Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7 (Android 2.3)

stelios_85_07
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά τις επαφές τις περνάω με συγχρονισμό από gmail. Λες να παίζει θέμα από εκεί;
Οχι και γω έτσι τις περνάω. Έχω την εντύπωση ότι μάλλον χρειάζεσαι full wipe και ξαναφλασάρισμα την rom για να στρώσει.

edit: Τώρα βρήκα αυτό. Δες το μήπως γλυτώσεις το full wipe

Edited by kandilak

• Απαντήσεις 459
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ha! Δεν πειράζει, θα ζήσω κι έτσι! :D

Ξανά αλλαγή rom όταν και αν διαπιστωθούν σοβαρές-λειτουργικές δυσλειτουργίες ή όταν βγει η 4.0 (αν βγει).

Να 'σαι καλά!

Υ.Γ. Δοκίμασα και αυτό αλλά δεν!

EDIT: Dah! Solved! Προφανώς κάποιο bug στην εφαρμογή του G+ 2.0! Την έκανα απεγκατάσταση και όλα good τώρα!

Edited by DeJaVu
Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

καλησπέρα παιδιά! Χθες έβαλα και εγώ τη CM 7.1 στο blade μου, και γενικά μπορώ να πω ότι είναι ωραία ρομ, αλλά δυστυχώς εμένα μου κάνει πολλά σπασίματα στο ξεκλείδωμα της οθόνης, στην αλλαγή επιφανειών και στον app drawer. Όταν όμως ανοίξω κάποια εφαρμογή, όλα κυλάνε πολύ ομαλά. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Αρχίζει να μου αρέσει, και δε θέλω να επιστρέψω σε GSF πάλι....

καλησπέρα παιδιά! Χθες έβαλα και εγώ τη CM 7.1 στο blade μου, και γενικά μπορώ να πω ότι είναι ωραία ρομ, αλλά δυστυχώς εμένα μου κάνει πολλά σπασίματα στο ξεκλείδωμα της οθόνης, στην αλλαγή επιφανειών και στον app drawer. Όταν όμως ανοίξω κάποια εφαρμογή, όλα κυλάνε πολύ ομαλά. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Αρχίζει να μου αρέσει, και δε θέλω να επιστρέψω σε GSF πάλι....

Γιαυτό τον λόγο μήνες πριν την έβαζα και την έβγαζα (και κανείς δεν μου έλεγε τίποτα). Φταίει ο adw που είναι προεγκατεστημενος στην cm7 φίλε μου. κατέβασε τον adw απο το μαρκετ και θα καταλάβεις την διαφορά.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε nikos523. Κατέβασα τον adw από το μάρκετ, αλλά και πάλι δεν είμαι ιδιέταιρα ευχαριστημένος... η GSF με LauncherPro ήταν εντελώς smooth και στις αλλαγές σελίδων και στον app drawer... Δε ξέρω αν θα δουλέψει και στη CM7.1 όμως... Εκτός αν υπάρχει ακόμα κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω και δε το χω βρει

ευχαριστώ για την απάντηση φίλε nikos523. Κατέβασα τον adw από το μάρκετ, αλλά και πάλι δεν είμαι ιδιέταιρα ευχαριστημένος... η GSF με LauncherPro ήταν εντελώς smooth και στις αλλαγές σελίδων και στον app drawer... Δε ξέρω αν θα δουλέψει και στη CM7.1 όμως... Εκτός αν υπάρχει ακόμα κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω και δε το χω βρει

αν την συγκρίνεις με gsf πιστεύω είναι λογικό.. Κι εμένα μου φαίνεται πολύ πιο smooth η gsf.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δοκίμασε καποια τελευταία nightly να δεις αν εχει διαφορά, και εμενα η CM 7.1 μου ψιλοετρωγε κολλήματα.

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Θα σου πω εγώ τι να κάνεις αν θες smoothness στην CM7.

Πρώτα πας στο Menu-->Ρυθμισεις->Cyanogenmod settings-->Επιδοσεις και τσεκάρεις το Use 16bit transparency.

Δευτερο βάζει Launcerpro και πας στις ρυθμισεις του στο Advanced settings--Memory usage settings--Memory usage preset και επιλέγεις High

Στην lock screen αν δεν θες σπασίματα δοκίμασε να αλλάξεις το στυλ από Ring σε sliding tab.

Πρώτα πας στο Menu-->Ρυθμισεις->Cyanogenmod settings-->Επιδοσεις και τσεκάρεις το Use 16bit transparency.

Δευτερο βάζει Launcerpro και πας στις ρυθμισεις του στο Advanced settings--Memory usage settings--Memory usage preset και επιλέγεις High

Στην lock screen αν δεν θες σπασίματα δοκίμασε να αλλάξεις το στυλ από Ring σε sliding tab.

δοκίμασα το sliding tab και το use 16bit transparency και τώρα έγινε αρκετά smooth! θα το αφήσω λίγο ακόμα με ADW να δω αν με βολεύει έτσι.

Δοκίμασε καποια τελευταία nightly να δεις αν εχει διαφορά, και εμενα η CM 7.1 μου ψιλοετρωγε κολλήματα.

Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα κάποια nightly

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Τι κάνει δηλαδή αυτή η επιλογή?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τι κάνει δηλαδή αυτή η επιλογή?

Με αυτή τη ρύθμιση στην ουσία λες στον LauncherPro να χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη από το σύστημα και να κρατάει στην cache τα δεδομένα από homescreens και όχι να τα επαναδημιουργεί σε κάθε scroll. Εμένα με 5 homescreens και 7 widgets δούλευε πολύ καλά και με τη ρυθμιση αυτή στο medium. Επείδη όμως εγώ χρειαζόμουνα 10 widgets και όταν πρόσθετα στα 7 το 8o είχε μεγάλο lag στο scrolling των homescreens το γύρισα στο High και έστρωσε μια χαρά!!!:)

καλησπέρα στοHD2 εχω βάλει την CyanogenMod 7-10122011-nihtly desire typhoon3.7.1.MAGLDR

Ολα καλά τρώει λίγο (εως πολύ μπαταρία)αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου το βασικο είναι ότι κάνει διακοπές όταν μιλάω λες και είμαι στο αυτικίνητο και μία στιγμή ακούνε τι λέω και την αλλη όχι .κάποια ιδεα για λύση?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

καλησπέρα στοHD2 εχω βάλει την CyanogenMod 7-10122011-nihtly desire typhoon3.7.1.MAGLDR

Ολα καλά τρώει λίγο (εως πολύ μπαταρία)αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου το βασικο είναι ότι κάνει διακοπές όταν μιλάω λες και είμαι στο αυτικίνητο και μία στιγμή ακούνε τι λέω και την αλλη όχι .κάποια ιδεα για λύση?

Είσαι σε λάθος topic , εδω μιλάμε για το blade.

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

οκ παιδιά καινούριο πρόβλημα... δοκίμασα να κατεβάσω 2 widgets από το market, το Animated Weather Widget, Clock και το Digital Clock Widget, τα εγκαθιστώ κανονικά, αλλά όταν επιλέγω γραφικά στοιχεία στο slide που θέλω να τα βάλω, δε μου τα βγάζει στη λίστα. Έχει μόνο τα default... πρόβλημα του ADW ή της CM7.1?

btw, τα κολλήματα έφυγαν εντελώς τώρα ;)

οκ παιδιά καινούριο πρόβλημα... δοκίμασα να κατεβάσω 2 widgets από το market, το Animated Weather Widget, Clock και το Digital Clock Widget, τα εγκαθιστώ κανονικά, αλλά όταν επιλέγω γραφικά στοιχεία στο slide που θέλω να τα βάλω, δε μου τα βγάζει στη λίστα. Έχει μόνο τα default... πρόβλημα του ADW ή της CM7.1?

btw, τα κολλήματα έφυγαν εντελώς τώρα ;)

Χρησιμοποιείς Move2SD Enabler? Μήπως έχουν εγκατασταθεί στην κάρτα SD αντί στην internal?

Χρησιμοποιείς Move2SD Enabler? Μήπως έχουν εγκατασταθεί στην κάρτα SD αντί στην internal?

είμαι χαζός... ευχαριστώ πολύ! ούτε που το σκέφτηκα αυτό...

Απλά για να κινηθεί λίγο το νήμα δίνω ένα link με θέματα για την CM7 .

Στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167075 θα βρείτε ένα index με links σε δεκάδες θέματα.

Η δική μου πρόταση είναι αυτή --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095911

και αυτή --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1189723

άντε εκμεταλλευτείτε τα καλούδια της CM7 ;)

Στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167075 θα βρείτε ένα index με links σε δεκάδες θέματα.

Η δική μου πρόταση είναι αυτή --> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095911

Τα HDPI MDPI LDPI τι είναι;

ενδιαφέροντα τα θέματα ;) θα δοκιμάσω κάποια μετά. Μια μικρή ερώτηση ακόμα... Μπορώ να ενεργοποιήσω το wake up της συσκευής με το menu button? θα βόλευε πολύ γιατί το κανονικό power button έχει τραβήξει τα πάνδεινα μέχρι τώρα!

Ενα πολυ καλο και πανεμορφο θεμα ειναι και αυτο εδω https://market.android.com/details?id=com.r3ds.theme.iKaNDeeFree

Sent from my Blade

H notification bar στο δεύτερο γίνεται αυτόματα έτσι με την εγκατάσταση του theme ή θέλει διάφορα; Γιατί είδα τις οδηγίες που έχει παρακάτω και μπερδεύτηκα ενώ δεν έχω και όρεξη να το ψάξω παραπάνω τώρα για ένα theme.

H notification bar στο δεύτερο γίνεται αυτόματα έτσι με την εγκατάσταση του theme ή θέλει διάφορα; Γιατί είδα τις οδηγίες που έχει παρακάτω και μπερδεύτηκα ενώ δεν έχω και όρεξη να το ψάξω παραπάνω τώρα για ένα theme.

Κάνεις εγκατάσταση του theme και μετά ανοίγεις την εφαρμογή theme chooser ("Θέματα" στο ελληνικό ui), το επιλέγεις και πατάς "Εφαρμογή"

• The title was changed to [ROM] CyanogenMod 7 (Android 2.3)