Jump to content

[ROM] CyanogenMod 7 - Nightlies

jastonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμενουμε εντυπωσεις!!

υπαρχει το font changer αλλα κανε ενα backup πρωτα...!

Αν δε δουλεψει πες μου να σου φτιαξω ενα zip με τα comicsans να το εγκαταστησεις απο recovery

το εγκατεστισα αλλα τπτ :(

αν δεν σου ειναι κοπος φτιαξε μου ενα zipaki :)

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανε πρωτα ενα backup για σιγουρια!

ζιπακι

πιστευω τη ξερεις τη διαδικασια...:D

απλα παταω install zip απτο recovery?

ναι και μετα το επιλεγεις.

τοκανα install αλλα δεν βλεπω διαφορα . . . :confused:

το ιδιο μου φαινεται . . :rolleyes:

εκανες επανεκινηση σε recovery μετα install from zip,το επελλεξες το εκανε install και μετα πατησες reboot?

Αν ναι ,τοτε το εκανες σωστα...!

Για τσεκαρε το sms και τις επαφες.

Μολις το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα...

εκανες επανεκινηση σε recovery μετα install from zip,το επελλεξες το εκανε install και μετα πατησες reboot?

Αν ναι ,τοτε το εκανες σωστα...!

Για τσεκαρε το sms και τις επαφες.

Μολις το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα...

my mistake . . . ναι μπηκαν, μια χαρα :)

thanks a lot :happy::happy:

-jrnl:κατι περι ext4 και καποιες επιλογες για mount???προτεινω να το αφαιρεσεις(δεν εχω ιδεα τι ειναι και τι κανει...)

Αφορά το journaling, Δηλαδή το αφαιρεί.

Το αποτέλεσμα είναι να είναι ελαφρά πιο γρήγορο, αλλά με τον κίνδυνο να γίνει corrupt χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.

Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι το ρίσκο και πόσο πιθανό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εφόσον η συμβολή του είναι πιο πολύ στα benchmarks και ελάχιστη στην καθημερινή χρήση, θα πρότεινα και εγώ να το αφαιρέσεις.

Πάντως ο συνδυασμός αυτός (Temasek kangs + IronkrnL) δίνει απίστευτα νούμερα σε benchmarks !

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Thanks για τη διευκρινηση!

Δεν εχω δοκιμασει vadonka(που τον κατηγορει για κλεφτη ο ironkrnl dev) αλλα με τον iron το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο αφου ειναι με το καλημερα υπερχρονισμενο στα 1300.Το πολυ καλο ειναι πως δε βλεπω πολυ μεγαλη αυξηση στη καταναλωση της μπαταριας.Σε idle τα παει καλυτερα απο τον stock cm kernel ενω στη "πιεση" τα παει λιγο χειροτερα(λογικο...).

Thanks για τη διευκρινηση!

Δεν εχω δοκιμασει vadonka(που τον κατηγορει για κλεφτη ο ironkrnl dev) αλλα με τον iron το κινητο ειναι αισθητα πιο γρηγορο αφου ειναι με το καλημερα υπερχρονισμενο στα 1300.Το πολυ καλο ειναι πως δε βλεπω πολυ μεγαλη αυξηση στη καταναλωση της μπαταριας.Σε idle τα παει καλυτερα απο τον stock cm kernel ενω στη "πιεση" τα παει λιγο χειροτερα(λογικο...).

Φαντάζομαι τότε ότι έχεις παρακολουθήσει τις "συζητήσεις" μεταξύ τους στο thread του ironkrnl (πριν ο vadonka φτιάξει το δικό του thread). Από τότε με είχε προβληματίσει η "ασχετοσύνη" του vadonka που είναι αυτό που λέμε ημιμαθής. Οσες φορές δοκίμασα δικό τους kernel πάντα είχα κάποιο θέμα. Αντίθετα με τον SetiroN δεν είχα σχεδόν ποτέ πρόβλημα (μια φορά μόνο τώρα κοντά με σοβαρό memory leak που όμως το έφτιαξε γρήγορα).

BTW το δικό μου το έχω μόνιμα στα 1400, για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τα video που παίρνω δεν θα έχουν προβλήματα (1080p 30fps). Ισως υπερβάλω, αλλά αφού είναι απόλυτα σταθερό και δεν τρώει μπαταρία δεν πειράζει!

(Στο 1,5 σταθερό είναι ακόμα αλλά δεν το αφήνω για πολύ, στο 1.6 μια φορά το δοκίμασα κράσαρε σε 1-2 λεπτά.)

Αλέξανδρος,

Το αποτέλεσμα είναι να είναι ελαφρά πιο γρήγορο, αλλά με τον κίνδυνο να γίνει corrupt χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.

Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει ή όχι το ρίσκο και πόσο πιθανό είναι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Εφόσον η συμβολή του είναι πιο πολύ στα benchmarks και ελάχιστη στην καθημερινή χρήση, θα πρότεινα και εγώ να το αφαιρέσεις.

Πάντως ο συνδυασμός αυτός (Temasek kangs + IronkrnL) δίνει απίστευτα νούμερα σε benchmarks !

καλημερα !!! μολισ τωρα εκανα το τεστ . . . 6174 score :)

τι αλλο εχεις βαλει κ εφτασες στα 7751 ?? :p

Ειχα ριξει τρελο γελιο τοτε...!

Με τον vadonka απλα δεν ασχοληθηκα ποτε γιατι ο Setiron με επεισε ενω ο αλλος οχι...

Παιζει ρολο ο χρονισμος για τη καμερα?

Ειναι καποιες εφαρμογες που πριν τον kernel ηταν σκετη απελπισια και τωρα πανε σφαιρα.(βλεπε yahoo mail).

1,6 ghz????Πως??Εμενα με το cpu master(antutu) παει μεχρι 1.5.Εχω τον προηγουμενο krnl πριν τα flags.

καλημερα !!! μολισ τωρα εκανα το τεστ . . . 6174 score :)

τι αλλο εχεις βαλει κ εφτασες στα 7751 ?? :p

Με τον πιο πάνω συνδιασμό στα 1,5 και γρήγορη κάρτα SD (32GB class 10). Τίποτα άλλο, είναι και φορτωμένο με πάνω από 120 εφαρμογές.

Ειχα ριξει τρελο γελιο τοτε...!

Με τον vadonka απλα δεν ασχοληθηκα ποτε γιατι ο Setiron με επεισε ενω ο αλλος οχι...

Παιζει ρολο ο χρονισμος για τη καμερα?

Ειναι καποιες εφαρμογες που πριν τον kernel ηταν σκετη απελπισια και τωρα πανε σφαιρα.(βλεπε yahoo mail).

1,6 ghz????Πως??Εμενα με το cpu master(antutu) παει μεχρι 1.5.Εχω τον προηγουμενο krnl πριν τα flags.

Εχεις υπόψη σου ότι 1080p με 30fps και υψηλό bitrate δεν τα σηκώνει εύκολα ένας αργός επεξεργαστής. Πχ μονοπύρηνος δεν νομίζω να μπορεί, δεν ξέρω κάποιο μονοπύρηνο να τραβάει τέτοιο βίντεο.

Αν συμβεί να έχει κάποιο άλλο υπολογιστικό φορτίο την ώρα που τραβάς βίντεο μπορεί να χάσει καρέ. Οσο πιο γρήγορος τόσο μικρότερη πιθανότητα να συμβεί αυτό. Πιστεύω βέβαια ότι και στο 1.2 είναι μια χαρά.

Για το 1.6, κάποια στιγμή, ενώ δοκίμαζα τις leaked rom 2.3.4, είχε βγάλει κάποιος ένα κέρνελ (spica???) που ανέβαινε μέχρι τόσο. Αλλά επειδή όλοι είχαν πρόβλημα το κατάργησε.

Και εγώ ακόμα τον ίδιο kernel με σένα έχω, κάποια στιγμή θα βάλω και αυτόν με τα flags για να καταργήσω το journaling

Αλέξανδρος,

Το CyanogenMod 7 συνεργάζεται με το LG PC Suite IV ? λέω να περάσω..... cm_p990_full-224 & gapps-gb-20110828-signed.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το CyanogenMod 7 συνεργάζεται με το LG PC Suite IV ? λέω να περάσω..... cm_p990_full-224 & gapps-gb-20110828-signed.

Οχι δεν συνεργάζεται. Τις επαφές πρέπει να τις περάσεις σε gmail αν δεν θέλεις να το κάνεις με πιο δύσκολο τρόπο

Αλέξανδρος,

@tsaglis

σε ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση.πολυ λογικο μου ακουγεται αυτο για το bitrate

@mariodj

μη σε φοβιζει αυτο.Οσο πιο ανεξαρτητο ειναι το κινητο σου απο το pc σου τοσο πιο απλα γινονται τα πραγματα.

Ασε που αν αλλαξεις android συσκευη καποια στιγμη θα ειναι πολυ ευκολοτερο να το setαρεις.

Eγω ο μονος τροπος που συνδεω κινητο με pc ειναι σε mass storage για αντιγραφες...

@tsaglis

σε ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση.πολυ λογικο μου ακουγεται αυτο για το bitrate

@mariodj

μη σε φοβιζει αυτο.Οσο πιο ανεξαρτητο ειναι το κινητο σου απο το pc σου τοσο πιο απλα γινονται τα πραγματα.

Ασε που αν αλλαξεις android συσκευη καποια στιγμη θα ειναι πολυ ευκολοτερο να το setαρεις.

Eγω ο μονος τροπος που συνδεω κινητο με pc ειναι σε mass storage για αντιγραφες...

Έχω τηλέφωνα που ανανεώνονται, καθώς και ραντεβού ημερολογίου που ειναι καθημερινά απαραίτητα λόγο δουλειάς..!;) δεν έχω άλλο κώλυμα...η εφαρμογές μπορούν να περιμένουν.

Έχω τηλέφωνα που ανανεώνονται, καθώς και ραντεβού ημερολογίου που ειναι καθημερινά απαραίτητα λόγο δουλειάς..!;) δεν έχω άλλο κώλυμα...η εφαρμογές μπορούν να περιμένουν.

Μα ειδικα αυτα τα δυο που ανεφερες ειναι αυτα που μπορεις να συγχρονισεις ανα πασα στιγμη με το gmail ειτε on the go(αν εχεις καποιο data plan) ειτε μεσω wifi.Aσε που μετα μπορεις να διαχειριστεις το ημερολογιο και τις επαφες μεσω calendar-gmail απο το pc και το καλυτερο ειναι πως θα ειναι παντα εκει ανεξαρτητα απο κινητο ή pc...

παιδια πως μπορω να συνδεσω το κινητο μετο pc ? το συνδεω αλλα δε με βγαζεις στις καρτες μνημης θελω να πεασω καμια ταινια μεσα! πω πω εχει παρα πολλα! και τα μισα ειναι στα αγγλικα αλλα θα τα βγαλω περα που θα παει :lol:

α και κατι αλλο με τις εφαρμογες καιρου γιατι δε μου τις ανοιγει?

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

πηγα στις ρυθμισεις cpu ... η μεγιστη συχνοτητα ηταν 1312mhz, να την παω στα 1504mhz ?

την ελαχιστη συχνοτητα απο τα 216mhz την πειραζουμε καθολου?? :confused:

Καλός σας βρήκα στον κόσμο του CyanogenMod 7 ..! πως μπορώ να έχω το παλιό Market? στο καινούργιο δεν μπαίνει με τίποτα μένει στο φόρτωμα..!!! και όταν μπαίνει...ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ..! εκτός και αν φταίει κάτι άλλο..:wacko: Και δεν μου βγάζει Δίκτυο της cosmote με συνέπεια να μην έχω τηλέφωνο τα αλλά δυο ( vod & tim) τα βγάζει..!! Edited by mariodj

@tresor_jim

εχεις περασει τους drivers?

δοκιμασε να απενεργοποιησεις τον "εντοπισμο σφαλματων"(ρυθμισεις->εφαρμογες->αναπτυξη->εντοπισμο σφαλματων)

ποιες ειναι οι εφαρμογες καιρου?

@nicolas_d

αν δε σε καλυπτουν τα 1300mhz πηγαινε στα 1500.Προσωπικα τα 1300 μου ειναι μια χαρα.Τον ελαχιστο χρονισμο αστον ετσι.

(δεν ηξερα πως μπορεις να αλλαξεις το χρονισμο απο τα cm settings,νομιζα πως δεν λειτουργουσε και γινοταν μονο με αλλο προγραμμα.....)

@mariodj

Νομιζω πως και να περασεις το παλιο μαρκετ θα αυτοαναβαθμιστει, αλλα το μαρκετ εμενα μου παει μια χαρα.Εκανες wipe πριν την εγκατασταση?

Ποια baseband εχεις?Aφου ηρθες απο official 2.3.4 μαλλον θα εχεις 725 gb με την οποια δε συμβαδιζει συνηθως η CM7.Σου προτεινω να κατεβασεις το getril και να βαλεις

το ril 725 v10d αλλα να αφησεις τη baseband που εχεις.Αν σου δημιουργηθει προβλημα τοτε καλυτερα να περασεις και τη baseband 725 v10d

@tresor_jim

εχεις περασει τους drivers?

δοκιμασε να απενεργοποιησεις τον "εντοπισμο σφαλματων"(ρυθμισεις->εφαρμογες->αναπτυξη->εντοπισμο σφαλματων)

ποιες ειναι οι εφαρμογες καιρου?

τους ειχα περασει αλλα εσβησα τα παντα και απτις δυο τις μνημες

του κινητου ε στον υπολογιστη λογικα ειναι ακομα τον εχω απνεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων ! εχω ενα που λεγεται 3d digital ενα sense qnqlog ημερολογιο κτλ πως τα βγαζουμε σε μαγαλα μπροστα οπως πριν? θελω να το κανω σαν το βιντεακι που ειχατε απο κατω απτην εφαρμογη cm 7 αν ξερει καποιος που μπορουμε να παμε για να κανει ετσι το μεσα μενου ας το γραψει αγγελε τις ρυθμισεις που γραφει ναμην πειραξουμε στην cpu νατις πειραξουμε η οχι?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κανε μια επανεκκινηση το κινητο-> συνεδεσε το στο usb του υπολογιστη-> σηρε κατω τη μπαρα των ειδοποιησεων->πατα στο "το usb ειναι συνδεδεμενο"->πατα "ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου usb"->μετα αν σου βγαλει αλλο ενα παραθυρακι πατα "ΟΚ"

Κανονικα πρεπει να συνδεθει.Αν οχι δοκιμασε παλι αυτα που σου ειπα αλλα ενεργοποιημενο τον εντοπισμο σφαλματων.

Μαλλον εννοεις τα widget.

Κρατα πατημενο το δαχτυλο σου στη επιφανεια εργασιας και μετα διαλεξε "γραφικο στοιχειο" και απο τη λιστα διαλεξε αυτο που θες.

Δε ξερω για πιο βιντεακι μιλας οποτε δε μπορω να σου πω.

Τις ρυθμισεις για cpu μη τις πειραξεις...!!!

@nicolas_d

αν δε σε καλυπτουν τα 1300mhz πηγαινε στα 1500.Προσωπικα τα 1300 μου ειναι μια χαρα.Τον ελαχιστο χρονισμο αστον ετσι.

(δεν ηξερα πως μπορεις να αλλαξεις το χρονισμο απο τα cm settings,νομιζα πως δεν λειτουργουσε και γινοταν μονο με αλλο προγραμμα.....)

Υπάρχει η δυνατότητα από την CM7 να παίξεις με την μέγιστη και ελάχιστη ταχύτητα, αλλά μέσα στα όρια που δίνει ο κερνελ.

Δεν δίνει την δυνατότητα από μονο του για OC.

Αλέξανδρος,