mindfield Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλημέρα παιδιά!Ηθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις αποθηκευμένες θέσεις στους χάρτες. Εχω στο παλιό μου κινητό (Νοκια Ε72) αποθηκευμένες διάφορες τοποθεσίες. Γνωρίζετε μήπως πως αυτές μποω να τις εισάγω στο νέο κινητό (Samsung s7562 Duos).Ευχαριστώ γιατί ακόμη δεν το'χω με το καινούργιο τηλεφωνάκι Απευθύνσου καλύτερα στο σωστό θέμα για να δουν την απορία σου άτομα που έχουν στην κατοχή τους την ίδια συσκευή με εσένα :) [Επίσημο] Samsung Galaxy S Duos (S7562) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioman4 Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Kαλησπέρα σας παιδιά, Εδώ και λίγες μέρες έχει μπει ο διαολος μέσα μου να περάσω το Jelly Bean στο Samsung Galaxy S GT I9003. Στην αρχή νόμιζα πως θα ήταν ενα απλό android update μέσω net αυτόματο αλλά έπεσα έξω.Ψάχνωντας από εδω και από εκεί έμαθα ότι χρειαζεται να το φλασαρω και παει λέγοντας και ουσιαστικά να το κανω ένα Reset-Format... Γιατι θέλω να αλλάξω???? Α: Ένας λόγος που θέλω να αλλάξω λειτουργικό (μπορεί βέβαια να είναι και ιδέα μου) είναι ότι καμιά φορά το κινητό σαν να υπερφορτώνεται κολάνε εφαρμογές όπως πχ το wifi οταν το ανοίγεις ή το κλείνεις και καμιά φορα χρειάζετε Force Stop για να σταματήσουν... Τελευταίως επίσης πρόσεξα ότι μπορεί να κάνει και από μόνο του επανακινήσεις δλδ να με πηγαινει στην οθόνη για να βάλω το Pin... 2ον Το JB μου φάνηκε ποιο smoothly δλδ ούτε κολλήματα πρόσεξα ούτε τπτ τρελά (Από κατι βιντεάκια στο youtube) Όμως για να τα λέμε όλα από οτι καταλαβα (και σορρυ είμαι λίγο ασχετος δεν το εχω ψάξει τρελά) Oυσιαστικά δεν είναι το αυθεντικό JB όπως πχ το εχει προεγκατεστημένο το S3 S4. Aπό οτι καταλαβα είναι Custom.... 1ον Ποιες είναι οι διαφορές΄??? 2ον Έχει buggies??? 3oν Yπάρχει περίπτωση Brick??? 4ον Κανένας καλός οδηγός υπάρχει??? 5ον χάνω την εγγύηση??? 6ον Το είχα αγοράσει από το Dubai παίζει να μπορώ να βάλω ελληνική έκδοση (Γιατι μόνο αραβικα,αγγλικα,κινεζικα κτλ είχε το κινητό) 7ον Να το κάνω ή να μην το κάνω :P ?????? Eυχαριστώ εκ των προτέρων και απλά θέλω να ενημερωθώ για το τι παίζει :) Πρώτα από ολα θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341329 και λογικά αυτά τα βήματα μιας και από οταν το πήρα από το Dubai δεν το πείραξα ποτέ τα στοιχεία του είναι GT-I9003 Model number Firmware Version 2.3.6 Baseband Version I9003JXKP3 Build Number Gingerbread.JPKM Εγκατάσταση από Stock RΟΜ Gingerbread: 2)Μετά όταν είναι να κατεβάσω το CM10.1 Να κατεβάσω το τελευταίο Stable ή από τα all το τελευταιο nightly dld to cm-10.1-20130709-NIGHTLY-galaxysmtd.zip ??? 3) πρέπει να το κάνω πρώτα ροοτ ή να ακολουθήσω κατα γράμμα τον οδηγό και θα με βγάλει??? 4) Τα αρχεια από το κινητό θα σβηστούν όλα??? οποτε να τα απόθηκεύσω στο pc ή κάπου?? Ετχαριστω εκ των προτέρων Edited July 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Πρώτα απ' όλα προσοχή γιατί εδώ είναι ενότητα για το I9000 και όχι για το I9003 που έχεις. Αυτό σημαίνει ότι οι ROMs και τα Firmwares του I9000 δεν κάνουν για το δικό σου κινητό οπότε ξεχνάς τελείως τους οδηγούς του I9000. Για τις πρώτες ερωτήσεις έχουμε τα εξής: 1. Όχι, δεν είναι η αυθεντική έκδοση Jelly Bean, αλλά μία Custom ROM. Το κινητό σου έχει πάρει μέχρι την Gingerbread 2.3.6. 2. Όλες οι Custom ROMs έχουν συνήθως τα προβληματάκια τους. 3. Τα πάντα είναι πιθανά αν και οι πιθανότητες είναι μικρές. 4. Εδώ θα βρεις τα πάντα για το κινητό σου. 5. Φυσικά! Με οποιαδήποτε παρέμβαση χάνεις την εγγύηση αλλά αφού το κινητό σου είναι από το Dubai δεν είχες και ποτέ στην Ελλάδα. Μόνο αν το πας εκεί ισχύει η εγγύησή του. 6. Νομίζω πως δεν υπάρχει Ελληνική έκδοση αλλά φαντάζομαι πως αν του περάσεις κανένα επίσημο Ευρωπαϊκό Firmware θα έχει και Ελληνικά μέσα (Γερμανικό για παράδειγμα). 7. Αυτό εξαρτάται από εσένα! Τα παραπάνω Links που σου δίνω είναι για το Samsung Galaxy SL I9003. Βεβαιώσου ότι είναι αυτή η έκδοση του κινητού σου πριν κάνεις οτιδήποτε! Edited July 9, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioman4 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου απλά sorry κιολας γιατι είμαι άσχετος με το θεμα δλδ δεν ισχύει ο οδηγός που έβαλα παραπάνω (Τι στο καλό ολοι το I 9000 εχετε :P) :lol::lol::lol: ευχαριστώ και sorry για το "πρήξιμο" Edit: Αυτός ο οδηγός μου κάνει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Σαν διαδικασία μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό που έχω φτιάξει απλά πρέπει να βρεις τα αρχεία για το δικό σου κινητό! Τα αρχεία που έχω στον οδηγό είναι για το I9000. Σου κάνει σύμφωνα με τον τίτλο του βίντεο. Edited July 10, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioman4 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μια χαρα ευχαριστώ για όλα έβαλα το CM10.1 Alpha 6 μια χαρα λειτουργεί προς το παρών δεν έχω θέμα μόνο που δεν μου δείχνει την external SD μεσα στα αρχεία μου όπως μου το έδειχνε στο GB παρόλα αυτα παραδειγμα εχω βάλει μουσική πατησα το Play apo to apolo και επαιξαν κανονικά ή τις εικόνες της είδα μεσα από το gallery poy htan περασμενες στην εξωτερική SD αλλά δεν μπορω να τα δω από τα αρχεια μου στο μενου.... Τώρα μια ασχετη ερώτηση αν θέλω παράδειγμα να ξαναγυρίσω σε GB θα μπορώ να το κάνω μέσω του ODIN βάζωντας το παλιό md5 το official (Είχα πάθει 2τρεις μλκιουλες και βρήκα οδηγο και κατεβασα αυτό I9003JPKPM_I9003OJPKPD_I9003JXKP3_HOME.tar.md5) σύμφωνα με την περιοχή που το είχα αγορασει δλδ το UAE και μου ξανλειτουργησε... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Στην CyanogenMod η εξωτερική SDCard λέγεται emmc. Περνάς πάλι την επίσημη μέσω Odin και είσαι έτοιμος. Μπορείς να δεις και τον οδηγό στα Επίσημα Firmwares απλά μην ξεχάσεις να αντικαταστήσεις τα αρχεία του οδηγού με τα αρχεία που είναι για το κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lioman4 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Eυχαριστώ πολύ για όλα ... !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 αν βαλω την CyanogenMod θα εχω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaGaS Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλησπέρα . Πριν 2 χρόνια (31/12/2011) αγόρασα το Galaxy ....από τον πρωτο καιρο ειχα προβλήματα με επανεκινησεις του κινητου και κοληματα γενικα συνεχως . Ακομα και τηλεφωνο όταν ηθελα να παρω πατουσα 3-4 φορες στις επαφες και ενώ με εβαζε τελικα με πετουσε εξω στην επιφανεια χωρις να κανει κληση . Με τα πολλα εβαλα custom .....δεν αλλαξε τιποτα τα ιδια προβλήματα . Μπορει κανεις από Θεσσαλονικη να με βοηθησει να του το φερω να το κανει μια αναβαθμιση σε 4.Χ ? μπας και δω ασπρη μερα ; γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου ; ή καποιος οδηγος δοκιμασμένης εκδοσης custom για να βαλω πανω ; από εκει κα ιπερα .... αν παω για νεα custom ... απλα την βαζω στο root του κινητου και κανω τα βηματα ; η παλι θελει διαδικασια όπως την πρωτη φορα; Παράθεση If This Is Your WorLd I Prefer My Monitor By GaGaS ® OnLine Since November 17th 1994 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια,μου εδωσε ο αδερφος μου ενα galaxy i9000. Το κινητο εχει προβλημα με το μικροφωνο.Δεν μπορω να μιλησω σε κλησεις ή να ηχογραφησω,ή οτιδηποτε εχει να κανει με το μικροφωνο. Ουτε με handsfree γινεται κατι,ουτε με bluetooth.Γνωριζει κανεις τι προβλημα να εχει ? Με κατι τετοιο ,θα λυθει το προβλημα ?? Θα ηθελα μια βοηθεια !! Κριμα να παει χαμενο το κινητο ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Παιδιά καλημέρα, στο δικό μου SGS παρατήρησα ότι μεγάλο ποσοστό της μπαταρίας καταναλώνεται από τους χάρτες. Έχω περασμένη την Gingerbread 2.3.3 official και στη διαχείριση της μπαταρίας οι χάρτες πάντα έχουν την δεύτερη θέση μεταξύ των προγραμμάτων που την καταναλώνουν. Ξεκινούν αυτόματα με το άνοιγμα της συσκευής, ακόμη και μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να τερματίζω χειροκίνητα κάθε φορά την εφαρμογή χάρτες για να εξοικονομήσω ενέργεια. Καμιά ιδέα για να αποφύγω το καθημερινό αυτό βραχνά; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Τελικα αλλαξα την πλακετα με το μικροφωνο,αλλα παλι δεν δουλευει ! Εχει τυχει σε καποιον αυτο και να εχει βρει την λυση ? Ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα. Μια βοηθεια ??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 παιδια θελω να βαλω τη ρομ της samsung στο τηλεφωνο αλλα δεν εχω ξανα κανει κατι τετιο ποτε και δεν εχω ιδεα.. ξερει κανεις κατι.. προς το παρων εχει ενα μενου που λεγετε cunogenmodκαι devconection.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλημέρα! Ξέθαψα το παλιό μου Galaxy S προκειμένου να το στήσω εκ νέου για να το χρησιμοποιώ αποκλειστικά με εφαρμογή για το τρέξιμο. Είχα official 2.3.3 I9000BUJVA Vodafone και θέλησα να βάλω official 2.3.3 I9000_XWJVN Cosmote με τη διαδικασία που περιγράφεται στο φόρουμ εδώ για τις επίσημες ρομ, μέσω odin. Το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος κόλησε ο Η/Υ και αναγκάστηκα να κλείσω το odin και το τηλέφωνο για να ξανακάνω από την αρχή τη διαδικασία. Τώρα όμως η διαδικασία ούτε συνεχίζει από εκεί που διεκόπη, ούτε ξεκινά από την αρχή με repartitioning. Τι μπορώ να κάνω για να επαναφέρω το τηλέφωνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts