Mitsos_The_Great Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδιά έχω πρόβλημα! Ήμουν από τον Νοέμβριο στη CM 7.1.0 - Geno και σήμερα πήγα να βάλω καινούρια rom (Miui & cm7 -νεότερη έκδοση-) και μου έκανε τα εξής. Σύμφωνα με το cwm η εγκατάσταση είναι πάντα επιτυχημένη και έχω κάνει wipes κτλ, όταν ανοίγει το κινητό όμως ΔΕΝ έχει καθόλου σήμα, η μπαταρία έχει ένα ερωτηματικό επάνω και αναβοσβήνει το led με κόκκινο χρώμα. IMEI 0, ισχύς σήματος 0, MAC 0! :blink: Το ίδιο και με τις 2 Rom ! Αναγκάστηκα να γυρίσω στην παλιά πάλι (CM 7.1.0 - Geno), αλλά αυτή έχει πρόβλημα με το flash και την HD εγγραφή στην κάμερα! Τι να κάνω ρε παιδιά? :worry: Να πω ότι είχα κάνει την πατέντα με το partition που μεγαλώνει την διαθέσιμη μνήμη του κινητού, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Μέχρι και το τελευταίο cwm δοκίμασα (μωβ οθόνη> αντικατάσταση recovery.img κλασικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δεν έχει τέτοιο θέμα. Χάνονται ΜΟΝΟ οι φωτογραφίες και τίποτα άλλο. Κάποιο θέμα είναι μεταξύ camera app, gallery και android. stellarpap μήπως έχεις εγκατεστημενο lg camera ή QuickPic; Οντως χανονται μονο οι φωτογραφιες. ακυρο για τα applications.δεν παιζει να φταει καποιο κουνημα ή χτυπημα γιατι το κινητο δεν εφυγε ποτε απο τα χερια μου.Εβλεπα photos, μετα λιγο browsing, και μετα απο 5 λεπτα οι photos δεν υπηρχαν! :worry: @Aiolos: Ειχα installed το lgcamera, αλλα μολις το εβγαλα μπας και φταει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) @Arachtos: Ναι, είναι ένα feature που δεν κλείνει τελείως τη συσκευή αλλά αποθηκεύει την κατάσταση (μνήμη, execution state, κλπ) και μετά απλά την επαναφέρει. Έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αν δεν το θες μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρουμε από που απενεργοποιείται; Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Γρήγορη Εκκίνηση. Παιδιά έχω πρόβλημα! Ήμουν από τον Νοέμβριο στη CM 7.1.0 - Geno και σήμερα πήγα να βάλω καινούρια rom (Miui & cm7 -νεότερη έκδοση-) και μου έκανε τα εξής. Σύμφωνα με το cwm η εγκατάσταση είναι πάντα επιτυχημένη και έχω κάνει wipes κτλ, όταν ανοίγει το κινητό όμως ΔΕΝ έχει καθόλου σήμα, η μπαταρία έχει ένα ερωτηματικό επάνω και αναβοσβήνει το led με κόκκινο χρώμα. IMEI 0, ισχύς σήματος 0, MAC 0! :blink: Το ίδιο και με τις 2 Rom ! Αναγκάστηκα να γυρίσω στην παλιά πάλι (CM 7.1.0 - Geno), αλλά αυτή έχει πρόβλημα με το flash και την HD εγγραφή στην κάμερα! Τι να κάνω ρε παιδιά? :worry: Να πω ότι είχα κάνει την πατέντα με το partition που μεγαλώνει την διαθέσιμη μνήμη του κινητού, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Μέχρι και το τελευταίο cwm δοκίμασα (μωβ οθόνη> αντικατάσταση recovery.img κλασικά) Αν μπορείς απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις για να μπορέσουν τα παιδιά εδώ να σε βοηθήσουν καλύτερα. Ποιές εκδόσεις ακριβώς πήγες να περάσεις? Υπάρχει περίπτωση να ήταν για το U8800Pro και όχι για το δικό μας? Είχες δοκιμάσει κάποια επίσημη 2.3.5 ή όχι? Επίσης μια συμβουλή. Αν τώρα που έχεις γυρίσει στην παλιά το ΙΜΕΙ σου δεν είναι 0 κράτησε ένα backup για να μπορείς να το επαναφέρεις σε μελλοντικές περιπτώσεις μηδενισμού του. Εδώ εξηγείται το πώς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323485 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 10, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellarpap Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) Καλησπερα και παλι. απο την σελιδα της huawei στο facebook, παραθετω το παρακατω κειμενο: Thank you for your constructive and useful feedback and comments regarding the X5 upgrade. We are working hard to resolve these issues, and will keep you posted with updates. Please also note that while we strongly encourage you to share your thoughts and experiences on this page with other members of the community, abusive or profane language will not be tolerated and will be deleted. ελπιζω το επομενο upgrade, να γινει συντομα, και πανω απο ολα να ειναι χωρις προβληματα. παραθετω και το link, για οποιον ενδιαφερεται να διαβασει την ανακοινωση originally, αλλα και ολοκληρο το (δικαιολογημενο) κραξιμο που εχουν ριξει στην huawei: http://www.facebook.com/huaweidevice?sk=wall Edited January 10, 2012 by stellarpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδιά έχω πρόβλημα! Ήμουν από τον Νοέμβριο στη CM 7.1.0 - Geno και σήμερα πήγα να βάλω καινούρια rom (Miui & cm7 -νεότερη έκδοση-) και μου έκανε τα εξής. Σύμφωνα με το cwm η εγκατάσταση είναι πάντα επιτυχημένη και έχω κάνει wipes κτλ, όταν ανοίγει το κινητό όμως ΔΕΝ έχει καθόλου σήμα, η μπαταρία έχει ένα ερωτηματικό επάνω και αναβοσβήνει το led με κόκκινο χρώμα. IMEI 0, ισχύς σήματος 0, MAC 0! :blink: Το ίδιο και με τις 2 Rom ! Αναγκάστηκα να γυρίσω στην παλιά πάλι (CM 7.1.0 - Geno), αλλά αυτή έχει πρόβλημα με το flash και την HD εγγραφή στην κάμερα! Τι να κάνω ρε παιδιά? :worry: Να πω ότι είχα κάνει την πατέντα με το partition που μεγαλώνει την διαθέσιμη μνήμη του κινητού, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει αυτό. Μέχρι και το τελευταίο cwm δοκίμασα (μωβ οθόνη> αντικατάσταση recovery.img κλασικά) Μήπως έβαλες τις CM7 και Miui που είναι με τον καινούργιο kernel .35? Αν ναι, γι' αυτό έχεις αυτά τα προβλήματα. Για να βάλεις αυτές τις ρομ χρειάζεται πρώτα να κάνεις αναβάθμιση στην official 2.3 rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οντως χανονται μονο οι φωτογραφιες. ακυρο για τα applications.δεν παιζει να φταει καποιο κουνημα ή χτυπημα γιατι το κινητο δεν εφυγε ποτε απο τα χερια μου.Εβλεπα photos, μετα λιγο browsing, και μετα απο 5 λεπτα οι photos δεν υπηρχαν! :worry: @Aiolos: Ειχα installed το lgcamera, αλλα μολις το εβγαλα μπας και φταει αυτο. Με το lgcamera είχε συμβεί μερικές φορές να βγάλω φωτογραφία και μετά απο λίγο να εξαφανιστούν όλες. Γι αυτό το έβγαλα. Αλλά μου έγινε (σε μικρότερο βαθμό βεβαια) ακόμα μια φορά απο τότε. Άρα το θέμα είναι πιο πολύπλοκο. Πάντως με το camera zoom που έχω τώρα δεν μου έχει συμβεί να βγάλω φωτογραφία και να μου σβήσει τις υπόλοιπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_sn Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Και εγώ αναβάθμισα πρόσφατα σε 2.3.5 αλλά παρατήρησα ότι αν έχω ανοιχτό το wi-fi και φύγω εκτός εμβέλειας τότε το κινητό κλείνει εντελώς και χρειάζεται να το ανοίξω!!!:wacko: Παράθεση Never Underestimate The Dark Side... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Σημερα εκανα αλλαγη του ρουτερ λογω αλλαγης παρόχου, απο OTE (ConnX) σε Wind. Το προβλημα παραμενει . Αρα εντοπιζεται στο κινητο και οχι στο ρουτερ. Το εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος ? Καλή σας μερα Θελω να ενημερώσω την ομαδα για το προβλημα που αντιμετωπίζω, μηπως καποιος απο εσας το εχει συναντησει ξανά. Εδω και πέντε περίπου χρόνια εχω στο σπίτι συνδεση Conn-X χωρίς κανενα πρόβλημα. Εχω ασύρματο ρουτερ Huawei που μου εδωσαν δωρεάν από τον ΟΤΕ Ο σταθερός υπολογιστήε ειναι συνδεδεμένος με το ρουτερ με καλώδιο ethernet και λειτουργεί αψογα. Στο ιντερνετ συνδεεται με Wi Fi ενα laptop. Και τα δυο (σταθερός και φορητός) λειτουργουν και επικοινωνουν με το ιντερνετ συγχρόνως χωρίς κανενα προβλημα. Το προβλημα παρουσιαζεται μονο οταν συνδεεται με WiFi το κινητό μου (Huawei IDEOS X5). Οταν συνδεεται, τοτε αυτοματα διακοπτεται μονη της η συνδεση του λαπτοπ !!! . Κινητό και σταθερος επικοινωνοθν κανονικα. Ο φορητός δεν μπορει να συνδεθει οση ωρα ειναι ενεργοποιημενο το WiFi του κινητου τηλεφωνου, Αυτό γινεται πάντα. Ποτέ δεν γινεται το αντιστροφο. Δηλαδη, αν ειναι συνδεδεμενο το κινητο και προσπαθησει να μπει ο φορητός, απλα δεν βρισκει συνδεση και δεν μπενει. Επικοινωνησα με help desk του ConnX. Ελεγξαν ολες τις ρυθμισεις του ρουτερ και ειναι οι κανονικες, Επιμενουν οτι μπορουν να συνδεθουν με το ρουτερ πολλες φορητες συσκευες στγχρόνως. Δηλαωσαν μονοι τους βλαβη και ηρθε τεχνικος και αλλαξε το ρουτερ. (Εβαλε αλλο, ιδιου τυπου ομως.) Δευτερο λαπτοπ συνδεεται κανονικα συγχρονως και δεν δημιουργει κανενα προβλημα Αλλο κινητό με WiFi συνδεεται επησεις χωρις κανενα προβλημα. Δοκιμασα. Το προβλημα το δημιουργει μονο το συγκεκριμενο κινητό μου. Μπορει να υποθεσει καποιος γιατι γινεται αυτό; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Το Χ5 έχει θέματα με το wifi, αυτός ήταν και ο λόγος της κυκλοφορίας του Pro. Ίσως να έβαζες την official 2.3 ρομ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μήπως και λυθεί. Έχουν ανακοινώσει ότι έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις, οπότε αν φταίει αυτό ίσως είσαι τυχερός και λυθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Το Χ5 έχει θέματα με το wifi, αυτός ήταν και ο λόγος της κυκλοφορίας του Pro. Ίσως να έβαζες την official 2.3 ρομ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μήπως και λυθεί. Έχουν ανακοινώσει ότι έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις, οπότε αν φταίει αυτό ίσως είσαι τυχερός και λυθεί. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Πώς γινεται η εγκατασταση νεας ρομ ? Τι διακυνδινευω κανοντας την εγκατασταση ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δεν έχω περάσει κάποια επίσημη και οι roms που δοκίμασα ήταν για το απλό μοντέλο. Άρα απ'ότι κατάλαβα πρέπει να αναβαθμιστώ στην επίσημη Gingerbread. Υπάρχει κάποιος οδηγός για μετάβαση σε αυτή; Και κάτι τελευταίο, θα πρέπει να επαναφέρω τα partitions? Όσο για το IMEI, θα κρατήσω backup :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Σίγουρα είναι καλύτερο να κρατήσεις ένα αντίγραφο ασφαλείας του ΙΜΕΙ(γίνεται με το 5iromtools, link υπάρχει στην ενότητα οδηγοι του φόρουμ), μιας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες μηδενισμού του ΙΜΕΙ για τη συσκευή αυτή. Χρειάζεται να είναι rooted η συσκευή, πράγμα που μπορεί να γίνει με το z4root, στην έκδοση 2.2. Τα διαμερίσματα δεν χρειάζονται επαναφορά. alfeios Υπάρχει Pdf με οδηγίες στο πακέτο της ρομ, το οποίο μπορεις να βρεις στο site της huawei(πρόσεχε μόνο μην κατεβάσεις ρομ για το pro ή το plus(+). Η επίσημη έκδοση είναι η 522 με ημερομηνία έκδοσης 28/12/2011). Με την εγκατάσταση της ρομ γίνεται αυτόματα και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οπότε χάνονται επαφές, μηνύματα, εφαρμογές κλπ. Μπορείς βέβαια να πάρεις ένα αντίγραφο ασφαλείας με τη βοήθεια του hisuite το οποίο μπορεις επίσης να βρεις στο site της huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Δεν έχω περάσει κάποια επίσημη και οι roms που δοκίμασα ήταν για το απλό μοντέλο. Αν οι ρομ που πέρασες ήταν για το κανονικό και επίσης όχι αυτές που έχουν τον kernel .35 όπως είχε αναφέρει και ο dancer_69, πιο συγκεκριμένα αυτή την ΜΙUI ή αυτή τη CM, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν σου δούλεψε. Αν προσπάθησες να περάσεις κάποια από αυτές τότε ναι έπρεπε πρώτα να έχεις περάσει την επίσημη 2.3.5. Άρα απ'ότι κατάλαβα πρέπει να αναβαθμιστώ στην επίσημη Gingerbread. Υπάρχει κάποιος οδηγός για μετάβαση σε αυτή; Και κάτι τελευταίο, θα πρέπει να επαναφέρω τα partitions? Όπως είπα και πριν αν θες να περάσεις κάποια από τις ρομ που χρησιμοποιούν τον kernel .35 τότε ναι πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση. Αλλιώς όχι δεν είναι υποχρεωτικό. Άσε που υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα με την επίσημη 2.3 ρομ. Αν παρόλαυτα θες να την εγκαταστήσεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες που βρίσκονται στο συμπιεσμένο αρχείο μαζί με την ρομ. Την κατεβάζεις από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παρακολουθώ απ΄την αρχή το forum εδώ και στο xda,και με αυτά που διάβαζα είχα αποφασίσει να περιμένω κι άλλο μέχρι να αναβαθμίσω σε 2.3.Τελικά μετά από μια ανεξήγητη καταστροφή της 16gb microsd μου(τίποτα δεν την διαβάζει),είπα με την καινούργια να το επιχειρήσω. Σε 5 λεπτά είχα τελειώσει και εντυπωσιαστεί.Κατά πολύ ταχύτερο συνολικά,ταχύτερο κλείδωμα wifi και χωρίς αποσυνδέσεις,καλύτερη κάμερα,συμπαθητικό UI(το άλλαξα),πολύ ευαίσθητη οθόνη(συνηθίζεται). Μετά από 4-5 ημέρες και αρκετά reboot,δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί,ΕΚΤΟΣ από το ενοχλητικό χάσιμο των widget μετά από reboot. Δοκίμασα επαναφορά στις εργοστασιακές όπως έλεγε κάποιος(το ενσωματωμένο ALL BACKUP δούλεψε άψογα)χωρίς αποτέλεσμα. dancer_69,μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για το πως το έλυσες.Πήγα στο link που δίνεις αλλά δεν είμαι σίγουρος πως τρέχεις τις εντολές. Θα σύστηνα πάντως σε όλους την αναβάθμιση επειδή μεταμορφώνει το κινητό (με προσοχή στις οδηγίες),ελπίζοντας να λυθούν τα μικροπροβλήματα. Οθόνη έχω την atmel (κανένα κόλλημα ή lag) και δεν έχω κάνει root ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Οι εντολές δίνονται από τη γραμμή εντολών DOS των widnows. Αρχικά πρέπει να μπεις στο κέλυφος το android με την εντολή: adb shell Φυσικά πρέπει να είναι εγκατεστημένο το adb.exe. Αν είναι δηλωμένο στις μεταβλητές συστήματος, χρείαζεται απλά να δώσεις την παραπάνω εντολή. Διαφορετικά θα πρέπει πρώτα να μεταβείς στο φάκελο που βρίσκεται το adb.exe και μετά να δώσεις την παραπάνω εντολή. Για να πας πχ στο φάκελο /android/tools που βρίσκεται στο δίσκο D, και να μπεις στο κέλυφος του android δίνεις τις εντολές: D: cd /android/tools adb shell (εννοείται, μετά από κάθε εντολή πατάς enter) Και ακολούθως δίνεις τις εντολές από το Link: cd /data/app for app in *.apk; do pm install -r $app; done Η πρώτη εντολή σε μεταφέρει στο φάκελο data/app όπου βρίσκονται οι εφαρμογές, και η δεύτερη κάνει την επανεγκατάσταση όλων των εφαρμογών που βρίσκονται εκεί. Επισης η συσκευή θα πρέπει να είναι rooted, ώστε να μπορεί να γίνει εγγραφή στον παραπάνω φάκελο, ο οποίος είναι φάκελος συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Πως μπορούμε να βρούμε αν η οθόνη μας είναι atmel ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Αν οι ρομ που πέρασες ήταν για το κανονικό και επίσης όχι αυτές που έχουν τον kernel .35 όπως είχε αναφέρει και ο dancer_69, πιο συγκεκριμένα αυτή την ΜΙUI ή αυτή τη CM, πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν σου δούλεψε. Αν προσπάθησες να περάσεις κάποια από αυτές τότε ναι έπρεπε πρώτα να έχεις περάσει την επίσημη 2.3.5. Όπως είπα και πριν αν θες να περάσεις κάποια από τις ρομ που χρησιμοποιούν τον kernel .35 τότε ναι πρέπει να κάνεις την αναβάθμιση. Αλλιώς όχι δεν είναι υποχρεωτικό. Άσε που υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα με την επίσημη 2.3 ρομ. Αν παρόλαυτα θες να την εγκαταστήσεις δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες που βρίσκονται στο συμπιεσμένο αρχείο μαζί με την ρομ. Την κατεβάζεις από εδώ. Ευχαριστώ πολύ, σε αυτές τις δύο Roms είχα πρόβλημα! Θέλω να κάνω το update για να μπορέσω να βάλω μια από τις δύο μιας και δεν νομίζω να με κρατήσει η Stock :)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoysos1175 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Πως μπορούμε να βρούμε αν η οθόνη μας είναι atmel ? Ευχαριστώ. Από το πληκτρολόγιο κλήσεων (dialer) γράψε *#*#2846579#*#* και πρέπει να σου εμφανίσει ένα μενου. Πήγαινε ProjectMenu->Veneer information query->Apparatus type query->Touch screen type: και δες αν έχεις synaptics ή atmel. Επίσης νομίζω ,δεν είμαι 100% σίγουρος, ότι πρέπει να έχεις μαμίσια ρομ για να δεις αυτές τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 είμαι από τους άτυχους, έχω synaptics. Όποτε δεν επιχειρώ αναβάθμιση αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 τι διαφορες εχουν οι 2 οθονες; αποτι διαβασα πιο πανω υπαρχει θεμα με τα widgets μετα απο ρεβοοτ το οποιο επιβεβαιωνω κ εγω δυστυχως, η καμερα παντως βελτιωθηκε αρκετα. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 είμαι από τους άτυχους, έχω synaptics. Όποτε δεν επιχειρώ αναβάθμιση αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα.:( Πως το συμπερανες ρε φιλε οτι εισαι απ΄τους ατυχους αφου οι atmel ειναι οι περισσοτερες (μαλλον ολες)που εχουν ανεφερει το προβλημα με την οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 είμαι από τους άτυχους, έχω synaptics. Όποτε δεν επιχειρώ αναβάθμιση αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα.:( η synaptics υποτίθεται οτι είναι η καλή. για την atmel έχουν αναφερθεί διάφορα,αν κι εγώ που την έχω την βρίσκω απλώς ιδιαίτερα ευαίσθητη μετά την αναβάθμιση,χωρίς άλλα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 είμαι από τους άτυχους, έχω synaptics. Όποτε δεν επιχειρώ αναβάθμιση αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα.:( το αντιθετο εννοεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Τι εστι atmel και τι synaptics? Διαφορά? Εγω παντως εχω την 2η.. Επισης λεγατε οτι η εταιρια θα εβγαζε και την τελικη εκδοση (αφου και η 2η version ηταν μαλλον beta), τι εγινε? Εχουμε κανενα νεο? Edited January 11, 2012 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Συγγνώμη παιδιά, κατάλαβα λάθος τότε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts