοποιειτε?perfect keyboard,χιλιες φορες καλυτερο απο το stock και πληρως παραμετροποιησιμο.Μπαινει κανονικα και της samsung αλλα η cm7 το δειχνει με μικροτερο μεγεθος οπως και το default που εχει,βαζεις αυτο που σου εγραψα και τελειωνεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Ειχα την 175 nightly και δεν ειχα θεμα με το GPS.Εβαλα την 178 και δεν ελεγε να κλειδωσει δορυφορο ουτε με ταμα στον Τσακ Νορις.Ακομα και με υποβοηθεια απο το δικτυο παλι τιποτα.Τωρα περασα την 181.Σε λιγο που θα βγω εξω θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 1) Βλέπω στο http://beta.swype.com/android/supported/ ότι το beta swype ΔΕΝ έχει ελληνικά. 2) Άλλα swype πληκτρολόγια όπως το SlideIT Keyboard έχει τραγικά φτωχό λεξιλόγιο σε ελληνικά και αφού το δοκίμασα διαπίστωσα ότι είναι απείρως πιο δύσχρηστο από το προεγκατεστημένο swype της samsung! Δεδομένου ότι για εμένα το swype είναι κρίσιμο για τη χρηστικότητα του sgs, ρωτάω: ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ SWYPE ΤΗΣ SAMSUNG ΣΕ CYANOGENMOD ??? Ευχαριστώ πολύ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 1) Βλέπω στο http://beta.swype.com/android/supported/ ότι το beta swype ΔΕΝ έχει ελληνικά. 2) Άλλα swype πληκτρολόγια όπως το SlideIT Keyboard έχει τραγικά φτωχό λεξιλόγιο σε ελληνικά και αφού το δοκίμασα διαπίστωσα ότι είναι απείρως πιο δύσχρηστο από το προεγκατεστημένο swype της samsung! Δεδομένου ότι για εμένα το swype είναι κρίσιμο για τη χρηστικότητα του sgs, ρωτάω: ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ SWYPE ΤΗΣ SAMSUNG ΣΕ CYANOGENMOD ??? Ευχαριστώ πολύ :-) Σε αυτό το ποστ κάτω κάτω έχει το καινούριο swype με αγγλικά-ελληνικά και πιο κάτω με πολλές γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts