klaount Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Έβαλα ice cream sandwich http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310925 πολύ ωραίο. Το θέμα είναι αν κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω στο default framework (το άλλαξα σε sandwich theme χρησιμοποιώντας το metamorph) ξέρει κανένας πως το κάνω; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 επιτελους σημερα 241 :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gts38 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 καλημερα σε ολους εκανα σημερα και εγω την 242 με φουλ wipe και ολα τα σχετικα... αφου εβαλα και τα υπολοιπα market google apps ολα καλα αλλλα.... μετα απο κα8ε κληση το τηλ κλεινει και δεν ανοιγει παρα μον0 αν βγαλω και βαλω την μπαταρια....καμμια λυση αν υπαρχει ...μεχρι τωρα ειχα ginger 14 21 25 .... παω για επιστροφη σε 14? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μηπως θέλει καλιμπραρισμα ο proximity sensor; Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gts38 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 εκανα καλιμπρατιον και οντως τωρα ειναι μια χαρα μετα απο δυο κλησεις που εκανα .ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 μηπως εχει θεμα ο προξ σου?ρυθμισε τον edit: δεν ειχα κανει ριφρεσ :( Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 από θέμα μπαταρίας οι 241,242,243 αξίζουν; η 7.1 με έχει κουράσει λίγο, το κινητό με το ζόρι 2 μέρες και αυτό με πολύ απλή χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) και οι τελευταίες nightly ίδιες επιδόσεις έχουν με την μπαταρία όπως και η 7.1 stable. Αλλά η αυτονομία που αναφέρεις δεν είναι και τόσο νορμαλ. Με σκληρή χρήση (wifi+gps+αρκετές κλήσεις+πολύ πείραγμα, χωρίς gaming), είμαι τώρα 2 μέρες + 4 ώρες με 23% να μου μένει... τα βράδια είναι πάντα ανοιχτό και καταναλώνει 1-2%. Επομένως, ίσως κάτι να παίζει με τα στατιστικά της μπαταρίας σου. Edited November 2, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω clear battery stats? να περιμένω να ξεφορτίσει τελείως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνω clear battery stats? να περιμένω να ξεφορτίσει τελείως? Οι απόψεις διίστανται.. Άλλοι υποστηρίζουν με τελείως άδεια μπαταρία, άλλοι με πλήρης.. Εγώ πλέον το κάνω με πλήρη με το battery calibration απο το μάρκετ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Οι απόψεις διίστανται.. Άλλοι υποστηρίζουν με τελείως άδεια μπαταρία, άλλοι με πλήρης.. Εγώ πλέον το κάνω με πλήρη με το battery calibration απο το μάρκετ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk οκ θα δοκιμάσω αύτον τον τρόπο σήμερα το βράδυ που θα το φορτίσω πάλι και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Με την n242 το wi-fi κλεινει μετά από 5 λεπτά standby. Με την 7.1 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Επειδή δουλεύω το tethering με καλώδιο δεν με ενοχλεί και τόσο και αφήνω την οθόνη ανοιχτή. Αλλα δεν είναι λύση αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 ενδιαφέροντα τα θέματα ;) θα δοκιμάσω κάποια μετά. Μια μικρή ερώτηση ακόμα... Μπορώ να ενεργοποιήσω το wake up της συσκευής με το menu button? θα βόλευε πολύ γιατί το κανονικό power button έχει τραβήξει τα πάνδεινα μέχρι τώρα! Eχω βάλει την cm7.1 stable στο blade φίλου και παρατήρησα ότι παρόλο που στις ρυθμίσεις cyanogenmod settings έχω ενεργοποιήσει να ανοίγει η οθόνη και από τα κουμπιά της φωνής,αυτό δεν ήταν εφικτό.Με το που εγκατέστησα την εφαρμογή regpon wifi keepalive πλέον ανοίγει κανονικά και από τα μπροστινά κουμπιά και από τα κουμπιά της φωνής Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Eχω βάλει την cm7.1 stable στο blade φίλου και παρατήρησα ότι παρόλο που στις ρυθμίσεις cyanogenmod settings έχω ενεργοποιήσει να ανοίγει η οθόνη και από τα κουμπιά της φωνής,αυτό δεν ήταν εφικτό.Με το που εγκατέστησα την εφαρμογή regpon wifi keepalive πλέον ανοίγει κανονικά και από τα μπροστινά κουμπιά και από τα κουμπιά της φωνής Αυτό γιατί με το regpon wifi keep alive το κινητό δεν μπαίνει σε sleep mode (με ότι σημαίνει αυτό για την μπαταρία), γι 'αυτό και ανοίγει, όποιο κουμπί και να πατήσεις. Και γω την CM7.1 stable έχω και όντως η ρύθμιση του πλήκτρου έντασης για να ξεκλειδώνει το κινητό δεν δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο--> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464 Επίσης , το regpon wifi keep alive το χρειαζόσουν στις παλιότερες version της CM7, τώρα με τον καινούργιο kernel το wifi δεν απενεργοποιείται όταν κλειδώσει η οθόνη και το τηλέφωνο μπαίνει κανονικά σε sleep mode.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ένα μικρό προβληματάκι.... διαχειρίζομαι 3 blade, και έχω αντιμετωπίσει το εξής.. επειδή το android keyboard δεν εχει ελληνικά (στα 2, γιατι στο 3ο που έφτιαξα, έχει (αλλόκοτο, ε;)) έχω εγκαταστήσει το greek ime. για σμς χρησιμοποιώ το handcent. στις 10/10 έβαλα την 7.1 αλλά εδώ και λίγες μέρες άρχισε να μου κολλάει το keyboard οταν γράφω σμς. παγώνει, το πληκτρολόγιο, το handcent δουλεύει κανονικά... μόνον με το home μπορεί να βγει στην αρχική οθόνη. εκεί βροντάει και ο ADW launcher, προφανώς επειδή στο χώρο του είναι το keyboard.. ερώτημα ; εχει τύχει σε κανέναν ; υπάρχει γιατρειά ; δεύτερο ερώτημα: υπάρχει περίπτωση εκ των υστέρων να βάλω το android keyboard, αφαιρώντας όλες τις προσθήκες, αλλά να εχω ελληνικά ; ευχαριστώ.. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ένα μικρό προβληματάκι.... διαχειρίζομαι 3 blade, και έχω αντιμετωπίσει το εξής.. επειδή το android keyboard δεν εχει ελληνικά (στα 2, γιατι στο 3ο που έφτιαξα, έχει (αλλόκοτο, ε;)) έχω εγκαταστήσει το greek ime. για σμς χρησιμοποιώ το handcent. στις 10/10 έβαλα την 7.1 αλλά εδώ και λίγες μέρες άρχισε να μου κολλάει το keyboard οταν γράφω σμς. παγώνει, το πληκτρολόγιο, το handcent δουλεύει κανονικά... μόνον με το home μπορεί να βγει στην αρχική οθόνη. εκεί βροντάει και ο ADW launcher, προφανώς επειδή στο χώρο του είναι το keyboard.. ερώτημα ; εχει τύχει σε κανέναν ; υπάρχει γιατρειά ; δεύτερο ερώτημα: υπάρχει περίπτωση εκ των υστέρων να βάλω το android keyboard, αφαιρώντας όλες τις προσθήκες, αλλά να εχω ελληνικά ; ευχαριστώ.. βάζοντας την 7.1 πρόσεξα πως επιτέλους το android keyboard υποστηρίζει ελληνικά.. οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. ξήλωσα και το greek ime, και όλα... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) εδιτ Κατάλαβα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θέλει να φλασάρω τα ΓΑΠ(s) :lol: Edited November 11, 2011 by Asta_La_Vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) εδιτ Κατάλαβα... :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θέλει να φλασάρω τα ΓΑΠ(s) :lol: Μέχρι να τελειώσω την απάντηση μου τα είχες βρει.....κρίμα τον κόπο μου:p Edited November 11, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αυτό γιατί με το regpon wifi keep alive το κινητό δεν μπαίνει σε sleep mode (με ότι σημαίνει αυτό για την μπαταρία), γι 'αυτό και ανοίγει, όποιο κουμπί και να πατήσεις. Και γω την CM7.1 stable έχω και όντως η ρύθμιση του πλήκτρου έντασης για να ξεκλειδώνει το κινητό δεν δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον χρειάζεσαι κάτι τέτοιο--> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464 Επίσης , το regpon wifi keep alive το χρειαζόσουν στις παλιότερες version της CM7, τώρα με τον καινούργιο kernel το wifi δεν απενεργοποιείται όταν κλειδώσει η οθόνη και το τηλέφωνο μπαίνει κανονικά σε sleep mode.;) Δοκίμασα το button remapper αλλά δε δούλεψε.Κάποια άλλη λύση που όμως να βάζει το κινητό σε sleep mode υπάρχει; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 εχει παρατηρησει κανενας να χανει κλησεις..?μου λενε φιλοι οτι με παιρνουν τηλ και το εχω κλειστο..ενω ειναι κανονικα ανοιχτο ολη μερα.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Έχει αναφερθεί μόνο σε κάποιους που ενώ επρεπε να είχαν κάνει full wipe δεν το είχαν κάνει. Μετά από wipe-reflash, όλα μια χαρά Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 εγω ειχα κανει πριν την περασω.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Τότε όχι, δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο. Μήπως παίζει κάτι με το δίκτυό σου? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 δεν ξερω ρε συ..το κινητο μου δεν το κλεινω ποτε...τις προαλλες με με καλοουσε ο αδερφος μου τιποτα...του ελεγε ειναι κλιεστο...εγω με 80% μπαταρια..και αλλη φορα το ιδιο...απο κει που μου ερχοντουσαν και ειδοποιησεις για τις χαμενες κλησεις με sms σταματησαν..μαλλον θα εινια δικτυου το προβλημα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ψάξε να δεις μην έχουν μπει και σε black list κατα λάθος. Κάπου είναι αυτή η επιλογή αλλά δεν θυμάμαι που. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts