GreddyRx7 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 θελει και αλαγμα το πισω πιρουνι?βγαζει η εταιρια τετοιες βασεις ή πατεντα απο μαστορα?οι μπατσοι το καταλαβαινουν ευκολα? Φίλε αυτές οι δουλειές δέν είναι επίσημες οπότε όπως καταλαβαίνεις μην περιμένεις τίποτα έτοιμο...Βρές έναν καλό μάστορα και άμα σε πεί ότι μπορεί να το κάνει κάντο... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapogd Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 απο χρημα πανω απο κανα χιλιαρικο???ο αντιπροσωπος που εχω ρωτησει μου ειχε πει πως μονο κιτ παιρνει...αλλα ξερω κανα 2 μαστορια που σου κανουν οτι θες αλλα μην μου παει και μια περιουσια κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Καμιά 300-400ε για να στο βάλει βαριά βαριά... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Hi dudes :P....edo kai enan mina exo to Runner 50 SC tou 2006....loipon to mixanaki exei malossi MHR Reed gia 80ari runner...aspri sousta, 4,7 gr malossi varelakia...Gianelli Next eksatmisi kai "skalismeno" karmpilater....den exo parapono paei mia xara...diladi psaromenos kai an ola pan kala piano 100-105km/h...me to diko mou konter panta...to erotima mou einai pos tha mporeso na teriakso xoani sto mixanaki...oti xoani kai an valo..mikri i megali to mixanaki den proxoraei..mpoukonei kai pnigete ston aera...mporo na to rithmiso osta na katsei xoani?plz help! Ολα αυτα που εβαλες ειναι για το παλιο runner η υπαρχουν και για το νεο? Ενταξει για τον κυλινδρο και το καρμπ. αλλα οι εξατμισεις ταιριαζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 filaraki pou eipes gia ta glx....proton exo na sou po pos afta ta glx pou kikloforoun kai einai taxa "grigora"...den foran tis perisoteres fores to moteraki tis HONDA to manisio...olo kai kapoio astrea exei forethei...ara apo afto to simeio kai meta exoume na sigkrinoume ena 50ari Runner me ena 100ari Astrea...pragma pou to theoro aniso...tora sto manisio to moteraki to 50ari tou glx oti kai na kaneis ena Runner toumpanaki Mallossi 72cc den to fevgeis ton k*lo sou na varas...alla kai me ta 100aria kai ta 125 ta moter pou to paizete grigoroi exo na sou po oti yparxei kit veltiosis gia to Runner 125cc apo tin malossi gia 172cc...no comment...scooter rulezzz Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 paidia to manisio zigleri einai 53...exo valei 75 me tin velona terma pano kai to mixanaki idi kaiei poli perissotero...diladi gia tin xoani poso megalitero zigleri tha valo?150??? Εγω φιλε που το εχω αφιλτρο εχει επανω το 25αρι καρμπ. 105 ζιγκλερ.Δεν θυμαμαι ποσο καιει μαμα το μηχανακι παντως 8 λιτρα με βγαζουν για 110-120 χλμ.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Αυτό είπες..:) Δέν χρειάζετε να είναι μιχανικός κανείς για να ξέρει πως το ζιγκλέρ είναι μέσα στο καρμπιρατέρ! Όπως επίσης και πώς δέν είναι 1 ζιγκέρ αλλά ή 2 ή 3 ανάλλογα το καρμπιρατέρ!:D 1ον το παληκαρι δεν ανεφερε οτι το μηχανακι ειναι αφιλτρο. 2ον ουτε εγω ανεφερα την λεξη αυτη οποτε δεν εκανα καμια συγκριση την φιλτροχοανη με κατι αλλο. Παει αυτο. Λοιπον την Δευτερα βαζω αυτα http://www1.snapfish.com/slideshow/AlbumID=51861483/PictureID=1587055079/a=70371848_70371848/t_=70371848 http://www1.snapfish.com/slideshow/AlbumID=51861483/PictureID=1587055078/a=70371848_70371848/t_=70371848 http://www1.snapfish.com/slideshow/AlbumID=51861483/PictureID=1587055078/a=70371848_70371848/t_=70371848 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ναι αυτα ειναι τα μπιλακια! και οσο μικροτερα σε βαρος ειναι αναλογως τον ιμαντα σου δεινουν περισσοτερο τελικη! Raver, αν και εχουν περασει μερες απο τοτε που το εγραψες(τωρα το ειδα),μαλλον θα μπερδευτηκες,γιατι αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ειναι ελαφρια τοτε εχεις καλυτερη επιταχυνση και αντιθετα οταν ειναι πιο βαρια παιρνεις μεγαλυτερη τελικη Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Raver, αν και εχουν περασει μερες απο τοτε που το εγραψες(τωρα το ειδα),μαλλον θα μπερδευτηκες,γιατι αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ειναι ελαφρια τοτε εχεις καλυτερη επιταχυνση και αντιθετα οταν ειναι πιο βαρια παιρνεις μεγαλυτερη τελικη Yiap! Έτσι είναι! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Raver, αν και εχουν περασει μερες απο τοτε που το εγραψες(τωρα το ειδα),μαλλον θα μπερδευτηκες,γιατι αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ειναι ελαφρια τοτε εχεις καλυτερη επιταχυνση και αντιθετα οταν ειναι πιο βαρια παιρνεις μεγαλυτερη τελικη και εγω το τονισα,αναλογως τι ιμαντα θα βαλεις...αυτο που λες ισχυει εν μερη,αλλα και αυτο που λεω εγω ειναι σωστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εγω σου λεω τι βλεπω στο κοντερ.Λοιπον, 1)Χωρις να εχω ζορισει το μηχανακι στην κωνσταντινουπολεως επιασα τα 85 πολυ ευκολα. 2)Πηγαμε μαζι την προηγουμενη μερα βολτα και πιασαμε τα 100. 3)Γνωριζω ενα παιδι το οποιο ειχε κανει το ιδιο μηχανακι ολο malossi και τα κατεβαζε ολα!!Περναγε και τα 125!! 4)Για το ψυγειο δεν μου ειπε ο μηχανικος τιποτα,εγω ειδα οτι η βελονα ανεβαινει αρκετα παραπανω απο οτι θα επρεπε και δεν θα ρισκαρω να κλαψω τα 700 ευρω που εχω δωσει μεχρι τωρα. 5)Αν ειναι ρε φιλε να μην το τρεχω τοτε τι το εφτιαξα??:blink: Αν το μηχανακι σου ειναι πειραγμενο και βγαζει 100 τοτε ή ο μηχανικος σου ειναι για τα μπαζα ή το μηχανακι σου ειναι injection και δεν εχεις βγαλει τους κοφτες...Εμενα βγαζει 120 στα 400 μετρα και 135 στα 700 μετρημενο με GSXR-1000 του μαστορα μου...Ολα τα πειραγμενα ανεβαζουν θερμοκρασια...Δεν χρειαζεται να αλλαξεις ψυγειο απλως βγαλε τον θερμοστατη ωστε να δουλευει συνεχεια το ψυγειο σου και μην φοβασε...εμενα που το εχω 3 χρονια πειραγμενο δεν μου εχει κολλησει ποτε...απλως επειδη ειμαι λιγο περιεργος καθε 3 μηνες αλλαζω ελατηρια και καθε 6 μηνες ελλαζω πιστονι διχως να εχει προβλημα...700 εθρω ειναι πολλα για να πηγαινεις μονο 100... και εγω το τονισα,αναλογως τι ιμαντα θα βαλεις...αυτο που λες ισχυει εν μερη,αλλα και αυτο που λεω εγω ειναι σωστο. οι ελαφριες μπιλιες σου δινουν μπαμ και τιποτα αλλο...τον υμαντα τον αλλαζεις και βαζεις πιο μακρυ για να μπορεσεις να κρατησεις μια ικανοποιητικη τελικη αλλα και παλι θα εχεις χασιμο...ενω με μαυρες(βαριες) εχεις περισσοτερες τελικες...Το καλυτερο ειναι να φτιαξεις ενα μειγμα απο διαφορετικες μπιλιες και να τους κανεις και μια πατεντα μα την οποια με κοντο υμαντα εχεις και μπαμ και τελικες φοβερες... Φιλε ασε εχω ρωτησει σε μαγαζι και κοιταζοντας τον καταλογο τοσο μου ειπε...150 ευρω!:D Τωρα αν κανει παραπανω τι να πω ,πολυ καλη ευκαιρια βρηκα :) Η malossi δεν βγαζει μια ηλεκτρονικη βγαζει 5 απο τις οποιες οι 3 κυκλοφορουν ελλαδα...επισης για Runner βγαζει 12 διαφορετικα πιστονια...για ψαχτειται λιγο και δειτε πως λειτουργει καλυτερα το μηχανακι σας..οσο για τα ρευματα:στα διχρονα εκε ειναι η ουσια στα ρευματα...2 ιδια μηχανακια το ενα με ρευματα και το αλλο χωρις εχουν τουλαχιστον 15 χιλιομετρα διαφορα στην τελικη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Φιλε αν δεν το προσεξες μιλαμε για 50αρια.Προσπερνωντας τα υπολοιπα το δικο μου (δεν ξερω για αλλα μοντελα) δεν εχει θερμοστατη οποτε αστοχη η παρατηρηση σου! Αυτο το ειχα ακουσει χιλιαδες φορες.Λες να μην το εκανα αν γινοταν; Εσυ φιλε τι εχεις κανει στο μηχανακι σου και βγαζει 135;Μην πεις οτι εβαλες αλλο κινητηρα επανω γιατι δεν μετραει. Αν καθοσουν να διαβασεις και τα υπολοιπα μηνυματα θα παρατηρουσες οτι απο τοτε μεχρι τωρα εχω αλλαξει σχεδον τα παντα .Εκτος αν εσυ εβαλες ενα κυλινδροπιστονο και επιασες τα 120 αμεσως... Πολυ καλο αυτο με τον ιμαντα ,ειχα καιρο να γελασω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Φιλε αν δεν το προσεξες μιλαμε για 50αρια.Προσπερνωντας τα υπολοιπα το δικο μου (δεν ξερω για αλλα μοντελα) δεν εχει θερμοστατη οποτε αστοχη η παρατηρηση σου! Αυτο το ειχα ακουσει χιλιαδες φορες.Λες να μην το εκανα αν γινοταν; Εσυ φιλε τι εχεις κανει στο μηχανακι σου και βγαζει 135;Μην πεις οτι εβαλες αλλο κινητηρα επανω γιατι δεν μετραει. Αν καθοσουν να διαβασεις και τα υπολοιπα μηνυματα θα παρατηρουσες οτι απο τοτε μεχρι τωρα εχω αλλαξει σχεδον τα παντα .Εκτος αν εσυ εβαλες ενα κυλινδροπιστονο και επιασες τα 120 αμεσως... Πολυ καλο αυτο με τον ιμαντα ,ειχα καιρο να γελασω :D Το τι εχω κανει ακριβως αποκλειεται να σου πω γιατι εφτυσα αιμα για να το στησω ακριβως και να μου κανει ολα τα κεφια...ενα θα σου πω μονο...φοραω την χοανη που φορανε τα 180 τα πειραγμενα... Χρειαζεται να τα αλλαξεις ολα αλλα οχι για καλυτερες επιδοσεις αλλα για περισσοτερη ασφαλεια...τα βασικα για επιδοσεις ειναι κιλυνδροπιστονο,μπιλιες,υμαντα,φυγοκεντρικα και ρευματα... εγω παντως γελασα πολυ με τελικες του τυπου 100 χιλιομετρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγω ξερω οτι για την ασφαλεια παιζουν ρολο τα φρενα και τα λαστιχα εκτος απο τον οδηγο.Τωρα ο συμπλεκτης που θα βαλω την Δευτερα σε τι θα βοηθησει στην ασφαλεια δεν ξερω... Σε πιστευω οτι ζοριστηκες να το στησεις γιατι πρεπει να ηταν πονοκεφαλος να βαλεις κοντυτερο η μακρυτερο ιμαντα και να τσουλαει κιολας! Φανταζομαι εχεις αλλαξει και ηλεκτρονικη, μονο ετσι καταλαβαινω γιατι αλλαζεις 2 φορες το χρονο πιστονι.Καλα κανεις, μην το βρεις καμια μερα τρυπιο, γιατι αμα το αφησεις παραπανω ετσι θα γινει. Εμενα τωρα τα κατεβαζει ολα το κοντερ.Εσενα ποσα γραφει στα 135 που πας? (Μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις δινει και η εξατμιση,αν οχι την μεγαλυτερη οπως εχουν πει και αλλοι εδω). Εσυ τον εχεις βγαλει τον θερμοστατη?Ο ανεμιστηρας δουλευει καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minifan Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 se ligo tha arxisoume na milame kai gia peiragmena venzinokinita.....:lol: :lol: i mallon gia peiragmena match box 1:18...axaxaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγω ξερω οτι για την ασφαλεια παιζουν ρολο τα φρενα και τα λαστιχα εκτος απο τον οδηγο.Τωρα ο συμπλεκτης που θα βαλω την Δευτερα σε τι θα βοηθησει στην ασφαλεια δεν ξερω... Σε πιστευω οτι ζοριστηκες να το στησεις γιατι πρεπει να ηταν πονοκεφαλος να βαλεις κοντυτερο η μακρυτερο ιμαντα και να τσουλαει κιολας! Φανταζομαι εχεις αλλαξει και ηλεκτρονικη, μονο ετσι καταλαβαινω γιατι αλλαζεις 2 φορες το χρονο πιστονι.Καλα κανεις, μην το βρεις καμια μερα τρυπιο, γιατι αμα το αφησεις παραπανω ετσι θα γινει. Εμενα τωρα τα κατεβαζει ολα το κοντερ.Εσενα ποσα γραφει στα 135 που πας? (Μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις δινει και η εξατμιση,αν οχι την μεγαλυτερη οπως εχουν πει και αλλοι εδω). Εσυ τον εχεις βγαλει τον θερμοστατη?Ο ανεμιστηρας δουλευει καλυτερα? Στην ουσια δεν ειναι θερμοστατης αλλα μια βαλβιδουλα η οποια πολλες φορες χαλαει και ο δεικτης της θερμοκρασιας δειχνει οτι θελει... Για την ασφαλεια του μοτερ μιλαω... Και ηλεκτρονικη φοραω και τα ρευματα εχω πειραξει..το πως γινεται ρωτα τον μιχανικο σου... Φυσικα και υπαρχει μεγαλυ πιθανοτητα να το βρεις τρυπιο το πιστονι...οπως υπαρχει πιθανοτητα να τρυπισει και απο μη σωστο ζιγκλερ... Η εξατμιση απο μονη της δεν κανει τιποτα...χρειαζεται και το σωστο καλμπυρατερ που ειναι: 17,5 στα μαμισια, 21 στα 72cc και 25 στα 51mm πιστονι...με αυτα τα καλμπυρατερ δινει 100% το μηχανακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 tora pou eipes gia ta carb...ego se mixanaki me reed malossi,varelakia kai aspro elatirio an allakso to 17,5 dellorto me ena 21 Mikuni tha exo prob? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 sorry gia to deftero post alla ksexasa na rotiso kai kati akoma....leo na kano thiridoma ston manisio ton kilindro...tha do diafora? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Κανενα προβλημα.Εγω σου υπενθυμιζω οτι εχω 25αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 sorry gia to deftero post alla ksexasa na rotiso kai kati akoma....leo na kano thiridoma ston manisio ton kilindro...tha do diafora? Κοιταξε αν το μηχανακι σου ειναι μαμισιο θα δουλεψει το 21 αλλα δεν θα σου αποδιδει καλα σε πολλους τομεις και κατα κυριο λογο στην ασφαλεια του μοτερ...μπορει να δεις μια μικρη εως καθολου διαφορα αλλα το μοτερ σου θα σου βγαλει προβλημα... Με το θυριδωμα θα δεις μεγαλη διαφορα και τοτε ισως σου δουλεψει καλυτερα το 21...αλλα αν παιζουν φραγκα βαλε ενα κιλυνδροπιστονο malossi και θυριδοσε αυτον το κιλυνδρο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Κοιταξε αν το μηχανακι σου ειναι μαμισιο θα δουλεψει το 21 αλλα δεν θα σου αποδιδει καλα σε πολλους τομεις και κατα κυριο λογο στην ασφαλεια του μοτερ...μπορει να δεις μια μικρη εως καθολου διαφορα αλλα το μοτερ σου θα σου βγαλει προβλημα... Με το θυριδωμα θα δεις μεγαλη διαφορα και τοτε ισως σου δουλεψει καλυτερα το 21...αλλα αν παιζουν φραγκα βαλε ενα κιλυνδροπιστονο malossi και θυριδοσε αυτον το κιλυνδρο... O Mallosi είναι είδη θυριδομένος από την μάνα του δέν πέρνει πολύ ακόμα... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 O Mallosi είναι είδη θυριδομένος από την μάνα του δέν πέρνει πολύ ακόμα... Φυσικα και παιρνει...δεν παιρνει πολυ γιατι ειναι για πειραγμα...ο μαμισιος εχει αλλες προδιαγραφες γι'αυτο παιρνει περισσοτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Αυριο θα παω να παραγγειλω συμπλεκτη και να ρωτησω για ενα πιο γερο αλλα και πιο καλο στροφαλο. Θα ρωτησω και για τον κοφτη... Τι εγινε με εκεινο το θεμα με τον κοφτη? Μαθαμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Αυριο το πρωι θα παω με τον Skwstada και θα φροντισω το μεσημερι που θα γυρισω να εχω την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedVirus_gilera Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Για ποιον κοφτη απο ολους μιλαμε ρε παιδια?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow This Dream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts