hostolis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Περίπου 25 ευρώ http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=850055 :| Anyway, για μένα αξίζει αφού θα μπορώ επιτέλους να παίζω online cs1.6/cs-z :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης. Το αγόρασα (cs-cz), το εγκατέστησα, εγκατέστησα και την Steam. Μόλις τρέξω το steam.exe και πάει να κάνει update παίρνω αυτό το error στην συνημμένη εικόνα.. Δεν έχω προλάβει να κάνω τπτ, ούτε steam account. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 μηπως κατι τρεχει με τους σερβερ? ξαναδοκιμασε, δεν πιστευω να υπαρχει καποιο αλλο προβλημα, την διαδικασια αυτη την εχω κανει καμποσες φορες (μετα απο φορματ κλπ) και δεν ειχα ποτε κατι παρομοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Λόγω σπασίματος νέυρων έκανα system restore, τα ξαναεγκατέστησα και όλα οκ. Είμαι στην φάση του update των cs 1.6 και cs-cz. :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 gia peite re paidia me ti pin mpainete kai paizete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Όταν λες με τι pin; Αν εννοείς τους steam accounts είναι αυστηρά προσωπικοί :) Αν εννοείς player name, εγώ με Tolis o Hostolis :) Απο σήμερα το βράδυ θα μπαίνω στους public GNET και THEGAME :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 pin=nick=ψευδονυμο εγω ειμαι κατα καιρους shark,god_lke,noobster,asoudoufou de stfu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts