nikos523 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Εγώ σε ζτε φίλου μου έκανα το εξης: Πέρασα την 2.2 της wind και το έκανα gen2, μετα ξεκλείδωσα και τη ραμ και τέλος. Ούτε μετατροπές ούτε converters για να περάσω ρομς για gen2 ούτε τίποτα. Υπάρχει κάποιος λόγος που κρατάτε gen1 τα κινητά; πείτε μου αν υπάρχει γιατί δεν γνωρίζω κάτι εγώ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) τελικά βρήκα την 5.6 στο νετ και μετά μου έβγαλε και το update, μόνο που δεν το ενσωματώνει στην rom όπως η GSF να γλυτώσουμε κάποια mb Ανεβασέ το κάπου και δώσε λινκ αν είναι εύκολο. Edited October 17, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Τρομερή η 7.1 και επιτέλους είδα το φως μου με τον ADW Launcher, μετά από τόσο καιρό με LauncherPro. Μια ερώτηση, μήπως υπήρξε κάποια λύση με ελληνικό λεξικό για το default android 2.3 keyboard; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ξέρει κανένας αν το ZTEEmodeHelper.apk και το Emode.apk από την GSF μπορεί να δουλέψουν στην CM7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 επιτέλους είδα το φως μου με τον ADW Launcher, μετά από τόσο καιρό με LauncherPro. γιατί τι καλύτερο έχει ο ADW Launcher από τον LauncherPro και σε ενθουσίασε τόσο? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδιά, από official wind με ftm και 256mb, αφού έβαλα z4root + rom manager + flash cwm + flash cm7 είμαι κομπλέ (οκ μου λείπουν τα google apps που θα κάνω κι αυτά flash) θέλω όμως να ρωτήσω τι γίνεται γιατί στο about phone μου λέει 32/167 mb mem info. πως θα γίνω 512; επιπλέον η cm7.1 που έχω έχει σωστά partitioning για να έχουμε χώρο; Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδιά, από official wind με ftm και 256mb, αφού έβαλα z4root + rom manager + flash cwm + flash cm7 είμαι κομπλέ (οκ μου λείπουν τα google apps που θα κάνω κι αυτά flash) θέλω όμως να ρωτήσω τι γίνεται γιατί στο about phone μου λέει 32/167 mb mem info. πως θα γίνω 512; επιπλέον η cm7.1 που έχω έχει σωστά partitioning για να έχουμε χώρο; Η διαδικασια αυτη δεν αλλαζει τα partition ουτε τη μνημη. Αν θες διαβασε αυτο το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305444 Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Εγώ σε ζτε φίλου μου έκανα το εξης: Πέρασα την 2.2 της wind και το έκανα gen2, μετα ξεκλείδωσα και τη ραμ και τέλος. Ούτε μετατροπές ούτε converters για να περάσω ρομς για gen2 ούτε τίποτα. Υπάρχει κάποιος λόγος που κρατάτε gen1 τα κινητά; πείτε μου αν υπάρχει γιατί δεν γνωρίζω κάτι εγώ. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν υπάρχει κάποιος λόγος.Απλά μου φάνηκε πιο εύκολη και γρήγορη αυτή η διαδικασία.Θα το κάνουμε λοιπόν gen2 και βλέπουμε :cool: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) γιατί τι καλύτερο έχει ο ADW Launcher από τον LauncherPro και σε ενθουσίασε τόσο? Καλύτερο με την πραγματική έννοια, τίποτα. Ανέκαθεν ήταν θέμα γούστου η επιλογή μεταξύ των δύο. Απλά μου φαίνεται αρκετά πιο ομαλό το ADW ειδικά στον app drawer που ο launcherpro κάνει αρκετά σπασιματάκια. Έχει και κάποια άλλα bonus όπως δημιουργία φακέλων χωρίς να πρέπει να βάλεις άλλο πρόγραμμα, περισσότερο customization και καλύτερο dock (περισσότερο παραμετροποιήσιμο). Δεν υπάρχει κάποιος λόγος.Απλά μου φάνηκε πιο εύκολη και γρήγορη αυτή η διαδικασία.Θα το κάνουμε λοιπόν gen2 και βλέπουμε :cool: Ο γρηγορότερος τρόπος είναι αυτός και μόνο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258855 Edited October 16, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Η Gen 3 τι προσθαφαιρεί από το κινητό? Κανείς δεν έχει ιδέα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Κανείς δεν έχει ιδέα? :confused: Αν και είναι offtopic ελαφρώς γιατί αφορά τις moldova: ..........H official θα σου μετατρέψει το κινητό σε gen3 και δεν σου προτύνω να το κάνεις αν δεν υπάρχει τρόπος να επανέρθεις σε gen2. Gen3 σημαίνει νέο baseband, gps, rils, amss. ........ κάποιοι μιλούν για μεγαλύτερη ταχύτητα δεδομένων δικτύου και ελάχιστα καλύτερο fix δορυφόρων, άλλοι λένε πως δεν έχει διαφορά. Το ένα blade μου είναι πλέον gen3 και ψάχνουμε τρόπο να το κάνουμε gen2/gen1 ξανά. Η γνώμη μου; καμμία απολύτως διαφορά, απλά ανανεωμένες εκδόσεις των παραπάνω χωρίς να προσθέτουν κάτι καινούργιο. Edited October 17, 2011 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 όποιος ψάχνει το google map μπορεί να βάλει την 5.6 έκδοση και μετά θα του κάνει update από το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Δεν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τις κλήσεις; Συγκεκριμένα το πρόβλημα μου είναι το εξής: με τις κλήσεις μαυρίζει η οθόνη (παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την επιλογή ώστε να παραμένει φωτεινή η οθόνη καθόλη τη διάρκεια της κλήσης). Το τηλέφωνο μετά επανέρχεται μόνο με reboot. Κανένα πλήκτρο δε λειτουργεί κι ασφαλώς δεν επανέρχεται η οθόνη. Δοκίμασα διαφορετικό dialer, στην αρχή κάπως δούλεψε αλλά μετά τα ίδια. Απλώς κάποια στιγμή κατάφερε να βγάλει ένα error report αλλά δε μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να το στείλω. Σίγουρα λοιπόν δε φταίει ο dialer, σίγουρα δε φταίει ο Launcher (ADW και LauncherPro τα ίδια). Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Δεν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τις κλήσεις; Συγκεκριμένα το πρόβλημα μου είναι το εξής: με τις κλήσεις μαυρίζει η οθόνη (παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την επιλογή ώστε να παραμένει φωτεινή η οθόνη καθόλη τη διάρκεια της κλήσης). Το τηλέφωνο μετά επανέρχεται μόνο με reboot. Κανένα πλήκτρο δε λειτουργεί κι ασφαλώς δεν επανέρχεται η οθόνη. Δοκίμασα διαφορετικό dialer, στην αρχή κάπως δούλεψε αλλά μετά τα ίδια. Απλώς κάποια στιγμή κατάφερε να βγάλει ένα error report αλλά δε μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να το στείλω. Σίγουρα λοιπόν δε φταίει ο dialer, σίγουρα δε φταίει ο Launcher (ADW και LauncherPro τα ίδια). Καμιά ιδέα; Μπες στις Menu-->Ρυθμίσεις κλήσης και τσέκαρε το Always use proximity και κάνε μια δοκιμή. Αν πάλι έχεις πρόβλημα άνοιξε την εφαρμογή συτήματος ZTE blade settings και πάτα το Proximity sensor calibration και ξαναδοκίμασε. Αν χρειαστεί κάνε και κανα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Με τον proximity sensor απενεργοποιημένο, τουλάχιστον δεν κόλλησε αμέσως στην κλήση. Στην εξερχόμενη καθόλου. Στην εισερχόμενη όμως, μόλις έκλεισε ο συνομιλητής πρώτος, πάλι κόλλησε. Ήταν μια πρόοδος όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 (edited) Με τον proximity sensor απενεργοποιημένο, τουλάχιστον δεν κόλλησε αμέσως στην κλήση. Στην εξερχόμενη καθόλου. Στην εισερχόμενη όμως, μόλις έκλεισε ο συνομιλητής πρώτος, πάλι κόλλησε. Ήταν μια πρόοδος όμως Με ενεργοποιημένο (τσεκαρισμένο το Always use proximity) και calibration του proximity από το ZTE blade settings δοκίμασες? Edited October 18, 2011 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ok, το πρόβλημα το έχουν κι άλλοι. Ξέχασα να αναφέρω πως έχω το San Francisco (η έκδοση του Blade από την εταιρία Orange) και είναι σύνηθες φαινόμενο να κολλάει μετά από κλήση Η Cyanogen δεν έχει κάποιο proximity calibration (http://forum.cyanogenmod.com/topic/31067-why-not-cyanogen-add-zte-emode-software-for-proximity-sensor-calibration) οπότε ψάχνω κάποια λύση με app, ειδάλλως στροφή σε κάποια nightly. Πάντως εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Thanx kandilak ΥΓ: Παρόλο που κολάει η οθόνη μετά από κλήση, όταν θα συνδέσω το καλώδιο στον υπολογιστή, ξεκολάει και με παραπέμπει στην οθόνη ενεργοποίησης του usb storage. Baby steps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ok, το πρόβλημα το έχουν κι άλλοι. Ξέχασα να αναφέρω πως έχω το San Francisco (η έκδοση του Blade από την εταιρία Orange) και είναι σύνηθες φαινόμενο να κολλάει μετά από κλήση Η Cyanogen δεν έχει κάποιο proximity calibration (http://forum.cyanogenmod.com/topic/31067-why-not-cyanogen-add-zte-emode-software-for-proximity-sensor-calibration) οπότε ψάχνω κάποια λύση με app, ειδάλλως στροφή σε κάποια nightly. Πάντως εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα. Thanx kandilak ΥΓ: Παρόλο που κολάει η οθόνη μετά από κλήση, όταν θα συνδέσω το καλώδιο στον υπολογιστή, ξεκολάει και με παραπέμπει στην οθόνη ενεργοποίησης του usb storage. Baby stepsΣτην CM 7.1 stable υπάρχει η εφαρμογή ZTE Blade settings. Εσύ δεν την έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ναι αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί ο calibrator Το μήνυμα "Something went wrong. Abording" είναι αποθαρρυντικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Ναι αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί ο calibrator Το μήνυμα "Something went wrong. Abording" είναι αποθαρρυντικό Τότε πάω πάσο. Σερφάροντας βρήκα αυτό για το Desire HD. Αν θες μπορείς να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St_Petros Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καταρχήν, χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τελικά αποφάσισε να συνεργαστεί το Zte Settings και έκανα από εκεί calibration και ενεργοποιημένο το Always use proximity, όπως είπες. Μέχρι στιγμής, σε δυο κλήσεις όλα καλά. Κατέβασα δε το proximity sensor finder και δείχνει να ανταποκρίνεται Οι εναλλακτικές λύσεις που διάβασα ήταν αφενός το apk που έγραψες πιο πάνω, αφετέρου το *983*# από τη σελίδα http://android.modaco.com/topic/325864-secret-dialler-codes/ όπου δούλεψε για αρκετό κόσμο (για μένα όχι, μάλλον δουλεύει μόνο με τον default dialer του ΖΤΕ). Μάλλον διορθώθηκε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Καταρχήν, χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τελικά αποφάσισε να συνεργαστεί το Zte Settings και έκανα από εκεί calibration και ενεργοποιημένο το Always use proximity, όπως είπες. Μέχρι στιγμής, σε δυο κλήσεις όλα καλά. Κατέβασα δε το proximity sensor finder και δείχνει να ανταποκρίνεται Οι εναλλακτικές λύσεις που διάβασα ήταν αφενός το apk που έγραψες πιο πάνω, αφετέρου το *983*# από τη σελίδα http://android.modaco.com/topic/325864-secret-dialler-codes/ όπου δούλεψε για αρκετό κόσμο (για μένα όχι, μάλλον δουλεύει μόνο με τον default dialer του ΖΤΕ). Μάλλον διορθώθηκε το πρόβλημαΕλπίζω να μην ξαναέχεις πρόβλημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Χμ, σήμερα διαπίστωσα το εξής πρόβλημα: Πάω να προσθέσω μια νέα επαφή και μου βγάζει το γνωστό "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή" κλπ κλπ του android.process.acore και φυσικά με πετάει πάλι πίσω. Το ίδιο κάνει και όταν πατάω το "Επιλογές προβολής". Όταν πάω να κάνω επεξεργασία μιας υπάρχουσας επαφής όλα μέλι-γάλα! WTF?! Γενικό πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Cm 7.1 Για την ιστορία, την επαφή την πέρασα τελικώς από το gmail. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Χμ, σήμερα διαπίστωσα το εξής πρόβλημα: Πάω να προσθέσω μια νέα επαφή και μου βγάζει το γνωστό "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή" κλπ κλπ του android.process.acore και φυσικά με πετάει πάλι πίσω. Το ίδιο κάνει και όταν πατάω το "Επιλογές προβολής". Όταν πάω να κάνω επεξεργασία μιας υπάρχουσας επαφής όλα μέλι-γάλα! WTF?! Γενικό πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Cm 7.1 Για την ιστορία, την επαφή την πέρασα τελικώς από το gmail. Το δοκίμασα τώρα και δεν παρουσίασε πρόβλημα. Μήπως έχεις επαναφέρει backup επαφών από rom με ZTE dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Βασικά τις επαφές τις περνάω με συγχρονισμό από gmail. Λες να παίζει θέμα από εκεί; Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts