Jump to content

[Εφαρμογή] ΚΙΝΟ για Android


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To KINO είναι ένα πρόγραμμα που κάνει εικονικές κληρώσεις και προτείνει νούμερα για να παίξετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ότι τα νούμερα που θα επιλεγούν από το πρόγραμμα θα είναι κερδοφόρα.

 

Έκδοση ν1.4

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Στην κορυφή υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο σημειώνουμε το πλήθος των ζητούμενων αριθμών. Εκατέρωθεν αυτού του πεδίου υπάρχουν δυο κουμπιά, ένα με το σύμβολο ‘-’ με το οποίο μειώνουμε το πλήθος των επιθυμητών αριθμών και ένα με το σύμβολο ‘+’ με το οποίο το αυξάνουμε.

1. “Νούμερα που θέλω”. Εδώ υπάρχουν πέντε πεδία στα οποία μπορούμε να εισάγουμε νούμερα τα οποία θέλουμε οπωσδήποτε να επιλεγούν από το πρόγραμμα. Μπορούμε να επιλέξουμε από ένα ως πέντε αριθμούς το πολύ. Αν κάποια από τα πεδία (ή όλα) μείνουν κενά, το πρόγραμμα απλώς δε θα τα λάβει υπόψη του.

2. “Πιο συχνά νούμερα”. Εδώ μπορούμε να εισάγουμε τους πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς στις τελευταίες κληρώσεις. Καλό θα είναι να επιλέγουμε τους πιο συχνά εμφανιζόμενους αριθμούς των τελευταίων 20 το πολύ κληρώσεων. Αν επεκτείνουμε την αναζήτηση των συχνών αριθμών πέραν των 20 τελευταίων κληρώσεων χάνουμε από άποψη πιθανοτήτων. Μπορούμε να εισάγουμε μέχρι τρεις αριθμούς. Αν όλοι ή κάποιοι μείνουν κενοί το πρόγραμμα απλώς δε θα τα λάβει υπόψη του.

3. “Μικρά - Μεγάλα”. Εδώ μπορούμε να ‘πούμε’ στο πρόγραμμα αν θέλουμε να δώσει βαρύτητα σε μικρό ή μεγάλο άθροισμα αριθμών. Το άθροισμα των αριθμών μιας ιδανικής κλήρωσης θεωρητικά πρέπει να είναι το 800. Στην πραγματικότητα όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Τα αθροίσματα ποικίλουν, αλλά όμως πάντα έχουν μια κανονικότητα που κυμαίνεται από 700 μέχρι λίγο πιο πάνω από 1100. Με την επιλογή αυτή λοιπόν, λέμε στο πρόγραμμα να κάνει μια εικονική κλήρωση με το ανάλογο άθροισμα των αριθμών, μικρό (Μικρά) ή μεγάλο (Μεγάλα) και να επιλέξει τους αριθμούς από εκεί.

4. Με το κουμπί ‘Τυχαία’ το πρόγραμμα επιλέγει τυχαία τους ζητηθέντες αριθμούς. Με το κουμπί ‘Υπολογισμένα’ το πρόγραμμα επιλέγει αριθμούς σύμφωνα με έναν αλγόριθμο που έχει αναπτυχθεί, ο οποίος δε δίνει απλώς τυχαίους αριθμούς, αλλά ακολουθεί μια διαφορετική φιλοσοφία, που στηρίζεται στην παρατήρηση των κληρώσεων τα τελευταία χρόνια και με χρήση στατιστικής και πιθανοτήτων.

5. Κατά την επιλογή των αριθμών, πάνω πάνω εμφανίζονται πέντε μικρά κουτιά, τα οποία ανάλογα με το αν εκπληρώνονται κάποιες στατιστικές προϋποθέσεις γίνονται πράσινα κι αν όχι κόκκινα. Εννοείται ότι όσο περισσότερα πράσινα τόσο το καλύτερο. Βέβαια, αν είναι ΟΛΑ κόκκινα πάλι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες καθόσον έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένες κληρώσεις είναι εκτός των στατιστικών προβλέψεων.

6. Ανάμεσα στα δύο κουμπιά που αναφέρονται παραπάνω υπάρχει το κουμπί (77). Αυτό το κουμπί επιτελεί την εξής λειτουργία: Όταν πατιέται μια φορά, τα γράμματα γίνονται πράσινα και όταν πατήσουμε το “Τυχαία” ή “Υπολογισμένα” το πρόγραμμα κάνει αλλεπάλληλες κληρώσεις και προσπαθεί να επιλέξει νούμερα τα οποία εμπίπτουν στις στατιστικές παρατηρήσεις. Επειδή όμως για να επιτευχθεί η ιδανική κλήρωση είναι πολύ δύσκολο, έχω θέσει ένα χρονικό περιορισμό ο οποίος σταματάει την εκτέλεση του προγράμματος για να μην εκτελείται για πολύ ώρα ασταμάτητα. Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επιθυμητή κλήρωση μέσα στο ζητούμενο χρόνο θα εμφανιστεί μήνυμα “Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά” και το κουμπί θα ξαναγίνει μαύρο. Αν πατήσουμε το εν λόγω κουμπί δύο φορές τότε τα γράμματα θα γίνουν κόκκινα και το πρόγραμμα θα προσπαθήσει να κάνει κληρώσεις που είναι έξω από τις στατιστικές παρατηρήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. Δεν είναι περιττή αυτή η επιλογή αλλά έγινε διότι έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες φορές οι πραγματικές κληρώσεις είναι εκτός των στατιστικών παρατηρήσεων. Είναι στην διακριτική σας ευχέρεια να το επιλέξετε. Κατά τα λοιπά λειτουργεί όπως και η πράσινη επιλογή. Το κουπί “( 77 )” αν πατηθεί τρεις φορές επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση.

 

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

 

http://teleytaios.files.wordpress.com/2011/04/chart.png?w=230&h=230

 

ScreenShots:

 

http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/device21.png?w=240&h=400 http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/device41.png?w=240&h=400 http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/device7.png?w=240&h=400

 

Για τους υπολογισμούς χρησιμοποιείται η κανονική κατανομή και η κατανομή Poisson.

 

Περισσότερα εδώ, όπου θα βρείτε και τις παλαιότερες εκδόσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δυσττηχως δεν εχω καταφερει εδω και δυο μερες να την κατεβασω απο το link που δινεις

Εχω το zte blade και μια κολλαει στη μεση και την αλλη λεει δεν ειναι συμβατη. Κριμα. Υπαρχει στο μαρκετ η καπου αλλου;

Link to comment
Share on other sites

Δυσττηχως δεν εχω καταφερει εδω και δυο μερες να την κατεβασω απο το link που δινεις

Εχω το zte blade και μια κολλαει στη μεση και την αλλη λεει δεν ειναι συμβατη. Κριμα. Υπαρχει στο μαρκετ η καπου αλλου;

 

To link δουλεύει κανονικά. Μπορείς όμως να το κατεβάσεις κι από εδώ http://www.multiupload.com/5QSTXZD7S7

 

Αν το δοκιμάσεις πες μου πως φαίνεται γιατί η οθόνη του Blade έχει μεγάλη ανάλυση, οκ?

 

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. ;)

Link to comment
Share on other sites

To link δουλεύει κανονικά. Μπορείς όμως να το κατεβάσεις κι από εδώ http://www.multiupload.com/5QSTXZD7S7

 

Αν το δοκιμάσεις πες μου πως φαίνεται γιατί η οθόνη του Blade έχει μεγάλη ανάλυση, οκ?

 

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. ;)

Λοιπον καταφερα και την κατεβασα απο το link που εδωσες

Μια χαρα φενεται στην οθονη του blade. Θα "πειραματιστω" απο αυριο...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...