Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δε θελω να σε στεναχωρήσω αλλα εγω με τη κανονικη Rom(με τη power status bar.. :p) αν "σκοτωσω" τις εφαρμογες φτανω στα 243mb...! Ομως αφαιρεσα μερικα πραγματακια απο system/apps :lol::lol::lol: Η μνημη που εγραψα στο προηγουμενο ποστ ηταν οταν την πρωτοεγκαταστησα(πριν την ψιλοπειραξω) Στα ίδια νούμερα κυμαίνομαι και εγώ με TK-ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Λογικο ειναι παιδια!! Οποια rom και να εχω βαλει αφου την πειραξω στα ιδια free mb καταληγω. Διαφορα μπορει να υπαρξει μονο οταν συγκρινεις τις roms απειραχτες και εξαρταται μονο απο ποιες εφαρμογες εχει αφησει καθε υποτιθεμενος developer. Ουσιαστικες διαφορες μπορει να υπαρξουν μονο με καποια mod(οπως πχ αυτο που ελευθερωνε 20mb απο τα settings) ή απο "ουσιαστικα" διαφορετικες rom (πχ παλιοτερες fr σε νεοτερες ή σε CM) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια οι εκδοσεις bANILLA τι διαφορα εχουνε ???? δοκιμασα τωρα την 7.5 βανιλια εγω ωραια φενετε πηγαινει αλλα με τις επαφες εχει ενα Θεμα δειχνει παντα και τις ΣΙΜ οτι και αν κανω τις δειχνει :( ...... ααααα Επεισεις Δοκιμασα και το VIBER ( Beta Tester ) Και δουλευει τελεια !!!!! επιτελους Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Δωσανε την 0.7. Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Γιατι δεν βρισκω link για την 0.7 παιδια στο xda? Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια μακρια απο την 0.7 εκτος αν εχει γινει μονο σε εμενα,εχουμε και λεμε 1 δεν λειτουργει η καμερα για φοτο αλλα μονο για βιντεο και αυτο maximum σε αναλαυση qvga 320x240,2 εχει κολησει η μπαταρια στο 40%,3 στις επαφες δεν λειτουργει η δεξια μπαρα με τα γραμματα και 4 εκει που εβγαζα με την 0.6 3900 και 4200 στο benhmark τωρα με το ζορι 2500.περιμενω να δοκιμασει και κανεις αλλος μεχρι τοτε η επιστροφη στην 0.6 ειναι μονοδρομος Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 παιδια μακρια απο την 0.7 εκτος αν εχει γινει μονο σε εμενα,εχουμε και λεμε 1 δεν λειτουργει η καμερα για φοτο αλλα μονο για βιντεο και αυτο maximum σε αναλαυση qvga 320x240,2 εχει κολησει η μπαταρια στο 40%,3 στις επαφες δεν λειτουργει η δεξια μπαρα με τα γραμματα και 4 εκει που εβγαζα με την 0.6 3900 και 4200 στο benhmark τωρα με το ζορι 2500.περιμενω να δοκιμασει και κανεις αλλος μεχρι τοτε η επιστροφη στην 0.6 ειναι μονοδρομος Το ανέφερες στο σχετικό θέμα της rom; Γιατι δεν βρισκω link για την 0.7 παιδια στο xda? Αφαιρέθηκε προσωρινά μέχρι να λυθεί ένα πρόβλημα με bootloops που εμφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Το ανέφερες στο σχετικό θέμα της rom; οχι δεν το εχω κανει θελω να δω αν το επαθε αλλος γιατι στο xda δεν αναφερουν κατι τετοιο.τωρα γυρισα στην 0.6 και ολα στην εντελεια Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 οχι δεν το εχω κανει θελω να δω αν το επαθε αλλος γιατι στο xda δεν αναφερουν κατι τετοιο.τωρα γυρισα στην 0.6 και ολα στην εντελεια Καλό είναι όμως να το αναφέρεις. O Novek ανταποκρίνεται άμεσα και μόνο έτσι θα συνεισφέρουμε στην βελτίωση της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημερα εβαλα την 0.7.1 ολα τελεια εκτος απο ενα η μπαταρια ενω ειναι φουλ φορτησμενο το κινητο δεν παει πανω απο 40% την εβαλα χωρις wipe ομως γιατι ειπανε να το δοκιμασουμε αν δουλευει και ετσι Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Καλημερα εβαλα την 0.7.1 ολα τελεια εκτος απο ενα η μπαταρια ενω ειναι φουλ φορτησμενο το κινητο δεν παει πανω απο 40% την εβαλα χωρις wipe ομως γιατι ειπανε να το δοκιμασουμε αν δουλευει και ετσι τα αλλα που αναφερω πιο πανω τα κοιταξες? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) τα αλλα που αναφερω πιο πανω τα κοιταξες? μονο η μπαταρια φιλε μου στην 0.7.1 !!!! οχι 0.7 !!! καμερα επαφες ολα οκ benchmark δεν κατεχω !!! EDIT : δωσανε την 0.7.2 που φτιαξανε το θεμα μπαταριας :) !!!! βεβαια δωσανε και την FEAR 8.1 ....... ποια αραγε να δοκιμασουμε λετε ???? Edited May 5, 2011 by sector2001 Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) βγηκε η 0.7.2 λογω αλλαγη kernel δεν λειτουργει το overclock --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 5, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 βγηκε η 0.7.2 λογω αλλαγη kernel δεν λειτουργει το overclock Γιαυτό και στην 0.7.3 θα αφαιρέσει ο μάγειρας το pimpmycpu που έχει ξεχάσει μέσα. Ψιλοαδιάφορη rom, όπως και όλες όσες είναι modaco based. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 :OΓιαυτό και στην 0.7.3 θα αφαιρέσει ο μάγειρας το pimpmycpu που έχει ξεχάσει μέσα. Ψιλοαδιάφορη rom, όπως και όλες όσες είναι modaco based. Ποια προτεινεις σαν καλη και σταθερη να βαλουμε? Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Εβαλα τον eternity 2.2 πανω στην 0.7.4 και βλεπω οτι η μπαταρια τα εχει παιξει...ποιος ειναι ο κλυτερος kernel οσο αφορα την μπαταρια παιδια γιαθτην την ρομ;φοβασαι να το βγαλεις απο το σπιτι ετσι οπως εγινε το τηλεφωνο... Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 :O Ποια προτεινεις σαν καλη και σταθερη να βαλουμε? Δεν χρειάζεται να ρωτάς παντού τα ίδια. :rolleyes: Σου έχω απαντήσει ήδη σε άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 είμαι με την 0.6 εδώ και καιρό αλλα έχω ένα "μικρό" θέμα... αν και όλα λειτουργούν άψογα και η μπαταρία έχει κρατήσει έως και 70+ ώρες με ελαφριά χρήση, μερικές φορές ενώ βλέπω video π.χ η και σε εφαρμογές, βλέπω μερικά pixel να χάνονται ... και φαίνονται άσπρα για ελάχιστο χρόνο ... λογικά "αργεί" να τα ανανεώσει, απλά είπα να το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος... αλλιώς το βλέπω σε λίγο καιρό να τα φτύνει το κινητό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Δεν χρειάζεται να ρωτάς παντού τα ίδια. :rolleyes: Σου έχω απαντήσει ήδη σε άλλο θέμα. Ε εις δικιο αλλα απο την ωρα που ρωτησα εδω μεχρι το αλλο ποστ που εκανα ειχανε βγει αλλες 2 ρομ ψα χα χα Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 είμαι με την 0.6 εδώ και καιρό αλλα έχω ένα "μικρό" θέμα... αν και όλα λειτουργούν άψογα και η μπαταρία έχει κρατήσει έως και 70+ ώρες με ελαφριά χρήση, μερικές φορές ενώ βλέπω video π.χ η και σε εφαρμογές, βλέπω μερικά pixel να χάνονται ... και φαίνονται άσπρα για ελάχιστο χρόνο ... λογικά "αργεί" να τα ανανεώσει, απλά είπα να το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος... αλλιώς το βλέπω σε λίγο καιρό να τα φτύνει το κινητό :( Δεν φταίει το κινητό, μην ανησυχείς. Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα του kernel που φοράει η συσκευή. Προτείνω να δοκιμάσετε την 0.7.4. Η rom είναι based στην τελευταία official v10d. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Βγήκε και το τελευταίο update v1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Βγήκε και το τελευταίο update v1.0 To λινκ δεν δουλεύει; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 To λινκ δεν δουλεύει; Ναι γιατι ανέβασε νέο update λόγω ενός bug στην v1.0 v1.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 woooooooow !!!!! 1.0.2 ??????? για να δουμε !!!! μεχρι τωρα παντως πιστευω ειναι απο τις πιο smooth working Ρομς !!!!! Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 λοιπον παιδες εχω ενα προβλημα που το ειχα και με αλλη ρομ στην vanilla εβαλα το weather widget αλλα δεν μου δουλευουν τα animation για πιο λογο μπορει να παιζει κατι τετοιο ? ξερει κανεις ? πια ειναι τα apk του? απο οσο καταλαβα ειναι 2 clockweatherschedulewidget και clockweatherwidget ? εντομεταξη εχω κανει και setup το apk που μου ειχε δωσει ο athanaso πιο παλια και με copy αυτα τα αρχεια απο της stock lg apps και παλι τπτ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts